Labello Color & Shine recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Color & Shine - velký obrázek
Balzámy na rty Labello Color & Shine - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Color & Shine - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Color & Shine - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 46 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Color & Shine

věk
25-34

Další recenze od sisi777 22.3.2012 15:20:54

Strawberry: Tento balzám na rty od značky Labello je nejlepší. Mám už snad čtvrtou tyčinku, miluji vůni a příjemnou hydrataci. Jako velké plus balzámu považuji krásnou jemně červenou pigmentaci, která vůbec nevysušuje a nedělá mapy, jako některé jiný balzámy. Určitě koupím znovu.

  • cena
  • hydratace
  • krásná barva
  • nic


věk
25-34

Další recenze od aiwi 25.3.2012 12:59:22

Strawberry: Úžasný balzám na rty, který si kupuju stále dokola. Rty krásně hydratuje, nádherně voní po jahodách a dodává rtům jemnou, přirozenou červenou barvičku. Používám ho klidně i místo rtěnky a lesku. Nemám co vytknout.

  • jemně barví rty
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Strawberry: Tento balzám používám snad 3 roky a o jiném nechci ani slyšet.. :-) Je fajn jak dokáže jemně zbarvit rtíky do červena, vypadá to hezky přirozeně, ráda používám místo rtěnky... Ale je pravda že v poslední době mi připadá trošku chemičtější než dříve a rty musím často přetírat aby barvička byla vidět, což mě trošku štve.. Ale zatím jsem lepší neobjevila, budu kupovat nadále! :-)

  • Příjemně voní
  • Nízká cena
  • Jemně zbarví rtíky
  • Mohl by déle vydržet


věk
25-34

Další recenze od Kacka_S 10.12.2012 15:42:03

Labello Cherry shine: používám jej jako balzám i místo normální rtěnky. Rty jsou po něm krásně červené. Mám ho radši než variantu Strawberry. Navíc super voní a po olíznutí jsou rty sladké. Tyčinka dlouho vydrží. Varianta Cherry hydratuje méně než Labello Clasic.

  • voní po třešních a je sladký
  • zanechává na rtech krásný červený nádech
  • hydratuje rty
  • nehodí se pro rozpraskané rty
  • menší hydratace než u labello clasic


věk
15-24

Další recenze od loolitte 15.3.2013 13:40:39

Kupuji si višňový. Nepomáhá mi ani moc na popraskané rty, používám ho spíše jako prevenci. Líbí se mi spíše jeho barva, používám ho místo rtěnky, dlouho vydrží a je přirozenější než většine rtěnek/lesků. Také má nádhernou vůni. Vydrží dlouho a to se s ním mažu několikrát denně.

  • Barva
  • Vůně
  • Cena
  • Výdrž
  • Účinnost


věk
25-34

Další recenze od xixina 23.3.2014 13:18:06

Dostala jsem jahodu, protože jsem zrovna neměla balzám, a jsem nadšená. Je jemný, dobře se nanáší, ale poměrně hodně barví rty, takže se nedá použít třeba na popraskaný koutek, a nedoporučji používat ani na noc. Stačí ho málo a na rtech vydrží dlouho. Po pár použitích byly rty vláčnější, takže pomáhá hodně. Mohu doporučit a to i přes trochu vyšší cenu.

  • účinně pomáhá léčit popraskané rty
  • hodně barví


věk
25-34

Další recenze od Moník31 13.10.2014 18:14:12

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento balzám na rty jsem používala hlavně kvůli barvě, měla jsem jahodový a třešňový, měl i výbornou chuť a krásně barvil rty decentněji než rtěnka. Jaké bylo složení již netuším, ale přírodní asi nebude :-)

  • Barva.
  • Vůně.
  • Chuť.
  • Cena.
  • Asi složení.


věk
15-24

Další recenze od Suzie 25.3.2012 11:07:57

Strawberry: Tento balzám na rty od Labello určitě doporučuji především těm, které nemají nějak extrémně popraskané rty, protože je spíše středně hydratační, ale rozhodně nevysušuje, a taky těm, které nemají rády výrazné rtěnky či lepivé lesky a chtějí jen jemný červený nádech rtů. Já ho používám hodně na jaře a v létě, když se nechci moc líčit, ale ani vypadat "obyčejně" a taky si s ním mažu rty, když mám ve škole chuť na sladké, protože krásně jahodově voní. Taky obsahuje jemné třpytky a na rtech vypadá moc hezky.

  • cena
  • vůně
  • barva a malé třpytky
  • není moc hydratační


věk
15-24

Další recenze od Suxanno 25.3.2012 11:37:22

Strawberry: Výborně barvící balzám, barví v přirozeném odstínu a barvička nezalézá do popraskaných míst. Příjemná vůně. Přestala mi ale vyhovovat hydratační schopnost, ne že by tento balzám přímo nějak vysušoval jako některé rtěnky, ale přece jen primární účel má být hydratace, která je podle mě nedstatečná.

  • nelepí
  • pěkná přirozená barva
  • vůně
  • nedostatečná hydratace


věk
15-24

Další recenze od Michaelle 25.6.2012 09:54:01

Měla jsem jahodu a višeň. Lůje krásně voní a i chutnají. Lůje barví, takže nejsou vhodné pro pány a nám ženám zase udělají krásnou jemnou barvičku rtů. Lůje spíše jemně hydratují, takže nejsou vhodné na suché rty. Obal je pěkný a nikdy jsem neměla problém, žy by nechtěli "zajíždět zpýtky do tuby, takže super.

  • vůně
  • chuť
  • barví (pro ženy)
  • obal
  • barví (pro muže)
  • slabá hydratace


věk
25-34

Další recenze od Petronella 28.6.2012 14:54:49

Labello, jedna ze stálic v mém větším počtu balzámu na rty, není tak úžasný jako od La Roche z lékárny, ale za perfektní cenu spojuje příjemný nelepivý pocit na rtech a jemný červený nádech. Nedoporučuji pro již popraskané rty, pt zabarví šupinky do červena a tím je ještě zvýrazní. Ovšem pro nevysušené rty skvělá tonovací péče! Miluju jej v létě a nedám na něj dopustit...

  • tonovací péče a cena
  • již popraskané rty ještě víc zvýrazní šupinky


věk
15-24

Další recenze od Samsi 21.12.2012 07:11:29

Zkoušela jsem pouze jahodový, ale jsem s ním naprosto spokojena. Někdy se mi sice nehodí, že tolik barví, ale jindy se dá využít i místo zbarveného lesku na rty apod. Velmi hezky voní, hydratuje dostatečně (i když pro velmi suché rty to stačit nemusí) a jako bonus má moc hezký nový obal. Určitě koupím znovu (zkusím i jiné vůně)

  • vůně
  • dostatečná hydratace
  • obal
  • barva
  • barva


věk
25-34

Cherry: tenhle balzám už mám po několikáté a nemůžu si ho vynachválit! Sice mi rty nehydratuje tak, jak bych chtěla, ale jinak je perfektní. Barvička je při pár přetřeních dost výrazná, ale ne moc. Hezky voní a vydrží mi na rtech docela dlouho. Určitě si ho pořídím zase! :)

  • Hezká barvička
  • Vůně
  • Cena
  • Příjemné na rtech
  • Málo hydratuje


věk
25-34

Další recenze od Maudík 26.1.2013 10:51:53

tónovací balzámy na rty jsou fajn. Neočekávám od nich bůhví co. Tohle labelo (Strawberry) mám v kabelce už dost dlouho a používám ho jen občas, když chci rtům dodat barvu. Pěkně voní, dělá pěkné rty, přiměřeně hydratuje, ale na opravdovou péči o rty to není. Navíc na mě působí lehce chemickým dojmem. Pro mé požadavky ovšem účinky splňuje.

  • vůně ikdyž trochu chemická
  • hezky tónuje rty
  • příjemná aplikace


věk
15-24

Z této řady jsem si zakoupila ten s vůní a odstínem CHERRY hlavně proto, že miluji vůní třešní, kterou mi tento balzám opravu poskytl. Rty jemně a přirozeně zvýrazní tmavším odstínem rudé s jemným leskem a za příznivou cenu i poměrně dlouho na rtech vydrží. Jediné co bych mu snad vytkla je nízká kvalita hydratace.

  • vůně
  • přirozený a jemný odstín s leskem
  • cena
  • nízká kvalita hydratace


věk
15-24

Další recenze od evelene 12.4.2013 21:28:25

Mám višeň a jsem s tímto labellem celkem spokojená. Nádherně voní a má krásnou barvičku. Na první pohled vypadá spíše jako rudá rtěnka, ale na rtech vytvoří krásný odstín. Rty jsou po použití takové šťavnaté a voňavé. Labello bohužel nemá tak velkou výdrž, přijde mi,že ho již 10 minut po nanesení nemám na rtech. Nějaké velké hydratace jsem si také nevšimla, ale protože je mi velice příjemný na rtech, kupuji stále dokola i ostatní příchutě.

  • barví
  • příjemný na rtech
  • voní
  • moc nehydratuje
  • krátkodobý efekt


věk
15-24

Strawberry: po nanesení má jemně červenou barvičku, se kterou jsem moc spokojená. Hydratace už ale podle mého názoru není tak dobrá jako u jiných produktů značky. Obsahuje drobné svítivé částečky. Vůně je typická "chemická jahoda", nemám s tím však problém. Design se mi líbí, zkosené víčko určitě upoutá. Obal působí docela bytelně.

  • jemná barva
  • lesklé částečky
  • menší hydratace
  • cena


věk
25-34

Další recenze od Katnys 9.10.2014 09:19:09

Watermelon : Astrid používam pravidelne a úplne mi sadne.Chcela som ale niečo,čo mi jemne pery zafarbí,keďže rúže a lesky veľmi nemusím,tak sa mi zdalo toto ako najvhodnejší variant.Zaujal ma práve watermelon.Voní a chutí po takom sladkom,žuvačkovom melóne,čo mne nevadí,páči sa mi to :o) Pery mi jemne hydratoval,ale to na úplne popraskané mám Astrid,takže nevadí mi to.Zafarbí ich jemne do ružova čo mi vyhovuje tiež.Výdrž je slabšia,raz-dva krát sa napijem a jemný film na perách ešte je.Splnil,čo som očakávala.

  • menej popraskané pery
  • páči sa mi chuť aj vôňa melóna
  • slabšia hydratácia


věk
15-24

Další recenze od kelly.5 21.10.2014 13:40:39

Mám strašně ráda různé balzámy na rty, takže si neustále nějaký kupuji. V každé kabelce mám jeden. Nejraději mám ty obyčejné, ale chtěla jsem vyzkoušet i ty barevné. Balzám voní nádherně, ale to je tak vše. Rty nehydratuje, má mazlavou konzistenci, která rty jen na chvíli potře a hned je pryč. Navíc barva dělá na rtech fleky, takže nejsou červené všude stejně a spíš to vypadá, že jste se kousla :D .

  • dostupnost
  • neplní účel


věk
25-34

Balzámky lehce zabarví rty, mám příchuť cherry a meloun, když je mám na rtech déle tak jsou sladké, na začátku moc ne, moc velká hydratace to není, navíc cherry obsahuje malilinkaté třpytečky, ale nijak to rty nedráždí, hlavně, že mi rty nevysušují, co se týká balení tak se mi líbilo to původní s rovným víčkem, navíc tyčinka se v těch nových hýbe a už to není tak bytelné jako předtím

  • lehké zbarvení na rtech
  • nevysušují
  • malá hydratace
  • balení


věk
15-24

Ja balzamy od labella zboznuju uz od detstvi. Libi se mi, ze na rtech pusobi jednoduse, krasne voni a jako bonus i hydratuji. Navic maji takove jemne trpytecky, ktere to vsechno jeste ozvlastni. Ja mam nejradeji jahodu a tresen. Pouzivam je v kombinaci s leskem. Myslim, ze to jsou jedny z nejlepsich balzamu, ktere jsem vyzkousela.

  • barva
  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
15-24

Tyhle balzámy mám vážně ráda. Měla jsem jahodový a teď propadám melounu, protože všechny produkty z melounu miluju!! A tyhle balzámy vám dodají trochu barvy, zvláční rty a voní to tak krásně, že to máte chuť sníst! Za tuhle cenu se to určitě vyplatí zkusit a podle mě nemůžete šlápnout vedle, najdete si svou vůni, zkusíte to a uvidíte. Výdrž není až tak úžasná, ale není ani špatná, zjistíte sami, já jsem spokojená :)

  • cena
  • vůně
  • barvy
  • asi nejsou


věk
25-34

Strawberry: Tento balzám jsem si koupila ze zvědavosti, ale během chvíle jsem ho přestala používat, jelikož moc do červena barví rty a vadí mi i vůně. Na rtech ani moc dlouho nevydrží a hned se vsakuje. Takže za mě už ne...

  • nevím
  • silná vůně
  • hodně barví rty
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od Lady Flame 13.4.2012 22:37:23

Strawberry: Není špatný, pokud se rty jenom zlehka přetřou, tak dostanou hezkou a přirozenou červenou barvičku. Hydratace teda nic moc, ale aspoň mi nezvýrazňuje šupinky a jiné nedokonalosti. Vůně je sice trošku víc chemická, ale nevadí mi. Znovu si ho už ale nekoupím.

  • nezvýrazňuje šupinky a jiné nedokonalosti
  • dodá přirozenou červenou barvu
  • nic moc hydratace
  • trošku chemická vůně


Další recenze od Irencatko 11.6.2012 15:46:15

Strawberry: Tento balzám nádherně voní...Jeho vůně je krásně jahodová, a opravdu se skvěle hodí na léto. Barva je velice umělá...Zanechává rty dlouho barevné, a nepřirozeně červené...ale nehydratuje, to mi vadí nejvíc...Z toho důvodu už si ho asi znovu nekoupím :-)

  • Příjemná vůně
  • Nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od Cindova 11.6.2012 15:51:17

Strawberry: Nejsem úplným zastáncem labella, ale vždycky se nechám zlákat ke koupi, že by to mohlo být lepší a ono není. Vůně je vtíravá, moc nehydratuje, výdrž je opravdu nic moc a nechtějte, abyste omylem olízly rty, pak budete mít v puse doslova pachuť. Na jeho obhajobu vypadá na rtech opravdu moc hezky, rty jsou "šťavnaté" a jemně zabarvené.

  • efekt šťavnatých rtů
  • barva
  • malá výdrž
  • téměř žádná hydratace


věk
25-34

Další recenze od Jancysska 24.2.2013 20:02:44

Strawberry: bohužel mě docela zklamalo. Hydratace není nijak úžasná jako u jiných Labello. Pokud máte rty popraskané, nebo hodně vysušené, suchá místa hodně zvýrazní. "Vůně" je příšerná, hrozně chemická, chuť taky dost strašná. Na můj vkus je i barva na rtech hodně výrazná. Po pár měsících se na balzámu udělal dost nepěkný bílý povlak.. Barva na rtech vydrží jen hodně krátce

  • barví
  • hydratace
  • chemická vůně
  • chuť
  • výýdrž


věk
15-24

Další recenze od Gosh 26.3.2013 20:32:30

Tenhle balzám kupuji hodně často, protože se mi líbí barvička. Nejdradši mám třešen, pak jahodu. Každopádně moc nehydratuje, musím nanášet častěji. Vadí mi, že u každého balzámu který jsem si kdy koupila se poslední čtvrtka tyčinky vždycky ulomí. Obal výrobku je kvalitní.

  • barva
  • obal
  • láme se


věk
25-34

Další recenze od pixiegirl 26.3.2013 21:28:09

Jahodové Labello mám stále při sobě a když mi dojde, kupuji hned nové. Balzám nepoužívám proto, že by nějak extra hydratoval, na hydrataci používám balzámy jiné, ale kupuji ho kvůli barvě. Rty krásně natónuje, barva vydrží na rtech poměrně dlouho a dá se celkem vrstvit. Navíc balzám nezvýrazňuje suchá místa, což je velké plus, neboť není nic horšího než barevné mazátko na rty zvýrazňující šupinky.

  • zanechá na rtech přirozený červený nádech
  • nezvýrazňuje šupinky
  • nedostatečná hydratace
  • chemická vůně


věk
15-24

Další recenze od Petulka92 28.3.2013 12:09:54

Jednu dobu jsem si velice oblíbila toto Labello v jahodové verzi. Ale postupem času mi začalo vadit, že ho čím dál víc zdražují a už na mých rtech nemá takové účinky, jako před lety. A také je na mě moc měkký, čili zanechává silný povlak na rtech. Dopoužívám, co mám a víc už kupovat nebudu.

  • trochu hydratuej
  • cena
  • je měkký
  • hoooodně mastný


věk
25-34

Strawberry: Milujem vôňu jahôd, preto som sa rozhodla pre tento balzám. Naozaj voňal po jahodách, a voňal krásne, hydratácia bola taká stredná, no na velmi vysušené pery by asi nepomohol. Obal je pekný, farebný. Dosť mi ale na ňom vadilo, že zafarbil pery na červeno, to je jediný dôvod, prečo by som ho už nechcela.

  • Krásna vôňa
  • Pekný farebný obal
  • Zafarbenie pier na červeno


věk
25-34

Třešňové Labello ve starém, nezkoseném obalu jsem měla moc ráda. U toho nového, který je momentálně na trhu, mi vadí třyptky a divná pachuť. O hydrataci nemůže být řeč, ale na to jsem u Labella zvyklá. Používám v práci místo rtěnky, když potřebuji rtům rychle dodat barvu. Jako nouzovka dobré, na nějakou velkou péči to rozhodně ale nestačí. Drogerkový průměr.

  • vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od LiliPoli 14.4.2013 01:44:35

Z této kolekce je můj favorit višnový balzám. Dlouho to byl jahodový, ale poslední dobou mi přijde, že je měkčí a při natírání nechává větší vrstvu, která je vidět. Višen mi krásně, ač trochu uměle voní. Co se týká hydratace, tak je prakticky nulová, spíše rty vysušuje a dlouho na rtech nevydrží, ale použivám ho na rtěnku nebo jiný balzám na rty, jako dodatečný lesk. Obsahuje malinké třpytečky, které se na slunci krásně lesknou.

  • vůně
  • lehce barví
  • lesk
  • plastové balení při pádu křupne
  • balzámy jsou poslední dobou dost měkké a lámou se
  • žádná hydratace
  • rty dost vysušují


věk
35-44

Další recenze od hoslin 13.5.2014 12:55:59

Tento balzám jsem si pořídila do své "sbírky balzámů" nedávno. Jeho melounová příchuť je opravdu skvělá. Mám melouny ráda, takže se ho nemůžu nabažit. Balzám má jemně růžovou barvu, rty ale moc nezabarví. Obsahuje lehké třpytky a dodá jim spíš jen hezký lesk. Tím ovšem všechny jeho klady končí. Pokud chcete balzám spíše na regeneraci suchých rtů, poohlídněte se po jiném. Tento balzám totiž rty skoro vůbec nehydratuje a řekla bych, že je spíše ještě trochu vysušil. Šupinky na rtech mi zůstávaly i po aplikaci. Takže na parádu dobrý ale na hydrataci rtů ani náhodou.

  • krásná vůně
  • lesk rtů
  • málo hydratuje


věk
15-24

Další recenze od Lucc13 6.9.2013 18:43:47

Balzám na rty s různými příchutěmi jsem si koupila poprvé asi před rokem. No, když jsem ho napatlala na rty byl takový až moc lepkavý a po delší době jsem zjistila, že má úplně příšernou chuť a také jsme měla rty příšerně tmavé, jako kdybych použila rtěnku. Za mě volím balzám na rty od Neutrogeny, který aspoň ty rty ochrání a je super.Od Balei si balzám už snad ani nekoupím, jen v případu nouze.

  • žádné
  • lepí na rtech
  • hrozná chuť
  • dělá moc tmavé rty


věk
25-34

Watermelon: Tyčinka má příjemnou vůni, melounovo-okurkovou, ale ne sladkou. Na rtech ani sladce nechutná. Balzám je růžový, ale barví opravdu jen zlehýnka, skoro vůbec. Obal je pěkný a bytelný, dobře se s ním pracuje, obsah balení je dostatečně velký. Používám jako balzám na nočním stolku či u počítače, prostě když na sobě nemám rtěnku. Hydratace je průměrná, rozhodně rty nevyléčí, ale od nejhoršího pomůže a taky je skvělou prevencí. K melounku se možná někdy i vrátím. Strawberry: Asi jsem měla smůlu a koupila jsem si vadný kus, protože jsem radostně rozbalila obal a místo slibované jahodové vůně se na mě vyvalilo něco, co smrdělo jako zatuchlé ponožky nebo hadr na nádobí celý den namočený ve špinavé vodě. Fuj! Prodali mi zkažený kus, takže jsem měla smůlu a balzám poletí okamžitě do koše bez zkoušení.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Melounový opravdu jen zlehka tónuje
  • Nevtíravá příjemná vůně - meloun
  • Střední hydratace
  • Bytelné balení
  • Velká gramáž
  • Jahodový mi prodali zkažený :((


věk
25-34

Další recenze od Lisboa 11.4.2012 08:46:55

Strawberry: kdysi v dávných dobách bylo labello moje nejmilejší mazadlo na rty, bohužel změnili složení a od té doby už to nestojí za nic. s prominutím. mám sice ráda balzámy, které dodají trochu barvy a lesku, ale efekt labella vydrží na rtech asi deset minut. příchuť byla kdysi výrazně sladká, teď je to takové syntetické nic. konzistence je moc řídká, o hydrataci se bohužel nedá vůbec mluvit (a to nemám nijak vysušené ani citlivé rty). pro mě velké zklamání, původní Labello mi chybí.

  • na deset minut máte červenější a lesklejší rty
  • nehydratuje
  • syntetická pachuť


věk
25-34

Další recenze od sarkakh 11.4.2012 09:27:25

Strawberry: Naprosté zklamání. Labelo není to, co dříve bývalo. Vůně je naprosto chemická, rty mě po použití spíše pálí a napínají se. Podle mě nehydratuje ani nezjemňuje. Tak 10 leté holce může vyhovovat, ale spíše jako jemná rtěnka. Za tu cenu nelze očekávat žádnou kvalitu.

  • Obal
  • Rty nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 23.6.2012 17:55:23

Strawberry: Nejsem fanouškem značky Labello, jejich tyčinky se musí mazat snad po 10min, protože jen vytváří na rtech film, ale nehydratují je a tento nebyl jiný, navíc barví na balzám až moc a při více vrstvách vypadá nepřirozeně. Vůně se mi také nelíbí, je hodně umělá. Výhodou je snad jen dostupnost a cena, ale znovu si labello už nekoupím.

  • dostupnost
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

Další recenze od piper 28.6.2012 10:58:14

Tyto balzámy mě nikdy neoslovily. Kupovala jsem si je, když jsem byla malá, měla jsem v oblibě třešeň a jahodu, ale balzámy mě neseděly. Jednak vůbec nehydratovaly a ta barva, kterou rtům dodávaly, se mi stejně nelíbila. No, ale nic lepšího jsem neznala, takže pro mne bylo Labello to "nej" :-). Když jsem si balzám koupila po letech, vůbec nic se nezměnilo. Stále stejná chemická vůně a nehydratující balzám. Takhle si bohužel balzám opravdu nepředstavuji. Suchým rtům rozhodně nedoporučuji.

  • různé vůně
  • chemická vůně
  • nehydratují rty


věk
25-34

Strawberry a cherry: balzámy na rty hezky voní, dobře chutnají, ale na můj vkus barví až příliš. Navíc barvy balzámů na rtech vypadají dost uměle a nepřirozeně. Nejsem vůbec spokojená s jejich hydratací. Balzámy absolutně nedoporučuji v případě popraskaných rtů - barva ulpívá na šupinkách a to není vůbec hezký. Od Labella mám jiné favority.

  • chutnají
  • hezky voní
  • nepřirozené odstíny na rtech
  • mizerná hydratace
  • špatný v případě popraskaných rtů


věk
15-24

Hrůza, hrůza, hrůza !! Koupila jsem si Labello Fruity shine - watermelon. Miluji vše s melounem... Sprcháče.. Krémy, úplně vše. Tak si říkám,že tento balzám je přímo pro mě. Bohužel... největší zklamání. Tento balzám vůbec nevoní po melounech. Ale smrdí po okurkách! A ke všemu i tak chutná. Kdyby to měl být okurkový balzám tak by mi to nevadilo, ale já se těšila na vůni a sladkou chuť po melounu. Za mě už nikdy! =)

  • hezký obal :)
  • vůně
  • chuť


věk
25-34

Watermelon: Balzám jsem koupila čistě ze zvědavosti. Po nanesení má na rtech docela výraznou barvu, leskne se a vypadá spíše jako lesk na rty než pomáda, což může být plus. Nelíbí se mi umělá nepříjemná parfemace i pachuť výrobku. Hydratace je nedostatečná, v chladnějších měsících bych raději dala přednost jiným balzámům. Za mě tedy nic moc a už si tento balzám nekoupím.

  • dostupnost
  • příznivá cena
  • umělá parfemace a divná pachuť
  • malá hydratace


Nyní jsou Labella často v akci a tak jsem se rozhodla nějaké ještě přikoupit. Nyní dopoužívávám bílé Med protection a s tím jsem spokojená. Volba padla na tonované jahodové a heřmánek s měsíčkem. Jahodové má olejovou konzistenci, ale kupodivu vůbec nehydratuje. Rty mám pořád suché a občas se mi zdá, že balzám po aplikaci na rtech trochu pálí, to bude z důvodu šílené parfemace. A nechápu proč se tak strašně leskne !Jediiné pozitivní na něm je barva a z části lesk. Jsem zvědavá na heřmánek s měsíčkem, to bude snad jemnější. Za cenu 39 Kč tuto katastrofu snad přežiju :D

  • obal
  • barva
  • cena
  • silná parfemace
  • nehydratuje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené