Manufaktura hydratační pleťový krém s bambuckým máslem recenze a zkušenosti

Hydratace Manufaktura hydratační pleťový krém s bambuckým máslem
Hydratace Manufaktura hydratační pleťový krém s bambuckým máslem - obrázek 1
Hydratace Manufaktura hydratační pleťový krém s bambuckým máslem - obrázek 2
Manufaktura (60)
4.4 z 5 5 4.4 7
Celkem 7 recenzí


5 hvězd
83%
4 hvězdy
17%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
86 %

Recenze produktu
Manufaktura hydratační pleťový krém s bambuckým máslem

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2014 18:35:44

Tenhle krém mě příjemně překvapil, má sice jemnější, ne příliš hutnou konzistenci, hydratuje ale opravdu krásně. Je trošku mastnější, teď, když je chladnější počasí, mi to ale nevadí. Dobře se snáší i s make-upem, což je pro mě hodně důležité. Velmi příjemně voní, je cítit trošku i na pleti, není to ale nic vtíravého. Hodně mi zjemnil pleť, což už se v takové míře žádnému krému nepovedlo. Bohužel ale mám menší problémy s akné, takže teď jsem ho zase vyměnila za antiakné péči. :( Určitě bych si ale krém koupila znova, v poměru cena x kvalita je to paráda. :)

  • příjemná vůně, vysoká hydratace, zjemňuje pleť
  • trošku mastnější


věk
45-54

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2013 13:28:46

Absolutně skvělý krém na suchou pokožku. Já po většinu roku na suchou pleť netrpím, ale asi strárnu či co a potřeby mé pleti se mění. Všímám si více šupinek na obličeji a teď v zimě to jede na plné obrátky. Steamcream mi bohužel přestal stačit i na denní mazání, tak jsem se rozhodla pořídit něco hutnějšího. Krém používám na den i na noc a nemohu si stěžovat. Bála jsem se, že mi bude ucpávat póry, ale to se naštěstí vůbec nekoná. Pleť je skvěle hydratovaná, nepne, nesvědí, šupinky jsou pryč. Krém se déle vsakuje, holt s nanesením MU se musí chvíli počkat. Jinak je pro mě dokonalý a nemám mu co vytknout.

  • dokonalý
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.12.2013 10:33:43

Nastala zima a moje pleť potřebovala něco hutnějšího. V Manufaktuře měli výprodej tohoto krému za 99,-. Chtěla jsem i ten výživný na noc, ale bohužel jsem si ho nekoupila rovnou, ale jiný den a tak už potom nebyl. Přesto ho používám jak na ráno, tak na večer. Moje pleť je smíšená až mastnější se sem tam pupínkem, ale v zimě je víc vysušená. Po nanesení krému mám pocit dobře hydratované kůže, nepne ani se mi víc nemastí pleť. V létě budu ale používat jiné přípravky, ale teď je to pro mě super krém. Co mu ale musím vytknout je to balení v tubě - hlavně jeho uzávěr. Nevím jak ostatním, ale mám kolikrát problém ho otevřít, mám to kolem otvoru upatlaný a seschlý a když jsem nešikovná a uzávěr né a né otevřít, tak se mi kolikrát stane, že mám krém všude možně na zemi i na stole. Obecně bambucké máslo mi dělá dobře na pleti

  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • vhodný jak na den, tak i na noc
  • uzávěr se špatně otvírá


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.6.2013 10:39:16

Strašně příjemný krém. Je poměrně lehký, přesto dostatečně hydratační. Používám jak na den, tak na noc. Voní moc hezky, jemně. Dobře se roztírá, hned se vstřebává a nezanechává mastný film. Kosmetiku Manufaktura mám moc ráda a vše co jsem už vyzkoušela mi velmi vyhovuje. Tento krém je opravdu výborný, navíc balení je praktická tuba. Nemám co vytknout, určitě koupím zase.

  • vůně
  • hydratace
  • praktické balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Výborný krém. Manufaktura je naozaj úžasná kozmetika a som rada , že došla aj na Slovensko. Je hydratačný , čo môžem naozaj potvrdiť. Má nelepivé zloženie , ktoré pleť krásne zjemní a ako bonus úžasná vôňa. Balenie je v tubičke a je ho 75 ml , čo k cene je perfektné. Škoda je, že táto kozmetika je na Slovensku ťažšie dostupná. Baleniu dávam plus za to, že je hygienickejšie ako tie čo do nich musíte patlať prsty ,ale na druhej strane to zatváranie je dosť také, mno. A ešte je to prírodná kozmetika takže spotreba je skrátená na pol roka.

  • hydratáciu splňuje
  • cena a kvalita na jednotku
  • prírodná kozmetika
  • objem
  • až na tú dostupnosť žiadne



věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.1.2013 21:54:35

Krém na obličej je přednostně prodáván jako denní krém. Já osobně ho používám pouze v zimě, protože mám mastnější pleť a bambucké máslo je přeci jen trochu hutnější pro moji pleť. V zimě se ho nebojím používat pod make-up v malém množství i na den, ale především ho používám jako noční krém a je úžasný. Pleť je hydratovaná a svěží.Má příjemnou hruškovo- medovou vůni, která není nijak silná a tudíž není nepříjemná.

  • bohatě hydratuje
  • příjemně voní
  • špatně řešené víčko, proto po pár dnech vznikne okolo ústí krému neskutečný nános


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avene Cold Cream

4.4 86% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Nivea Creme krém

4.2 81% 98 recenzí

Saloos jojobový olej

4.2 81% 9 recenzí

Isana vazelína

4.2 80% 5 recenzí