Labello Classic Care recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Classic Care - velký obrázek
Balzámy na rty Labello Classic Care - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Classic Care - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Classic Care - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Classic Care

věk
25-34

Další recenze od irip.im 20.3.2012 16:04:42

Vůně není moc příjemná, na rtech zanechává bílý povlak, proto je vhodný spíše na noc. Hydratuje po celou noc. Balení klasické, cena nízká. Ostatním může vyhovovat.

  • cena
  • vůně
  • bílý povlak


věk
15-24

Další recenze od Petulka92 28.3.2013 12:03:59

Vždy jsem používala normální Jelení lůj, ale zrovna, když jsem byla ve Švýcarsku, tak mi došel, proto jsem si tam koupila tento. Po nanesení mi na něm nejvíce vadí to, že je hrozně měkký a mazlavý, na rtech zanechává takovou silnou vrstvu čehosi mastného. To sice rty chrání, ale mě to prostě vadí. Raději používám jiný. Už si ho nikdy nekoupím.

  • nevím
  • nechává rty ulepené
  • zanechává na rtech silný povlak mastnoty


věk
15-24

Další recenze od evelene 16.4.2013 21:45:28

Dříve jsem měla značku Labello velmi ráda, ale připadá mi, že jeho kvalita se začala hodně zhoršovat nebo jen já jsem se stala daleko náročnější :) Tato tyčinka na rty je spíše podprůměrná, přijde mi jako obyčejný (horší) jelení lůj. Nijak nevoní, obal nezaujme, hydratace je malá. Co mi vadí nejvíce, je bílý povlak na rtech, který toto labello zanechává. Ve výsledku tato tyčinka leží ladem v šuplíku a za tu cenu si koupím raději jiné přípravky.

  • vhodný na doma nebo na noční péči
  • pro nenáročné
  • bílý povlak na rtech
  • moc nehydratuje
  • nevoní
  • nezajímavý obal


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 24.6.2012 20:25:03

Dříve jsem neznala nic než drogerii a Labell jsem vyzkoušela bezpočet, nyní už ale znám mnohem lepší značky a Labello, ač zrovna toto klasické není nejhorší, považuji za podprůměr, rty do hloubky nehydratuje, spíše dělá film a tyčinka je rychle pryč, protože je třeba mazat a mazat a mazat stále dokola.

  • dostupnost
  • nehydratuje do hloubky
  • potřeba se stále mazat
  • víčko je křehké a křupne


věk
15-24

Další recenze od Verunkah 3.9.2012 13:33:58

Mé rty jsou docela náročné, i když jim kupodivu vyhovuje jeden z nejlevnějších balzámů. Co se týče tohoto Labella, koupila jsem ho na zkoušku, protože jsem si díky reklamě myslela kdoví jaká to není značka. Bohužel jsem se spletla a ani s tímto, ani s jiným jsem zatím nebyla moc spokojená. Tento moc nehydratuje, v teple se poměrně rychle roztéká a často s ním mám pocit suchých rtů.

  • cena
  • pocit suchých rtů
  • v teple se poměrně rychle roztéká


věk
25-34

Další recenze od pixiegirl 12.4.2013 18:16:14

Mé první Labello bych řadila kvalitativně k průměru. Rty hydratuje, ale hydratace na rtech příliš dlouho nevydrží, je potřeba se opakovaně mazat. Hmota je hodně mazlavá, tudíž má tendenci se trochu roztékat. Ačkoli je barva tyčinky bílá, světlý povlak jsem po namazání neměla. Vůně je taková jemná, čistá, rozhodně mi nevadila.

  • vůně
  • cena
  • slabá hydratace


věk
25-34

Další recenze od LiliPoli 14.4.2013 01:35:59

Dobu, kdy pro mě byl Labello balzám vrchol kosmetiky, už dávno pominul. Většina jejich ovocných balzámů jsou ohledně péče o rty naprostými propadáky. Tohle Labello nejen že mi nevoní, ale nechává na rtech hutný bílý film, který se jen velmi pomalu vstřebává. Jak již bylo psáno, není to balzám třeba do školy, ale spíše na doma, nebo na noc, pro nenáročnou péči. Hydratuje vrchní vrstvu rtů. Komu stačí průměrná kvalita za pár korun, bude spokojen.

  • dostupnost
  • cena
  • nehydratuje do hloubky
  • plastové balení po pádu praská
  • zanechává bílý film
  • vůně není moc příjemná


věk
25-34

Další recenze od saprenza 17.4.2013 09:21:28

Stejně jako předchozí recenzentky pro mne bylo kdysi Labello vrcholem péče o rty, dneska už to ale vidím jinak. Tohle klasické má pro mne příjemnou neutrální chuť a barvu, proto ho lze použít třeba pod rtěnku, samo o sobě na rtech moc parády neudělá. Na druhou stranu bohužel ani rty nijak extra nevyživí, neoštří, jen je promastí. Navíc má konzistenci dost náchylnou na teplotu, takže nosit ho v kapse nebo používat v horkých dnech dost dobře nejde, okamžitě se rozpatlá.

  • příjemná neutrální chuť
  • rty promastí
  • roztéká se
  • moc nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od kelly.5 1.11.2013 15:50:56

Nejraději mám ty klasické loje a balzámy na rty, které nijak zbytečně nevoní a hlavně nebarví. Na základě těchto podmínek jsem si jej koupila a moc spokojená jsem nebyla. Je sice neutrální, ale dost řídký, a i když jsem ho dala ztuhnout do lednice, tak to moc dlouho nevydrželo. Je takový mazlavý a vytváří jakýsi povlak na rtech,který se nevsákne.

  • dostupnost
  • hydratace
  • cena
  • kvalita


Další recenze od Heidi12 30.12.2015 19:05:08

Přestože mi balzámy na rty od Labella většinou vyhovují, tenhle za mě NE. Není nijak zvlášť špatný, rozhodně neuškodil, ale ani nepomohl. Vůně za mě nic moc, ale to by se dalo přežít, bohužel se mi zdálo že mým věčně vysušeným rtům moc nepomohl. Rty jsem přetřela večer a ráno byly opět rozpraskané. Dobrý je podle mě možná tak do kabelky, jako taková ta první záchrana - ale raději zůstanu u oblíbeného Med Protection.

  • cena
  • vůně
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Měla jsem ho jednou a byla jsem spokojená. Je takový neutrální, nebarví. Někdy si ho koupím určitě znovu. Oproti jiným Labellům je fakt tento super. Takže za mě určitě doporučuji.

  • cena
  • pomáhá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Mia_Sofia 21.3.2012 16:13:28

Modré Labello je hodně mastné a používám ho spíš v noci nebo při hodně rozpraskaných rtech. Je ho dost a vydrží dlouho, rty pěkně vyžíví. Akorát jak už ho mám déle, tak je ta hmota taková rozteklá a nedrží tvar - takže i aplikovat musím opatrně a někdy tím pádem použiju víc produktu, než bych chtěla.

  • dobře promastí
  • roztéká se


věk
25-34

Další recenze od indulona 22.3.2012 15:21:38

Snad jediné Labello, co mi rty nevysušuje. Dobře hydratuje, vůně mi je příjemná. Bohužel barví rty trochu do bíla a nechává a tvoří se z něj bílé koutky a obrysy. Existují stejně kvalitní balzámy za nižší cenu.

  • Hydratuje
  • Příjemně voní
  • Zanechává na rtech bílý film
  • Cena


věk
15-24

Labello není zrovna mé oblíbené, ale tuto tyčinku jsem vyzkoušela. Hydratovala pěkně. A dobře vyživovala rty. Obal je v pořádku, Trochu mi vadila ta "vůně". Jediné co mi velmi vadilo, byl bílý ošklivý povlak na rtech. Dávala jsem si ho potom jenom na noc.

  • hydratuje
  • bílý povlak na rtech


věk
25-34

Další recenze od VeronikaEma 30.11.2012 14:52:00

Můj nejoblíbenější balzám na rty. Dřív jsem ho používala pořád a pořád jsem si ho kupovala. Pak jsem chtěla změnu a když jsem vyzkoušela několik desítek hrozných balzámů, tak jsem se nakonec vrátila k této klasice a nedám na ní dopustit. Hezky hydratuje, příjemně voní. Trochu se roztéká, což je jediné mínus.

  • hydratace
  • cena
  • dostupnost
  • roztéká se


věk
35-44

Další recenze od hoslin 31.10.2013 09:19:38

Tohle klasické modré Labello mi vyhovuje. Používám ho tedy jen doma a hlavně na noc. Po aplikaci na rtech zanechá silný film (pro mě docela příjemný) ale rozhodně jsem si nevšimla, že by byl bílý. Ať koukám, jak koukám, tak film je lesklý a průhledný. Samotný tyčinka je hodně měkká a vůně mě nevadí (skoro žádnou necítím). Budu kupovat dál.

  • zanechává silný ochraný film na rtech
  • pro mě žádné


věk
25-34

Další recenze od camyl 21.3.2014 14:49:18

Nejradši mám klasiku a tato klasika je nejlepší mezi jeleními lůji. Pokud je někdo nenáročný, tak tato verze ho určitě nezklame. Popravdě ani nemám ráda různé ovocné vůně na rtech, takže proto vybírám tento bez parfemace. Nezanechává bílý povlak na rtech, naopak zastoupí i bezbarvé lesky na rty. Ovšem nevydrží tak dlouho jak bych chtěla, takže musíte stále mazat a mazat. Je super na den, ale i na noc, ráno máte krásně jemné rty bez vysušení. Cena je také přijatelná. Kupovala jsem a budu kupovat dále, doporučuji.

  • bez parfemace
  • nelepí
  • ok cena
  • jemné rty po pravidelné aplikaci
  • nevydrží dlouho na rtech


věk
25-34

Další recenze od bucinek07 20.3.2012 15:24:06

Labello Classic mi přijde ze všech Labell, které jsem vyzkoušela, nejvíce hydratační. Vůně mi není moc přijemná, voní jako klasický jelení lůj. Po nanesení zanechává na rtech bílý povlak, proto ho používám převážně na noc. Večer dám v silnější vrstvě a ráno balzám pořád cítím na rtech, takže hydratuje rty celou noc. Určitě si ho znova pořídím.

  • hydratuje
  • na rtech vydrží
  • vůně
  • zanechává bílý povlak na rtech


věk
25-34

Další recenze od Moník31 25.12.2014 14:18:21

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní jsem přešla na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento balzám jsem používala nejčastěji, taková klasika - bezbarvý, bez vůně, hydratoval, nevysušoval, cena byla přijatelná - 52kč. Z řady Labello asi nejlepší balzám na rty. Za mě spokojenost.

  • Hydratace.
  • Cena.
  • Složení.


věk
15-24

S labelem moc zkušeností nemám, proto jsem se ho rozhodla koupit v akci 2 za 60 Kč. Sestra si vzala jeden a já druhý, takže každou to vlastně vyšlo na 30 Kč, což je podle mě výhodná cena. Je pravda, že vůně není úplně nejhezčí, ale byl na výběr buď tento classic care anebo soft rosé, a jelikož mi zrovna vůně růží od labella nesedí, sáhla jsem po tomto. Je mastný, což mi dokonale vyhovuje. Mně teda bílý povlak na rtech nezanechává, asi proto, že si nenanáším tak silnou vrstvu. Hydratace očekávaná, dobrá. Já jsem tedy moc spokojená.

  • výhodná cena
  • žádný bílý povlak
  • příjemně mastný
  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od Radka.M 4.5.2015 01:08:27

Absolutně nejlepší pomáda. Vyzkoušela jsem už nespočet produktů, ale stejně se vždy vrátím ke starému dobrému Labellu, které mě nikdy nezklamalo. Docela mě mrzí, že se v průběhu pár let extrémně navýšila jeho cena, ale ani to mě neodradí od další koupě. Hydratuje, vydrží a je akorát do kapsy. Nejdůležitější je, že po něm nemám pocit návyku, kdy bych si musela mazat rty neustále, protože by se neustále vysušovaly. Moje rty jsou spokojené a stačí namazat jednou dvakrát denně.

  • Hydratuje
  • Dlouho vydrží
  • Nezpůsobuje návykovost tzv. rozmazlení rtů
  • Neustále se zvyšující cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené