Mixa Micelární pleťová voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti Mixa Micelární pleťová voda - velký obrázek
Čištění pleti Mixa Micelární pleťová voda - obrázek 1
Čištění pleti Mixa Micelární pleťová voda - obrázek 2
Čištění pleti Mixa Micelární pleťová voda - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 152 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 35 recenzí
  • Výrobce Mixa

Recenze produktu
Mixa Micelární pleťová voda

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Red_fire 15.5.2013 15:20:35

Micelární voda francouzské značky Mixa je dle mého velice kvalitní produkt. Pro mě je srovnatelná s micelární vodou Bioderma H20, navíc má velice příjemnou, nevtíravou vůni. Pleť je díky ní důkladně vyčištěná a zklidněná, odlíčení očí je bez problému. Má pumpičku, která se mi trochu hůře ovládá, ale vody z ní vyteče množství akorát na tamponek. Určitě si ji ráda koupím znovu, balení s pumpičkou se mi v koupelně líbí:) a zdá se, že na ni pleť reaguje dokonce lépe než na Biodermu. Koupila jsem v DM, k dostání je i v drogerii Rossmann a některých hypermarketech.

  • cena (135 Kč/200ml)
  • pleť důkladně očistí a zklidní
  • francouzská kosmetika
  • možná pumpička, jinak nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Francouzskou micelárku Mixa hodnotím jako velmi kvalitní záležitost. Krásně odličuje a dočistí pleť, je velmi jemná, nedráždí, lze ji bezpečně použít i na citlivé oči a pleť. Na tamponku je vidět, že vezme dokonale vše. Bezkonkurenční je i její cena za 200ml. Jediné mínus je pro mě balení s pumpičkou, mám víc vody na ruce než na tamponku :-) Asi si ji budu přelívat. Nevím kde všude je k dostání, já kupuju v Intersparu - drogerie.

  • Krásně čistí
  • Nedrážní
  • Na pleti velmi příjemná
  • Cena
  • Pumpička - asi to s ní neumím :-)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kajulina 10.7.2013 15:30:48

S předchozími recenzemi rozhodně nesouhlasím. Tato micelární voda není skvělá vůbec ničím. Jediným pozitivem je asi cena vzhledem k objemu balení, ale to je tak vše. Bohužel micelární voda moc dobře make-up neodlíčí. S voděodolným si taktéž neporadí téměř vůbec. Pro citlivou pokožku rozhodně nedoporučuji. Vůně, nebo spíš smrad není moc hezký a pumpička praktická není protože to cáká všude okolo. Všeobecně nechápu tak velký boom ohledně této kosmetiky, která vůbec není kvalitní a naopak je obsahuje samé špatné látky, které pleti naopak škodí.

  • nic
  • balení s pumpičkou nepraktické u micelární vody
  • smrdí
  • neporadí si s voděodolným make-upem
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od brbloš 11.7.2013 23:01:26

Všade okolo micerálkový (alebo micelárkový?) ošial, tak som si kupila tuto nie veľmi drahú verziu. no ale nijako ma to neohúrilo. Páči sa mi že voda je neparfumovaná, ale že by nejako extra odličovala, to nie, používam ju na oči, ale myslím že akýkolvek bežne dostupný očný odličovač by splnil tuto funkciu rovnako dobre. 4o sa týka štípania v očiach, žiadne nie je, ani podréždenie očného okolia sa nekoná. toto hodnotím ako plus. ale velká nevýhoda, a neviem teda ktorý majster to navrhol, je pumpička, výrobok si ale kupim znova pretože mám po použití príjemný pocit,

  • dobrá cena
  • dobrá dostupnosť
  • neparfumovaná
  • nedráždi oči ani očné okolie
  • pumpička


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Micerální voda Mixa je v mé koupelně již dlouhým společníkem. Musím ji moc pochválit. Mám citlivé oči a krásně vyčistí pleť po make-upu bez známek červených, zarudlých očí , nebo ji používám ráno a večer na čištění pleti. Vůbec mne po ní nepálí oči, nepne, nelepí pokožku, je prostě super pro ty, kteří mají citlivou pleť jako já. Určitě koupím ráda znova. Jediné co je trochu na obtíž je pumpička, ale stačí si micerálku přelít do jiné flaštičky a jsem spokojená.

  • nepálí po ni oči
  • nepne
  • nelepí
  • krásně pečuje o pleť
  • nemastí
  • kvalitně odlíčí
  • vyčistí pleť
  • pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Evax 29.7.2013 15:09:06

Recenzuji typ Cleansing Micellar Water skin and eyes (vypadá jinak než foto zde, možná tady je starší verze obalu) Tuto micelární vodu jsem dostala jako dárek za vyplnění dotazníku, ale určitě si ji po vypotřebování koupím. Z micelárních vod se mi líbí zatím nejvíce, více než Vichy, která mi přišla parfemovaná a nelíbí se mým očím. V létě ji používám i pro osvěžení pleti. Žádná micelární voda vám samozřejmě voděodolná líčidla neodstraní, k tomu nejsou určeny, k voděod.odlíčení je třeba vždy něco na olejové bázi, proto je zbytečné mic. vody v této oblasti kritizovat. Pro odlíčení běžného make-upu je ideální, bez potíží mi odlíčí i Revlon Colorstay, ale to není typické voděodolné líčidlo. Na voděodolné řasenky apod. nemá smysl používat žádnou micelární vodu.

  • + pleť vyčistí i osvěží
  • + nedráždí oči
  • + bez parfemace (jiné micelární vody mi zapáchají)
  • + příznivá cena
  • - nelíbí se mi pumpičkové balení, na jedno stlačení dodává zbytečně příliš mnoho tekutiny
  • - pumpička je špatně vyrobená (tekutinu nešikovně šplíchá)
  • - kvůli nešikovnému balení zbytečně vysoká spotřeba


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 29.7.2013 15:37:04

tato micelárka mi přijde uplně stejná jako od Vichy, taky voní po pravých růžích a skvěle odličuje. Já sice nepoužívám linky ani voděodolné řasenky, ale na bežné (makeup, stíny, řasenka) odlíčení je skvělá! Vždyky jsem pro dobrou micelárku (Vichy, bioderma, Avene) musela zvlášt do lékarny, nebo objednávat z internetu, a tak jsem ráda, že Mixu seženu i v Albertu, a každé drogerii. Jen ta pumpička je nepraktická, radejí mám obyč víčko

  • skvělá francouzská micelárka
  • voní jako růže
  • skvele odličuje bežný makeup
  • cena
  • nepálí v očích
  • pumpička :)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Pavleena 30.7.2013 08:33:31

Pro mě dobrý průměr. Dřív jsem hodně používala bio micelární vodu od Sanoflore, oproti které má určitě menší čisticí schopnosti. Odličuji s ní pleť bez nánosu líčidel nebo s popraškem bronzeru/tvářenky a to zvládá celkem obstojně (i když mám pocit, že s micelárkou od Sanoflore jsem při tom nevypotřebovala tolik vatových tamponů, takže poměrně rychle ubývá). K odlíčení očního make-upu mi přijde nedostačující. Pokožku nedráždí, nevysušuje, zanechává trochu lepivý pocit, proto ji ještě oplachuji vodou. Velmi hezky voní. Nepraktické je dávkování pumpičkou - člověk se s ní musí naučit pracovat, aby voda nelítala všude možně po koupelně, ale skončila na vatovém tamponu.

  • nedráždí
  • nevysušuje
  • velmi příjemná vůně
  • cena
  • nepraktický způsob dávkování
  • trochu lepí na pokožce


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Som s ňou nadmieru spokojná. Vyskúšala som už veľa micerálok a táto patrí medzi tie najlepšie. Očný make up odlíči bez problémov a pleť po nej nie je vysušená ani ulepená. Za objem 200 ml je cena naozaj prijateľná . Zohnať sa dá pomerne všade či už v 101 alebo Dm, dokonca som ju videla aj v Tescu . Odporúčam vyskúšať .

  • Nelepí
  • cena + objem
  • nevysušuje
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

S touto micelárkou jsem opravdu moc spokojená. Dokáže perfektně odlíčit i oči. Parfemace je jemná a nevtíravá, líbí se mi. Pumpička mi až tak nevadí, s plýtváním problém nemám, ale nemusela by být. Testovala jsem odličování společně s Biodermou (půl obličeje Mixou a druhou půlku Biodermou) a efekt totožný, možná otrochu lepší, po Biodermě mívám ráno pod očima tmavou čmouhu od nedokonale odlíčených očí, což se mi s Mixou zatím nestalo. Doporučuji vyzkoušet.

  • odlíčí i oči
  • příjemná a lehká parfemace
  • dostupnost
  • tak trochu ta pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od jana84 5.9.2013 16:38:24

S micelárkou od Mixy jsem spokojená, odlíčí makeup i řasenku - klasickou, na voděodolnou jsem nezkoušela. Pleť není po odlíčení červená ani ulepená, takže já si ji určitě koupím znovu. Dříve jsem používala Biodermu h2O ale ta je na mě moc drahá, mixa udělá stejnou službu. Jen mi trochu vadí pumpička, protože není možné regulovat kolik vody si dáte na tampon, ale jedno zmáčknutí je akorát na tampon, takže to jen detail. Za mě je to dobrý produkt, byla jsem myle překvapena

  • nelepí
  • nedráždí kůži
  • dobře odlíčí
  • dobrá cena
  • není možné regulovat množství kvůli pumpičce


Další recenze od reunka 24.9.2013 14:41:59

Již více než dva roky jsem používala pouze micelárku od Biodermy. Protože jsem slyšela chválu na tuto, rozhodla jsem se vyzkoušet. Balení mi nevadí, spíše naopak, s pumpičkou je jen třeba se naučit zacházet, jinak k ní výhrady nemám, je vcelku praktická. Co se týká vody samotné, už bych si jí nekoupila. Rozhodně na rozdíl od Biodermy není pro citlivé oči. Oči mě z ní pálí někdy i druhý den ráno, nedostatečně odličuje řasenku (používám obyčejnou nevoděodolnou), parfemace je taková jako růže, dá se na to zvyknout. Od micelárky čekám hlavně odlíčení, což tato voda nesplňuje. Zkoušela jsem po odlíčení Mixou přejet pleť ještě Biodermou (ve chvíli, kdy jsem již měla čistý tamponek a Mixa nic víc nebrala) a zůstaly zbytky, které Bioderma dočistila. Za mě tedy určitě ne.

  • + balení s pumpičkou
  • - pálí na oči, nevhodná pro citlivé
  • - neodličuje dostatečně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Maudík 1.10.2013 16:59:28

První věc, co jsem si od značky Mixa pořídila, byla právě tato micelární voda. Hned k úvodu, balení je naprosto otřesné. Nechápu, kdo vymyslel pumpičkové balení k takovému typu výrobku. Na mléko to chápu,ale vodu absolutně ne. Takže manipulace je hrozná a vytáčí mě. Samotný produkt je ale skvělý a určitě koupím znovu. Překvapilo mě, že krásně, snadno a rychle tato micelární voda odstraní veškerý oční make-up. Jemně, krásně voní po divoké růži. Používám ji pouze k odlíčení očí a dočištění pleti. Nevěřím, že jakákoliv micelárka stačí k naprostému vyčištění. Za sebe doporučuju.

  • perfektní jemné odlíčení očí
  • příjemná vůně růží
  • absolutně nelepí
  • poměr cena/výkon
  • otřesné balení s pupičkou!


Další recenze od Lollien 19.10.2013 21:50:00

Z tohoto produktu mám lehce smíšené pocity. Slyšela jsem o této vodě přímo chvalozpěvy, takže jsem trošku zklamaná po tom, co jsem si jí pořídila. Cena je super vzhledem k balení, ale na druhou stranu stejně toho dost vycákám všude možně jen ne na tampon, díky nepraktické pumpičce. Pak teda když jsem si přečetla, že je vhodná pro lidi s kontaktníma čočkama- to opravdu ne- čočky jsem měla díkybohu vyndané, ale šíleně mě po tom štípou oči a ani to moc dobře neodličuje.

  • cena
  • pumpička
  • špatně odlíčí


Další recenze od Rorynka3 29.10.2013 10:07:46

S touto micerální vodou jsem spokojená.Naučila jsem se pracovat i s pumpičkou, takže pro mě balení není problém. Obličej nepálí, nerudne. Krásně voní. Určitě koupím znovu. Používám po odlíčení také krém od této značky, na suchou pleť. Přesný název si nepamatuju. Ale spokojená jsme taktéž, vždy jsem měla problémy se suchýma flekama na obličeji, s tímto krémem to ale skončilo:)

  • skvělé odlíčení
  • obličej nepálí ani nerudne
  • asi žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lady Flame 16.11.2013 20:51:25

Není vyloženě špatná, ale žádný zázrak to tedy také není. Balení s pumpičkou je na první pohled velmi praktické, bohužel pumpička se mi docela špatně ovládá, mám pocit, že vypumpuje více množství, než je třeba. Co se odlíčení týče, tak s make-upem není problém, ale na řasenku musíte trošku přitlačit (klasickou, voděodolnou určitě neodlíčí). Hezky voní, na pleti je příjemná - neštípe, nepálí, pleť nepne, ALE - lepí a to mi vadí, takže po ní pak pleť stejně raději oplachuji vodou a teprve potom nanesu krém. No, znovu už nekoupím.

  • dobře odlíčí klasický make-up z tváře
  • neštípe, nepálí a na pleti nepne
  • vůně
  • špatná manipulace s pumpičkou
  • na oční make-up je třeba přitlačit
  • lepí


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 29.11.2013 10:33:34

Tato pleťová voda si v klidu poradí s odlíčením klasického make-upu: řasenka, linky, stíny a pudr. Voděodolné šminky nepoužívám, takže v tomto ohledu nemůžu produkt posoudit. Voda opravdu nádherně a nevtíravě voní a je velmi šetrná k pleti. Pleť je svěží, ale trochu ulepená. Nejvíce mi vadí dávkování pomocí pumpičky, protože většina tekutiny vystříkne zcela mimo tamponek a hodně jí tak přijde nazmar. Tohle řešení je opravdu nešikovné. Z vody nejsem extra unešená, prostě klasická pleťovka, ale přesto bych si jí klidně koupila znovu.

  • šetrná k pleti
  • vůně
  • dobře odlíčí
  • nešikovné balení
  • pocit ulepené pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kajca11 5.12.2013 09:41:40

Poměrně kvalitní pleťová voda. Pokud sháníte něco levnějšího než je bioderma. Očistí pleť stejně dobře. Vadí mi poměrně intenzivní vůně, kterou si u čistící vody pro citlivou pleť nepředstavuji, také trvá dýl, než se naučíte používat pumpičku, Ta aplikuje buď mimo nebo mnoho na tampónek, chce to vychytat. Další mínus vidím v tom, že na obličeji po aplikaci lepí, musí se pak smýt. Ale jinak chválím čistící chopnosti, cenu a množství.

  • cena
  • čistící schopnosti
  • vůně
  • lepí
  • aplikátor


Další recenze od xlin13ka 28.12.2013 17:47:49

Tuto vodu jsem si koupila na doporučení, které jsem si přečetla tady. Byla jsem ale vcelku zklamaná. Voda není špatná, ale ani nenadchne. Mám spíše citlivější pleť se sklonem k akné. Nepřipadala mi, že by mi pleť pomáhala vylepšovat. Špatně se mi to definuje, prostě to byl pro mě spíš takový průměr. Zůstanu u osvědčené Biodermy.

  • cena
  • dobré balení s pumpičkou
  • je to průměrná voda


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Hannahka 14.2.2014 22:14:06

Všemi vychvalovaná micelárka je pro mě velkým zklamáním. Pumpičkové balení - dobrý nápad, ale špatná ovladatelnost (přelila jsem do jiného obalu). Odlíčí/neodlíčí - s něčím si poradí dobře s něčím ne. Po odlíčení pocit ulepenosti (jak na obličeji, tak na víčkách - divím se, že se mi neslepily oči). Micelárku dopotřebuji, ale znovu rozhodně nekoupím.

  • cena
  • dostupnost v drogérii
  • pumpičkové balení
  • po použití pocit ulepenosti
  • nepříjemný pocit při odličování očí


Další recenze od kowiik 12.4.2014 13:34:00

Dle mého názoru v porovnání s jinými micelárními vodami tato celkem vysušuje, al nejhorší je její zápach. Celkově jsem na kosmetiku Mixa velmi čekala, koupila si 3 výrobky - odličovač, krém na obličej a tuto micelární vodu a ani z jednoho nejsem nadšená. Určitě si ji již znovu nekoupím opravdu se před spaním nechci cítit jako bych strčila obličej do hlíny...

  • cena
  • dostupnost
  • zápach plísně
  • pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od cool90 24.5.2014 16:23:48

Tuto pleťovou vodu jsem koupila úplně náhodou v akci asi za polovinu. Moc jsem si od toho neslibovala, ale nakonec jsem byla mile překvapena. Odličuje krásně, jak make-up, tak řasenku i oční linky. Oceňuji, že vůbec neštípe v očích. Parfemace je neutrální, skoro není cítit. Nevýhodou je pumpička, chvilku tu trvalo, než jsem se s ní naučila správně manipulovat. Je pravdou, že toto je moje první micelární voda, proto moje recenze nemusí být až tak objektivní.

  • cena
  • neutrální parfemace
  • dobře odličuje
  • pumpička


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 17.6.2014 23:41:32

Micelárku od Mixy mám ráda a určitě si ji zase někdy pořídím. Dokonale vše odlíčí, zvládne bez problému i oči, do kterých nepálí, ale používám ji tedy hlavně na pleť, na oči mám přece jen radši oční dvoufázové odličovače. Je lehce parfémovaná, což by podle mě ani být nemusela, ale vůně je to jen jemná a příjemná. Po odlíčení touto vodou je pleť osvěžená a čistá, necítím potřebu oplachovat ji, i když pleť nezanechá tak dokonale hebkou jako růžová Bioderma. Vyloženě lepivý pocit to ale určitě není - zlehka ji vnímám, jen když se pleti dotknu. Na pumpičku jsem si zvykla, ale praktická u vodového produktu opravdu není.

  • dokonalé odlíčení pleti
  • pocit osvěžené pleti
  • nedráždí pleť
  • odlíčí i oči
  • nepálí do očí
  • maličko je na pleti cítit
  • balení s pumpičkou


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od MarBella 3.8.2014 11:29:15

Tuto micelárku jsem si koupila v Rossmannu. Samotnou by mě nenapadlo po ní sáhnout, ale v prodejně zrovna probíhala nějaká akce a slečna od Mixy mě na tuto micelárku upozornila, tak jsem se ji rozhodla vyzkoušet. Dříve jsem používala Biodermu, Loreal a Lirene. Mixa je podle mého názoru naprosto obyčejná micelárka. Její vůně mi moc příjemná není, zato oceňuji, že mě po ní nepálí oči (mám je hodně citlivé) ani pleť a řekla bych, že dobře čistí. Odlíčení očí mi ale připadá lepší s Lorealem. Je to podle mě výrobek typu nenadchne, neurazí. To, co mi na ní ale vyhovuje, na rozdíl od ostatních, nejvíc, je pumpička. Dávkuje tak akorát, nestříká mimo a je praktická. Určitě si do lahvičky od Mixy budu přelévat jiné micelární vody. Znovu si ji nekoupím, ale kdybych ji třeba dostala, bez problémů spotřebuji.

  • pumpička
  • vůně
  • neodličuje moc dobře


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od targa.1 11.8.2014 09:14:31

tato micelární voda je první micelárka, jakou jsem kdy zkoušela. a jsem spokojená. Odlíčí slušně, v očích neštípe. Takovéto odličování mi sedí víc, než patlání mléka a pak ještě dočišťování pleťovkou. Po odlíčeí jsem necítila žádné pnutí, žádné fleky se neobjevili. Oční linky jsem pro jistotu přece jen víc dočistila tamponem s olejíčkem, tak blízko oka jsem si moc netrofala jít. 5asenka šla dolů taky.

  • neštípe
  • rychlé a dobré odlíčení
  • asi žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od eveluz 27.11.2014 16:18:49

Hledala jsem drogerkovou náhradu za červenou Biodermu a našla Mixu. Odličuje optimálně a nepálí v očích ani na pleti, což je pro mě po zkušenostech s jinými micelárkami asi nejdůležitější. Oproti Biodermě jí musím ale použít víc. Cena je více než příznivá. Jediné, co mi vadí, je pumpička – voda cáká všude kolem. Mám druhé balení a vypadá to, že u ní už zůstanu.

  • dobře odlíčí
  • nepálí na pleti ani v očích
  • cena
  • dostupné v drogérkách
  • pumpička


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od camyl 28.2.2015 12:25:56

Další úžasný přípravek od Mixy, což potvrzuje, že je to podle mě nejlepší značka z běžné drogerie. Micelární vodu jsem dostala zdarma k nákupu, ale jelikož její cena je nízká (hlavně v akcích), koupím znovu. Je naprosto srovnatelná s mými dalšími oblíbenými micelárkami od Biodermy a Garnier a navíc má moc příjemnou vůni. Vůbec pleť a oči nedráždí, perfektně vytáhne všechny nečistoty a nezanechává mastný ani lepivý film. Jediné, co mě osobně překáží (ale ostatním to vyhovuje), je ta dávkovací pumpička - nikdy nedostanu množství, které přesně chci, zbytečně rychle mi tak micelárka ubývá a přes pumpičku se obsah na vzduchu vypařuje. Ale mám pocit, že se dá koupit i bez pumpičky, takže nemám co vytknout. Doporučuji všem.

  • cena
  • dostupnost
  • příjemná vůně
  • odstraňuje perfektně nečistoty
  • nezanechává mastný či lepkavý film
  • nedráždí pleť
  • provedení micelárky s pumpičkou


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od zanova00 11.3.2015 12:14:07

Jak již jsem zmiňovala v jiných recenzích značky Mixa, opět jsem byla i s tímto výrobkem jsem spokojená. Voda krásně decentně voní a je hypoalergizovaní. Velice jsem byla překvapená,že nedráždí oči. Velice dobře odlučuje. Zatím jsem se nesetkala, že by něco neodlíčil. Jediná nevýhoda mi přijde v dávkovaní-pumpička není moc vhodná.

  • vůně
  • dobře odličuje
  • Pumpička


Další recenze od 99Evelin99 11.3.2015 19:02:09

Mixa je výborná kozmetika...konečne som našla kozmetiku, ktorá mi po dlhom čase vyhovuje.. Mám viacero vecí, niektoré sa stali jednotkami v mojej starostlivosti o pleť iné som poslala ďalej... Táto micelárka je príjemná nedráždi, nevysušuje, neštípe.. odlíči všetko.. vôňa je veľmi jemná.. a cena veľmi priaznivá.. prenechala som ju mojej mame.. nieže by mi nevyhovovala ale mojim miláčikom sa stala micelárka proti vysušovaniu pleti samozrejme od mixy

  • výborná
  • nič


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Adulajda 11.3.2015 19:31:04

Pro mě nejlepší micelární voda jakou jsem kdy vyzkoušela! Mám hodně citlivou pleť a touto micelárkou si můžu odlíčit pleť i oči bez štípání a začervenání :) Hodně lidí si stěžuje na pumpičku, já jsem měla větší balení kde pumpička není a nemůžu si na nic stěžovat.. Kvalitní výrobek za rozumnou cenu co víc chtít :)

  • cena
  • jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Keketidlo 11.3.2015 21:42:33

S micelární vodou jsem moc spokojená, odličuje perfektně oči i tlusté linky, zbytek pleti odličuji ve sprše vždy nějakým mycím gelem, pak ji používám ještě ráno, je příjemná, na pleti nelepí, nevysušuje, nejsem po ní mastná, lehce voní, mám balení s pumpičkou a to mám moc ráda, akorát bych uvítala jiný tvar lahvičky, spíš kulatý než placatý aby se lépe držela, ale jinak jsem moc spokojená, mám citlivou pleť a tato voda mi ji nezhoršuje, naopak myslím, že co jí mám (asi 2 měsíce) tak mi zmizela suchá místa, takže doporučuju

  • odličuje
  • balení
  • nevysušuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Toto bola moja prvá micelárna voda, takže som nevedela čo očakávať. Používala som ju na čistenie pleti, co podľa mňa spĺňala dobre. Podarilo sa mi pravidelným používaním zlepšiť pleť (pupák sa sem tam objaví). Tak od polovice balenia som si začala všímať že pleť mi začala vysušovať, takže som prešla na inú. Ešte negatívum vidím v dávkovaní, niekedy sa mi podarilo trafiť nielen tampónik a nedalo sa dobre kontrolovať množstvo vody, ktoré som chcela použiť.

  • nedráždi
  • dobre čistí pleť
  • cena
  • vysušovanie po dlhodobom používaní
  • dávkovanie


Nejhorší micelární voda, kterou jsem si kdy pořídila. V drogerii mi na ní padlo oko. Říkala jsem si, že zrovna na Mixu slyším dobré recenze a tak proč by jsem ji nemohla vyzkoušet, říkala jsem si. Pár dní na zkoušku mi bohatě stačilo, aby mi skoro celý obličej zčervenal, vyskákalo tisíc dalších pupínků a abych měla úplně doničenou tvář! V životě jsem takový šílený přípravek nevyzkoušela. Jediné, co mě před použitím mile překvapilo a přišlo mi jako zajímavá věc, byl ''test'' na zjištění toho, zda by mi měl tento přípravek vyhovovat... ano, jsem náchylná k nedokonalostem, leskne se mi pleť, ba dokonce reaguje špatně na okolní vlivy... ale i to by moje pleť přežila, nebýt použití tohoto přípravku od Mixy... zdevastovaná pleť. Beru to ale jako dobrou zkušenost, i přes to všechno se tomu směji. Jak říká Poeův Havran - Nikdy víc!

  • obal
  • test na pleť
  • složení
  • účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Katnys 14.5.2016 00:25:42

Perfektná micelárka z radu Optimal Tolerance.Dlho som používala Optimal Tolerance odličovacie mlieko a bolo to proste super..Naposledy som ale vzala túto micelárku.Stála ma 5.59€(v prepočte 152kč).Mixu kupujem veľmi často..Mám citlivú pleť,zmiešanú so suchšími miestami.Micelárka mi vyhovuje.Pleť prečistí,nechá ju upokojenú.Mastnejšiu bradu mi prehnane nemastí a suchšie miesta zas nevysušuje.Jemne hydratuje.Problém s odlíčením som nemala.Ako je to s vodeodolnými,to neviem.Nepoužívam ich a make up tiež nie.Korektor,linka,púder,tiene a mascara išli pekne dole,neštípal v očiach.Na pleti nenechal lepkavý pocit.Bola svieža.Keďže už nie je balenie s pumpičkou,tak ani v tom smere mu nemám čo vytknúť :) Cena je možno niekedy troška vyššia,ale v tomto prípade sa mne oplatí dať o niečo viac.Mixa je moja stálica a vždy sa k nej rada vrátim

  • jemná a svieža pleť
  • dobre odličuje
  • balenie bez pumpičky :)
  • niekedy vyššia cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kriss4 29.10.2016 21:08:12

Za ty peníze není špatná, vyčistí dobře makeup, i oči a řasenku hezky odlíčí. Když někdo píše, že ne, tak se podle mě neumí odličovat a oči si tře tamponkem. Doporučila bych mrknout na nějaká videa na youtube, jak se mají odličovat oči. Když porovnám s Biodermou, kterou jsem používala před tím, tak odličuje řasenku o něco lépe. Mám i její růžovou Mixa sestru, ta je ještě o něco lepší, hezčeji voní a i odličování je o malinkato lepší. Ale obě dvě hrozně lepí. Nesnáším, když mám potom ulepenou pleť, mám pocit, že ji vůbec nemám čistou. Proto už si ji nikdy nekoupím. Co se týče jemnosti, mám citlivou pleť a trpím na ekzémy, ale s touhle vodou nemám problém. Vůbec nedráždí. Kdo hledá něco na odlíčení očí, doporučuju víc než micelárky dvoufázové odličovače. Odličují lépe a rychleji, méně ty oči dráždí a i pomět cena/výkon je lepší. Ale někomu třeba vyhovovat bude.

  • Jemná
  • Nedráždí
  • Vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Velmi dobře odličuje
  • Moc moc moc po ní lepí pleť
  • Pumpička je fakt nepoužitelná