Maybelline Affinitone Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Maybelline Affinitone Make-up - velký obrázek
Tekutý makeup Maybelline Affinitone Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Maybelline Affinitone Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Maybelline Affinitone Make-up - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 70 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Affinitone Make-up

věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Edgirl 3.10.2016 19:49:28

První věcí, která mě zaujala na těchto produktech bylo to, že je opravdu veliký výběr odstínů, což je pro mě doslova zázrak - jsem opravdu velká bledule s odstínem pleti do žluta a člověk by nevěříl, jak těžké je najít vhodný odstín. Další věcí, která mě zaujala, bohužel však už nemile, je to, že makeup je opravdu hodně tekutý, čemuž pak odpovídá i horší výdrž na mastné (smíšené) pleti. Zkoušeno s bází i bez, ale minimální rozdíl.

  • vysoká škála odstínů
  • velmi tekutý
  • nízké krytí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od parala 19.7.2015 18:56:31

Mám ho teď podruhé, akorát v jiném odstínu (nejdříve 14, teď 09) Pleť sjednotí dobře, celkem slušně kryje. Ráda ho používám v kombinaci Korektor Affinitone. Je ale celkem hodně tekutý, takže mi teče hned z ruky. Ale doporučila bych ho pleti bez problémů, normální a možná i suché. Já bohužel mám mastnou pleť, ale tento makeup dobře poslouží i mastné

  • Cena
  • Dobře sjednotí
  • Dostupnost
  • Velká škála odstínů
  • Slušně kryje
  • Až dost tekutý


věk
15-24

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Kelly33 15.7.2015 13:40:11

Můj momentální favorit mezi MU. Mám celkem bezproblémovou pleť a tento MU mi skvěle sedí. Pleť sjednotí, hydratuje, kryje středně, nevysušuje a má skvělý výběr odstínů. Určitě koupím znovu. Vadí mi trošku obal, protože mi z tuby většinou vyleze velké množství produktu. Cenu bych taky uvítala nižší. Ale za kvalitu dávám 1*

  • odstíny
  • hydratace
  • krytí
  • sjednocení
  • cena
  • obal


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od lovenude 12.4.2015 11:22:05

Přesto že zkouším pořád jiné makeupy, k tomuhle se ráda vracím. Není to žádná hitparáda ale mám ho celkem ráda. Nevysušuje, vyhladí, krytí je takové nižší střední něco mezi tónovákem a makeupem, nedělá efekt masky, cena je taky příznivá. Balení je spolehlivé, nikde nic nevytéká. Trošku zalézá do vrásek ale není to nic extrémního. Výdrž- nějakých 8 hodin v klidu zvládne, takže za mě úplně v pohodě makeup :-)

  • cena
  • nevysušuje
  • nedělá efekt masky
  • trošku zalézá do vrásek


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od pemla 27.3.2015 20:26:29

Maybelline Affinitone jsem měla doma pár dní na vyzkoušení a za mě tedy rozhodně ne. Prodává se v tubě, což bych ocenila, kdyby to nebyl tak extrémně tekutý makeup. Takhle je tuba prokletím, všude to teče a celý je to opatlaný. Ideální je tedy mít paletku, kápnout si to na ní, zašroubovat víčko zpátky a pak nanášet. Pro moji suchou pleť navíc naprosto nevyhovující. Vzhledem k tomu, že byl tak tekutý, tak zvýraznil naprosto všechno - rozšířené póry, vrásky, vše co jsem chtěla zakrýt de facto zvýraznil. Krytí vzhledem k jeho vodové konzistenci není nic moc a vrstvením akorát vytvoří masku. Nicméně musím uznat, že má i klady. A to cenu a velmi světlé odstíny. Doporučila bych spíše na bezproblémovou pleť, která toho nepotřebuje moc zakrýt. Pro aknózní ani suchou pleť s vráskami/výraznými póry/bez předešlého důkladného peelingu bych nedoporučila.

  • světlé odstíny
  • vypsáno v textu výše


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tímhle makeupem se z nás kamarádi nestali. Koupila jsem si s velkou pompou v DMku odstín Opal Rose a byla jsem nadšená, že jsem sehnala něco jiného než obvyklou drogérkovou oranžádu. Bohužel po týdnu používání moje nadšení opadlo. Makeup byl moc tekutý, ale špatně se roztíral, když už jsem ho dostala na pleť, netvářil se na ni nadšeně, jen na ní naštvaně seděl a pak, po pár hodinách, kamsi odešel. Nekryl, nesjednocoval, nefungoval. Takže jsem hrdélko tubičky, mimochodem docela hezké a praktické, vydesinfikovala a makeup putoval ke kamarádce, které sedl mnohem lépe než mně.

  • Velký výběr odstínů
  • Dobrá cena
  • Fajn obal
  • Nekryje
  • Moc tekutý
  • Nesjednotí pleť barevně
  • Malá výdrž


Další recenze od haninkas 19.3.2015 10:45:06

Make-up jsem zakoupila náhodou jako nouzovku, protože byl zrovna v akci. A úplně mě nadchnul, už nechci jiný. Je hodně tekutý, ale stačí ho velmi malé množství (mnohem menší než jiných make-upů). Velmi dobře kryje,sjednocuje pleť, je nenápadný a nevytváří na obličeji masku, pleť je po něm hebká. Mám dva odstíny - Rose Beige a Vanilla Rose (tím jsem se trochu sekla). Nedostatek vidím v balení, kdy takto tekutý make-up z tuby vytéká, proto doporučiji skladovat naležato. Balení jinak vydrží dlouho, u mě to byl cca rok. Pak jsem už zbytek vyhodila, protože začal hrudkovatět a špatně se s ním pracovalo. Ale po roce mně to netrápilo a koupila jsem si nové balení.

  • dobře kryje
  • sjednotí pleť
  • balení vydrží velmi dlouho
  • je lehký, nevytváří masku
  • bohatý výběr odstínů
  • nízká cena, často je v akci
  • balení
  • po delší době tvoří hrudky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od ewiess 3.1.2015 21:01:49

Tento make-up mě bohužel příliš neoslovil. Vadí mi zejména jeho vodová konzistence a špatná krycí schopnost. Díky tomu, jak je řídký, se mi i poměrně špatně nanášel. Pro dosažení obstojného krytí je potřeba make-up vrstvit (nicméně pak je zase na pleti příliš viditelný). Výdrž také není nijak oslňující. Make-up téměř vůbec nic nezakryje, spíš bych ho označila jako tónovací krém. Tento make-up bude určitě vhodný pro holky s bezproblémovou pletí, jejíž tón je potřeba pouze sjednotit. Je takový lehký, byl by možná fajn v létě.

  • pěkný odstín
  • je lehký
  • velmi špatná krycí schopnost (pokud nenanášíte alespoň ve dvou vrstvách)
  • vodová konzistence
  • zvýrazňuje nedokonalosti pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kacii28 21.12.2014 15:40:32

Dva roky v kuse jsem používala make-up od Rimmel, ale poté co změnili složení a z přírodního vzhledu jsem měla na obličeji oranžovou masku, jsem se rozhodla vyzkoušet tento make-up a musím říct, že super. Mám smíšenou pleť, občas se mi dost mastí zvlášť před menstruací, ale s tímto make-upem nemám žádný problém. Krásně sjednotí pleť, stále je přirozený a ikdyž je trochu víc tekutější, tak se do pleti krásně vsákne.

  • přirozenost
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smile13 3.12.2014 17:58:44

Tento produkt mi vůbec nevyhovoval. Odstíny jsou příliš tmavé, potřebovala bych minimálně o odstín nebo 2 světlejší. Makeup je příliš tekutý a strašně rychle ho vypotřebujete. Nezakryl mi ani ty nejmenší nedostatky, dokonce došlo k zhoršení pleti. Po 3 hodinách jsem měla pocit, že na pleti nic nemám. Musela jsem se pořád přepudrovávat.

  • balení je praktické na cestování
  • nekryje
  • tmavé odstíny
  • zhoršení akné
  • malá výdrž
  • vytéká z tuby


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Jsem ráda, že jsem ho koupila v akci za 89 Kč, protože kvalita plné ceně rozhodně neodpovídá. Akce mě samozřejmě zlákala, tak jsem se rozhodla si vybrat. Odstíny byl ovšem problém číslo jedna - mají jich poměrně dost, ale řekla bych že dost nesmyslně odstupňované a označené. Světlejší mi přišly extrém růžové a bělobné a ty tmavší skoro jako pro černošky a stejně narůžovělé, nakonec jsem dala Golden beige, který jediný měl podtón do žluta a nakonec mi sedí, ale chtělo by to ještě o kapku jinak - vem to čert. Balení je problém číslo dvě - plast se šroubovým uzávěrem dolů, což je pro takto extrémně tekutý make-up holá blbost, protože to hned patláte všude možně a teče to z toho jako blázen. Nanášení mi vyhovuje, textura vlastně také, ale dnes jsem otestovala na celý den v práci, kde máme opravdu teplo a když jsem se pak podívala do zrcadla, tak nic moc teda. Nos a jeho okolí bylo totálně "ošupinkované", mastné a nosoretní rýhy viditelné na sto honů, navíc kolem úst a brady jsem měla místa úplně jasně bez make-upu, což už prostě ničím nespravíte. Myslím, že je co zlepšit. Plus ještě dávám za to, že neoxiduje a finish je hebký. Možná ho využiji v chladnějších měsících, kdy se hodně vysušuji nebo na večer, ale jinak opravdu nic moc.

  • Cena v akci
  • Lehká textura
  • Neoxiduje
  • Balení
  • Odstíny
  • Výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Susy2202 11.7.2014 14:06:24

mám problematickú pleť, tento make-up je pre ňu hrozný... mám suchú pleť (liečim sa) a tento make-up zvýrazňuje úplne všetky šupinky !! :( ďalej mi nevyhovujú odtiene, ktoré sú tmavé aj na moju pleť v lete, to je u mňa skoro vždy :D pozerala som si na internete nejaké recenzie a všade hovorili, že sa dá vrstviť a kryje nízko až STREDNE, čo je podľa mňa blbosť... vrstviť sa dá, ale nevyzerá to veľmi dobre a krytie je veľmi nízke aj s dvomi vrstvami .... obal nie je tiež dobrý ,pretože make-up je veľmi tekutý a buď z neho nevytečie nič alebo strašne veľa... tento make-up mi proste nesadol ...

  • cena
  • tmavé odtiene
  • vysušuje
  • zvýrazňuje šupinky
  • obal
  • krytie


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Bai 9.5.2014 15:52:59

Tak na tomto make upu jsem začínala na střední. Pleť po něm vypadá hladce, sjednoceně. Je velmi tekutý na můj vkus, ale dá se s ním pracovat. Nezasychá rychle, kryje celkem obstojně i po prvním nanesení. Do pórů celkem vlézá a jde vidět, s vrásky je to trochu lepší. Nejpřirozenější na pohled není, ale alespoň po něm pleť není ucpaná a těžká, tak se tolik nemastí. Zvýrazňuje šupiny a pleť po něm může být sušší. Tenhle make up je kolikrát lehpší bez pudru. A pro ty, co mají mastnější, ale jinak celkem pěknou pleť to je celkem slušný make up, za tu cenu :)

  • Lehký
  • Kryje
  • Snadná manipulace s make upem
  • Matný
  • Zalézá do pórů
  • Není nejpřirozenější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Morgainne 24.4.2014 10:29:25

Make-up pro bezproblémovou pleť, moc totiž nekryje, sušší místa zvýrazní, dělají se na nich šupinky, zalézá do vrásek. Spíš tónovací krém než make-up. Pro mladé slečny s dokonalou pletí asi nebude špatný. Je hodně! tekutý, takže se mi často podařilo vytlačit z tuby víc make-upu, než jsem potřebovala. Znovu už bych si ho nekoupila.

  • lehký
  • nekryje
  • zvýrazní sušší místa
  • moc tekutý


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od True 14.3.2014 15:43:45

Naprosto úžasný make up! Odstín 09 OPAL ROSE nádherně splyne s pletí, takže rozdíl mezi obličejem a krkem není žádný. Tekutá konzistence mne nejprve překvapila, ale pak jsem zjistila, že díky ní se make up rychle a bezproblémově roztírá. Velkou výhodou také je, že nevytváří masku a je velice přirozený. Má velmi dobré krytí. Doporučuji!

  • luxusní make up za dobrou cenu


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Maušta 14.3.2014 13:53:52

Pro mě jeden z nejlepších makeupů. Krásně se nanáší, je sušší, nedělá efekt masky, vypadá velmi přirozeně a drží. Vytkla bych asi nízkou krycí schopnost a sem-tam mi zvýrazní suché místa. Myslím, že není vhodný pro velmi suchou pleť. Dalším velkým omylem je obal. Víčko se mi protáčí a makeup musím skladovat 'hlavou nahoru. Ovšem tyto nedostatky mě nijak extra netrápí. Konečně jsem totiž našla svůj světlý, vyhovující makeup.

  • velký výběr světlých odstínů
  • je sušší
  • slušná výdrž
  • přirozený
  • obal
  • někomu nemusí vyhovovat tekutá konzistence
  • nehodí se pro suchou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od manadii 11.3.2014 17:03:00

Tento make-up jsem si koupila díky kamarádce, která s ním je naprosto spokojená. Já jsem s ním prvně byla spokojená taky, dokud jsem ovšem nezjistila, že asi po 20 minutách se mi na obličeji úplně roztekl a k tomu jsem ještě vypadala jako zářící reflektor. No hrůza, okamžitě letěl do koše. Pro trochu mastnější pleť se opravdu nehodí.

  • jedině pro dokonalou pleť
  • obličej se okamžitě leskne
  • nevydrží
  • roztéká se


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od OKM221 24.2.2014 19:44:58

Chcela som ho vyskusat a tak som si ho kupila :) je to prvy makeup u mna z tych drahsich. A zostala som prekvapena. Tekuta textura mi velmi sedi :) da sa krasne rozotriet,pekne kryje a plet krasne zjednoti :) mam najsvetlejsi odtien a je fakt super :) urcite sa oplati kupit :) dokonca mi ani pricviceni nezmizol .. Super je aj jeho matnost. Odporucam!!!

  • tekuty
  • kryje
  • krasne zjednoti plet
  • matna plet
  • ziadny


Další recenze od Rezza 28.1.2014 17:04:50

Nejlepší make-up, který jsem kdy měla. Pleť krásně sjednotí a nevypadá jako maska. Díky své konzistenci vypadá pleť sametově hebká. Co mě překvapilo, vydrží opravdu celý den! Neucpává póry a na obličeji vypadá krásně přirozeně. Na výběr je nepřeberné množství odstínů, takže si každá jistě přijde na své ;) Více bych asi ocenila, kdyby balení bylo s pumpičkou, protože make-up je dost tekutý a často vyteče zbytečně velké množství, a tak dost ubývá.

  • vypadá přirozeně
  • neucpává póry
  • příjemná vůně
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

za mě a pro mě jeden z nej makeupu za super cenu,řídká konzistence mi naprosto vyhovuje,mohu přidat,ubrat,perfektne se roztírá,a dělá krásnou sametovou pokožku,matuje,celkem i dobře drží,a výběr odstínů je chválihodný :-) jediným nedostatkem je tuba ze které někdy vymáčknu větší množství než potřebuji,ale i na to jsem si už dokázala udělat fígl....používám pod něj hydratační krém,který mi zajistí aby se mi netvořily šupinky v okolí nosu (na to obecně trpím) ,pleť mám smíšenou,ale pory mi neucpává,dobře se odličuje, za mě opravdu spokojenost,kvalita za doboru cenu

  • cena
  • odstíny
  • konzistence
  • výdrž
  • střední krytí
  • matuje a dělá sametovou pokožku
  • hrdlo tuby - občas vyteče víc než potřebuji


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od marule 6.12.2013 10:54:29

Potřebovala jsem svůj první make-up a tento byl zrovna v akci a nevypadal nejhůř. V té době mi šlo samozřejmě hlavně o cenu :-)) Vzhledem k tomu že jsem v té době neměla žádné zkušenosti, celkem mi "vyhovoval". Potom jsem ale samozřejmě našla nedostatky - je celkem dost tekutý a přišlo mi že vůbec nekreje (jak už někdo psal, je to spíš tónovací krém). A já potřebovala (a doteď potřebuji) něco co kryje... Což tento produkt bohužel nesplňuje... A k balení - mně vyhovuje. Pumpičku jsem nikdy neměla, ale co tak vidím v obchodě, nedovedu si představit, jak bych z ní dolovala zbytky make-upu... Takhle mi přijde lepší si vytlačit tubu do poslední kapičky...

  • -cena
  • -tubička
  • -spíše tónovací krém než make-up
  • -vhodné pro pleť bez nedokonalostí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 9.11.2013 13:31:45

Toto je jeden z nejhorších make-upů, jaké jsem kdy měla. Konzistence by ještě ušla. Ovšem balení nemá pumpičku a blbě se nanáší. Příšerně vysušuje a zvýrazňuje suchá místa. Zalézá do pórů, vrásek a na pleti ani moc dlouho nevydrží. Myslím že by bylo lepší nepoužívat raději nic než tento make-up, pro mě je to jeden velký omyl. Na pleti navíc dělá ošklivé mapy a hrozně vysušuje.

  • dostupnost
  • výdrž na pleti
  • špatně kryje
  • zalézá do vrásek
  • zalézá do pórů
  • cena/kvalita


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od CarolS 7.11.2013 11:32:07

Příjemný make-up, vystřídala jsem už několik balení :-) Základ je, umět ho správně nanést - pokud se jen tak rozpatlá po pleti, je to špatně > při takovém nanášení kryje opravdu minimálně, spíše vůbec a udělá na pleti nelichotivý povlak. Nanáším ho zásadně vklepáváním do pleti a to funguje perfektně - hezky kryje, dá se vrstvit bez efektu masky, pleť vypadá upraveně a přitom přirozeně. Několikrát jsem ho nanášela i štětcem a to se krytí ještě zvýšilo - možná až moc :-P Takže pracovat se s ním dá dobře a na spoustu způsobů, chce to jen vyzkoušet ;-) Odstíny jsou přirozené a vhodné i pro bledulky. Balení mi též vyhovuje - nechápu, co s ním všichni dělají, že jim dle některých uvedených recenzí make-up všude teče a vše je od něj upatlané > ano, konzistence je velmi tekutá, ale snad není takový problém dostat z tuby jen požadované množství :-)

  • krytí
  • odstíny
  • přirozený efekt na pleti
  • cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Veruška123 31.10.2013 14:35:06

Tomuto make upu by som v prvom rade vytkla balenie. Zle sa zatvára a make up vyteká, celé je to strašne zašpinené. Konzistencia je príliš tekutá, make up je síce pekne krycí, ale stačí , že to trošku preženiete a už máte na tvári masku. Odtieňov je dosť, čo naozaj oceňujem, pretože na výber majú aj svetlejšie typy. Pleť sa mi po ňom leskla, bolo treba prepudrovávať. Cena je super, býva rôzne v akcii. Teraz ma ale zaujal jeho brat, teda dúfam, že vyskúšam čoskoro.

  • výber odtieňov
  • cena
  • často robí masku
  • príliš tekutá konzistencia


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Malinali 18.8.2013 20:56:19

Affinitone jsem si koupila po přečtení mnoha recenzí, příjemně mě překvapil. I když je lehounký má střední krytí, nevytváří efekt masky, na pleti jsem ho mohla mít i bez pudru, aniž bych se nějak šíleně leskla. Výhodu je, že se vyrábí i v hodně světlých odstínech, takže si vybere i bledule jako já. Myslím, že v této cenové relaci se jedná o opravdu dobrý make-up.

  • cena
  • nevytváří efekt masky
  • odstíny
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Zuzanka46 18.6.2013 08:12:38

Tento make-up jsem si koupila na léto a jsem s ním vcelku spokojená. Je lehký, hezky se přizpůsobí pleti, na výběr je z velkého množství odstínů. Nevadí mi ani jeho tekutější konzistence a nic moc obal... Vytkla bych mu ale to, že na pleti rychle zasychá a tak je potřeba s tím pracovat velmi rychle, jinak na obličeji může vytvářet mapky a také se nedá příliš vrstvit, protože potom vzniká efekt masky... I ve slabší vrstvě ale kryje obstojně, takže bych řekla, že je na léto ideální :-)

  • Sjednocení pleti
  • Krytí i v malé vrstvě
  • V malé vrstvě působí velmi přirozeně
  • Rychle na pleti zasychá
  • Ve větších vrstvách vytváří efekt masky


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od Nera V 2.6.2013 23:09:26

S týmto make-upom nie som veľmi spokojná. Kryje veľmi slabo, takmer vôbec, skôr je teda asi pre tie dokonalejšie z nás. Vytvára efekt masky, pleť sa po čase leskne, takže musím používať aj púder. A tie odtiene nie sú nič moc, aj ten najsvetlejší je dosť tmavý a dooranžova, nepôsobí prirodzene. Balenie je ok, tu nemám čo vytknúť. Za mňa však určite nie

  • cena
  • vytvára efekt masky
  • nekryje
  • pleť sa leskne
  • odtiene


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Maudík 8.5.2013 10:14:22

Maybelline Affinitone je snad můj druhý make-up v životě. Make-up nějak ze zásady nepoužívám, ale jednou jsem neodolala, protože jsem měla slevový kupónek a vyšel mě na nějakých 120 zhruba. Mám ho už dost dlouho, ale používám jej zřídka. Mám mastnou pleť a jsem celkem bledulka. Odstín mám 03 Light sandbeige a sedí mi dobře. Takže co se týče odstínu, přijdou mi v pohodě. Make-up je určený spíš na sušší pleť, protože má hydratovat a chránit pleť. Hydrataci nevím, protože mi zvýrazňuje šupinky na obličeji. Je dost tekutý, což mi ale na mou mastnou pleť vyhovuje. Výdrž je asi průměrná, krytí je taky nic moc. Když to shrnu, za ty peníze dobrý průměrný make-up, od kterého se nedá ale čekat nic velkého. Používám ho občas jen na zakrytí barevných nesrovnalostí, když mám horší stav pleti a tak. Něco jako o něco lepší tónovací krém. Určitě je třeba jej zapudrovat, aby aspoň něco vydržel.Pro mastnou pleť jako takovou asi není vhodný, protože nematuje. Pro mě je fajn, nepotřebuju zakrývat bůhví jaké "defekty" na pleti, na to používám korektor. Ale na sjednocení tónu je dobrý. Možná je trošku dost světlý, protože mi jednou známý v hospodě řekl, že jsem nějaká bledá, a to jsem měla zrovna tento make-up (bez pudru) a lehce tvářenku.:) Někdo si stěžuje, že z obalu vytéká, ale já s tím problém nemám.Pro jistotu si ho od začátku pokládám na ležato a nikdy mi nevytekl. Make-up bych si koupila znovu, ale ráda zkouším nové věci a navíc nejsem zrovna mek-upová, takže znovu nepořídím z těchto důvodů:)

  • tekutější konzistence
  • dobrá roztiratelnost
  • výběr odstínů
  • cena
  • dobře sjednotí barvu pleti
  • krycí schopnost nižší
  • z pleti se trochu ztrácí
  • zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od robynf 7.5.2013 17:20:21

Pro mě nejlepší makeup. Je lehký, přitozený, kryje, sjednocuje. Při výběru vhodného odstínu, což díky zářivkám v drogériích je nelehký úkol netvoří efekt masky. Cena je slušná, dříve byl levnější... Velice často se dá koupit v akci s pudrem Affinitone zdarma. (DM) Je na výběr spousta odstínů, takže si vybere snad každý.

  • sjednocuje tón pleti
  • hydratuje
  • lehce kryje
  • ty tuby u maybelline no :) prostě to teče moc.... ;)


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Podlehla jsem reklamě a velkému výběru odstínů, trefa vedle :-( Make-up je vodový, nekryje, na obličeji nedrží. Ano možná hydratuje, ale od toho jsou krémy.......Spíše bych ho použila pro tónování bezproblémové pleti. Raději si připlatím za dražší výrobek než vyhodit další peníze za něco takového. Znovu si ho rozhodně nekoupím!

  • velký výběr přirozených odstínů
  • nekryje
  • je vodový
  • na obličeji téměř nevydrží


Tento make-up jsem si koupila na vyzkoušení ve slevě. Mohu říct, že mají docela pěkné odstíny a příjemnou konzistenci. Mou pleť nealergizoval. Jako velký nedostatek shledávám v tom, že nevydržel ani hodinu - make-up se velmi otíral a jakoby se vsakoval, takže zanedlouho po aplikaci byly znatelné nedokonalosti mé pleti.

  • hezké odstíny
  • levné
  • vsakuje se a otírá se


Další recenze od ell2012 15.4.2013 21:32:41

Tento make up jsem požívala dlouho, ale nechápu..výběr odstínů je šílený(doporučuju vzít nejdří na sluníčko- všechny tony hažou oranžovou barvu). Make up se dobře nanáší i roztíra, ale je vhodný spíše na sjednocení barvy pleti, krytí pleti je malé až střední.Za mě tedy už více ne, nechápu jak jsem ho mohla používat, je spousta lepších

  • nanášení
  • konzistence
  • cena
  • odstíny
  • krycí schopnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Indiira 4.4.2013 15:01:46

Odhodlala jsem se, že vyzkouším jinou značku make-upu, než jsem byla zvyklá a sáhla právě po Affinitonu.... Jsem spokojená, celkem pěkně kryje, dobře se roztírá, pleť jehladká. Docela dlouho vydrží, nestírá se a nedělá fleky. Jediné, co bych ocenila, jiný obal, např s pumpičkou. Jinak spokojenost.

  • Krytí
  • Konzistence
  • Snadné nanášení
  • Obal


Tenhle makeup jsem si koupila poté, co jsem viděla reklamu. Zrovna mi můj docházel a chtěla jsem zkusit něco nového. I přes nepříliš příznivé recenze jsem ho riskla a jsem s ním naprosto spokojená! Mám trošku problémovou pleť se sklonem k akné a tento makeup i přesto, že jsem četla že ne, podle mě dobře kryje. Nedělá masku:) Připadné červené pupínky zakryji korektorem, od toho ho přece mám:) Makeup pleť krásně sjednotí a rozjasní. Je opravdu skvělý!!

  • kryje
  • sjednotí pleť
  • cena
  • nedělá masku
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jancysska 31.3.2013 21:05:23

Tento makeup pro mě byl opravdu velkým zklamáním, protože je absolutně nepoužitelný. Hrozně vysušuje, zvýrazňuje suchá místa... Krycí schopnost celkem ujde, ALE dělá naprosto nehoráznou masku, navíc odstín úplně nepřirozený. Konzistence je hodně tekutá

  • žádné
  • vysušuje
  • dělá masku
  • zvýrazňuje suchá místa a nedostatky
  • nepřirozený odstín


Další recenze od Martinice 30.3.2013 00:06:30

Mám první balení tohoto make-upu a divím se, že jsem si ho nekoupila již dřív. Je docela dobrý za dobrou cenu. Krytí není velké, ale mně stačí. Mám smíšenou pleť a make-up nijak extra nemastí, ani nevysušuje a nezvýrazňuje šupinky. Mám nejsvětlejší odstín, a to si jako extra bledule nepřijdu. Obal mi moc nevyhovuje, umělá tuba, make-up snadno vytéká do víčka.

  • poměr ceny a kvality
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od BellaEJ 23.2.2013 14:44:58

Tento make-up shledávám jako povedený. Poměrně dobře kryje a díky jeho tekuté konzistenci se dobře roztírá po obličeji. Osobně jsem spokojená i s výběrem odstínů, jsem hodně bledá a svoji barvu jsem si u něj našla. Důvod, proč však nehodnotím číslem 5 je to, že je nutné použití pudru, protože bez něj se pleť po nanesení make-upu dost leskne. S čím také nejsem úplně spokojená je balení. Ač je otvor umístěn vespod, člověk musí po delší době používání více zamáčknout, aby něco vyteklo a na úkor toho mi ve finále kolikrát vyteklo mnohem více make-upu, než jsem potřebovala.

  • tekutá konzistence
  • dobrá roztíratelnost
  • krytí
  • výdrž během dne
  • nutné použití pudru
  • balení


Další recenze od Girl007 4.2.2013 13:56:53

Make up je hodně tekutý, lehký a docela dobře kryje,mám mastnou pleť,tento make up má docela dobrou výdrž a pleť se mi nemastí tak rychle jako při užívání jiného make upu.Má slušný výběr odstínů ale lepší je ve verzi s pumpičkou ve skleněném obalu. :)

  • výdrž make upu
  • dobrá cena
  • výběr odstínů
  • Plastový obal


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Gatty 4.2.2013 13:00:06

Tento make-up si kupuji opakovaně. Dlouho jsem nemohla najít make-up, který by mi vyhovoval, až jsem si jednou koupila tento, mile mě překvapil a už nemám chuť zkoušet jiné, ačkoli vím, že určitě lepší jsou. Nicméně v této cenové kategorii je super. Pro mě má ideální výběr barev, dobře se přizpůsobí přirozené barvě pleti, takže nepůsobí jako maska. Má ideální konzistenci, spíše je tekutší než tuhý, což já osobně preferuji, protože pak působí víc přirozeně. Na pleti vydrží dlouho, pleť se neleskne, ale používám přesto raději s pudrem, aby byla jistota. Jsem s ním spokojená. Navíc bývá docela často v akci za 150Kč, takže má i přijatelnou cenu,

  • přijatelná cena
  • dobrá konzistence
  • dobrý výběr barev
  • dlouhá výdrž
  • nevytvoří masku
  • lepší se určitě najdou


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od nedomka 29.1.2013 09:30:24

Tento makeup je vynikající pro suchou pleť (já, světlá pleť, suchá, 32 let). Samozřejmě musíte pod něj použít krém vhodný pro vaši pokožku (že:-). Díky konzistenci se dobře roztírá, vytváří sametový povrch, pro moji téměř bezproblémovou pleť má ideální přirozené krytí. Výdrž hodnotím jako dobrou, pleť krásně sjednotí. V kombinaci s pudrem může skvěle konkurovat o mnoho dražším značkám. V současné době hledám svoje Must have v dražší kategorii, ale zatím se nedaří a k Affinitonu se pravděpodobně vrátím. V létě používám odstín Rose Beige, teď ve stadiu nejvyšší zimní bledosti o stupeň světlejší. Mnoho lidí si stěžuje na konzistenci, ale právě hodně tekutá konzistence je ideální pro suchou pleť, nezvýrazňuje tolik vrásky. Nanáším širokým štětcem na makeup a pak rozetřu prsty. Balení s pumpičkou by možná bylo lepší, v tom případě by možná stálo za pokus přelít si affiniton do vymyté lahvičky po jiném makeupu. Na druhou stranu balení v tubičce pomáhá udržovat cenu v kategorii Dirty cheap.

  • přirozené krytí
  • sjednocení pleti
  • nedělá mapy
  • cena
  • konzistence
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make-up mi byl doporučen pro suchou pleť. S tím rozhodně nemůžu souhlasit! Vysušuje a zvýrazňuje šupinky. Navíc málo kryje, může dělat i mapy. Jediné použití jsem pro něj našla po smíchání s hydratačním krémem jako tónovací krém. Už jej znovu nekoupím.

  • nevím
  • vysušuje
  • zvýrazňuje šupinky
  • málo kryje
  • dělá mapy


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Marilou 28.1.2013 15:04:11

Na tomto make-upu mi vadilo hned několik věcí. Jednak to bylo balení - tuba se šroubovacím víčkem, takže make-up byl opatlaný všude kolem něho. Co se samotného make-upu týče, tak ten měl na mě až přespříliš tekutou konzistenci, takže se lehce stalo, že se vytvořil nežádoucí mapky. Navíc ani dlouho nevydržel. Za mě příště ne.

  • lehčí složení
  • slabší výdrž
  • tekutá konzistence
  • balení se šroubovacím víčkem
  • dělá mapky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Zkoušela jsem různé make-upy - Rimmel, Dermacol, Essence, z těch dražších Revlon. Žádný jiný mi nevyhovuje tak, jako tento. Mám smíšenou pleť, občas pupínky a flíčky po nich - ty zakrývám korektorem a Affinitone zvládne pleť sjednotit, zhebčit a zkrásnět, že vypadám jako princezna. Pro slečny s bezproblémovou pletí musí být perfektní.

  • sjednocení barvy
  • hebčí pleť
  • přirozený, příjemný, jemný
  • poměrně voděodolný
  • na mastnější pleti extra nedrží
  • sám o sobě (bez korektoru) nedokonalosti nepřekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od miiisak 14.1.2013 18:14:51

Tento make up byl pro mě obrovské zklamání, když při otevření mi na ruku doslova vytekla tekutina podobná vodě. Po pár měsících jsem mu dala druhou šanci a extremní vodnatost nebyla až tak hrozná a nakonec jsem s nim spokojena. Snese se i s mou problematickou smíšenou aknozní pletí.

  • odstín
  • vůně
  • výdrž
  • krýtí
  • vodnatá textura


Další recenze od dominiketka 29.12.2012 21:16:22

Za mně ten NEJ NEJ NEJ make-up co jsem měla. Kryje, nedělá masku :) s pudrem uplne super . Za mne 1*. Budu kupovat pořád. Porád jsem hledala dokonalý make-up. Konečne jsem ho našla. Takže slečny,dámy neváhejte A KUPUJTE :D. Doporučuji všem co hledají super makeup

  • kryje
  • cena
  • nedělá masku
  • vydrží dlouho
  • žadné


Další recenze od terka-95 27.12.2012 12:24:25

Nejhorší makeup, který jsem kdy měla! Měla jsem nejsvětlejší odstín, špatně se rozstíral, vytvořil na pleti něco hrozného, zvýraznil mi každou šupinku a nedokonalost a navíc byl šíleně vidět. Jsem opravdu extrémní bledule ale s tím mým odstínem jsem vypadala jako ještě větší smrtka.. Po pár marných pokusech (kdy jsem navíc zaflákala všechno kolem sebe protože šíleně vytéká) letěl do koše, jelikož jsem pro něj nenašla sebemenší využití, když jsem ho chtěla smíchat s krémem a doufala v lepší výsledek, opak byl pravdou. Rozhodně nedoporučuju !!

  • Tento makeup je jeden velkej nedostatek
  • Špatné balení - makeup vytéká
  • Na pleti je vidět
  • Zvýrazní každý nedostatek
  • Neodpovídající odstíny


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Lady.I 26.12.2012 02:18:25

Docela fajn pomocník, mám bezproblémovou sušší pleť, takže mně službu poskytl vždycky dobrou. Pleť sjednotil, zakryl menší nedostatky, navíc má lehké složení, které pleť nezatíží. Vzhledem k ceně si myslím, že je dostačující, ovšem ti, kteří mají problémovější nebo mastnější pleť by bylo vhodnější zainvestovat do kvalitnějších výrobků. Nevýhodou může být i řidší složení.

  • cena
  • je lehký
  • sjednotí pleť
  • slabší výdrž


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od BlondGirl 5.11.2012 22:34:34

Nejlepší make-up se kterým jsem se kdy setkala. Není mastný, nedělá mapy, vydrží celý den a vydrží i ve vodě! Skvělý pro mastnější pleť. Rychleji zasychá a zbaví obličej lesku a mastnoty. Pokud se ještě zatvrdí pudrem máte jistotu 24hodinového make-up. Aji když s ním usnu odpoledne, je pak stále 100%. Kupuji si ho už několik let, nedám na něj dopustit. Je sice pravda, že nevypadá úplně 100% přirozeně na obličeji, ale zakryje všechny nedostatky. Nejlevněji se dá sehnat v drogerii jasmín za 159kč. Doporučuji na 100%

  • Nedělá mapy
  • Vydrží celý den
  • Sice neuvádějí ale je opravdu voděodolný
  • Dobrá cena
  • Kryje veškeré nedostatky
  • Není mastný jako většina make-upů
  • Vytvoření si závislosti na něm


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smarny 26.10.2012 17:44:29

Kdyby bylo monžé dát 0 za kvalitu, tak by to odpovídalo, protože je to nejhorší make-up, který jsem měla. Balení je otřesné, všechno upatlá, víčko nedrží. Odstíny působí hodně uměle, obličej je pak jako špatná maska a vzhledem k té vysoké ceně je to něco hrozného. Nic se mi na něm nelíbilo.

  • nic
  • balení
  • obličej vypadá jako maska
  • cena vs kvalita - hrůza


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 26.10.2012 15:43:45

Je to dobrej makeup, ale to dávkování ma hrozný. Nejsem nemehlo ale i tak mi často ukápne nebo je upatlaný uzáver. Při silnější vrstvě dost efekt masky, ale zas pak dobře kryje. Možná i zvýrazní nějaké ty vrásky. Víc mi vyhovuje jeho "kolega" s pumpičkou, ale ten je i dražší.

  • cena
  • teče-balení je fakt hrozné
  • může zvýraznit vrásky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Wichita 9.8.2012 12:47:24

Když jsem s dekorativní kosmetikou začínala, Affinitone od Maybelline byl pro mě jasná volba - cenově dostupný a doporučený kamarádkou. Tehdy mi vyhovoval. Teď už by to tak dobře nezvládnul, pamatuji si, že zvýrazňoval póry, krycí schopnost žádná sláva, výdrž na nic. Nevšimla jsem si, že by mi vysušoval pleť, ale po celém dni mapoval. Suma sumárum - pleť byla na dotyk hebká, ovšem ne bez nedokonalostí (které make up nezvládnul zakrýt) a po pár hodinách běžného používání jste se mohli znovu nalíčit. Spíše podprůměrný make up s příšerným balením.

  • hebká pleť
  • krásná vůně
  • nízká cena
  • nízká kryvost
  • nízká výdrž
  • šílené balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od MarianaK 24.6.2012 19:32:09

Pro mě naprosto bezkonkurenční make up, a že už jsem jich vyzkoušela opravdu hodně. Mám sušší pleť, pod očima trochu vrásky. Tento make up mi jako jediný do vrásek nezalézá, pleť nevysušuje, nedělá mapy. Jeho vodovější konzistence mi naprosto vyhovuje (hutnější mi vrásky akorát zvýrazní). Kryje středně, mám kruhy pod očima a spoustu pih, vše zakryje, pihy mírně prosvítají, ale vypadá to moc hezky a přirozeně. Používám odstín Rose beige, vypadá naprosto přirozeně, obličej krásně rozzáří. Určitě ho doporučuji hlavně na sušší pleť. Jedinou výhradu mám k obalu, ze kterého při zmáčknutí vyteče větší množství make upu, než bych chtěla.

  • vhodný pro suchou pleť
  • nezalézá do vrásek
  • nedělá mapy
  • přirozený vzhled
  • hezké odstíny
  • z tuby vytéká veliké množství


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Příšerný make-up. Vodnatý, smrdí, vysušuje, špatně se roztírá, na pleti se mi divně srážel a byl vidět, odstíny jsou na mě hodně světlé. Nechala jsem se zlákat, když jsem četla jak je dobrý, bohužel osobní zkušenost úplně jiná. Taky uzávěr byl na prd, víčko mi létalo po koupelně, protože závit je o mnoho menší než celé víčko. Takže já už ho nechci ani vidět.

  • cena
  • Tekutá konzistence
  • Smrdí
  • Vysušuje
  • Na pleti byl vidět


Tento make-up jsem si koupila po dlouhém vybírání a nakonec jsem byla docela spokojena. Je lehký, vzdušný a dobře se roztírá. Mám celkem problematickou pleť, krytí bych ohodntotila tak na 60%. Barevně sjednotí, ale že by nějak extra zakryl pupínky to ne ...Pro ty, ketré nemají výrazné problémy s pletí jedině doporučuji.

  • Nezatěžuje pleť
  • Výborná cena
  • Vhodný na léto
  • Nevytváří efekt masky
  • Sjednotí barvu pleti
  • Nekryje výraznější nedostatky pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od diorcherie 31.3.2012 11:42:03

Za mě teda hrozný make up, vůbec mi nesplynul s pletí. Na to, že mám normální pleť s mastnou T-zonou mi dělal strašné šupinky. A parfemace je divná, taková chemická. Horší je balení- nepraktické. K tomu je make up takový "vodový" hrůza. Při použití mi vyteklo příliš mnoho make upu.

  • výběr barev
  • nepraktické balení
  • vodová konzistence
  • dělá šupinky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lady Flame 30.3.2012 15:24:24

Nic moc. Vhodný převážně na léto díky své lehkosti. Řekla bych, že je určený spíše pro ženy s bezchybnou pletí, protože jeho krycí schopnosti jsou takřka nulové. Konzistence je na můj vkus moc řídká a když se špatně nanase, může udělat i fleky. Vysušuje. Cena mi nepříjde nijak zvlášť hrozná, ale pro mě to byly vyhozené peníze.

  • lehký
  • nekryje
  • řídká konzistence
  • při špatném nanesení může udělat fleky
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od annallee 29.3.2012 14:41:48

Typická holka- zlákala jsem se na slevu pro tento make up i s korektorem zdarma, no nekupte to... Trefa hooodně vedle a až za roh. Nedrží, nekryje, je vodnatý - špatně se nanáší, zvýrazňuje to,co by měl zakrýt. Děs běs, nikdy více.

  • nic
  • nekryje
  • nevydrží
  • nemá žádný efekt
  • zvýrazňuje nedostatky
  • vodnatá konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od aiwi 17.3.2012 23:12:05

Tento makeup si kupuju pravidelně, mám už asi šesté balení. Používám ho hlavně v létě když nepotřebuju a nechci těžký krycí makeup. Affinitone je lehký, narozdíl od všech ostatních makeupů ho na obličeji vůbec necítím, je velmi příjemný, matuje a má střední krytí. Oceňuju balení v tubě, jelikož často cestuju. Nedostatkem je, že opravdu zvýrazňuje šupinky a velmi suchá místa na obličeji.

  • balení
  • cena
  • lehký a příjemný na obličeji
  • střední krytí
  • zvýrazňuje šupinky na obličeji


Další recenze od Elorka 17.3.2012 14:18:07

Make-up jsem si velmi oblíbila, používám ho již léta a i když jsem vyzkoušela spousty make-upů vždy jsem se k němu vrátila. Make-up je lehký a dobře kryje, dobře se nanáší a netvoří masku. Všem jen vřele doporučuji hlavně bledulím, odstín 02 LIGHT PORCELAIN je vážně dost světlý a neztmavne.

  • Dobře kryje
  • Netvoří masku
  • Velká škála odstínů je dobrý i pro bledule
  • Cenová dostupnost
  • Lehce se z obličeje smyje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Pleť mi na pohled krásně vyhladil, byl i docela i krycí a nevysušoval, hodí se pro suchou pleť. Dobře se nanáší, ale nevypadá příliš přirozeně, bylo poznat, že mám makeup, narozdíl od jiných makeupů.

  • Hydratace
  • Vůně
  • Obal
  • Design


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 15.3.2012 16:55:01

Make-up od Maybelline patří k mým prvním make-upům, které jsem kdy používala a byl to jeden velký omyl :) Z rychle se upatlávajícího obalu vytlačíte cosi vodovýho, co vám na pleti vytvoří nepřirozenej povlak. Zvýrazní každou šupinku a celkově mi přijde, že kdyby člověk nepoužil nic, udělá lépe.

  • cena
  • zvýrazňuje šupinky
  • balení
  • odstíny
  • vodový


Toto je zatím jediný make-up, který jsem si koupila už několikrát. Je skvělý. Dobře se nanáší, pleť sjednocuje a zakryje menší nedostatky. Pleť udělá sametovou, a i na mé smíšené pleti dobře drží. Doporučuji.

  • Nanášení
  • Odstíny
  • Výdrž
  • Sjednocuje
  • Nejsou


Další recenze od Ginfizz 15.3.2012 15:51:31

Jednu dobu jsem tento makeup používala velmi často. Ale je opravdu průměrný, přijde mi že dost vysušuje pleť a o krytí se nedá ani mluvit. Spíš než jako makeup bych ho zařadila jako tónovač pleti. Pleť vypadá líp bez něj, než s ním. Už si jej nekoupím.

  • lehce se roztírá
  • jednoduchá aplikace
  • nekryje
  • vysušuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Veru.Praha 15.3.2012 14:15:44

Dostačující a levnější make-up z drogerie, příjemná konzistence, ale nepřišel mi vhodný pro problematickou pleť, moc nekryje, dobré odstíny, rychle schne při nanášení, lepší je aplikace houbičkou.

  • cena
  • odstíny
  • není pro každou pleť vhodný


Další recenze od thany 12.3.2012 13:11:22

Je to lehký make-up,snadno roztíratelný.S pletí krásně harmonizuje.Je výborný pro dámy s bezproblémovou pletí kdy ji sjednotí a vyhladí.Pro zakrytí nedostatků není příliš vhodný.Na suchých místech vytváří nepříjemné flíčky.

  • Lehký
  • Nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ang9l 10.3.2012 18:20:26

Tento make up patří mezi mé nejoblíbenější. Krycí schopnost má dle mého tak střední, nevytváří efekt masky. Velmi dobře se nanáší, nedělá na pleti fleky. S podkladovou bází a fixačním pudrem vydrží na tváři celý den. Dalším plusem je balení-z tuby se dá dobře vymačkat i když je množství již malé.

  • Dobře se nanáší.
  • Skvělé sjednotí pleť a zakryje menší nedostatky.
  • Vydrží na tváři i celý den.
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Opravdu lehký, snadno roztíratelný make-up; krytí není až tak vysoké (zabrání vyskytnutí tzvn. "masky); tuba mi vydržela nečekaně dlouho. Asi bych ho definovala tak, že jeho schopnosti jsou něco mezi tónovacím krémem a make-upem. Tudíž neurazí snad nikoho. :) Je to jeden z mých oblíbenců.

  • Lehké složení
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Blanchet 3.3.2012 07:07:19

Zatím nejlepší make up, který jsem měla. Mám suchou pleť a tento make up mi jí nevysušuje. Je dobře roztíratelný, vypadá přirozeně a pleť je po něm hebká.

  • Dobrá roztíratelnost, lehkost
  • Při větším množství se zanáší do vrásek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Affinitone jsem měla snad 3x nebo 4x za sebou. Je to lehounký make-up, středně krycí, který udělá hebkou pleť. Podle mě je vhodný pro slečny, co s líčením začínájí, nehrozí u něj efekt masky (nabízí i hodně světlé odstíny). Už bych si ho nekoupila, protože jsem přešla na hutnější a víc krycí make-upy, navíc mi nevyhovuje balení - levný plast. Ve skle s pumpičkou by to bylo o něčem jiném.

  • lehký, nedělá efekt masky
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lintu 2.3.2012 20:36:14

Mám bezproblémovou, normální až suchou pleť. Tento makeup mi pleť krásně sjednotí, nevytvoří efekt masky, je dost tekutý takže si sílu krytí určím sama. Koupila bych si ho znovu. :)

  • sjednocení
  • balení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYC All Day Long Make up

3.1 54% 14 recenzí

Avon Matující make-up

3.1 54% 7 recenzí