Max Factor 2000 Calorie Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor 2000 Calorie Mascara - velký obrázek
Řasenky Max Factor 2000 Calorie Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor 2000 Calorie Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor 2000 Calorie Mascara - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 125 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 94 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor 2000 Calorie Mascara

Další recenze od Neith 29.10.2016 14:11:43

Pro mě bezesporu nejlepší řasenka, kterou si kupuji neustále... Občas zkusím nějakou novinku, která mě nadchne, ale vždy se k ní pokorně vracím. Mám od přírody dlouhé, husté řasy, takže mívám často problém, že ostatní řasenky se mi obtiskávají na horní víčko a slepují mi řasy. To Max Factorka nedělá, krásně řasy prodlouží, zahustí, neopadává a barva je hezky černá. takže za mě 5*, pač splňuje to, co řasenka splňovat má :-)

  • zahustí a prolouží
  • neobtiskává sem nedrolí a neopadává
  • je hezky černá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od askim 20.10.2016 20:15:55

Na zaklade recenzi jsem si ji koupila, ale za me tedy nemohu vubec doporucit.. Daleko lepsi sluzbu mi udelala rasenka za 19,- kc od Vietnamcu( i kdyz smrdi naprosto stejne).Zezacatku byla strasne ridka, musela jsem vystat v koupelne dulek nez mi uschla a mohla jsem vyrazit ven, mela msem uplne pocit mokrych oci a tak jsem ji odlozila. Pak jsem se k ni za 2-3 mesice vratila a byla akorat, a pak po asi mesici po teto fazi byla totalne sucha!!! Tak jsem ji vyhodila. Takze kdo ma na to nervy at si ji poridi, ale ze by mi udelala nejaky super look, po dvou vrstvach na hornim vicku jsem nemohla ani zvednout vicko, takovy tAm byl nanos te gumy!!

  • Super reklama ktera je nafocena na modelce s nalepenymi rasami
  • Cena
  • Kvalita obsahu


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od effi 11.10.2016 21:42:02

Tak sem neodolala a zakoupila si tolik vychvalovanou max factorku 2000calorie. Uz jsem ji pred xy lety mela ale neutkvela mi v pameti, tak sem zkusila zase. No mam z ni smisene pocity, uplne prvni zkouseni byl fail, proste je moc sucha a fakt se clovek namaka nez ty rady namaluje, ja tedy nemam nic moc extra rasy ale zase uplna tragedie to neni. No pri dalsim pouziti sem si dala na cas a fakt ty rasy vylozene vydrela, jako efekt je celkem pekny, rasy jsou pekny, nijak extra prodlouzeny ale slusne zahusteny a i pri treti vrstve furt pekny zadny nozicky:) no nevim nejak ji dodelam( podle me i brzo vyschne), ale ze bych z ni byla nadsena to urcite ne, ja uz do ni urcite znova nejdu. Nastesti sem ji sehnala v akci za 180kc.

  • Neslepuje ani pri vice vrstvach slusne zahusti
  • Moc neprodlouzi je dosti sucha


Další recenze od Kamigatze 26.9.2016 08:29:39

Příjemné překvapení. Očekávala jsem, že nebudu spokojená. Příliš se mi nezamlouval tvar kartáčku. Nakonec vše ok. Řasenka se dobře nanáší, neobtiskává se, přes den se nedrolí a nerozpíjí ani ve velkém fyzickém zápřahu. Řasy zvýrazní a přesto působí decentním dojmem. Řasy neslepuje a hezky je od sebe oddělí. Určitě mohu doporučit.

  • Neslepuje řasy
  • Rychle po aplikaci schne
  • Zatím nic


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od Teddybaer 24.9.2016 00:42:57

2000 Calorie je moje láska. Dělá mi nádherné řasy. Je třeba však podotknout, že svoje řasy mám poměrně dlouhé a husté, jen potřebují natočit. Tato Max Factorka mi je natočí parádně, celý den vydrží vypadat skvěle, neobtiskává se, neopadává. Řasy neslepuje, naopak je oddělí. Chválím klasický kartáček, který se mi osvědčil nejvíce. Nejlépe funguje mírně vyschlá. Celkový efekt: husté, dlouhé, natočené řasy. Dávám jednu vrstvu.

  • natočí a řasy natočené zůstanou po celý den
  • zahustí
  • prodlouží
  • panenkovský look
  • plná cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od ajanella 14.6.2016 00:06:27

Tuto řasenku si kupuji mnoho let.Když je nová, perfektně mi řasy oddělí,prodlouží a hlavně krásně natočí.Jakmile ale lehce proschne,řasy mi tahne spíš dolů a nedokáže je natočit a ani je neudrží po natočení kleštičkami,což mě mrzí.Mám dlouhé,rovné řasy...Počítám s tím,že ji vždy využiji na spodní řasy,na které je perfektní.Řasenka se vůbec nerozmazává,vždy drží perfektně na svém místě celý den a proto jí mám ráda.Takže jí kupuji spíš na spodní řasy.

  • nerozmazává se
  • odděluje řasy
  • prodlužuje řasy
  • neudrží moje řasy natočené


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Katnys 27.11.2015 00:37:19

Túto riasenku som kupovala len preto,lebo musela využiť Joker zľavu na produkt z DM bodov.Inak teda ja som zástanca iných riaseniek,ale prečo nie.Jej cena so zľavou bola okolo 9€( cca 245kč).Maličkosť,má už iný obal a Dramatic Volume nápis :o) Obal je super,keďže si vždy položím na stojáka riasenku na stôl alebo umývadlo,tak som rada ak stojí.Klasický štetinkový,stredný kartáček.Predok troška zúžený.Dá sa s ním krásne dostať aj do kútikov a nie je problém líčiť spodné riasy/mihálnice.Kefka nenaberá moc farby,otieram len špičku,takže nezlepuje.Krásne prečeše,zahustí a aj predĺži.Riasy/mihálnice mám dosť krátke a jemné,no stačia mi dve vrstvy a sú perfektne zvýraznené.Vydrží aj nejakú tú slzičku,Rada sa opieram o líce a nestalo sa,že by sa rozmazala,takže vydrží aj nejaké to potretie oka.Neopadáva,drží od nanesenia po odlíčenie.Dobre sa odličuje.Cena je na môj vkus troška vyššia,keďže GB mascaru kúpim za polovicu menej a spraví podobný efekt.Ale ak bude zľava,alebo dostatok bodov na DM karte,určite ju kúpim znova

  • predĺži a zahustí
  • neopadáva
  • vydrží slzu aj potretie oka
  • na mňa vyššia cena


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od janulina20 23.11.2015 15:07:43

Max Factor dělá úžasné řasenky. Pro mě nejlepší z drogerie. Jiné už nezkouším a zatím to nemám ani v plánu. 2000 Calorie je moje oblíbená. Střídám ji s Falsh Lash Effect, který je pro mě trošku lepší. Budu kupovat i nadále. Je za super cenu a vydrží opravdu dlouho. Opravdu doporučuji, ikdyž každému sedne asi něco jiného.

  • dá se vrstvit
  • neslepuje
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od majda012 28.9.2015 22:03:36

Dle mého nenandchne a neurazí. Moje krátké řasy ta řasenka pročeše, malinko prodlouží a toť vše. Nevydrží to ani celý den. Na to, že to stojí 2krát víc než co běžně kupuji, tak jsem zklamaná a nevím, proč je tak opěvovaná. Kladem je snad jen, že působí velmi přirozeně, neopadává, neslepuje a je dostupná i v jiných barvách než černá. Já jsem jí koupila právě v hnědočerné.

  • Přirozený efekt
  • malá výdrž během dne
  • cena


věk
15-24

oči
zelené

Řasenku jsem si pořídila na základě mnoha skvělých recenzí. Musím ale přiznat, že mě až tak nenadchla. Není vůbec špatná, příjemná konzistence, kartáček taky dobrý, řasy trošku prodlouží a i zahustí, ale žádná hitparáda to taky není. Mě osobně ani nejde vrstvit, začne se slepovat. Koupila jsem ovšem za výhodnou cenu 139Kč, což si myslim, že kvalitou odpovídá. Za tuto cenu bych koupila i znovu, chci ale zkusit i jiné řasenky, abych mohla porovnat. Přesto doporučuji.

  • prodlouží
  • zahustí
  • kartáček vhodný i na spodní řasy
  • trošku slepuje řasy


Další recenze od alca013 31.7.2015 12:16:13

Řasenku jsem si koupila celkem 2x. Poprvé jsem byla unesená, kladné recenze se mi potvrdily, přestože nemám kvalitní řasy (krátké, polámané). Řasy krásně natočí, jen je to s ní třeba umět. Po druhé jsem už spokojená moc nebyla, na kartáčku bylo moc barvy, takže řasy byly slepené, těžké. Je to jedna z nejlepších řasenek, co jsem měla, ale po druhé zkušenosti nemohu říci, že byla nejlepší. Asi záleží na kusu.

  • natočí
  • prodlouží
  • na kartáčku moc barvy


Řasenky si já osobně kupuji proto, aby mi na očích vytvořily hezké a výrazné řasy. Konkrétně tuto řasenku jsem si koupila podruhé s tím, že snad už objevím i její přednosti a kouzlo. Druhá koupě mne přesvědčila o tom, že její nedostatky, které jsem pozorovala u první zakoupené (přece jen, mohla jsem sáhnout po dlouholežícím regálovém kuse), byly reálné. Konzistence je hodně hutná, krémová, slepovala řasy, uprostřed dne jsem po obličeji honila její žmolky. špatně se mi s ní pracovalo. Po nánosu byly řasy jakoby kartáčové, připomínaly rejžák. Řasenka neobvykle rychle vyschla. Jediné, co mi vyhovovalo, byl kartáček, se kterým se dobře pracovalo. Za mne jednoznačně ne...už si jí určitě nekoupím.

  • příjemný kartáček
  • příliš hutná konzistence
  • slepuje řasy
  • po nánosu řasy vypadají jako kartáč
  • příliš rychle vyschla
  • drolí se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Veru.Praha 14.11.2014 13:11:14

Nejlepší řasenka a hlavně se dá sehnat i v přirozené hnědé. Řasy neslepuje a hezky zahustí, nedělá tzv. mušší nožičky. Je důležité jí, ale pořádně zavírat, aby zbytečně nevysychala, jinak ten půl rok určitě vydrží. Takže i přes vyšší pořizovací cenu se vyplatí. Jedna z malá řasenek, která splní co v reklamě splňuje. Musím pochválit i perfektní kartáček. Takže doporučuji určitě vyzkoušet.

  • hnědá barva
  • neslepuje řasy
  • zahustí
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Hopskulka 6.11.2014 20:11:58

Jedna z mála řasenek v drogerii, která má hnědý (resp. černohnědý) odstín, který používám. Mám ji jako stálici ve výbavě už léta, kvalita není nijak oslnivá, ale je to solidní řasenka která řasám přidá na objemu. Je hutnější, nepálí mne v očích ani při pláči, nedrolí se, nežmolkuje, nerozmazává se. Nevyhovuje mi tvar kartáčku.

  • hnědý odstín
  • cena
  • kartáček


Další recenze od Kat-erina 26.9.2014 14:45:20

Řasenku kupuji už několik let a stále jsem jí věrná. Jednou za čas dostanu jinou značku jako dárek, zkusím, a jsem zklamaná. Nenašla jsem ještě lepší. Řasy mi prodlouží, dodá hustotu a neslepuje se. Pokud ji mám delší dobu, propláchnu štěteček v odličovací vodě a zase chvilku funguje. Cenově je dostupná, věřím, že mezi dražšími značkami bych našla lepší, ale nechce se mi za řasenku dávat více než 500.

  • Cena
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Maudík 22.9.2014 16:21:24

Po dlouhém, předlouhém pátrání te nejlepší řasenky jsem asi konečně dopátrala. Tuto od Max factor jsem si opravdu oblíbila. Mám ji už potřetí a asi u ní už zůstanu. Kartáček je ideálně hustý a velký. Řasy neslepuje, zahustí tak akorát, i lehce prodlouží, hodně zvýrazní a intenzita barvy se téměř nezmění až do vypouživání a postupného vyschnutí. Akorát pak ke konci trošku žmolkuje, ale barva je stále dost inetnzivní. Já vlastně nemám co vytknout. Měla jsem u všech řasenek problém, že během dne začly drolit a trochu se rozmazávat pod spodním víčkem. 2000 Calorie to nedělá. Když už je to jedna z těch dražších řasenek v drogérii, tak aspoň opravdu stojí za to.

  • nerozmazává se
  • sytá barva
  • zhušťuje i prodlužuje
  • nedrolí se během dne


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od wiwinka 14.7.2014 00:00:02

Dobrá řasenka, skvěle natočí a hlavně dlouho vydrží, nedělá žmolky. Ale znám i kvalitnější řasenky za nižší ceny. Hodnotím proto 4/5. Nedráždí oči, kartáček opravdu po pár aplikacích velmi zvýrazní oči. V poslední době bývá často v akcích v různých drogeriích za cenu kolem 150,- Kč, takže za vyzkoušení opravdu stojí.

  • cena - kvalita


Další recenze od Johanita 29.4.2014 10:31:40

Má jediná a oblíbená. Používám ji už spoustu let a ještě dlouho budu. V akci se dá sehnat za milé peníze, standardní cenu 300 Kč považuji ale za velmi přehnanou. Řasenka se nedrolí, nedělá otisky. Po čase začne tuhnout a slepovat řasy, řeším to kapkou vody přidanou do řasenky. Vydrží poměrně dlouho. Při vrstvení krásně vizuálně prodlouží a zahustí řasy, vypadá to přirozeně. Jsem spokojená a měnit jen tak nebudu.

  • Cena
  • Velký kartáček
  • Žádné nevidím


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od pompejka 3.3.2014 16:11:42

Stálice mezi řasenkami - řasy dobře obalí, přitom neslepuje, barva je opravdu sytá. Kartáček řasy moc nenatočí - ale to mi nevadí, používám kleštičky na řasy. Nevýhodou je, že docela rychle zaschne - to se pak začně drolit a opadávat pod oko. Řekla bych, že to je řasenka "neurazí, nenadchne" - splní, to co má, ale žádné zázraky od ní nečekejte.

  • neslepuje řasy
  • rychle zaschne


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od xMarTina 23.1.2014 13:21:58

Má nejoblíbenější řasenka. Mám ji už poněkolikáté a jsem s ní stále spokojená. Krásně přidá na objemu a řasy protáhne a neslepuje je. Na očích vydrží určitě celý den. Jediná její nevýhoda je v tom, že opravdu vyschne dřív než jiné řasenky. Ale myslím si že za tu cenu, za kterou ji obdržíte ve slevě, se rozhodně vyplatí. Za mě určitě doporučuji!

  • dostupnost
  • cena
  • přidá na objemu
  • neslepuje řasy
  • prodlouží
  • dříve vysychá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od TerezVv 14.1.2014 13:47:48

Musím tedy říct, že vím že tahle řasenka je na trhu už velmi dlouho, protože jsem ji tuším už tak před 10 lety kupovala mamince na Vánoce. Jde o jedinečnou řasenku, ale musím přiznat že mě trošku mrzí, že se ten produkt trošku změnil, a to bohužel k mírně horšímu. Ovšem i tak každému sedí, oběma mým sestrám, mamce i mně. Nedrolí, řasy krásně ooděluje a celkem i prodlouží. Jsem spokojená, o 1* méně dávám kvůli tomu drobnému úpadku.

  • Nedrolí se
  • Pročesává a odděluje řasy
  • Dostupnost
  • Cena
  • Černočerná barva
  • Mírně prodlužuje
  • Během posledních let se kvalita zhoršila


Další recenze od Kloofi 7.1.2014 17:07:13

Souhlasím s předchozí uživatelkou, celkově mi velice vyhovuje, nedráždí oči, nemá žádný výrazný zápach, řasy krásně zahustí, neopadává a nežmolkuje se. Jedinou nevýhodou je její výdrž. Již při koupi se mi vždy zdá poněku hustá a docela rychle vysychá. Ale zato se dá v akci koupit za velice rozumnou cenu - konkrétně v drogerii Rossmann za 155 korun.

  • v textu
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Tuto řasenku používám již nejméně 8 let a žádnou jinou již nekupuji, řasy natočí maximálně, vydrží mi 20 hodin bez jakýchkoliv nedostatků, nežmolkuje se, nedrolí. Odstranit lze bez problémů jakýmkoliv odličovačem očí, za mne královna řasenek a dostupná cena. další plus, vydrží mi nejméně půl roku při každodenním líčení.

  • Krásně namaluje a zvýrazí řasy
  • není


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Katie92 28.12.2013 19:00:34

Při prvním použití jsem byla trochu zklamaná, že není moc prodlužující, řasy mám sice s ní husté a výrazné, ale jelikož je mám krátké, tak to nemá takový efekt. Ale při několika vrstvách a trochy snažení se s ní dají vykouzlit opravdu krásné husté a výrazně černé řasy. Takže vřele doporučuji! Určitě koupím znovu.

  • Dodává hustotu a objem
  • Je často v akcích
  • Krásně sytě černá barva
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od kiwika 28.12.2013 18:22:47

Dlouho jsem zkoušela za tuto řasenku najít adekvátní náhradu, ale přeci jen se vždy vrátím k této značce. Obzvláště v akci, kde se dá sehnat za 160 korun, je to jedna z nejlepších řasenek v drogerii. Spousta muziky za tak málo peněž. Krásně pročeše a zvírazní všechny řasy. Černá barva je opravdu černá. Nedrolí a nerozmazává se. Poměrně brzy mi ale vysychá, ale to je možná způsobené skladování v drogerii. Kdyby ji každý neotevíral už v obchodě..

  • zvýrazňuje
  • nedrolí a nemaže
  • brzy mi vyschla


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Lady Flame 28.12.2013 17:11:57

Na tuhle řasenku jsem četla spoustu chvály, proto když byla v akci, přihodila jsem ji do košíku. Není špatná, přesto jsem od ní čekala trošku více. Konzistence je trošku hutnější, mohla by být více mokrá, ale maluje pěkně. Řasy hezky zvýrazní, trošku i prodlouží, lehký objem dodá. Nežmolkuje, neslepuje, neodpadává pod oči, snadno se odličuje. Kartáček je průměrný, trošku širší, štětinový. Pokud bude zase v akci, klidně koupím znova.

  • cena v akci
  • zvýrazní, prodlouží a dodá lehký objem
  • nežmolkuje, neslepuje, neodpadává pod oči
  • snadno se odličuje
  • kartáček
  • mohla by být více "mokrá"


věk
25-34

oči
šedé

Táto maskara je jedna z mojich dvoch najoblúbenejších ku ktorým sa neustále vraciam. Po skúsenosti s drahšími riasenkami (Lancome, YSL) som v podstate zistila že táto riasenka za dvakrát trikrát nižsiu cenu mi robí rovnaký efekt s mihalnicami. Akurát trochu skôr vysychá lebo náplň je aj zo začiatku trochu tuhšia ako pri iných riasenkách ale mne osobne stojí za to aj v tom pomere cena/výkon/výdrž.

  • robí mi podobný efekt ako trikrát drahšie riasenky
  • skvelá kefka
  • rýchlejšie vysychá


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od hoslin 23.10.2013 08:09:50

Jednička mezi řasenkami. Bohužel si ji dopřeji jen občas, protože patří mezi ty dražší. Vyhovuje mi štěteček. Ten je perfektní. Dobře se s ním pracuje. Konzistenci má dobrou. Takže nemusím otírat zbytky barvy o hrdlo řasenky. Řasy krásně prodlouží a zvýrazní a to i v jedné vrstvě. Nerozmazává se, nedrolí se a dobře se odličuje. Opravdu výborná! Doporučuji.

  • nerozmazává se
  • krásně prodlouží řasy
  • dobře se odličuje
  • vyšší cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Andulkax 22.9.2013 09:24:24

Ze začátku mi trvalo, než jsem si zvykla, protože i při jedné vrstvě udělá řasy celkem dost výrazné. Řasy prodlouží, ale co mi vadí, jsou pak takové tlusté. Při více vrstvách už nános barvy i cítím. Snadno se ale odličuje, nemusím se s tím prát a oko dřít. Takže když to shrnu, při jedné vrstvě dobrá řasenka, znovu si jí ale asi nekoupím.

  • hezky zvýrazní
  • prodlouží
  • snadno se odličuje
  • při více vrstvách příliš barvy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Cherish 6.9.2013 11:27:31

Chápu všeobecnou oblíbenost této řasenky, je vážně dobrá, i když musím uznat, že moje nejoblíbenější řasenky od Gabriella Salvete jsou ještě o kousek lepší. Řasenka má úplně klasický štětinkový kartáček, což já přesně vyhledávám a mám nejraději. Řasy mám svoje poměrně dlouhé a husté, používám i kleštičky, takže pro mě je nejdůležitějším parametrem při výběru řasenky aby mi řasy neslepila, přirozeně zvýraznila a neopadávala pod oči. A to přesně tato splňuje. Klidně do ní půjdu v budoucnu znovu.

  • klasický kartáček
  • přirozené zvýrazní oči
  • neopadává pod oči
  • neslepuje
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od lucifear 6.9.2013 10:24:52

tuto řasenku jsem dostala zdarma k nákupu, takže jsem ani nepředpokládala že by mohla být nějak extra dobrá, ale k mému překvapení je super :) mám krátké a rovné řasy a s použitím kleštiček a téhle řasenky mám řasy krásně prodloužené, neslepené a rozčesané... jen mi přijde, že moc nezahustí a nevím po jak dlouhé době vysychá, mám jí krátce

  • opravdu hodně prodlouží
  • krásně natočí
  • vydrží a nedrolí se
  • zahnutý kartáček
  • tolik nezahustí
  • nezajímavý obal


věk
25-34

oči
modré

Nejlepší řasenka co jsem kdy měla, řasy jsou nádherně husté a prodloužené, vůbec neslepuje a co je pro mě největší + vůbec se neobtiskává jako spousta jiných řasenek,co jsem vyzkoušela, vydrží na očích celý den do odlíčení bez žmolků a to i v největším parnu. Je pro mě ta nej nej řasenka a budu si jí kupovat i nadále. Příjemná je poslední dobou i cena, výrazně zlevnila....

  • prodloužení
  • hustota
  • nelepí
  • nežmolkovatí
  • vydrží celý den
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od marule 11.7.2013 06:32:07

Chtěla jsem zkusit nějakou dražší řasenku (jsem jen chudý student, takže nad 200 za řasenku moc jít nemůžu) než Miss Sporty apod., tak jsem zkusila tuto, hlavně díky pozitivním recenzím. A chybu jsem rozhodně neudělala :-) Mám už druhou a jsem s ní spokojená. Vydrží na řasách celý den bez újmy, je úžasně černá a řasy mírně prodlouží a zhustí (ale výsledek je rozhodně poznat, ne žádná přirozenost. No možná s jednou vrstvou). Za mě ANO!

  • Výdrž.
  • Fakt černá.
  • Vypadá draze.
  • Občas má "své dny", kdy řasy slepí než zaschne tak se dost obtiskává. Což ale bývá jen minimálně.


věk
15-24

Další recenze od Uzulka 26.6.2013 15:16:53

Jedna z nejlepších řasenek co jsem měla a že si na řasenkách potrpim a ráda si připlatím k této se vracím ráda a jsem spokojená řasy prodlouží , zhustí ,neslepi a cena neni nějak hrozná :) jedine minus mi přijde že moc dlouho nevydrží a brzo vyschne :)celkove max factor patři mezi mé top vyzkoušela jsem hodne značek ale k této nemam vyhrady a ráda se k ní vracím

  • zhusti
  • neslepuje
  • cena
  • přijde mi že rychle vysychá a pak děla efket pavoučích nožiček což nesnáším:)


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od LiliPoli 1.6.2013 19:29:21

Moje dřívější stálice mezi řasenkami. Krásně řasy prodlouží, natočí, oddělí, zhustí a při více vrstvách, dělá efekt umělých řas. Což může být pro někoho negativum, mě se to ale líbí. Super je, že se neobtiskává na víčko, během dne se nedrolí, a dá se lehce odlíčit. Jednu dobu byla nepřekonatelná, dnes už je ale na trhu mnohem větší výber, takže jsem od ní pomalu upustila pro poněkud vyšší cenu.

  • neslepuje řasy
  • prodlouží a natočí
  • nedrolí se
  • lehce se odličuje
  • vyšší cena


Další recenze od Soňule 16.5.2013 23:56:13

Řasenku jsem koupila na doporučení paní prodavačky. Nutno říct, že ze začátku je řasenka fajn, krásně odděluje a trošku prodlužuje řasy, musím ale otírat tu stranu kterou se chci líčit o lahvičku, dávám dvě vrstvičky, ale pořádně odděluji řasy, a nikdy nevypadaly slepeně, ale časem řasenka houstne, a hůř maluje. Je jedna z těch nejlepších co jsem měla, ale za tu cenu by mohla vydržet trošku déle.

  • Dobře odděluje
  • Krásně maluje
  • Mírně prodlužuje
  • Celkem brzy houstne


Další recenze od Nikča1818 28.4.2013 00:15:00

Ze začátku mě tato řasenka moc neuchvátila, ale poté co jsem jí vyzkoušela jsem si jí oblíbila. Řasy krásně zvýrazní a jde s ní udělat krásné přirozené, ale i výraznější líčení. Asi po 3 měsících začala lehce vysychat a proto jsem do ní kápla pár kapek vodičky (nevím jak se tomu přesně říká, čočky nenosím, ale brácha jo:-D) na oční čočky. Tule řasenku můžu jen doporučit! Moc neopadává, nerozmazává se, je krásně černá:-) za mě určitě ano!:-)

  • Kartáček
  • Barva
  • Výdrž
  • Efekt
  • Moc se mi nelíbí obal ale není tak špatný
  • Cena by mohla být o něco menší ;)


věk
25-34

oči
modré

Jedna z mých oblíbených. První týden po koupi bývá aplikace docela složitá, řasenka maluje až moc a je nutné občas řasy oddělovat. Jakmile se trochu ojede, je super. Oddělené řasy, hezky natočené, prodloužené, bez žmolků. Několik lidí se mě už ptalo, kde jsem si nechala prodloužit řasy (mám své). Nedrolí se mi a snadno se odličuje. Po hodně řasenkách mě pálí oči, po téhle vůbec. Super investice!

  • cena
  • vhodná pro mé citlivé oči
  • nedrolí se
  • neslepuje řasy
  • obal neurazí, nenadchne


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od bejbee 30.3.2013 10:11:41

Taky jsem musela vyzkoušet tuhle legendární řasenku a musím říct, že na ní nic legendárního nevidím. Je to naprosto průměrná - podle mě spíš podprůměrná řasenka. Řasy docela pěkně zahustí, vydrží celý den, nedrolí se. Tím pozitiva končí. Řasy vůbec neprodlouží ani nenatočí, na kartáčku ulpívá hrozně moc barvy takže dokáže řasy pěkně slepit, obtiskává se mi na horní víčko, což nebude mou nešikovností (s žádnou se mi to nestalo). Pro mě docela zklamání a příště se poohlédnu po jiné.

  • nedrolí se a vydrží celý den
  • slepuje řasy
  • neprodlužuje
  • nenatočí řasy
  • obtiskává se


Další recenze od Martinice 30.3.2013 00:20:25

Tak jsem si také pořídila tu všemi opěvovanou řasenku a upřímně - nevím co na ní všichni vidí. Ano, je docela dobrá, ale že by byla tak skvělá? Asi jsem čekala trochu víc. Řasy hezky prodlouží a docela natočí. Objem moc nepřidá. Docela špatně se mi s ní malují řasy a spodním víčku, ale to skoro se všemi, asi (ne)šikovnost. Takový průměr prostě, ale za stopade si ji určitě ještě někdy pořídím.

  • prodlouží řasy
  • čekala jsem něco extra


věk
25-34

oči
hnědé

Klasická řasenka, která nezklame :-) Řasenka MF 2000 Calories je velmi oblíbená mezi ženami a ani já nejsem výjimkou - k této řasence se vždy ráda vrátím. Má klasický kartáček, kterým se ale dá nanést maskara i na nejmenší řasy. Jako velkou výhodu vidím to, že se nerozmazává, vydrží na svém místě po celý den a že ji mohu použít i v den, kdy si vezmu kontaktní čočky. Pro mě je to klasika jako malé černé.

  • hypoalergenní
  • neparfémovaná
  • má zvětšit objem až o 300%
  • lze sehnat za výbornou akční cenu
  • nerozmazává se
  • vydrží po celý den (přežije i déšť a slzy)
  • žádný


věk
15-24

oči
modré

Riasenku som si kúpila na základe popularity a odporučenia kamarátky. Naozaj je výborná. Objem bez zlepenia a krásne predĺženie sú samozrejmosťou.Mám krátke a rovné mihalnice ale vytočí mi ich a líčenie drží a drží. Teraz po mesiaci a pol sa mi začala trošku droliť pod očami. Cena by mohla byť nižšia . Obal sa mi páčil ten starší .

  • objem, predĺženie
  • bez zlepenia a hrudiek
  • trošku cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Jancysska 16.3.2013 09:40:06

Řasenku jsem si pořídila na základě recenzí a bohužel musím říct, že podle mě teda nic moc :-/ (možná jen špatný kousek?). Kartáček je klasický. Řasy krásně pročeše a neslepí, ale žmolkuje a o nějakém objemu nebo snad prodloužení se rozhodně nedá mluvit... Podle mě je spousta mnohem lepších řasenek

  • pročeše řasy
  • neslepuje
  • nedodá objem
  • neprodlouží
  • žmolkuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od evelene 15.3.2013 23:43:00

Asi zatím jedna z TOP řasenek, které jsem vyzkoušela. Jako jedna z mála řasenek mi dokáže z krátkých, rovných a nevýrazných řas vykouzlit téměř pohled mrkací panenky :)) Musím sice dávat tak 2-3 vrstvy, ale řasenka přesto nežmolkuje a ani mi řasy nelepí nebo netvoří "pavoučí nožičky". Moje rovné řasy mi natočí a natočení vydrží celý den až do odlíčení. Kartáček a konzistence černé barvy mi zcela vyhovuje. Jen je fakt, že má balení krátší výdrž, při delším užívání je ke konci už řasenka taková vyschlejší.

  • natočí i rovné řasy
  • neslepuje řasy
  • vydrží celý den
  • cena - pokud není v akci


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od LuckaL 15.3.2013 23:16:25

Tato řasenka je docela dobrá, ale tak první měsíc, pak je vyschlá, žmolkuje a následně i slepuje řasy. Koupila jsem si jí 2krát a pokaždé mi prasklo víčko, kde je kartáček. Dle mého názoru je kvalita podprůměrná, bohužel znovu už nekoupím. Jediné co ocenuji, je to že se neobtiskává po celý den.

  • výdrž
  • vysychá, nekvalitní obal


věk
25-34

oči
modré

tato řasenka nepatří mezi ty, která by vám zvýraznila řasy ve stylu "mrkací panenka". Dá se říct, že musíte mít svoje řasy bez nějakých velkých nedostatků a ty pak hezky a jemně zvýrazní. Používám jí k "nude" make-upu, a také jako s jednou z mála si s ní maluji i spodní řasy.

  • dlouhá výdrž
  • přirozený vzhled řas
  • nerozmazává se
  • kdo má nedostatky (krátké řasy atd.) tak nepomůže
  • kdo má raději extrémní zvýraznění, není pro něj vhodná


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Marilou 18.1.2013 21:30:52

Tato řasenka díky své konzistenci dlouho neschne, nemá tendenci se obtiskovat a řasy krásně zahustí, neslepí je a nedorlí se ani nedělá žmolky. Docela u ní ale postrádám funkci prodlužování řas, která u této řasenky není nic extra. I tak ji ale hodnotím velmi kladně.

  • nedrolí se
  • rychle schne
  • nedělá žmolky
  • zahušťuje
  • neprodlouží


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od raduuu 18.1.2013 20:09:58

Patřím k příznivcům této řasenky. Jedna mi vydrží klidně 3 - 4 měsíce, líčím se každý den, minimálně 2-3 vrstvy, takže nechápu, jak vám může vyschnout po měsíci. Spíše ji pečlivěji zavírejte. Jinak řasenka má obyčejný kartáček, nabere přesné množství řasenky ( široké hrdlo a přílišné množství na kartáčku je opět nesmysl ), nežmolkuje, neobtiskává se, vydrží celý den. Mám rovné, delší řasy, ale po použití je mám nadzvednuté, mírně zatočené a krásně rozčesané. Pro mě jednička mezi řasenkami.

  • cena
  • splňuje vše co slibuje
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Cindova 17.1.2013 20:46:07

Dříve jsem tuto řasenku používala, ale pro mě jsou lepší řasenky. Konzistence je tužší, takže se zdá hned po koupi jakoby "vyschlá", ale není, maluje celkem dobře, řasy zahustí, už ne tak prodlouží, ale hezky oddělí. Co mi vadilo, bylo to, že není "opravdu" černá a docela rychle vysychá. Každopádně už se k ní nemám v plánu vrátit.

  • cena
  • odděluje řasy
  • zahustí řasy
  • vysychá
  • neprodlužuje
  • není černočerná


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od smarny 17.1.2013 19:09:01

Já tedy vůbec nejsem nadšená z této řasenky. Obal je velmi obyčejný, hrdlo se mi zdá moc široké, protože na kartáčku jsme měla vždy příliš barvy a musela otírat, řasenka velmi brzo vysychá a moc nemaluje a hodně se drolí. Já kromě ceny nevidím nic pozitivního.

  • cena
  • obal a hrdlo
  • vysychá a drolí se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Midlinkaaa 17.1.2013 18:30:23

Určitě koupím znova. Hustý štěteček na kterém nezůstává zbytečně příliš barvy řasy pěkně oddělí, lehce prodlouží a zahustí, nedělá cucky a neslepuje řasy. Klidně zvládnu dvě vrsty a řasy pořád vypadají pěkně "přirozeně". Nepouští a ani se nedrolí...

  • štěteček
  • zahustí a prodlouží
  • nedrolí
  • neslepuje řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Geet 4.1.2013 02:04:51

Tuto řasenku jsem si koupila díky velice kladným ohlasům a celkem přijatelné ceně, ale docela mě zklamala. První týden mi dělala řasy hezké... celkem husté, ale po týdnu začala vysychat a drolit se. Možná jsem koupila jen špatný kus (i když byla zabalená ve fólii), ale spokojená jsem s řasenkou byla opravdu jen první týden... maximálně dva týdny.

  • dodá objem
  • dobrý kartáček
  • po čase se začne drolit
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od MarBella 30.12.2012 10:53:13

Chtěla jsem ušetřit, podlehla marketingovému tahu a místo své oblíbené False Lash Effect jsem si v akci za 169Kč koupila 2000 Calorie (byl k ní ještě vzorek krému Olay). Lituji toho. Řasenka řasy pouze slepuje a dělá žmolky, maže se kolem očí a navíc mě z ní trochu pálí oči. Příště žádné experimenty a budu se držet vyzkoušených oblíbených produktů :-)

  • cena?
  • dělá žmolky
  • maže se
  • řasy slepí
  • bůbec řasy neprodlouží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Lady.I 25.12.2012 21:03:30

Tato řasenka mi padne perfektně do ruky, štěteček mi také vyhovuje, fajn je i její konzistence, díky které téměř okamžitě zasychá. Nedělá žmolky, nedrolí se a řasy neslepuje, krásně je oddělí čímž vypadají opravdu husté. Čekala jsem sice lepší prodloužení, než jaké předvedla (takový lepší průměr), ale i tak spokojenost a klidně do ní půjdu znovu.

  • neslepuje
  • nedělá žmolky
  • zahustí
  • mohla by řasy více prodlužovat


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od sissive 27.11.2012 12:47:23

Jedna z nejlepších řasenek co jsem měla. Udělá krásné, dlouhé a husté řasy. A ani řasy neslepuje a nedělá hrudky. Určitě každé doporučuji. Tohle je řasenka ke které se budu znova vracet. A i cena je příjemná. Za 199,- to je opravdu ideální řasenka.:-)

  • dodá objem
  • prodlouží
  • neslepuje
  • nedělá hrudky
  • nic


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od VeronikaEma 26.11.2012 13:18:40

Další z mých kosmetických zázraků, který jsem si oblíbila! Řasenka je perfektní, nežmolkuje se, dělá krásné dlouhé řasy i z mých krátkých blond. Kartáček mi vyhovuje, stejně jako výdrž řasenky. Vyzkoušela jsem hodně řasenek, ale tato je jedna z mých nejoblíbenějších!

  • dělá krásně řasy
  • nežmolkuje se
  • dlouho vydrží
  • cena


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od nedomka 26.11.2012 11:27:08

Za mých mladých let (10 let zpět) to býval hit, balení vydrželo, řasy byly nádherně husté a černé, teď ať mi nikdo netvrdí, že Max factor nezměnil složení svých produktů. Dvakrát za sebou jsem koupila řasenku, která rychle vyschla, žmolkovala. Max Factor už ne, jen vzpomínky zůstanou.

  • nic
  • vše


Další recenze od Marille 18.11.2012 15:10:55

Je na mě asi až mooc obyčejná :C Fajně se s níí pracuje,ale že by dělala divy,to se říct nedáá :DDD Sem si myslela že bude nějak EXTRA super,když mi ji káámoška doporučila,ale nic moc.Hlavně si nekupujte hněědou!To sem já máálem udělala!By byl průůser :DD

  • obal
  • kartáček
  • žádný slibováný MAXII efekt


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od ann.ie 1.10.2012 17:41:18

Moje nejoblíbenější řasenka. Dlouho jsem hledala takovou, která by mi opravdu vyhovovala a našla jsem, udělá mi opravdu krásné řasy. Pro mě je to jednička, jen by snad mohla víc prodlužovat, ale já si pomůžu kleštičkami. Ani při více vrstvách mi nějak výrazně nežmolkuje.

  • neslepuje řasy
  • nežmolkuje
  • neobtiskává se
  • cena
  • dlouho nevydrží


Další recenze od dzivetka 19.9.2012 20:56:33

Sama mám poměrně dlouhé a husté řasy, takže řasenky obyčejně moc neřeším, ale tahle mě dostala. Říkám to nerada, protože firmě Max Factor moc nefandím - jenže ta řasenka je vážně úchvatná :) Zrovna dneska jsem byla na jednom vyšetření a paní doktorka mě celou dobu chválila, že bych mohla hrát v nějaké reklamě, jak mám krásné řasy :D Maličko mi vadí barva - jsem bledule, tak bych uvítala hnědou - mají pouze odstín Black/brown - a ten mi připadá pořád dost tmavý. Jinak je poměrně výrazná. Zklamalo mě balení - u jedné mi prasklo víčko. Výdrž výborná.

  • objem
  • délka
  • výdrž
  • barva
  • balení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Petronella 13.9.2012 12:57:19

Přestože je tato řasenka ikonická, mi se zdá být průměrná.Řasy získají objem, avšak délku nijak neprodlouží.Dokonce při více vrstvách může působit slepeně a la pavoučí nožky. Nedráždí oko, dobře se odličuje.Výrazná černá barva je také výhodou. Hezká je i v tmavě modré.

  • objem
  • trochu slepuje řasy


věk
25-34

oči
modré

Taková zlatá střední cesta..Pokud nechcete moc drahou,ale ani levnou je tato dobrou variantnou.Na netu už je za celkem nízkou cenu.Řasy jsou průměrné ne nijak dobré ani špatné, ale ne moc přirozené.Pokud to přeženete budcete mít muší nožky.Nedráždí ani nějak citlivé oči.

  • cena
  • objem
  • nepřirozené v určité fázy


věk
25-34

oči
zelené

tato řasenka nenadchne neurazí.Osobně nevím proč tolik holek říká že jinou už používat nechce.Na řasence je psáno VOLUME ale žádný objem se nekoná.Délka ano ale objem ne.Nemůže se rovnat s Falsh lash effect(alespoň pro mne)od tzv.nadčasové řasenky bych čekala více.

  • prodlouží
  • na obale je psáno Volume ale žádný objem nevidím


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Markýtek 17.7.2012 11:56:38

Přijde mi, že před pár lety byla tato řasenka mnohem lepší. Vydrží malovat tak maximálně 3 týdny, pak vysychá a hodně žmolkuje. Nicméně řasenka maluje dobře, natáčí řasy a neslepuje. Podle mého názoru je poměr cena/kvalita nedostatečný a určitě jsou na trhu lepší řasenky.

  • neslepuje
  • odděluje a natáčí řasy
  • vysychá neuvěřitelně rychle


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od nik23 16.7.2012 13:16:06

Bohužel patřím k dalším zklamaným. Řasenka byla ze začátku fajn, řasy byly hezké, dlouhé, objemnější, ale ani ne do měsíce se začala žmolkovat, řasy slepovat a taky se po celém dni roztékat. Takže za mě v tomto přípdě ne, myslím, že znám ve stejné cenové kategorii lepší výrobky.

  • efekt dlouhých a hustých řas
  • brzy žmolkuje a slepuje řasy


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od LaArdilla 10.7.2012 20:43:46

Tak takhle řasenka je pro mě obrovským zklamáním. Mám zkušenosti s Masterpiece Max a zůstanu jí věrná. Po přečtení diskuze, kde byla řasenka 2000 Calorie velmi chválena, jsem se rozhodla, že ji zkusím. Bohužel za mne tedy žádný zázrak. Můžu říct, že maluje dobře, řasy prodlouží, ale i když ji už mám celkem dlouho, tak to množství, které je na kartáčku, je obludné. Jak už se jedna recenzentka vyjádřila, opravdu "kydá", takže se mi dost často podaří se zamazat kolem oka. A není to vina kartáčku, podařilo se mi totiž prohodit kartáčky mezi touto řasenkou a Masterpiece Max a na kartáčku Masterpiece je také velké množství. Kartáček je na mne příliš velký, hůře se mi s ním malují řasy ve vnitřním koutku a na spodním víčku. Další mínus je balení. Zdá se mi, jako by byl z 90. let. Nevím, jestli jsem měla nějaký vadný kus, ale tuto řasenku už si rozhodně nekoupím, za tu cenu seženu kvalitnější.

  • žádné
  • příliš velké množství na kartáčku
  • velký kartáček
  • zastaralý obal


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od Soniik 7.7.2012 15:55:21

U této řasenky mám ten problém, že ze začátku je skvělá, nadprůměr, dělá fakt pěkné řasy, zhustí i prodlouží, ale po celkem krátké době nic z toho, a ještě začne řasy nechutně slepovat. Brzo vysychá, takže za chvíli se musí koupit nová, což vyjde dost draho. V poslední době jsem z ní dost v rozpacích, protože to dělá snad po čím dál kratší době, jakoby tu výrobu nějak šidili. Celkově teda průměr až podprůměr.

  • nová je výborná
  • brzy začne vysychat a slepovat
  • cena vzhledem ke krátké době použitelnosti


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od lenule27 22.6.2012 12:13:39

S řasenkou jsem moc spokojená, už bych si jinou nekoupila. Velice dobře se nanáší, řasy zahustí, neštípou mě z ní oči, řasy vydrží nalíčené celý den, neslepuje. Jediné, co mi zatím vadí je, že nevydrží dlouho. Zhruba po dvou měsících mi začne vysychat.

  • vydrží celý den
  • nelepí řasy
  • vysychání


věk
15-24

oči
hnědé

Asi jsem jedna z mála nespokojených uživatelek. Hold každému nesedne každá řasenka. Tato řasenka není špatná, ale pro mé řasy neudělá dostatečnou délku, ani hustotu. Určitě není špatná, ale na to jak je ostatními vychvalována, tak mě tolik nesedí. A také mi nesedí poměr cena - kvalita.

  • dělá průměrně hezké řasy
  • cena
  • nesplnila mé očekávání


Další recenze od moninka-k 20.6.2012 20:35:28

S řasenkou jsem moc spokojená. Byla v akci za dobrou cenu, tak jsem si řekla že ji vyzkouším a jsem ráda, že jsem na ni narazila. Řasy mám po ní krásně natočené, co je ale jediná nevýhoda - zdá se mi, že moc rychle vysychá. Měla jsem ji tak 3 týdny a už jsem si řekla, že by to chtělo novou. Pak jsem ale byla nemocná a tak jsem ji nepoužívala asi 2 týdny. Jenže poté jsem se znova nalíčila a byla jako nová,řasy opět pěkné. Asi zkusím jinou, ale od stejné značky.

  • pěkné natočení řas
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Ziralka 20.6.2012 11:02:33

Jedná z mých nejoblíbenějších řasenek z drogerie s obyčejným kartáčkem, kartáček má úplně základní klasický a moje akorát dlouhé a akorát husté řasy hezky prodlouží a neslepí. Vydrží na nich nerozmazaná poměrně dlouho, ne však celý den. U MF řasenek oceňuji hlavně, že i 3 měsíce po otevření nemění konzistenci a malují. Za málo peněz je to hodně muziky.

  • klasický kartáček
  • cena
  • dlouhá životnost
  • nevysychá
  • jedním tahem zvýrazní řasy
  • trochu prehistorický obal


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Werr 20.5.2012 21:41:11

Já si tuto řasenku koupila ve slevě a určitě jsem neudělala chybu. Ze začátku jsem moc spokojená nebyla, ale po čase jsem s výsledkem velmi spokojená. Krásně mi řasy prodlouží, jsou i o něco objemnější a takové pružné:) já se k ní určitě po čase vrátím.

  • nežmolkuje
  • objem
  • prodloužení
  • atraktivní obal
  • kvalitní náplň
  • cena


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Hanulkaa 7.5.2012 20:34:48

Nalákaly mě kladné recenze všude možně, hlavně tady na omlazení, ale jsem tedy docela zklamaná. Řasy mám krásnější i s obyčejnější Rimmelkou. Sice se nerozmazává, ale nanáší velké množství, délka ani objem nic moc, už jsem měla lepší... Znovu už nezakoupím..

  • Dobrá "náplň"
  • Lepší výsledky s levnějšími řasenkami


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Michaelle 24.4.2012 20:02:16

Průměrná řasenka, barva je krésně černá, ale neprodlouží a nezahustí nijak extra nebo ani tak jako levnější řasenky. Všude vždy čtu spíše chválu na ní, ale mě opravdu zklamala a ničím neohromila. Obal je taky průměrný, nevýrazný, neohromí nic... pro mě za tu cenu už rozhodně ne

  • žádné
  • vše


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od rabbitgirl 24.4.2012 10:25:29

Pro mě určitě nejlepší řasenka. Kupuji ji stále a žádnou jinou už bych nechtěla :). Už plno lidí v mém okolí mi chválilo řasy, tak jsem je odkázala právě na tuto skvělou řasenku :) . Rozhodně rozděluje řasy nejlíp ze všech řasenek, které jsem vyzkoušela.

  • zahustí řasy více než jiné řasenky
  • hezky řasy rozdělí
  • neslepuje řasy
  • když už řasenka "dodělává" nejde pořádně zavřít


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Evvie 19.4.2012 13:56:47

Jedna z nejlepších řasenek. Řasy nádherně zahustí a prodlouží bez slepení (řasy vypadají přirozeně). Jsem s ní moc spokojená a i když si kupuji i jiné řasenky, tak tuhle vždy když mi dojde kupuji znovu a znovu. Každému vřele doporučuji k vyzkoušení :)

  • zahustí
  • proslouží
  • neslepí
  • nedráždí oči
  • nenašla jsem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od annallee 4.4.2012 16:07:50

Mám jí ráda. Zahustí, nežmolkuje, nedrolí se, dobře se nanáší, dobře schne, dobře natočí, řasy vypadají přirozeně, zkrátka je fakt dobrá. Jediná výtka - mně řasy neprodloužila. Na to jí používám v kombinaci s MaxF False Lash a pak je výsledek dokonalý, aspoň pro mě.

  • zahustí
  • nežmolkuje
  • nedrolí se
  • natočí řasy
  • neprodlouží


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od sarkakh 3.4.2012 09:30:56

Zrovna jí používám. Řasenku jsem si koupila v akci na doporučení kolegyně. Bohužel jsem byla zklamaná. Tížený efekt super extra řas se nedostavil. Říkala jsem si, že se asi musí nejříve rozepsat, ale to se také nestalo. Není špatná ale pro mě nesplňuje to, co je inzerováno. Žádné prodloužení, natočení, zhuštění apod. se prostě nekoná.

  • Obal
  • Cena
  • Bez efektu


věk
25-34

oči
modré

Řasenka krásně ddělí, prodlouží a zhustí. V začátcích byla na svoji dobu velmi kvalitní, dnes má plno konkurentů, ale pořád se drří (pr mě) na špičce). Nemaže, dobře se nanáší a pro ty, co mají rády velký kartáček by mohla být fajn

  • dobře se nanáší
  • oddělí
  • zahustí
  • prodlouží
  • nemá


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od Radule2 26.3.2012 16:21:16

Tuto řasenku používám už několik let,střídám ji s jinými.Je dobrá,řasy mi neslepuje,ale ani nijak extra nezahuštuje.ale mám citlivé oči a tato řasenka mi na ně zcela vyhovuje,protože se vůbec nedrolí.

  • nedrolí se
  • extra nezahuštuje


věk
45-54

oči
šedé

Další recenze od Jarus 26.3.2012 15:57:01

Pro mě je to řasenka stálice. Občas vyzkouším něco nového, ale v této cenové relaci mi přijde vyhovující. Vydrží celý den neodpadává, nerozmazává se ani neobtiskuje. Řasy prodlouží a když se to s ní umí neslepuje.

  • prodlužuje
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Suxanno 25.3.2012 11:26:51

Je to opravdu velmi oblíbená řasenka, hlavně proto, že se nerozmazává a řasy dost prodlouží, občas se ale stane, že je trochu slepuje. Určitě budu zkoušet ještě jiné řasenky, ale zatím je to jedna z nejlepších.

  • cena
  • výdrž
  • nerozmazává se
  • trochu slepuje
  • malý kartáček


Další recenze od phoeni_x 24.3.2012 11:44:32

Na to, že slibuje tak velký objem mě ani z poloviny nenadchla. Spíše řasy prodlužuje než zhušťuje, takže v mém případě jsem měla pár dlouhých řas, které vypadaly dosti nepřirozeně. Mnohem větší mediální reklama, než efekt. Myslím, že jsou daleko lepší "drogerkové" řasenky. Ještě mi u ní dost vadí, že není ve voděodolné variantě.

  • levná
  • není voděodolná
  • ne příiš zhušťující efekt


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Samsi 24.3.2012 07:15:32

Rozhodně to není špatná řasenka, ale už si ji pravděpodobně nekoupím. Nijak mě nenadchla a oproti těm řasenkám, co běžně používám, mi nepřijde její efekt nějak výrazný. (Většinou používám řasenky s širšími kartáčky).

  • cena
  • tvar kartáčku


věk
25-34

oči
modré

Pro mě je toto jednoznačně nejlepší řasenka na českém trhu. Řasy krásně zhustí a lehce prodlouží. Černá je skutečně černá. Velice dobře se s ní pracuje a výsledek vydrží až do večera. Ještě se mi nestalo, aby se mi odrolila. Jako hlavní nevýhodu vidím u prodejců - ještě jsem ji nikde nepotkala zatavenou, takže se může stát, že koupíte vyschlý kus. To je bohužel v ČR častý problém u většiny řasenek

  • zhustí řasy
  • nedrolí se
  • dostupná téměř všude
  • pro někoho možná cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od adrianqa 23.3.2012 11:12:54

Stará dobrá klasika mezi řasenkami-Nikdy nezklame,používám ji už roky.Kartáček pěkně řasy rozčeše a dodá jim objem,nenanáší zbytečně příliš mnoho barvy,nedělá žmolky.Výborně se odličuje a nepálí v očích.

  • Skvělý kartáček
  • sytá barva
  • při odličování neštípe v očích
  • není nepříjemně parfémovaná
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Doodie_M 22.3.2012 20:51:44

po přečtení desítek chvalozpěvů na tuto řasenku jsem se rozhodla, že ji také musím nutně mít..musím ale říct, že kdybych ji nekoupila, o nic bych nepřišla.. mně řasy nerozčesala, nedodala jim slibovaný oslnivý objem, ale slepovala a během dne se drolila pod oči..

  • bohužel mě žádná nenapadá..
  • drolí se
  • slepuje řasy


Další recenze od FreshCandy 18.3.2012 18:43:08

V mym okolí velmi vychvalovaná řasenka, tak sem si řekla.. proč to nezkusit.. Po použití jsem byla docela zklamaná..mám celkem krátké, ale husté řasy a tato řasenka mi moc nepomohla s jejich zvýrazněním a kartáček mi nějak nevyhovoval..jedinou dobrou věc co má je ta, že dlouho vydrží a nedrolí se...

  • výdrž
  • nedrolí se
  • kartáček
  • neprodlužuje řasy


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od tut 15.3.2012 13:18:43

Pro mě je to prostě 'jednička', používám ji už několik let, teď na střídačku s False Effect. Řasy krásně prodlouží a dodá jim i objem. Neslepuje se ani při nanášení více vrstev. Po celém dni ji najdu na svém místě.

  • prodloužení
  • zvýraznění
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od kobroor 14.3.2012 16:52:02

Moje nejoblíbenější řasenka, stále se k ní vracím. Mám radši zahnutý kartáček, řasy mi prodlouží a zahustí. Vydrží mi celý den. Kartáček má husté štětinky a dobře řasy rozčeše. Barva není ani řídká ani hustá, tak akorát a poměrně rychle schne. Nanáším víc vrstev a řasy nejsou slepené.

  • řasy prodlouží a zahustí
  • neslepuje
  • výdrž
  • cena
  • nemá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od huggieska 12.3.2012 19:09:46

Pro mě zatím nejlepší řasenka, kterou jsem měla. Nestačila jsem objevit lepší v této cenové relaci. Řasy krásně prodlouží a oči zvýrazní. Nemaže se a na očích vydrží celý den. Nevýhodou je, že poměrně brzo vysychá (nikdy mi nevydržela déle jak 2 měsíce - poté žmolkuje).

  • Cenová dostupnost
  • Poměrně brzo vysychá


Další recenze od Gabi96 11.3.2012 18:51:07

Přečetla jsem si spoustu kladných recenzí na tuto řasenku,ale po zakoupení jsem byla docela zklamaná.První týden byla ok celkem zhušťovala a prodlužovala,ale po nějakém čase začala strašně slepovat,už vůbec neprodlužovala jen zhušťovala o to ne nějak kvalitně.Už si ji rozhodně nekoupím

  • ze začátku docela dobrá
  • po čase slepuje a neprodlužuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Blanchet 4.3.2012 07:55:17

Ze začátku jsem z ní byla rozpačitá a nechápala, co na ní ostatní mají, ale časem si mě dostala :) Jako jediná řasenka se mi nedrolí a neobtiskává. Dobře se mi nanáší (mám dlouhé středně husté řasy), neslepuje a při více vrstvách udělá mám řasy jako umělé :)

  • nedrolí se
  • neobtiskává
  • neslepuje
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené