Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara
Řasenky Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara - obrázek 3
5 4.4 44
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 44 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara

Další recenze od 14.3.2012 22:26:57

Moje neojlíbenější řasenka. Řasy krásně prodlouží, zhustí a natočí. Po použití jsou oči krásně otevřené a výrazné. Se silikonovým kartáčkem se snadno pracuje a vytvoří efekt mrkací panenky. Naprostá spokojenost:)

  • cena
  • krásně zhušťje a prodlužuje
  • neopadává
  • nerozmazává se
  • rychleji houstne
  • časem může na řasách "ztěžknout"


Další recenze od 18.3.2012 10:17:05

Úžasná řasenka! Řasy po ní mám jako mrkací panenka. Opravdu ohromný objem, délka a hustota. Jen když je nová, tak prvních pár použití slepuje. Musí se prostě počkat, až jí tam nebude tolik. Já třeba těch prvních pár dnů namáčím kartáček ze staré - sušší řasenky do té nové. Kupuji si ji pořád, takže mi to nevadí

  • Ohromná délka a hustota řas
  • Ze začátku trochu žmolkuje a slepuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 19.3.2012 13:36:41

Dobrá řasenka.Dělá efekt mrkající panenky a řasy hezky prodlouží i zhustí,má dobrý kartáček. Ale po několikátém nanesení už řasy slepuje a dělá na nich žmolky,takže bych nedoporučovala nánášet moc často za den.Ale jinak super.

  • Prodlouží
  • Zhustí
  • Po častém nanášení na den dělá žmolky


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 30.3.2012 13:50:38

Tahle řasenka mě moc příjemně překvapila. Koupila jsem ji na doporučení tady na Omlázku (jak jinak že) a určitě nelituju, za málo peněz hodně muziky. Při první aplikaci jsem se vyděsila, protože jsem měla řasy docela slepené, ale když jsem si zvykla na ten umělý kartáček, ,,naučila" jsem se s ním tak musím říct, že řasy dělá krásný, jsou oddělené, objemné, dlouhé, natočené, pro mě je skvělá.

  • natočí, prodlouží i zahustí řasy
  • nedrolí se ani neobtiskává
  • velmi nízká cena
  • krásný růžový obal :-)
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

oči
modré

Kupuju pravidelně. Udělá opravdu velký objem! Krásně řasy shustí a prodlouží. Hodně lidí mi chválí řasy. Jenom opravdu hodně slepuje k sobě, ale já vždy použiju hřebínek na řasy a je to ok. Jinak i cena je hodně dobrá. Občas trochu maže a obtiskne se mi na víčkách, ale to je individuální.

  • cena
  • prodlužuje a shušťuje řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.5.2012 19:36:12

Tato řasenka mě neurazila ani nenadchla. Není špatná, ale s mými řasami si asi až tak nerozumí :) Má dobrý kartáček, díky kterému namaluje i nejmenší řasy. Řasy prodlouží docela výrazně, což oceňuji, ale mně nezahustí ani trochu. Používám na spodní řasy, abych ji vypoužila, protože horní řasy mi trochu slepuje a obtiskává se na horním víčku. Za vyzkoušení určitě stojím od Miss sporty kvalitní výrobek, který bude určitě mnohým vyhovovat..

  • kartáček
  • výrazně prodlouží
  • obtiskává se
  • mé řasy nezahustí


věk
25-34

oči
modré

Maskary od miss sporty som používala keď som chodila na strednú školu a neboli peniaze. Táto ma plastový kartáčik a dobre sa s ňou manipuluje.Obal je krásne ružový a na aplikátor sa dostane trošku viac farby ako je potrebné. Dodá objem a aj predĺži.Nezlepovala mi riasy ale ku koncu keď dochádzala robila hrudky. Vydrží aj 4 mesiace takže za tú cenu určite odporúčam.

  • objem
  • dĺžka
  • cena
  • žiadne


Tato řasenka mne velmi mile překvapila, na to kolik stojí, je opravdu skvělá. Myslím, že se vyrovná i mnohem dražším řasenkám. Krásně prodlouží řasy. Občas se stane, že se mi slepí řasy, ale abych pravdu řekla, ještě jsem nenašla řasenku, u které by se to nestalo...pak vezmu něco, čím je oddělím a je to. Za mě palec nahoru:-)

  • prodlužuje
  • kartáček
  • cena
  • asi nic


věk
15-24

oči
hnědé

Tato řasenka mi velmi vyhovuje. Tato řasenka má tvrdý kartáček co mi více vyhovuje jak ty měkké. Řasenka je levná, lehce dostupná, krásně barví řasy a rozděluje je. Občas je malinko slepý, ale to zas není takový problém, pokud jste šikovní. Tuto řasenku doporučuji a určitě koupím znova! :)

  • Cena
  • Dobře barví
  • Tvrdý kartáček
  • Nic


Tato řasenka je má nejoblíbenější, a to především díky svému skvělému kartáčku, se kterým se skvěle pracuje a se kterým lze nalíčit i ty nejmenší řasy. Po nalíčení mám řasy krásně nadzvednuté a objemné, ale jelikož před řasenkou používám kleštičky, těžko říct, jestli to je práce řasenky nebo ne, Každopádně řasenku stoprocentně doporučuji, za tak málo peněz je výsledný efekt naprosto perfektní. Občas se stane, že se začne ke konci dne malinko drolit, ale to je jen detail, který této skvělé řasence samozřejmě odpouštím.

  • úžasný kartáček
  • cena
  • ke konci dne se občas drolí


Nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Nežmolkuje, řasy krásně natočí, prodlouží a zahustí. Řasenky za 200 a více se jí nevyrovnají :D. Občas mě přepadne myšlenka, že bych mohla najít ještě lepší řasenku, ale nedaří se vždy se k této vracím . Nerozmazává se ani se nějak extra nedrolí .Při více vrstvách dělá krásný efekt umělých řas bez toho abych měla z řas 4 slepené žmolkovaté řasy . Má kartáček se kterým se mi výborně pracuje . :)

  • levná
  • dá se vrstvit
  • nežmolkuje
  • dobrý kartáček
  • krásně prodlužuje a zhuštuje řasy
  • moc neslepuje
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
zelené

Tuto řasenku jsem si pořídila z nouze. Mile mě překvapila, mám ráda více výrazně namalované řasy a tato řasenka z drogérkového výběru to v rámci možností splňuje. Má vyhovující kartáček, který řasy opravdu prodlouží, oddělí a zvýrazní. Jediná její nevýhoda je, že během dne se drolí pod oči.

  • Nízká cena
  • Řasy hodně zvýrazní
  • Zahustí
  • Prodlouží
  • Po pár hodinách se drolí pod oči


Další recenze od 28.2.2013 20:54:47

Tato řasenka je skvělá, už dva roky si kupuji jen tuhle a za sebe ji mohu jen doporučit! Nejen že skvěle prodlouží a zhustí řasy, ale je i cenově dostupná a dobře se odličuje! Tahle se Miss Sporty opravdu povedla a doufám že ji nepřestanou vyrábět :) doporučuji!!

  • Skvěle zhustí řasy!
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2013 08:54:25

S touto řasenkou bohužrel nemám dobré zkušenosti. Má sice krásné balení a skvělý, hustý kartáček s fajn štětinkami, ale zde to asi končí. Přijde mi, že na kartáček se nabalí šílené množství barvy, navíc má dost tekutou konzistenci. Na řasách pak opravdová hrůza, příšerně řasy slepuje, dlouho zasychá a obtiskává se.

  • Cena
  • Řídká konzistence
  • Obtiskává se
  • Slepuje řasy
  • Dlouho zasychá


věk
25-34

oči
modré

Upoutala mě především svým růžovým obalem. Řasenka mi naprosto vyhovuje, patří mezi nejlepší, které jsem kdy vyzkoušela. Kartáček je plastový, což mi také velmi vyhovuje. Řasenka řasy vůbec neslepuje (teda aspoň mě ne), prodlouží a velmi dobře zvýrazní. Řasy jsou oddělené a získají také velký objem. Cena je taky výborná.

  • kartáček
  • neslepuje
  • cena
  • žádné


Další recenze od 29.4.2013 18:50:08

Vyzkoušela jsem už mnoho řasenek od různých značek, od levných miss sporty a gabriela salvete až po rimell atd. Tahle mi ale vyhovovala nejvíc. Dělá krásně husté a dlouhé řasy, nedrolí se pod oči a vydrží. Za tu cenu do 100 kč je podle mě mnohem lepší než třeba astrorka za 400 která slibuje milion řasů :-D . Doporučuji

  • výdrž
  • prodloužení a zhuštění
  • obal
  • asi nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 31.5.2013 10:33:45

Pro mě je tato řasenka v mém TOP žebříčku řasenek na druhém místě. Hezky mi řasy nadzvedne a rozdělí a zvýrazní svou černou barvou. Kartáček je umělohmotný a velikost kartáčku je ta akorát. Oproti jiným řasenkám vydrží déle,takže co se týče poměru kvalita/cena, tak má u mě za jedna. Můžu klidně nanést i tři vrstvy. Nerozmazává se.

  • cena
  • design obalu


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.6.2013 21:06:28

Moje absolutně nejoblíbenější řasenka a to jsem hledala fakt dlouho i mezi dražšími a mnohdy mnohem lépe hodnocenými. Mám krátké, řidší řasy, ale tahle jediná ze mě udělá mrkací panenku. Prodlouží, natočí, prostě perfektní. Zařekla jsem se, že jen tak jinou už si nekoupím, protože to jsou vyhozený peníze! Jednou nevýhodou je, že možná trošku rychleji vyschne. A pak začne trošku opadávat.

  • prodlouží
  • natočí
  • zvýrazní
  • možná trošku rychleji vyschne a pak se trošku drolí


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 25.6.2013 21:56:01

Tuto řasenku vlastním už potřetí. Udělá krásně dlouhé, černé, husté řasy, vyrovná se i o dost dražším řasenkám. Jen jsem měla problém, když jsem si řasenku kupovala podruhé-trochu mi dráždila oči, tak jsem ji nepoužívala, ale po cca dvou měsících jsem si ji koupila znovu a už jsem žádný problém neměla, tak to pravděpodobně bylo jen mou přecitlivělostí-kamarádka ji také zkoušela a problém s ní něměla. Jsem ráda, že jsem si ji koupila znovu a budu určitě kupovat dál. Doporučuji!

  • Prodlouží
  • Zahustí
  • Dokonale černé řasy
  • Cena
  • Obal
  • žádné


Další recenze od 21.8.2013 13:36:39

Perfektní řasenka za pár kaček! Stačí 2 vrstvy a řasy jsou opravdu husté a dlouhé! Mám mastnější pleť a během dne mám občas obtisk řasenky pod obočím. Neberu to jako nedostatek, protože to udělá každá, i drahá, řasenka. Mám už několikáté balení a po vypotřebování si ji koupím znovu. Za málo peněz hodně muziky. Doporučuji!

  • kvalita
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.8.2013 14:59:58

Tuto řasenku jsem si koupila na základě recenzí tady na webu i na youtube, navíc cena je víc než lákavá. Řasenka dělá moc pěkné husté řasy, ale pouze v případě, že použijete pouze kratší štětinky kartáčku - ty delší totiž místo rozčesání řasy slepí a přidají pár žmolků jako bonus. Řasenka schne trochu déle (pozor na obtiskávání), ale drží hezky celý den a neopadává. Občas se najde žmolek, ale lze snadno odstranit. Řasenka je opravdu hodně dobrá, ale kvůli nutnosti hledat správnou štětinku příště koupím jinou.

  • dodá objem
  • ultra černá
  • nutnost používat pouze krátké štětinky


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.9.2013 20:27:29

Tato řasenka mi opravdu udělala řasy alá mrkací panenka :), což je pro moje krátké a rovné řasy hotový zázrak. Ze začátku nabírá kartáček trochu více barvy, než je potřeba, takže může slepovat řasy, ale jakmile se párkrát otře a člověk se s ním naučí pracovat, odvádí kartáček hodně dobrou práci. Řasy jsou krásně natočené, zahuštěné a neskutečně prodloužené. Stačí mi nanést 2 vrstvy a řasy přesto vypadají pěkně a přirozeně. Moc se mi líbí i krásné růžové balení, které nadchne snad každou holku. Řasenku jsem navíc koupila v akci 1+1, takže byla úplně zadarmo.

  • natočí i krátké řasy
  • balení
  • cena
  • výdrž
  • ze začátku nabírá více barvy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.12.2013 19:57:34

Většině lidí co znám tato řasenka vyhovuje. Mě se na ní líbilo že dělá dlouhé a objemné řasy, s kartáčkem se pracovalo docela dobře. Jediné co mi vadilo bylo, že mi nenatočila řasy - a to se mi s jinými řasenkami normálně nestává. Kvůli tomu si ji už nekoupím znovu. Ale celkově má dobrou kvalitu. Je jedna z nejlepších od Miss sporty.

  • dlouhé a objemné řasy
  • nenatočila řasy


věk
25-34

oči
modré

Skvělá řasenka za super cenu,vyzkoušela jsem již mnoho řasenek ať už drahé či levnější,ale touto jsem opravdu velmi mile překvapená,náhodou jsem narazila na recenzi této řasenky a tak jsem neváhala a vzhledem k ceně si pořídila jeden kousek,bylo to hop a nebo trop,a světe div se,super efekt,kdo má rád husté,dlouhé a výrazné řasy,určitě at jde do ní,jsem nositelkou průměrných řas,žádný zázrak a tato mi je 100% nadzvedene,natočí,oddělí,každou řasu obalí a zahustí i prodlouží,rčitě bych se koupě nebála...a ta barva???? perfektní černá,jediné míns možná ypočátku řidká konzistence,takže nanášet opartně,dvě vrstvy určitě stačí,ale jde jen o pár nanesení,za chvíli už se nanáší perfektně

  • cena
  • černo-černá barva
  • kartáček
  • výdrž
  • délka i objem
  • zpočátku může trochu slepovat


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 16.4.2014 15:47:04

Mám vyzkoušených hodně řasenek a tahle je jedna z těch, která se mi zamlouvá. Je za dobrou cenu, má dobře uzpůsobený kartáček, kterým se dostanu i k těm krajním řasám a lehce namaluju i spodní. Dokáže z nepatrných, krátkých řas, vykouzlit dlouhé a výrazné. Proto bych ji všem doporučila. Určitě bych si ji koupila znova.

  • cena
  • zahustí řasy
  • prodlouží řasy
  • neslepuje
  • kartáček
  • trochu žmolkatí


Další recenze od 12.5.2014 20:27:52

Tuto řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí, a to hned několika blogerek. Nejsem zrovna fanynka "laciných" (když to tak blbě řeknu) značek , jako je Miss Sporty nebo Essence , ale téhle řasence jsem se rozhodla dát šanci. Stála mě 55,- kč což je neuvěřitelně kvělá cena za řasenku! Musím říct, že řasy bohužel trochu slepuje, ani ten maxi objem o kterým tu všichni mluví neudělala, ale řasy určitě zvýraznila a prodloužila (Možná je to tím, jak tady všichni tvrdí, mám jí teprve chvilku, třeba po čase zhoustne a budu taky max.spokojená) . Za tu cenu super a koupila bych znovu, dá se mixovat s dalšími řasenkami, takže za mě určitě jo. Doporoučím vyzkoušet :)

  • CENA
  • Prodlouží
  • Černá je opravdu černá
  • Zvýrazní řasy
  • Ze začátku slepuje
  • objem nic moc


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.6.2014 17:53:54

Až teď jsem zjistila, že jsem ještě neudělala recenzi na tuto řasenku! Takže. Řasenku jsem koupila po dlouhém, dlouhééém hledání a výběru. Jak podle recenzí tady, tak podle jiných recenzí, podle osobních doporučení. Řasenku běžně nepoužívám, takže tohle byla má vlastní první, každopádně s jinými zkušenost mám, protože jsem si je brala od mámy. Ta měla i řasenky za 500, každopádně když srovnám tu za 500 s touto, tak tato je o 90% lepší. Řasenka neslepuje řasy, nepatrně prodlouží, nedrolí se, nedělá otisky na víčka, nepálí z ní oči, dobře barví (mám černé řasy, takže tak dobře neposoudím), má kartáček, kterým se řasenka dobře aplikuje, jedině trošku mi štve, že na kartáčku jsou delší a kratší štětinky, kratší na spodní řasy a delší na horní, člověk ten kartáček musí třikrát přetočit, než najde ty správné, ale to je maličkost. Používám dvě vrstvy. Hlavním plusem je cena, takže rozhodně stojí za zkoušku každému, já jí koupila za 40 korun a je to jednoznačně nejlepší nákup kosmetiky, co jsem kdy udělala.

  • neslepuje odděluje řasy
  • kartáček
  • nedrolí se
  • trochu prodlouží
  • velmi nízká cena
  • ve srovnání s některými drahými řasenkami je tato absolutní top
  • kratší a delší štětinky na kartáčku
  • jinak nic


věk
25-34

oči
modré

Tuto řasenku jsem kupovala v akci 1+1, takže mě vyšla na 35,-, no nekup to :-D Musím říct, že mě tedy docela mile překvapila. Moc jsem od ní neočekávala, takže jsem byla o to více překvapená, jak pěkné řasy udělá. Docela hezky řasy prodlouží i zahustí a trošku natočí. Během dne opadává opravdu minimálně, takže to ničemu nevadí, docela i vydrží v dobrém stavu až do večera. Jediné, co mi u těchto řasenek od MS vadí, jsou jejich tvrdé platové kartáčky, se kterými když nemanipuluji opatrně, vždy si poškrábu víčka u kořínků řas. Jinak ale nemám výhrad a doporučuji!!

  • cena
  • řasenka vydrží
  • zahustí i prodlouží
  • maličko opadává (fakt málo)
  • tvrdý plastový kartáček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2014 22:47:18

Skvělá drogerková řasenka, která nezklame. Miluji tento typ kartáčku. Řasy rychle prodlouží, neslepí je a vypadají moc hezky a hlavně přirozeně. Oči jsou zvýrazněné a jednoduše se nalíčí i spodní řasy bez zbytečných šmouh na oku. Nátěr vydrží dlouho a nerozmazává se. Aplikace je velmi jednoduchá. Doporučuji.

  • cena - kvalita


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 23:46:05

Na tuto skvělou řasenku jsem dostala tip od mojí sestřenice a jsem jí za to strašně moc vděčná, protože řasenka je to opravdu skvělá. Má umělohmotný kartáček. Řasy perfektně oddělí, prodlouží a zahustí. I při více vrstvách vůbec neslepuje. Jediné maličkaté mínus je, že po pár hodinách začne opadávat pod oči, což mi trošku vadí, ale jinak je úplně suprová.

  • cena
  • dostupnost
  • prodlouží a udělá objem
  • opadává trošku pod oči


Další recenze od 18.7.2014 22:27:54

Já si na tyhle levné řasenky moc nepotrpím, a značku Miss sporty už z principu přehlížím. Ale musím říct, že jsem po zakoupení této řasenky byla velmi mile překvapena! Prodlouží ( objem nic moc, ale co byste chtěli za tu cenu) , neslepuje (jen prvních pár aplikací, jako každá druhá řasenka- ale pak už je to ok) ,zvýrazní řasy krásnou černou barvou..Kvalitou se stoprocentně vyrovná i dražším řasenkám, takže za mě určitě ANO. :)

  • kartáček
  • prodlouží
  • neslepuje
  • cena
  • obal
  • výsledný look
  • malé množství ( celkem rychle vysychá )
  • nedodá moc objem


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 11.10.2014 12:25:42

Patří k mým nejoblíbenějším řasenkám. Používám ji asi 3 roky a kupuji si ji stále dokola :D Prodlouží, zahustí a natočí řasy tak jak si přeji. Má úžasný umělý kartáček, který mi strašně vyhovuje, a pracuje se sním opravdu dobře. Jediný co mi vadí je to, že si s ní neumím nalíčit spodní řasy :D ale to je moje blbost. Trošku slepuje, ale to mě osobně vůbec nevadí, a takovým řasenkách se nevyhýbám :) určitě koupím znovu a můžu stoprocentně doporučit :)

  • Cena
  • Dostupnost
  • Kartáček
  • Výdrž
  • Balení
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.11.2014 21:10:12

Řasenky Studio Lash jsou podle mně všechny stejné (co se náplně týče), liší se jenom kartáčkem. Tato konkrétně je určena na objem, ale stejný efekt se dá dosáhnout kteroukoliv řasenkou s této řady. Kartáček mi až tak nevyhovuje, nejlepší má podle mně tá žlutá, takže když si i někdy koupím tuto, kartáček vždy vyměním. Jinak dělá moc hezké řasy - husté, dlouhé a neslepené. Barva je opravdu sytě černá a vydrží mi celý den bez toho, že by se rozmazávala nebo opadávala.

  • barva
  • výdrž
  • zahustí a prodlouží
  • nevím


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 27.12.2014 21:32:24

Naprosto famózní řasenka, mně prodlouží, zahustí i natočí. Je krásně černá. Nepálí mně v očích, kartáček mi vyhovuje, obal je v pořádku. Cena je úžasná!! Předčí pro mně i mnohem dražší řasenky. Zatím nejlepší co jsem zkusila. Určitě koupím znovu, všechny MS Studio Lash mi vyhovují :) tahle ovšem zatím nejvíc :). Doporučuji všem, kdo jste ještě nenašly tu svou, vyplatí se zkusit, na můj vkus stojí pár korun :)

  • cena cena cena
  • prodlouží!!
  • zahustí
  • nepálí v očích
  • kartáček tak akorát velký
  • nemá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 2.2.2015 17:37:43

Tato řasenka patří mezi TOPky a vždycky se k ní ráda vrátím. Používám jí už snad od Základní školy. Taky patří mezi nejlepší řasenky od Miss Sporty. Vyzkoušela jsem jich víc a tahle se jim zkrátka povedla. Řasy jsou dlouhé, bez žmolků, natočené, výrazné. Taky mě vždy na první pohled zaujme ten růžovoučký design obalu :). Doporučuji.

  • TOP mezi řasenkami od miss sporty
  • obal
  • rozčeše
  • bez žmolků
  • nic


Další recenze od 18.2.2015 15:49:48

Tuto řasenku jsem si koupila podle kladných recenzí a vůbec toho nelituju. Koupila jsem jí v tetě za 65,- řasy pěkně natočí neslepuje, sice trošku pomaleji zasychá ale za ty peníze rozhodně paráda, štěteček je malý dobře se sním pracuje a nabírá dost barvy (která je opravdu černá narozdíl od dražších řasenek se kterými jsem měla zkušenost). Rozhodně koupím znovu

  • cena
  • snadno se pracuje s kartáčkem
  • opravdu černá
  • Moc se mi nelíbí obal


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2015 11:28:43

Posledni dobou rasenky od miss sporty fakt zeru a jsou moje nejoblibenejsi! :) Rasenka ma hezky nevtiravy ruzovy a napadny obal. Kartacek je rekla bych lepsi nez takovy ten klasicky. Je takovy zvlastni. Priznam se, ze ze zacatku jsem mela strach, ale musim rict, ze vam krasne prodlouzi rasy, zahusti je a nezmolkuje. Opravdu doporucuji! :)

  • Dela rasy mrkaci panenky
  • zahusti
  • cena
  • kartacek
  • nezmolkuje
  • dostupnost
  • nic


věk
15-24

Koupila jsem si řasenku na základě recenzí a musím říct, že mě hodně mile překvapila! Dělá krásné dlouhé řasy a neslepí je. Vyzkoušela jsem už hodně značek a zrovna u té, která je jedna z nejlevnějších bych nečekala tak super výsledek. Balení mi vydrží vždycky dost dlouho a je za super cenu. Za mě určitě ano. Za málo peněz hodně muziky!

  • nelepí řasy
  • krásné dlouhé řasy
  • super cena
  • žádný


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.8.2015 09:52:24

Při úplně prvním použití jsem byla opravdu nadšená. Ano, tato řasenka opravdu řasy namaluje a to za skvělou cenu, mohlo by se tedy zdát, že účel plní a co víc by měl člověk chtít? Ale ne. Pak mi došlo, že vlastně jediný efekt, který řasenka má je to, že mi obarvila řasy. Žádné zahuštění, žádné prodloužení, žádné natočení... Navíc už od začátku jsem měla řasenku takovou tuhou, tak nevím, jestli už jsem ji koupila částečně vyschlou, nebo tak má být... ale vydržela pak poměrně dlouho, takže částečné vyschnutí to asi nebylo. No, byl to boj to nanést na řasy. Plus žmolkovatí - a to už i u první vrstvy, pokud ji uděláte silnější.

  • cena
  • vydrží docela dlouho
  • černá je černá
  • nenatočí
  • neprodlouží
  • nezahustí
  • žmolky i u první (silnější) vrstvy
  • špatně se nanáší (tužší konzistence)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.8.2015 11:33:29

Túto riasenku som zahliadla v akcii,tak som si povedala,že skúsim.Moja už aj tak pomaly vysychá,tak som potrebovala novú.Veľmi Miss Sporty nedôverujem,ale nebola tak drahá,aby som nejak extra ľutovala. Riasenka má plastový kartáček,užší,aj keď ja osobne mám radšej štetinkový a JUMBO,veľmi dobre sa pracuje aj s týmto.Krásne riasy prečeše,predĺži,dodá aj nejaký ten objem.Drží riasy natočené.Dve vrstvy mi stačia na super zvýraznenie.Konzistencia je akurát,pekná čierna farba.Nijak počas dňa neopadávala a ani sa neotlačila.Dokonca vydržala aj nejakú tú slzičku.Zo začiatku môže troška zlepovať,ale ako sa "rozbehá" tak je už skvelá.Veľmi príjemne ma riasenka prekvapila,poskúšam ešte iné,ale rada sa k nej ešte vrátim :o)

  • cena
  • neopadáva
  • dodá aj trocha objem
  • predlží
  • zo začiatku troška zlepuje


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 12.11.2015 12:50:01

Tuto řasenku jsem používala nejdéle ze všech vyzkoušených a možná si i roufnu říct, že je to jedna z nejlepších řasenek co jsem vyzkoušela, pokaždé jsem se k ní s nadšením vracela. Přesto že nevypadá nic moc, tak dělá krásně dlouhé, husté a výrazné řasy! Při velké vrstvě slepuje a dělá žmolky, mě u téhle řasenky stačí jedna vrstva. Za tu cenu mi přijde dost dobrá! :)

  • Prodlužuje a zhušťje řasy
  • Zvýrazní řasy
  • Kartáček
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nijak extra zajímavý obal
  • Jinak žádné!


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 25.3.2016 00:58:12

Naprosto skvělá řasenka kterou jsem se rozhodla vyzkoušet díky tady na omlazení :) Řasy mám díky ní dlouhé a husté jako mrkací panenka a musím uznat že má i krásnou černou barvu která zvárazní mé zelené oči. Kartáček je taky velice super akorát trochu opatrně s ním protože jak se třeba ve spěchu píchnete sním do oka tak to docela bolí ale je to o opatrnosti a šokovnosti. Obal je taky velice pěkný. Miluju řasenky od Miss Sporty zvláště od Studia Lash doporučuju tuhle růžovou krásku i její žlutou sestru :)

  • zahustí
  • prodlouží
  • natočí
  • krásná černá barva
  • obal
  • cena
  • dostupnost
  • kartáček
  • žádné až na ostrý kartáček se kterým to po bodnutí do oka bolí ale dá se to přežít :)


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2016 22:35:03

Tuto řasenku jsem koupila na základě zdejších recenzí, protože už mě nebavilo postupovat metodou pokus-omyl. Už jsem vyzkoušela hodně řasenek a tato se řadí k těm nejlepším. Z počátku dost slepovala, takže jsem ji po nanesení jestě rozčesávala suchým bezbarvým kartáčkem a výsledný efekt byl skvělý, dlouhé zvýrazněné, sytě černé a pěkně oddělené řasy. Kartáček je klasický, nezáludný, jednoduše se s ním maluje. Posledních pár aplikací pozoruji, že řesenka už neslepuje, takže už nemusím řasy následně rozčesávat, zřejmě trochu vyschla, jak už psaly holky výše a teď bude ideální :-) Rozhodně doporučuji, netroufám si tvrdit, že bude vyhovovat úplně každému, ale za tu cenu se rozhodně vyplatí to zkusit. Ještě musím dodat, že se absolutně nedrolí. Líčím se brzo ráno a pozdě večer se odličuji a řasenka je stále na svém místě. Opravdu, jedna z nejlepších řasenek , co jsem kdy vyzkoušela.

  • sytá černá barva
  • prodlouží a zvýrazní řasy
  • nedrolí se
  • sytě černá barva
  • zpočátku slepuje


věk
35-44

oči
zelené

Světe drž se, parádní řasenk a za tak humornou cenu, že je to až k neuvěření. Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Má gumový kartáček s krásnými bodlinkami, které skvěle pročešou řasy a nechají je tak, naprosto neslepuje. Barva hu sytá , černá, dobře drží, neopadává, nedrolí se a dobře se odličuje. A jak říkám, za sranda cenu.

  • udělá krásně pročesané řasy
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock MAX

4.5 87% 32 recenzí

Hůře hodnocené