La Roche-Posay Cicaplast Mains krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce La Roche-Posay Cicaplast Mains krém na ruce
Krémy na ruce La Roche-Posay Cicaplast Mains krém na ruce - obrázek 1
Krémy na ruce La Roche-Posay Cicaplast Mains krém na ruce - obrázek 2
La Roche-Posay (53)
3.6 z 5 5 3.6 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
La Roche-Posay Cicaplast Mains krém na ruce

věk
35-44

Další recenze od 21.12.2019 20:37:21

Tento krém na uce La Roche-posay jsem si koupila na doporučení. Mám hodně suché ruce a někdy mi až praskají, takže je to velmi nepříjmené, hlavně teď v zimě. Krém má takovou neutrální vůni, což docela oceńuji. Jen konzistence mi přijde taková zajímavá,a le docelaychle se vsaje. Přesto dporučuji ho jemně vmasírovat do pokožky .)

  • hydratace
  • velká snášenlivost
  • žádné


věk
25-34

Tento krém na ruce jsem zakoupila v lékárně v jedné akci, tak jsem si řekla, aspoň jej vyzkouším, zde jsou mé poznatky: krém je opravdu hodně mastný, ale to mi u některých krémů nevadí a to právě u těch, které používám na ruce v noci. Než jdu spát a už nic nedělám, namažu ruce a čekám než se trochu vstřebá. Ráno jsou ruce hebounké, vyživené a hladké. Proto kvůli té přílišné mastnotě dávám 4 body, přesto doporučuji.

  • na noc ideální ráno jsou ruce hebké a vyživené
  • nelze použít přes den poněvadž krém je hodně mastný



věk
35-44

Další recenze od 4.12.2016 17:11:48

Na tento krém jsem se nechala nalákat chválící recenzí z mého oblíbeného časopisu. Bohužel mne krém dost zklamal. Cenově je dražší, já jej koupila za 159 Kč, ale prodává se i dráž a to je tuba velká jen 50 ml. Téměř nevoní, ale to pro mne není důležité kritérium, důležitější je pro mne vstřebatelnost a hlavně účinnost, přičemž v těchto oblastech je to z mého hlediska zcela propadák - krém je mastný, konzistencí působí jako vazelína (což je vidět i na obrázku, který sice není z mé produkce, ale přesně takto krém vypadá), ruce jsou po něm dlouho mastné a jakoby ulepené. Při dlouhodobém používání byla celkem vidět účinnost, ale ze svých zkušeností s krémy na ruce mohu vyhodnotit, že pravidelné mazání i sebeobyčejnějším krémem nese svůj pozitivní výsledek.. Z mého hlediska jsou daleko lepší krémy od Balea, toto je pro mne předražená vazelína a znovu už jej určitě nekoupím.

  • nevýrazná vůně
  • dvěma slovy - předražená vazelína (více není co dodat)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené