Max Factor Xperience Make-Up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Max Factor Xperience Make-Up - velký obrázek
Tekutý makeup Max Factor Xperience Make-Up - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 199 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Xperience Make-Up

Tento make-up jsem si koupila jednou a už si další balení jistě nekoupím a to proto, že na mé pleti velmi oranžověl, odstíny jsou pro mě tmavé, pleť mi alergizoval. Nevyhovovala mi ani konzistence, která je taková hutnější, přičemž krytí není žádné. Určitě bych tento make-up nedoporučila dívkám a ženám s problematickou pletí.

  • žádná
  • oranžoví
  • tmavé odstíny
  • alergizuje
  • nekryje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle make-up už nikdy více! Po několika letém používání levných make-upů od Essence, chtěla jsem se odměnit něčím dražším, tenhle make-up stále 400,- a absolutně neodpovídá cena/kvalita, i při použití podkladové báze a zapudrování jsem se neuvěřitelně leskla ihned po nanesení, po 5 hodinách jsem vypadala jako zrcadlo, krytí je dosti bídné a o lehkosti se nedá mluvit, byl neuvěřitelně těžký, navíc otěratelný a jako bonus na závěr, dost oxiduje, takže při návratu domů jsem byla lesklá, flekatá a navíc vypadala jako pomeranč! Tento make-up je naprostý propadák a za ty peníze? Nebrat a utíkat pryč!

  • nic
  • neodpovídá cena/kvalita
  • je těžký i když popis slibuje "lehký jako motýlí křídla"
  • efekt masky
  • slévá se
  • oxiduje-ráno bílý, večer oranžový


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 15.12.2012 21:08:04

Pro mě je tenhle make-up takový slabší průměr a rozhodně mě nijak nenadchl. Krytí je průměrné, neřekla bych, že nic nezakryje, ale tak nějak s ním pleť nevypadá lépe než bez něj. Vadí mi, že lepí a zhoršuje mi pleť. Není třeba přepudrovat, finiš je matný. Výdrž je docela dobrá, oceňuji výběr světlých odstínů. Ale podle mě se v drogerii dají najít lepší make-upy.

  • výběr světlých odstínů
  • matný finiš
  • vypadá nepřirozeně
  • lepí
  • zhoršuje problematickou pleť


Další recenze od amystic 30.5.2012 20:14:24

Makeup si nekoupím znovu ale jen z důvodu, že mi ještě více sedl jiný, jinak si myslím že se jedná o velmi podařený výrobek. Cena je příznivá, a hlavně mi barevně hodně dobře seděl s pletí, což je u drogérkových makeupů, kde si vybíráte ze tří barev zázrak :) Příjemná, tekutá konzistence, není moc krycí, což nepotřebuji, ale nečekejte to od něj. Vydrží dlouho ale je třeba zafixovat pudrem, což je jasné.

  • cena
  • dostupnost
  • přirozené barvy
  • nekryje skoro vůbec


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od tut 20.6.2012 23:00:37

Opravdu povedený make up. Lehký, na pleti není vůbec cítit, dělá sametovou pleť a po zapudrování vydrží celý den. Je lehce až středně krycí, dá se vrstvit dle potřeby. Určitě ho ještě někdy koupím znovu. Raw Silk 45 je krásný světlý odstín s růžovým podtónem.

  • světlé odstíny
  • výdrž
  • pocit lehkosti
  • slabší krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 16.12.2012 17:21:33

Tento make-up mám docela ráda, a to hlavně proto, že se vyrábí v odstínu i pro bledule. Co může někomu vadit je jeho vůně - je silně parfemovaný, mně to vadí ale jen někdy podle nálady. Do porů nijak nezalézá, kryje spíše středně. Řekla bych, že patří mezi ty lepší. Odstíny jsou spíše do růžova.

  • světlé odstíny
  • parfemace


Další recenze od cari 29.6.2013 14:12:01

Tuhle podkladovou bázi jsem si koupila hlavně proto, že byla v akci a myslím, že Max Factor není špatná značka. Řekla bych, že tahle báze je rozhodně lepší na léto, je taková lehoučká, máte pak sametový obličej. Pokud však potřebujete něco zakrýt tak to rozhodně nedokáže:) Konzistence mi vyhovuje, hezky se roztírá, nelepí. Balení nic moc, pumpička by byla lepší, takhle mám trochu opatlané víčko.

  • cena
  • konzistence
  • odstín
  • balení
  • nekryje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Po vyzkoušení mnoha make-upů je tento pro mě nejlepší.. Nosím ho celoročně a jsem maximálně spokojená jak v létě tak v zimě.. Konzistence je více tekutá, ale nanáší se dobře.. Krytí je střední, vydrží celý den.. Netvoří na obličeji ,,masku" což je pro mě velké plus.. Jediné mínus je podle mě výběr odstínů.. Nemám nijak tmavou pleť, ale mám ten nejtmavší make-up v porovnání s Dermacolem kde mám 3 z 5..

  • Výdrž
  • Krytí (pro mě střední zcela vyhovující)
  • Nedostatek tmavších odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od annallee 24.6.2012 06:54:01

Je úžasný. Lehoučký, jemňoučký, rozzáří a sjednotí pleť a hlavně pleť je po něm sametová. Přítel mi říkal, když jsem si ho koupila, že jsem nějak zkrásněla :-) To za to stojí,ne? :-) Jsem velmi velmi spokojena, barva je přirozená, krytí je střední. Jediné mínus je, že mi moc dlouho nevydrží balení, tak měsíc a půl až dva.

  • lehký
  • středně krycí
  • vytváří sametovou pleť
  • působí přirozeně
  • balení moc dlouho nevydrží


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Vanilka29 16.12.2012 16:26:30

Mám odstín 45 Raw Silk, je hezky světlý a do růžova, vůbec neoxiduje, jako například MF Second Skin. Pro úplně bílé slěčny ale bude i 45 příliš tmavá, světlější se nevyrábí. I přesto je to jeden z nejsvětlejších make-upů v drogerii. Je příjemně krémový, rozhodně nesteče z ruky, ani nevytéká z obalu, jako např. Affinitone od Maybelline. V zimě stačí jedou přepudrovat aby vydržel celý den, v létě to chce častěji. Nezalézá do pórů, nevysušuje a ani nezvýrazňuje suchá místa.

  • Krémový
  • 45 je pěkný, světlý dostín
  • Má střední krycí schopnost
  • Nevysušuje
  • V létě je potřeba občas přepudrovat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Lillly1 2.3.2013 13:33:40

Jeden z nejlepších make-upů, co jsem vyzkoušela. Pro mě ideální na léto. Pleť po něm vypadá hezky. Krycí schopnost menší, ale co nezakryje make-up, tak na to se dá použít korektor. Většinou si míchám dva make-upy abych získala požadovaný odstín a konzistenci-zde netřeba :)

  • vyhovující odstín
  • příjemná konzistence
  • bez efektu masky
  • někomu může vadit výraznější parfemace


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lintu 3.3.2013 15:08:07

Mám normální až suchou citlivou pleť. Líčila mě tímto makeup slečna na bezplatném líčení v parfumerii. Moc se mi líbil výsledný efekt, později jsem si ho koupila, nedělá masku, dobře se roztírá (nanáším kabuki štětcem), vydrží, prostě spokojenost. Koupila bych si ho znovu dokud neobjevím zase jiný, lepší.

  • přirozený
  • možná cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od lupetka 16.3.2013 22:53:50

Tenhle make up miluju! :-) Skvěle se roztírá, je lehoučký a přitom celkem dobře kryje, na obličeji nedělá masku. Jako jediný mi na obličeji vydrží celý den. Mínusy vidím v odstínech a hlavně v obalu - pro mě naprosto nepraktický, kdyby byl v pumpičce, bylo by to mnohem pohodlnější.

  • sjednotí pleť
  • lehký
  • vydrží celý den
  • dobře se roztírá
  • nedělá efekt masky
  • odstíny
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jancysska 13.5.2013 21:47:46

Původně jsem používala makeup Lasting performance od MF a tento jsem dostala jen jako vzorek k nákupu a nakonec jsem zjistila, že je tento pro mě lepší než Lasting. V mnoha ohledech jsou naprosto stejné, oba jsou vhodné i pro suchou pleť, nezvýrazňují suchá místa, oba mají nažloutlý odstín, oba jsou i v nejsvětlejší variantě dost tmavé (odstíny mi moc nesedí - jsou vhodné jedině na léto). Oba se snadno roztírají, na obličeji krásně drží a nestírají se, vydrží dlouho. Tento ale víc kryje. Přijde mi, že je ho potřeba i mnohem méně, takže tubička déle vydrží. Nevysušuje

  • nevysušuje
  • vhodný i pro suchou pleť
  • krytí
  • výdrž
  • neotírá se
  • žlutý odstín
  • i nejsvětlejší odstín je tmavý


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento make-up jsem si pořídila na základě recenzí zde a jsem z něj nadšená! Zatím žádný nesedl mé pleti jako tento. Mám odstín 45 Raw Silk, který je velmi světlý. Nanáší se lehce, středně kryje a je parfemovaný - pro mě příjemně. Trošku se s ním lesknu i po přepudrování (nevadí mi to, protože mám suchou a mdlou pleť). Vydrží mi celý den až do odlíčení. Navíc se mi líbí design a cena je dle mě úměrná kvalitě.

  • I světlý odstín
  • střední krycí schopnost
  • příjemná parfemace
  • rozzáří pleť
  • výdrž
  • design
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od ninysek 14.8.2013 19:32:40

Skvělý make-up ! Lehce se roztírá, je dobrý i pro suchou pleť. Na pleti vypadá přirozeně. U mě si poradí s červenými žilkami kolem nosu a s lehkými kruhy pod očima z nevyspání. Pleť s ním vypadá dokonalá. Akné s ním sice nezakryjete, ale pokud se mně udělá něco nepěkného, použiju silně krcí make-up nebo korektor na větší nedostatky a tímto překryju celý obličej a výsledek je perfektní.Nepoužívám jej každý den, jen výjmečně, mám intolerantní pleť a nesnesu dlouhodobě žádný make-up. Ale určitě se pro každodenní nošení hodí. Když ho zapudrujete, vydrží vám téměř celý den, a nebo celý večer =o) za mě jedno velké plus

  • lehká konzistence
  • snadno se rozetírá
  • na pleti vypadá přirozeně
  • neroztéká se
  • dlouho vydrží
  • lehce až středně krycí
  • v lahvičce nevysychá (bez problému rok)
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené