L'Oréal Paris Féria Preference recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy L'Oréal Paris Féria Preference - velký obrázek
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Féria Preference - obrázek 1
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Féria Preference - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Féria Preference

Hodnocený odstín - Mango 74: Pro slečny a paní, které chtějí mít výrazně zrzavé vlasy, je tohle jedna z nejlepších barev (možná je to dané i tím, že výrazných zrzavých odstínů dnes již moc v drogeriích neseženete). Na to, že se červené a zrzavé pigmenty rychle vymývají, tato barva vydrží docela dlouho. V reklamě slibují dlouhodobý lesk, což odpovídá. Po použití této barvy se vlasy až nepřirozeně lesknou, ale pro mě výhoda. Jelikož má barva spíše olejovitou strukturu, dá se jedno balení použít i na dlouhé vlasy. Cena dost vysoká, ale stojí to za to.

  • výrazný odstín odpovídající obrázku
  • nevymývá se rychle
  • vysoká cena


Další recenze od Dandulinka 18.4.2012 08:49:51

Skvělá, krásná a zářivá barva, je pěkně výrazná a na vlasech i dobře drží, má zvláštní odlesky, takže to není taková ta tuctová měděná :-) Jsou po ní i pěkné vlasy a dobře se nanáší i na dlouhé a husté vlasy. Navíc obsahuje krásně voňavý balzám, který vydrží min. na dvě použití :-)

  • zářivá s krásnými odlesky
  • vyšší cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od Yasminka 17.5.2012 09:18:45

Barvu hodnotím velmi pozitivně. I když mám chuť experimentovat, vždy se k ní pokorně vrátím. Jak už bylo řečeno výše, vlasy se po ní krásně lesknou a nemám pocit přesušených vlasů. Výmývání barvy můžu hodnotit jedině u jednoho odstínu a to u odstínu 102, které bych hodnotila jako průměrné - růžový nádech vlasy ztrácí cca po 3-5 umytích. Co se týká světlých blond odstínů, nejlépe hodnotím na mých vlasech čerstvě vyzkoušenou 01 velmi velmi světlá blond přírodní (krásný zářivý blond odstín bez nežádoucích efektů jako šedé nebo žluté vlasy), pak odstín 102 velmi velmi světlá blond duhová (pěkná blond s nádechem do jahodova, po vymytí ale mírně tmavne do žluta) a pak P01 velmi velmi světlá popelavá (barva po nabarvení místy lehce do šeda, pak se vymyje do pěkného blond odstínu, ale na mě hodně světlý až do bíla). Péče mi vydrží i 5 umytí.

  • číselné označení odstínu koresponduje se skutečností
  • výborná péče jako součást balení
  • neničí tak vlasy s porovnání s jiným drogérkovými barvami
  • vlasy jsou po nabarvení hodně lesklé
  • mírně vyšší cena
  • barva je na můj vkus dost tekutá


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Já jsem vyzkoušela odstín č. 58 - Kaštanově zlatohnědá a nějak nemůžu říct, že bych byla úplně spokojená. Nejvíc mi vadilo, že mi barva hrozně z vlasů stékala. Další, co nebylo O.K. byl výsledný odstín, který mi vyšel hodně do tmavohněda a některé prameny až do černa (normálně mám vlasy spíš světle hnědé). Ani vlasy jsem neměla moc dobré, vždy mám po barvení vlasy takové hladké a lesklé, jdou dobře rozčesat a tentokrát teda nic moc. Pozitivně hodnotím závěrečnou péči, co se týká jejího množství, vydrží opravdu dlouho.

  • velké množství závěrečné péče
  • výsledný odstín byl příliš tmavý
  • z vlasů mi barva hodně stéká


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od Naughtycat 22.6.2012 12:15:41

Hodnocený odstín: P01 Ultra Light (Velmi velmi světlá blond popelavá) Barva je netradiční v tom, že po smíchání není krémová, ale spíše tekutá, nutno dodat bohužel. Špatně se nanáší a hrozně moc z vlasů stéká, takže odbarvit pouze odrosty je docela těžké. Navíc bych doporučovala, aby vám při barvení někdo asistoval, barva opravdu stéká po celé hlavě. Oproti ostatním blond barvám z drogérie se mi zdá šetrná, pálila mě jen trochu na krku, kam barva stekla. Nedoporučuji dávat na vlasy na více než doporučených 30 minut. Už během barvení uvidíte, že vlasy jsou trochu do šediva, proto doporučuji snažit se nedávat barvu již na barvené vlasy, nebo ji z nich opatrně smýt. Po umytí byly vlasy těsně u kořínků trochu nažloutlé, to spravil silver šampón. Zbytek vlasů má opravdu lehce stříbřitý nádech, ten se do 2 dnů vymyje. Na sluníčku má barva nádherné bílo stříbrné odlesky. Kladně hodnotím i vlasovou péči, která je určena k více aplikacím.

  • vlasy se na sluníčku krásně lesknou
  • pěkný studený blond odstín
  • dostupnost v drogériích
  • nepálí
  • kvalitní vlasová péče uvnitř balení
  • neničí vlasy
  • cena
  • barva stéká
  • v prvních dnech jsou vlasy lehce šedivé


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od Sariella 2.8.2012 21:45:32

Odstín pěkný, ale až moc zářivý, na světlé vlasy chytá jako na obale. Mě se ale bohužel asi po 2 týdnech od nabarvení začala barva u kořínků (tedy na odrostech, které byly světle hnědé) vymývat do blond, což tedy nevypadalo zrovna hezky, takže proto už bych si ji znovu nekoupila.

  • neničí tolik vlasy
  • snadná aplikace
  • velká závěrečná péče
  • u kořínků se vymývá do blond


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od baileys 27.8.2012 15:03:34

Z téhle barvy jsem naprosto unešená, používám odstín 74 MANGO a lepší zrz barvu opravdu neznám. Barva hezky drží, minimálně se vymývá a když už tak do přirozeného zrz! odstínu, když mě barvila kadeřnice barva se do týdne vymyla na děsnou hnědou, vlasy jsou lesklé, nevysušené...mám ji teď měsíc a pořád mám vlasy stejně barevné, určitě u ní zůstanu...ve slevě se dá koupit za 130 kč

  • krásný sytý odstín
  • hezky drží
  • vymývá se minimálně
  • pěkné balení
  • hezky voní
  • trošku vyšší cena, ale vzhledem ke kvalitě to nevadí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od matutka 12.9.2012 22:07:30

Odstín P10 beige brown, hodnotím hodně pozitivně. Nevím jak moc dokáže zesvětlit přírodní vlasy, ale já oceňuji hlavně to, že mi neztmavila tmavě blond melíry ve vlasech, ale melíry jsou stále znát, ale ztratil se z nich nazrzlý odstín z vymívající se garnierky. Ostatní vlasy jsou hezky zlato-hnědé, řekla bych střední odstín. Takže pro hnědovlásky co mají problém s červenými pigmenty jako já, úplně supr. Vlasy jsou, ale mírně vysušené, což je zřejmě kvůli zesvětlujícímu účinku.

  • výsledná barva
  • nepálí
  • jde snadno smýt z kůže
  • cena
  • vysušuje


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Kerty 12.1.2013 14:02:03

Nečakala som že mi tak super sadne :) Najprv som sa obavala konzistencie ale nakoniec som bola spokojna :) Tuto znacku som vyskusala prvy krat a to len preto lebo som mala na nu zlavu v Dm :D a tak nelutujem :) Odtien som odhadla tiež a moje vlasy su teraz leskle a menej poskodene :) Na predlženie trvacnosti použivam sampon na farbene vlasy takže snad to vydrži dlhsie a urcite kupim znova tuto znacku aj napriek vyssej cene :)

  • Super lesk
  • Siroka škála odtienov
  • tesnejsie rukavice narozdiel od inych znaciek mi velmi padali
  • Kondicioner
  • Možno vyssia cena :)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od Rennie1990 11.6.2013 08:45:33

Odstín mango: Barva ke které se stále vracím,protože je jako jediná na trhu hodně výrazně zrzavá, neničí vlasy a hlavně vydrží zrzavá strašně dlouho. Jediná nevýhoda je, že mi dělá žluté odrosty zhruba po týdnu a přitom mám své přírodní vlasy hnědé takže nevím kde se tam ta žlutá bere :)) Ale zářivější barvu jsem prostě nikdy nesehnala, ani od kadeřnice nikdy barva nebyla takhle krásná :)

  • sytá zářivá barva
  • vydrží dlouho
  • neničí vlasy
  • dělá žluté odrosty


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Alily 10.11.2013 16:14:54

Tato barva mi zlomila srdce. Říkala jsem si, že je to pro mě ta správná, krásná zrzavá, která se nádherně leskne a dlouho vydrží. To byl omyl. Je pravda, že vyhovuje hodně lidem, ale já už bych si jí nekoupila. Řekla bych, že září až moc. Na sluníčku to byla nádherná zrzavá, až se za mnou lidé otáčeli, ale mimo slunce z toho byla tmavě hnědá. Opravdu něco šíleného. Co mě, ale na barvě těšilo byl balzám, který mám od července až do teď. Myslím, že barva není, ale až tak skvělá a osobně bych jí zlevnila. Jde celkem do červena a doporučila bych vlasy daleko více namočit než nanesete barvu.

  • Lesk
  • Jasná zrzavá až oranžová
  • Super balzám
  • Neničí vlasy
  • Je okouzlující
  • Jde do červena
  • Mimo slunce je dost tmavá
  • Až moc mění odlesky
  • Jiná než na obalu
  • Slibuje příliš mnoho
  • Drahá - zbytečně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od mesneyi 10.11.2013 18:02:53

Kupujem ju opakovane už niekoľko rokov. Bohužiaľ inú možnosť ani nemám, keďže je to jedna z mála (ak nie jediná) z oranžových farieb v drogériách. Čerstvo nafarbené vlasy sú krásne, ale ako so všetkými do červena pigmentovanými farbami, rýchlo sa vymýva. Občas chytí tmavšie, občas svetlejšie. Priemerná farba za neprávom vysokú cenu. Ale ako hovorím - zostávam verná, lebo inú možnosť nemám.

  • Dostupnosť
  • Je často v akcii
  • Rýchlo sa vymýva
  • Vysoká cena


Další recenze od Nik14 25.9.2014 22:34:01

Tuhle barvu jsem zkusil nebo my šlo hlavně o kvalitu: Barva se celkově dobře nanáší,smrdí tedy docela dost ale jaká barva by nesmrděla,barva chytla dobře takže odstín spokojenost,bohužel my barva zničila dost vlasy,hodně my pak vlasy vypadávali a byli takový roztřepený a hrozně suchý,přesně si nepamatuji jaký to byl odstín ale vím že to byl blond,no barvu už asi nekoupím,odstín byl sice perfektní ale jinak mě barva moc nezaujala.

  • Výsledný Odstín
  • Balzám
  • zničila my vlasy
  • Vysoká cena
  • pro mě agresivný


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Garnier Color Naturals

4 75% 15 recenzí

Hůře hodnocené