MuLondon Růžový krém recenze a zkušenosti

Hydratace MuLondon Růžový krém - velký obrázek
Hydratace MuLondon Růžový krém - obrázek 1
Hydratace MuLondon Růžový krém - obrázek 2
Hydratace MuLondon Růžový krém - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 800 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce MuLondon

Recenze produktu
MuLondon Růžový krém

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Yvonna 13.3.2012 09:40:50

Jiné krémy než od MuLondon už víc než půlroku nepoužívám :). Líbí se mi, že krém obsahuje velké množství pečujícího růžového oleje a není ředěný vodou, je hodně vyživující, ale ne mastný, neucpává pleť (mám mírně suchou + smíšenou pleť).. a nádherně voní :). MuLondon má také úžasný osobní přístup k zákazníkům - a produkty jsou ručně vyráběné z 100% přírodních ingrediencí.

  • skvěle vyživuje
  • vůně
  • bio, přírodní, veganský
  • ručně vyráběný
  • anti-ageing (růžový olej)
  • není dostupný v ČR
  • nesmí se krému aplikovat moc velké množství :)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Přikláním se k recenzi od Yvonny - růžového krému od MuLondon už se nevzdám! Používám ho na noc, jelikož je poměrně hutný a velmi výživný, zato mám po něm tvářičky jak růžičky - je skvělý, pokud potřebujete sjednotit tón pleti a dodat jí zdravou barvu. Krém je poměrně drahý (v přepočtu cca 300 Kč za 30ml lahvičku), ale vydrží opravdu dlouho. Je velmi koncentrovaný a stačí vždy jen malé množství. Kvůli hutnosti doporučuji nanášet na vlhký obličej, lépe se pak roztírá.

  • vyživuje
  • sjednocuje barvu pleti
  • nádherná vůně
  • 100% přírodní
  • cena


Společně s konopným můj nejoblíbenější krém, který už nebudu měnit (pokud se bude vyrábět). Velice příjemný, bez problému nahradí i bázi pod make-up, skvěle se vstřebává. Díky tomu, že není ředěný vodou, neskutečně dlouho vydrží. Doporučuji nanášet na vlhký obličej a nechat chvilku "rozpustit" na pleti. Za tu cenu hodně dobrá muzika.

  • 100% přírodní
  • neředěný vodou
  • nahradí bázi pod make-up
  • skvěle se vstřebává
  • ne každému sedne vůně


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Adka 10.6.2012 12:28:26

Souhlasím se vším, co již bylo řečeno v předchozích recenzích. Tento krém je naprosto odlišný od ostatních, úžasné je na něm vše, od konzistence až po jeho vůni. Je to má stálice. Je vhodný i pro použití kolem očí, na rty, ruce, krk, suchá místa na těle (lokty, kolena), záděry na rukou... Jemný, nedráždivý, záruka sametové pokožky. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat!

  • Krém neubývá
  • Kvalita
  • Balení
  • Nádherná vůně
  • Je přírodní
  • Ekologický
  • Nutné objednat ze zahraničí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 19.6.2012 12:33:27

Na doporučení zdejších uživatelek jsem objednala z UK menší balení a stále je skoro plné, po 1 měsíci. Použití je moc příjemné, trochu jiná konzistence než u běžných krémů a výborně hydratuje a sjednocuje barvu. Vyhovuje i zralé pleti mé maminky i té mé (smíšená). Jinak je zde vše řečeno a se vším 100% souhlasím.

  • hydratuje a zlešuje stav pleti
  • přírodní složení
  • nedostupnost v ČR


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Gladysska 23.9.2012 15:13:22

Můj druhý Mu. Mám smíšenou pleť - tváře mastné, nos a čelo se opravdu hodně mastí. Mu vyživí, zmírní začervenalá místa. Pokožka při pravidelném používání vypadá pevnější, mladší a sjednocenější. Je nutné ho aplikovat na mokrou pleť, jinak nemá tak skvělé účinky.

  • vůně
  • stačí ho opravdu málo -> dlouho vydrží
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Pett21 27.1.2013 11:17:11

Můj první krém této značky, koupila jsem ho zde na omlazení, abych si ho testla. Pleť mám silně problematickou, používám kosmetiku bez parabenů, jelikož ji mám intolerantní. V těhotenství s periorální dermatitis a te´d se stále přetrvávajícím akné v oblasti brady. Na tvářích mám ple´t suchou, jinak lehce se mastící, nicméně stále s pupínky v oblasti čelisti. Tento krém nanáším na navlhčenou pleť a opravdu musím uznat, že předchozí recenze rozhodně mohu jen potvrdit. Velmi dobře se vstřebává asi u mne jako druhý za celý život, který mohu použít i přes den a nelesknu se:-) Kombinuji ho s přípravkem akneroxid gel 5% a opravdu moji pleti evidentně prospívá, takže určitě rozšířím řady o další produkty této značky. Rozhodně doporučuji ženám po 30 co mají problémy s akné a hydratací, u mne rozhodně předčil lékarenskou bezparabenovou kosmetiku. Jediná nevýhoda pro mne je parfemace, jsme zvyklá na neparfémované výrobky, nicméně po chvilce se vůně vstřebá.

  • - bez parabenů
  • - dobře hydratuje
  • - rychle se vstřebává
  • - vhodný na smíšenou pleť i na den
  • - parfemace


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Izabela1 21.9.2013 10:23:26

Po tak vstřícném, ochotném jednání a po tolika kladných recenzích tady na omlazení, jsem ani nečekala, že by snad mohlo přijít něco špatného. Z Anglie zásilka dorazila za pět dní, nádherně zabalená, vonící a i s osobním dopisem a poděkováním. Krém je balen ve skle s kovovým víčkem - v dnešní plastové době je to naprostá fantazie. Po použití krému mi připadá, jako bych si dala make-up, pleť je sjednocená, hebká, roztírám na mokré pokožce. Na rukou mi voní jako ranní vlahá rosa mezi záhony růží. Jsem nadšená a koupě nelituji. Používám i na svého osmiměsíčního syna :-)

  • Skleněný obal
  • Vydrží velmi dlouho, ubývá pomalu
  • Vůně
  • Krásná, šťastná pleť
  • Bez chemie
  • O žádných nevím :-)


Další recenze od Morchovaaa 26.2.2014 13:51:38

Mulondon jsem objevila zde na omlazení a objednala jsem si ho na základě kladných recenzí. Musím říct, že je to nejlepší krém, jaký jsem kdy měla. Mám smíšenou plet', tváře velmi suché a zbytek tváře hodně mastný. Po dvou týdnech požívání mám plet' sjednocenou, hebkou a vypadá celkově nádherně zdravě :) Je to takový můj malý zázrak který už nedám z ruky :) Ted' jsem si objednala i měsíčkový, tak se ho nemůžu dočkat. Všem velmi doporučuji !

  • všechno :)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LucieVip 25.10.2014 09:43:43

Krém používám už čtyři měsíce. Koupila jsem si to větší balení a ve skleničce je ho stále více, než polovina. Pravda ale je, že ho používám jen na noc, protože přes den se mi po něm rychleji mastí pleť. Nicméně, krém je fantastický. Mám teď tak nádhernou pleť, že nemusím už ani používat make-up. Krém rozhodně nezhoršuje akné, naopak, když už se nějaký pupínek udělá, zahojí se mnohem rychleji. Používám na mokrou pleť (s růžovou vodou PV). Rozhodně si jej příště koupím znovu! Vřele doporučuji a více psát nebudu, vše je napsáno výše.

  • Neředěný - dlouho vydrží
  • Bez parabenů a silikonů
  • Čistě přírodní složení
  • Tonizuje
  • Balení bez plastů
  • Dostupnost
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 10.9.2015 16:56:01

Mám z tohoto produktu poněkud smíšené pocity. Po až neuvěřitelně kladných recenzích jsem čekala nějaký zázrak. No dalo by se říct, že ten se konal první a druhý den. Na pleti byl opravdu viditelný rozdíl - hebčí, stáhnuté pory, sjednocenější. Jenže po týdnu už mi to taková pecka nepřišla. Možná používám krém zatím krátkou dobu (necelý měsíc) a výsledky se dostaví až za delší dobu. Každopádně bála jsem se ho používat pod make-up a naopak mi přijde, že s ním make-up drží ještě lépe. Určitě budu používat dále, na pleti je příjemný a celkově mám z něho dobrý pocit po použití. Výsledný efekt jsem však čekala asi lepší.

  • osobní přístup prodejce
  • příjemný na pleti
  • vhodný pod make-up
  • dostupnost
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od dadabus 23.9.2015 17:00:47

Navzdory mým silným předsudkům vůči veškeré eko - bio - ...atd. kosmetice jsem se rozhodla na sobě zázračný krém v retro - skleničce otestovat. Asi po týdnu používání na mokrou pleť jsem se dočkala opravdu viditelného barevného zjednocení pleti, což bych opravdu skoro zázrakem nazvala. Bohužel, po delším používání jsem zaznamenala o hodně viditelnější póry ( má pleť je na to dost náchylná ) a zázrak byl v tahu, takže asi jsem jediná, které krém nesedl. Nebo lépe řečeno, kokosový olej v krému obsažený. Jinak musím souhlasit s předešlou recenzí, jako podklad pod make-up opravdu skvělý, není potřeba se bát zmaštění.

  • výrazné barevné zjednocení pleti
  • příjemné balení ve skleničce
  • nevyhovuje mé pleti - ucpává póry


Další recenze od Ali78 5.4.2016 14:25:38

Mám přecitlivělou suchou pleť, nejdříve bych řekla, že krém trochu vysušoval, ale po týdnu používání se pleť srovnala a vypadá krásně. Na vůni tohoto krému mám skoro závislost... Mám ještě růžovou čisticí pěnu, kterou si nemohu vynachválit a krém z měsíčku a čokolády. Též jsou výborné. Nejjemnější konzistenci má dle mého právě čokoláda... pleť je jak samet. Používám měsíc... tak snad nenastanou nějaké změny. Pleť nastříkám před aplikací krému růžovou vodou Purity Vision.

  • jemná konzistence
  • na žádné jsem nepřišla