L'Oréal Professionnel Intense Repair Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Professionnel Intense Repair Shampoo
Šampony L'Oréal Professionnel Intense Repair Shampoo - obrázek 1
5 4.3 21
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 139 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Professionnel

Recenze produktu
L'Oréal Professionnel Intense Repair Shampoo

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Zatím nej šampon, jaký jsem zkusila. Vlasy krásně zhydratuje už při mytí, jsou měkké, vyživené, čisté lehoučké a lesklé a spolu s kondicionárem Absolute repair je to moje top péče o vlasy (dlouhé, zdravé i přes časté blond melírování). Na netu se dá sehnat za výbornou cenu a i přes to, že moje kadeřnice nedoporučuje šampon se silikony, dělá mě výbornou službu! Používám ho dlouhodě a budu i nadále.

  • hydratuje
  • krásně myje
  • voní
  • vlasy mám zacelené a zdravé
  • i přes přítomnost silikonů jsou lehoučké a nemsatí se
  • jen kadeřnictví nebo eshopy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 1.5.2012 22:20:54

Nejlepší šampon, který jsem kdy měla. Vlasy jsou hebké a poddajné a krásně voní, nejvíce cítím banán. Koupila jsem si balení 500 ml, které obsahuje pumpičku, takže aplikace je velmi praktická. Rovněž maska z této řady je parádní, rozhodně doporučuji.

  • Vlasy jsou po něm příjemné, vyživené, nekrepatí se
  • hezká vůně
  • za dobrou cenu (přes net)
  • celkem dlouho vydrží, vhodné pro dlouhé vlasy
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 10.5.2012 20:08:39

Tento šampon používám již delší dobu. Mám melír a musím říct, že je výborný. Pěkně pečuje o vlasy, hydratuje, omezuje lámání vlasů což u melíru je dost běžné a vlasy jsou po umytí voňavé a hebké. Cena je taky příznivá. Mám balení 500ml s pumpičkou. Pumpička je docela užitečná věc, dávkuje přesně jak potřebuji a šampon se nemůže ani nechtěně vylít.

  • hydratuje
  • pumpička
  • voní
  • velký výběr
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 11.5.2012 11:00:31

Úžasný šampón s ještě úžasnější vůni, které se nemůžu nabažit. Je lehoučký, vlasy krásně umyje, hydratuje a jsou po něm hebké a nejsou vůbec zacuchané. Mám půllitrové balení s pumpičkou, které už mám šíleně dlouho, protože šampón ve vlasech hezky pění, takže ani nijak závratně neubývá. Za mě jednička s hvězdičkou pro sušší vlasy.

  • vůně
  • hydratace
  • vlasy nejsou zatížené
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 29.5.2012 16:55:19

Skvělý šampon za ještě lepší cenu. Výborný pomocník na poškozené a suché vlásky. Střídám ho ob jedno mytí, protože po častějším používání mám pocit splihlých vlasů. Rozhodně se nehodí na jemné vlasy se sklonem k plihnutí a pramínkování. Na internetu se dá sehnat za super cenu.

  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.6.2012 18:47:23

Super šampónik od tejto značky, mám dlhšie farbené blond (občas i melírované) vlasy, no napriek tomu mám vlasy zdravé, aj končeky. Používam to spolu s maskou tejto rady, a nedám dopustiť na túto kombináciu. Po použití šampónu aj masky vlasy sa dajú pekne rozčesať, ostanú vyživené, hladké. Odporúčam aj na zdravé, aj na poškodené vlasy!

  • kvalitný šampón
  • vlasy vyživuje, hydratuje
  • nič


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.7.2012 13:40:22

Mám sušší prořídlé vlasy po melírování a tento šampon jejich kvalitu cca po měsíci používání výrazně zlepšil - vlasy jsou zacelené, nelámou se a když šampon nechám ve vlasech delší dobu, vlasy jsou krásně lesklé. Nevýhodou jsou pro mě zacuchané vlasy po mytí - bez použití kondicionéru jdou jen špatně rozčesat, ale když už se mi to povede, šampon udělá i dobrý objem.

  • vlasy jsou po delším používání viditelně zdravější
  • praktické 500 ml balení s pumpičkou
  • krásná vůně
  • špatné rozčesávání


Další recenze od 13.9.2012 08:48:53

koupila jsem si menší balení na zkoušku a hned jak dojde, objednávám větší s pumpičkou. Mám melírované lámavé vlasy a nedovedla jsem si představit, že bych si někdy mohla mýt vlasy jenom šamponem a nepoužít kondicioner. S tímhle šamponem to jde.:-) Maska mi vlasy hodně zatěžuje, takže si dávám jenom olejíček do délek a jsem opravdu spokojená.

  • zlepšení kvality vlasů
  • cena za velké balení
  • vůně
  • rozčesání vlasů i bez kondicioneru
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.9.2012 12:48:21

Z řady profesionnel asi nejlepší šampon...při dlouhodobém (asi 2 lahvičky za sebou) používání se vlasy výrazně posílí a vypadají ozdravené.Vůně také příjemná a při použití kondicionéru stejné značky a druhu efekt nemá chybu. Navíc na internetu za skvělou cenu!

  • cena a výživa vlasů
  • žádný


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampon jsem si koupila na základě kladných recenzí a neprohloupila jsem. Šamponu stačí málo, hezky pění, nádherně mi voní po banánech a dělá moc krásné vlasy. Jediné mínus je to, že po delším čase zatěžuje vlasy, takže ho střídám i s jinýma šamponama.

  • vůně
  • stačí malé množství
  • dělá krásné vlasy
  • po chvíli vlasy zatěžuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Nejdřív jsem si myslela, že je šampon docela k ničemu, protože jsem neviděla žádnou změnu. Tak po 3 měsících jsem si najednou všimla, že vlasy vypadají zdravěji a lesknou se víc, přitom jsem používala pořád ty stejné přípravky. Kupuji na internetu velké balení a cena je opravdu veeelice příznivá. Bohužel málo pění, takže ho člověk musí použít větší množství, než u jiných šamponů.

  • praktické balení s pumpou
  • vlasy postupem času vypadají zdravěji
  • příznivá cena
  • málo pění-musíte použít větší množství


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 29.3.2013 07:42:09

Zkusila jsem na doporučení kadeřnice. Nejprve ve vzorečku, potom jsem si koupila celé balení. Je to jeden z nejlepších šampónů a vlasům opravdu prospívá. Má dobrou konzistenci, takže při nanesení na vlasy vytvoří krásnou a bohatou pěnu. Vlasy nijak nezatěžuje. Naopak jsou jemné, uhlazené, leskle a vypadají zdravě.

  • Účinky na vlasech
  • Konzistence
  • Pěna
  • Nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Přestože mám hodně jemné vlasy a nemám jich mnoho, tento šampon mi moc vyhovuje. Voní krásně banánově, po umytí mám pocit jako u kadeřnice. Vlasy jsou neuvěřitelně hebké a jemné, dlouho mi vydrží hezké. Šampon mohu jedině doporučit a nezavrhovala bych ho ani pokud máte jako já jemné vlasy, otázkou je jestli mi je nezatíží po delším používání, ale to zatím neřeším.

  • krásná banánová vůně
  • kvalita
  • jemné a hebké vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 12.7.2013 22:42:55

Naprosto úžasný hydratační šampon a můžu prohlásit, že jsem se asi zamilovala :)). Mám melírované vlasy, takže jsou trochu sušší a především délky vlasů a konečky potřebují pořádnou hydrataci. Vždy jsem se soustředila jen na výběr masek, ale jsem strašně ráda, že jsem zkusila i tento šampon. Opravdu nádherně voní po ovoci - asi jako meloun a ovocná žvýkačka dohromady, ale moc se to nedá k ničemu určitému přirovnat. Mám větší balení s pumpičkou a na moje husté vlasy stačí tak 3x pumpnout a mám je umyté, takže šampon opravdu dlouho vydrží a neplýtvá se s ním. Po umytí jsou vlasy sametově hebké a mám pocit, že jsou pokryté hedvábím. Tento pocit přetrvává i po jejich uschnutí. Společně s maskou je to úžasný zázrak na vlasy, ale jako jediný z šamponů ho můžu používat i bez masky nebo kondicionéru a vlasy jsou i přesto nádherně hebké a jemné. Dávám 10/10.

  • vlasy jsou jemnější a hydratované
  • dodá jim lesk a hebkost
  • sametové vlasy
  • skvěle pění
  • dávkování pumpičkou
  • ovocná vůně melounu
  • asi horší dostupnost


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Dlouho jsem se rozhodovala mezi tímto šamponem a absolut repair cellular od stejné značky. Nakonec jsem zvolila tento, a nebyla jsem úplně zklamaná. Šampon krásně voní a sám o sobě je určitě ten nejlepší jaký jsem kdy měla. Vlasy jsou po něm lesklejší, hebčí a pevnější, ale pro můj typ vlasů je možná slabý. Samy o sobě jsou mé vlásky suché, poškozené ještě barvením a fénováním. Doufala jsem že mi šampon pomůže s poddajností a krepatostí, to se ale moc nestalo. Pokud máte lehce poškozené vlasy, je podle mě ideální, já ale zkusím zalovit jinde :)

  • dodá vlasům hebkost a lesk
  • vůně
  • s krepatostí a hrubostí vlasů moc neudělá


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 1.4.2014 08:16:38

Šampón poměrně příjemně voní (něco jako banán a ?), ale aby napěnil, musela jsem použít větší množství. Zakoupila jsem si 500ml balení, které nemá chybu a vydrželo mi při frekvenci mytí 1x za 2 dny cca 4 - 5 měsíců. Dávkování pumpičkou je také super, nandáte do dlaně i po slepu :-) Vlásky byly jemné, hebké, ale nic pro mastné vlasy. Já mám poškozené vlasy žehlením a po dvou dnech byly už velice splihlé, takže opravdu optimální mytí každý druhý den. Takže šampón hodnotím kladně, ale doporučuji jako zpestření, ne jako každodenní péči.

  • vůně
  • 500 ml balení
  • dávkování pumpičkou
  • ozdravný efekt
  • vydrží STRAŠNĚ DLOUHO :-)
  • zatěžuje
  • při dlouhodobém použití mastí
  • při dlouhodobém použití splihlost vlasů


Další recenze od 20.10.2014 21:51:19

Mám zničené vlasy, suché konečky, velmi třepící se vlasy. Rozhodla jsem se investovat do svých vlasů a pořád jsem se nemohla rozhodnout, jestli tento šampon koupit, nebo ne. Objednala jsem si z této řady šampon - rovnou 500 ml a i masku. Zatím jsem ji použila jenom jednou, ale už jsem poznala, že znovu rozhodně nekoupím! Čekala jsem rozhodně víc! Nechala jsem se zlákat recenzemi... šampon absolutně nepění, musí se použít větší množství, při mytí jsem vůbec nepociťovala pocit hladkých, zhydratovaných vlasů. Šampon společně s maskou může zatěžovat vlasy, já příště šampon a masku společně nepoužiji.

  • hezký obal
  • málo pění


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 28.2.2015 22:32:52

Kúpila som si tento šampón, pretože som kvôli zime a takisto kvôli používaniu prírodnej kozmetiky mala vlasy vysušené a krepovité, a potrebovala som ich trochu ozdraviť. Kúpila som si teda 500ml verziu za necelých 8 eur, a úprimne nečakala som nič extra, keďže som s týmto šampónom v minulosti nemala príjemné skúsenosti. Šampón je krémovej konzistencie, mne osobne vonia ako banány, vôňa je veľmi príjemná, a neviem sa jej nabažiť. Mnohí sa sťažujú na nízku penivosť šampónu, to sa dá vyriešiť zriedením šampónu s vodou (na 500ml aspoň 100-150ml vody), odkedy som ho používala zriedený tak pení omnoho omnoho lepšie. Hneď po prvom použití ale vlasy vyzerali zdravšie, a za každým sa to zlepšovalo. Treba povedať, že tento šampón používam v kombinácii s Matrix Total Results Moisture kondicionérom a raz za týždeň aj s maskou Intense Repair. Vlasy mám dlhé a husté, no nikdy som nemala pocit, že by boli suché, a nikdy som nepoužívala šampóny na suché vlasy, pretože som sa bála mastných vlasov, teraz vidím, že som robila asi veľkú chybu. Za celý svoj život som nikdy nebola so svojimi vlasmi tak spokojná ako teraz, keď používam kombináciu týchto troch produktov. Už ma prestala trápiť krepovitosť a vlasy mám krásne lesklé a hebké na pohľad, i dotyk. Je pravda, že pre dievčatá s jemnými vlasmi alebo s vlasmi so sklonom k masteniu toto asi nebude vhodný produkt, ale konieckoncov ani moje vlasy pri korienkoch nie sú suché, a predsa mi sadol. Musím povedať že od Loreal som vyskúšala skoro všetky šampóny (Sensi Balance, Keratin Refill, Volumetry, Force Vector, Curl Contour, Liss Ultime, Solar Sublime...) a musím povedať, že tento nie len najlepšie vonia, ale najlepšie aj účinkuje (aspoň na môj typ vlasov). Takže okrem tých so suchými vlasmi, vrelo odporúčam aj dievčatám, ktoré majú neskrotné, hrubé, husté, krepovité a drsné vlasy. Určite to stojí za pokus.

  • cena
  • vôňa
  • kvalita
  • jemné vlasy môže zaťažiť


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Tento šampon jsem zakoupila dle kladných recenzí, také jsem si myslela, že je šampon docela k ničemu, protože jsem neviděla žádnou změnu, ale myslím, že jsem si nanášela velké množství, než vlasy potřebují. Po delší době se vlasy zlepšily, che to používat déle a nedávat velké množství, jinak jsou vlasy splihlé. Nádherně voní banánem. Používám celou řadu z této značky i s kondicionérem a maskou a průběžně střídám.

  • voní banánem
  • při neodhadnuté dávce hodně šamponu splihlé vlasy