Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 Mascara
Řasenky Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 Mascara - obrázek 2
Řasenky Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 Mascara - obrázek 3
5 2.8 10
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 95 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.12.2012 19:07:05

Narozdíl od klasické Lash Millionaire, mi tato verze All in 1 příjde o dost lepší. Řasy hezky zvýrazní, neslepuje ani při více vrstvách. Řekla bych, že i trochu prodlouží a natočí, objemu moc nedodá. Kartáček je větší, uprodtřed takový "vykouslý" nebo jak to říct, manipulace s ním je jednoduchá. Černá je opravdu černá. Znovu už ale asi nekoupím.

  • cena
  • zvýrazní řasy bez slepení
  • trochu prodlouží a natočí
  • kartáček
  • černá je opravdu černá
  • nedodá objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.12.2012 13:31:34

Tohle je moje první řasenka od Miss Sporty. Nějak jsem neměla k této značce důvěru. Musím, ale říct, že řasenka je dobrá. Moc mi vyhovuje štěteček, který se dostane i ke kratším řasám. Řasenka moc hezky prodlužuje a odděluje řasy. Vůbec je neslepuje. Řekla bych, že dělá velmi přirozené řasy. Objemu ale moc nedodá a taky se celkem snadno rozmazává. Hodnotím jako lepší průměr, podruhé už si ji asi nekoupím. Vyzkouším raději jinou řasenku.

  • dobře tvarovaný štěteček
  • odděluje řasy
  • prodlužuje řasy
  • neslepuje řasy
  • nedodává objem
  • lehce se rozmaže


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.12.2012 09:59:09

Zaujal mě její kartáček, protože jsem měla podobný a ten mi vyhovoval. No asi to bylo spíše náplní v řasence, protože i když použiji kleštičky na řasy, tak ihned po namalování mi řasy spadnou "dolů". Pro mě tedy velké mínus, jelikož mé řasy nejsou zatočené. Jinak ale hezky prodlouží.

  • Prodlouží
  • Moc "mokrá"


věk
25-34

oči
šedé

Naprosto příšerná řasenka, která má spoustu nej - nejhorší štěteček, nejsvětlejší barva na řasech a následné nejpříšernější odličování. A tak bych mohla pokračovat dále. Připadalo mi, že jsem si kartáčkem česala řasy a bez viditelnýho výsledku. Fakt nechápu, co je na ní tak milionovýho jak říká její jméno.

  • nic
  • špatně barví řasy
  • špatně se odličuje
  • špatnej štěteček


Další recenze od 10.2.2013 19:45:31

Podle mě koupí této řasenky nic nezkazíte, cenově je přijatelná a myslím, že se vyplatí. Řasy natočí, dobře prodlouží a přesto vypadají přirozeně a neslepeně, objem řas by však mohl být větší a o rozmazání řasenky ani nemluvím, nevím, jestli to je mou vinou, že často spěchám s líčením, ale řasenka se snadno rozmaže. Určitě ale stojí za to ji vykoušet :)!

  • skvělý kartáček
  • prodlouží řasy
  • přirozený vzhled řas
  • neslepuje řasy
  • nedodá příliš objem
  • snadno se rozmaže


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.2.2013 18:48:44

Opravdu nevím, proč se tato řasenka jmenuje All in 1... Jediné co dokáže, je pročesat a prodloužit řasy.... Žádný objem, žádná intenzivní černá. Navíc mi velmi brzo začala žmolkovatět.... Koupila jsem si ji v akci, takže mě to zas tak netrápí, ale znovu si ji rozhodně nekoupím. Její kartáček mi vyhovuje, snadno se s ním manipuluje a pro velmi jemné a přirozené líčení bude asi ideální.

  • Nízká cena
  • Praktický kartáček
  • Nedodá objem
  • Brzy vysychá
  • Nenatočí řasy


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 9.6.2013 14:17:02

Tuto riasenku som vyhrala. Ale asi by som si ju aj tak kupila. 4i ju kupim znova, neviem...Nie je zlá ale mala som ovela lepšie. vyhovuje mi kefka, a obal sa mi páči. jednoduchý. Ale zdá sa mi že je málo farby na kefke. Neviem či už bola otváraná, ale je dosť suchá... aby som si riasy pekne namalovala musím dávať viac vrstiev. a s inými problém nemám.

  • pekný jednoduchý obal
  • dobrá kefka
  • cena
  • suchá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.9.2014 20:32:44

Docela se divím, že si řasenka v těchto recenzích nevede příliš dobře, protože já jsem z ní velmi mile překvapená. Co obzvláště oceňuji je to, že řasy krásně natočí, takže řasy působí i delší, tento efekt natočených řas navíc vydrží stejný od rána až do večera (mám pocit, že takhle mi ještě tvar řas žádný řasenka nedržela). Řasy mi neslepuje a hlavně - neopadává (což se mi třeba u dražších řasenek od Dermacolu nebo L´oreálu stává). S nezvykle tvarovaným kartáčkem (uprostřed je zúžený) se mi pracuje dobře. Dramatického efektu objemných řas s ním vytvořím při kombinaci s jinou řasenkou. Ale pro denní nápadnější líčení řas stačí samotná. Za tu cenu je to pro mě velmi kvalitní výrobek a určitě koupím znovu!

  • neopadává
  • neslepuje
  • řasy krásně natočí
  • nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 6.1.2017 22:44:22

Chtěla jsem vyzkoušet některé řasenky od této značky a mezi testovanými byla i tato.Velmi mile mě překvapila,obyčejný kartáček,který tato řasenka má ,mi krásně řasy rozčeše,oddělí.Řasy jsou krásně prodloužené,natočené a natočené celý den i vydrží.Bohužel nezahustí a to je jediný důvod,proč si řasenku již nekoupím.Touto řasenkou musím nanést několik vrstev,aby byly řasy alespoň trochu zahuštěné,jinou řasenkou mi stačí nanést vrstvy dvě a mám efekt na řasách lepší.Jinak se nedrolí,ani nežmolkuje.Kdo má rád přirozený efekt na řasách,tato řasenka mu bude plně vyhovovat....

  • natočí
  • prodlužuje
  • rozčeše
  • nezahustí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené