L'Oréal Paris Prodigy 5 recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy L'Oréal Paris Prodigy 5 - velký obrázek
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Prodigy 5 - obrázek 1
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Prodigy 5 - obrázek 2
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Prodigy 5 - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 125 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Prodigy 5

věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od megan594 22.2.2014 16:59:42

Relativně novinka mezi barvami. Jedná se o barvu bez amoniaku na olejové bázi, tudíž je bez zápachu a zanechá vlasy lesklé a opečované. V balení je tuba s vyvíječem, tuba s barvou a závěrečná pěče, součástí balení jsou i černé pevné rukavice, s kterými jsem nadmíru spokojená. Aplikuje se pomocí štětce. Konzistence je řidší, což mi při aplikaci maximálně vyhovuje. Po použití závěrečné péče jsou vlasy krásně hebké, lesklé, zdravé. Znovu barvím až cca za měsíc, kdy zpozoruji odrosty. Jedná se o velmi kvalitní barvu (barvila jsem se odstínem 5.0).

  • bez amoniaku
  • olejová barva
  • pevné rukavice součástí balení
  • závěrečná péče
  • řidší aplikace
  • žádné


Koupila jsem si odstín 9.10 velmi světlá blond popelavá. Barva hezky voní a dobře se nanáší. Jen mi vadí aplikace štětcem, mám radši lahvičku s aplikátorem. Odstín je tmavší než na obalu, ale to mi vyhovuje. Nechtěla jsem příliš silný odbarvovač. Zatím je barva hezky studená s popelavým nádechem, ale bez šedivých tónů, což dělají některé jiné popelavé odstíny. Jen je obtížné odhadnout výsledný odstín, takže doporučuji vybírat světlejší, než jste si vybrali podle obrázku či vzorníku.

  • Bez amoniaku
  • Příjemná konzistence - dobře se nanáší a nestéká
  • Zesvětluje jen slabě
  • Neničí vlasy
  • Aplikace štětcem
  • Odstíny jsou tmavší než na obrázku
  • Špatně se odhaduje výsledný odstín


věk
15-24

Další recenze od Rezakoky 25.3.2014 15:27:10

Odstín 6.45 Amber. Barvu jsem si koupila pro oživení svých již přírodně zrzavých vlasů. Nanáší se pěkně. Má docela velký obsah. Po nabarvení jsem měla pěkně tmavě zrzavé vlasy s hromadou přirozených odlesků. Bohužel po 3 týdnech se barva vymyla a dnes mám jen o něco trošičku tmavší barvu něž jsem měla přírodně. Největší bonus asi byl, že barva na citlivé pokožce moji hlavy nesvědila. Péče po barvení my vydržela dýl než samotná barva na hlavě.

  • Množství
  • Odlesky
  • Nesvědí
  • Cena
  • Rychlé vymívání


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Hanka Doll 28.3.2014 22:30:40

Kupuji odstín 9.10 Velmi světlá blond popelavá a jsem velmi spokojená. Sice jsem nyní koupila jinou ale to z důvodu že tato barvička nebyla. Jinak vždy kupuji do zásoby. Je sice děsně mastná, ale nemám při ní potřebu se drbat jako bych měla v hlavě breberky. Dokonce mi ani nevadí na spoje u prodlužka (rings+keratin) že by sklouzávaly. Je řidší takže se barvička dostane všude. Ale opravdu musím znovu vyzdvihnout tu šetrnost! Sice už barvím jen odrůsty, ale zato každých cca 10 dní (jsem úchyl, stačí malý odrůst a připadám si jako cikánka:-D) takže toto opravdu ocením. BArva zesvětluje pěkně, žádná oranžáda nebo kanárková pohroma se neděje a i když to není vyloženě (nebo možná právě proto) platina, působí opravdu krásně a přirozeně. O což se mi jedná. Ke kadeřnici která mi dá na hlavu klasickou barvu mne už jen tak nedostanete :-)

  • Vůbec nevysušuje pokožku hlavy
  • Neměla jsem vysušené vlasy ani po barvení celých délek
  • Krásný odstín bez nežádoucích žlutých či oranžových tónů nebo odlesků
  • Skvělá kůra po barvení která vydrží na několik umytí
  • Nízká cena!
  • Příjemně tekutá, olejová
  • Stejně ne a ne dostat množstevní slevu ;-)


Další recenze od Orinoco 16.5.2014 22:33:02

Ultra černá. Pěkné balení, barva příjemně voněla, v blízkosti očí nepálila, konzistence super, čekala jsem ale přiložený štetec, nebyl. Problém nastal zhruba po 10 minutách po nanesení kdy mě pálila hlava tak, že jsem měla co dělat to vydržet, a i nadále jsem měla pocit spálené kůže na hlavě, škoda, už nekoupím..

  • Konzistence
  • Vůně
  • Balení
  • Pálení pokožky hlavy


Další recenze od lolla19 10.6.2014 18:36:38

Asi před 2 týdny jsem si koupila tuto barvu v úplně nejsvětlejším odstínu velmi velmi světlá perleťová blond. Nejprve jsem se bála barvy, že bude úplně až do běla a výsledek mě mile překvapil. Vlasy byly světlejší, ale udělalo mi to krásně lesklou přirozenou barvu. Barva se velice dobře nanášela a v balení je i péče na vlasy po barvení, která se mi absolutně vyhovuje a vlasy se mi zlepšily. Cena podle mě odpovídá kvalite, takže já určitě příště kupuji :)

  • velice dobře se nanáší
  • výběr odstínů
  • nádherný výsledek na blond vlasech
  • péče po barvení
  • nic


věk
45-54

vlasy
rovné
suché
blond

Před 3 měsíci jsem vyzkoušela odstín 9.10 a spokojenost, jen jsem očekávala světlejší výsledek.. Nyní jsem použila na svoje středně hnědé vlasy nejsvětlejší odstín 10.21 a jsem naprosto spokojena. Krásný odstín a velmi šetrná barva, která absolutně nedráždí pokožku a to jsem byla před měsícem na liftu čela..

  • velmi šetrná barva
  • přirozené odstíny
  • přiměřeně odbarví i hnědé vlasy
  • při aplikaci příjemně voní
  • nevnímám žádné


věk
15-24

Další recenze od Kriistinaa 18.1.2015 20:09:39

Farbe sa nedá nič vytknúť. Jediné čo mi vadí je, že balenie neobsahuje aplikátor, čo je by mi viac zjednodušilo nanášanie. Farba na hlave neštípala, nedráždila pokožku, má dobrú konzistenciu. Výsledok bol krásny ryšavý odtieň, až príliš oranžový,no ako to pri Loreal farbách býva, rýchlo sa zmývajú (aspoň z vlastných skuseností). Celkovo som spokojná pretože aj po zmytí farby, vlasy mali pevnejšiu štruktúru, aj navonok pôsobili zdravšie a pevnejši.

  • sýte farby
  • vlasy su navonok zdravšie
  • cena
  • rýchlo sa zmýva


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

9.10: Barvu jsem si zakoupila díky dobrým recenzím tady na omlazení a byla jsem opravdu mile překvapená! Nejvíc ze všeho mě překvapila vůně barvy, která je opravdu moc příjemná a vůbec není cítit žádný odbarvovač. Ale teď k tomu důležitému. Barvička je opravdu moc pěkná a hlavně krásně navazuje na dlouholetý hustý melír (od Matrixu). I když musím uznat, že u kořínků je lehce žlutá, což ale vedle melíru bude vypadat každá. Mám jemné vlasy a po barvě vlasy vypadají zdravě a jsou krásně voňavé a není to taková ta vtíravá vůně. Kondicioner k barvě je taky moc fajn, mám překvapivě příjemně hydratované konečky. Barvu si rozhodně koupím znovu.

  • Barva
  • Vůně
  • Hydratace
  • Žádné rezavé tóny
  • Žádné


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od sartre 2.6.2015 20:05:08

Jmenuje se ,,velmi světlá blond popelavá" Vůbec, ale vůbec neodpovídá označení. 9 - mělo by být v tónu plavé a 1 za čárkou značí popelavý odstín. Ani jedno nesplňuje. Výsledná barva na vlasech je zářivá, lehce nažloutlá, jak barva vlasů panenek. Moje přírodní barva je tmavě plavá, nechápu, kde se tam ta žlutá vzala. Jediné pozitivní, že vlasy nejsou po aplikaci narušené

  • Nenarušuje vlasy
  • neodpovídá odstín
  • výsedná barva připomíná vlasy panenek


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Katnys 26.6.2015 14:12:04

Jedna z mojich obľúbených farieb od L'Oréalu.Mám odtieň 4.15 Sienna/Ľadová čokoláda.Som brunetka,o troška svetlejšia ale farbím už roky na čokoládovo hnedú.Bežne používam Kallos farbu,prípadne od L'Oréal Creme Gloss,ale na vyskúšanie som vzala Prodigy(bola aj v akcii :o) ). Na krabičke to bola krásna čokoládová,akú som chcela.Na hlave mi chytila ale o odtieň tmavšie.Stáva sa mi to bežne,cca 2 umytia vlasov a je to presne farba,akú som chcela.Dobre sa nanáša,nedráždila mi nijak pokožku hlavu,aj vôňa je super.Vlasy neboli vysušené,ale príjemné na dotyk a lesklé.Milujem L'Oréal rukavice,ktoré sa pridávajú k farbám.Vymývanie sa mi zdá tiež ok,farbím si vlasy cca raz za 2-3mesiace,keďže už základ mám tmavý.Neviem ako to je v prípade šedín,tie ešte nemám.Cena je možno troška vyššia.Ale inak skvelá farba a kúpim znova.

  • farba akú som chcela
  • pribalené rukavice
  • jemné a lesklé vlasy
  • cena


Další recenze od aresa 28.6.2015 12:40:59

Farba príjemne vonia, jednoducho sa na vlasy aplikuje. Priložené rukavice sú veľmi kvalitné. Oceňujem priloženú záverečnú staroslivosť v podobe saténového balzamu na vlasy, ktorý mi vyhovuje. Tu však jej prednosti pre mňa aj končia. Farbila som sa odtieňom 7.0. Farba bola mdlá a matná, taká nijaká. Sedí mi na presný popis český výraz "vyblitá". Po dvoch týždňoch (!) sa mi z vlasov vymyla. Konce mám vysušené a poškodené. Rozhodne nekúpim znovu.

  • vôňa
  • záverečná starostlivosť
  • rýchlo sa vymýva
  • poškodené vlasy
  • nepekný mdlý odtieň


Další recenze od Pája 17 13.7.2015 14:22:24

Moje velice oblíbená barva na vlasy. Je opravdu hodně přirozená, používám hodně podobný odstín jako mají moje vlasy, takže když začne odrůstat skoro nejde vidět přechod. Vlasy mám po ní krásně hladké a lesklé. Krásně voní na rozdíl od barev s amoniakem. Super je i přibalený balzám škoda že ho nevyrábí samostatně.

  • příjemná vůně
  • součástí balení je balzám
  • přirozená
  • vlasy jsou po ní jemné a hladké
  • vyšší cena


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Davanity 15.8.2015 13:47:16

Myslím, že je to jeden z nejlepších výrobků, co se týče barev na vlasy jež jsou běžně k dostání v drogeriich, mám po aplikaci vždycky hebké vlasy a ještě se mi nestalo, abych nebyla spokojená. Ačkoliv jsem vždy zkoušela jen světlé odstíny (8.0) a 10.21 a mě velmi překvapil a určitě se k barvě vrátím znovu. Nezapáchá, neštípě a závěrečná péče je naprosto nejlepší jakou jsem kdy v drogerkové barvě viděla.

  • Užasná závěrečná péče
  • Nezapáchá
  • Neštípě
  • Výsledný odstín vypadá přirozeně a splnil očekávání
  • Možná až příliš vysoká cena, ačkoliv ve slevě se dá sehnat za celkem přijatelnou cenu


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od clearbook 25.10.2015 10:25:17

Používám odstín 5-0, světle hnědá. Mám svoje vlasy tmavě hnědé, takže mi nepřekvapuje, že výsledný odstín nemá se světle hnědou nic společného. Nanášení barvy v pohodě, vůně také, pokožka hlavy nesvědí. Ovšem co mě u této barvy překvapuje je, že se neustále vymývá i měsíc po barvení. To se mi u jiných barev, které jsem vyzkoušela, nestávalo. Zřejmě se vrátím k jiné značce.

  • vůně
  • vlasy nejsou po barvení poškozené
  • vymývá se
  • odstín 5-0 je často vyprodaný


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Lush Henna na vlasy

4.3 84% 18 recenzí

Hůře hodnocené

Garnier Color Naturals

4 75% 15 recenzí