Nivea Hloubkově čisticí gel Clean Deeper recenze a zkušenosti

Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí gel Clean Deeper  - velký obrázek
Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí gel Clean Deeper  - obrázek 1
Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí gel Clean Deeper  - obrázek 2
Čištění pleti Nivea Hloubkově čisticí gel Clean Deeper  - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Hloubkově čisticí gel Clean Deeper

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 5.1.2013 12:51:11

Tenhle gel nemá skoro žádný peelingový účinek a po 2 použitích mě hrozně vysušil. Raději bych znovu použila jar než tohle, myslím si, že si tímhle mladí spíš škodí a přesušováním pokožku více nutí se mastit a tvořit akné. Za mě nikdy více, zlatá Neutrogena.

  • pokožka po něm pálí a pne
  • neodličuje dokonale
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Mariann608 8.10.2014 13:26:04

Tento gel jsem používala v době kdy jsem měla černé tečky a mastnější plet, s černými tečkami nic neudělal a po umytí obličeje gelem jsem měla plet napnutou, vysušenou a červenou. Vzhledem k tomu, že má být na mladou plet mi tak by rozhodně neměl tak vysušovat. Efekt nemá žádný a příjde mi, že za ty peníze si můžu koupit mýdlo a mýt si obličej mýdlem :D

  • žádné
  • vysušuje
  • peeling jsem nezaznamenala


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Gel jsem používala ve svých -náct letech, kdy jsem měla problematickou pleť a myslela si, jak své pleti nepomáhám. Výrobce slibuje hloubkové vyčištění pleti a předcházení vzniku pupínků a černých teček. Účinky jsem samozřejmě žádné nepozorovala. Gel osvěží, peelingové částečky jsou příjemné, není jich sice moc, ale jsou jemné a neškrábou. Po použití je nutné se ihned namazat, neboť pleť dost vysuší.

  • vůně
  • žádný účinek
  • stažená vysušená pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Monulis 19.6.2014 21:35:43

Tento produkt jsem si zakoupila ze zvědavosti. Produkt má klasickou, příjemnou vůni většiny výrobků Nivea. Sliboval hloubkové čištění pleti. Z počátku jsem ho používala pravidelně, abych ho opravdu otestovala. Nikdy jsem neměla nějak více problematickou pleť, ovšem po používání tohoto produktu mi přišlo, že se mi začalo na pleti objevovat více pupínků než obvykle. Také jsem nepozorovala nějaké výraznější čištění pleti.

  • Parfemace
  • Nefunkčnost


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od VeronikaEma 30.11.2012 08:42:35

Ačkoliv mám značku Nivea ráda, tento výrobek mě nijak zvlášť nenadchnul. Nějak jsem nepostřehla, na co jsou částečky v gelu, protože nečistí pleť. Můj citlivý obličej je po tomto gelu napnutý a docela mě pálí. Taky mi přijde, že vysušuje. Tneto výrobek nedoporučuju.

  • žádné
  • obličej pne a pálí
  • hloubkové čištění je u něj sporné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento produkt som si kúpila na základe pozitívnych recenzií na rôznych blogoch, stránkach atď. Tento gél je dobrý, ale skôr iba na červené vyrážky. Červené vyrážky sa potom rýchlejšie odstránia alebo aj zmiznú. Ale neodporúčam to na podkožné vyrážky, kvôli ktorým som si to kupovala. Myslela som, že mi ich to po nejakom čase odstráni, ale očividne nie.Balenie je celkom dobré, ale hodila by sa aj pumpička :) A cena by mohla byť tiež nižšia, pretože niektoré lacnejšie veci majú taký istý účinok :)

  • účinnosť
  • balenie
  • vôňa
  • nelieči podkožné vyrážky
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od eM.X 26.12.2014 12:07:58

Gel obsahuje jemné peelingové částečky a je vhodný na každodení použití. Na pleti je příjemný, dobře pění a pleť je po použití jemná a čistá. Nevysušuje a nedráždí, je vhodný i na suchou a citlivou pleť. Má zabraňovat vzniku pupínků a černých teček, bohužel na to je až příliš jemný. Na pleť bez nedokonalostí je ale docela fajn, bez problémů odstraní i make-up.

  • vyčistí
  • nevysušuje
  • až příliš jemný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Amalthea 25.7.2012 03:28:24

Hloubkově čistící gel mě trochu zklamal. Celkově mi připadal hodně podobný jinému výrobku od Nivey, čistícímu gelu Wash Off. Zdá se mi, že se liší pouze obalem a peelingovými částičkami. Gel Clean Deeper obsahuje malé modré částice, které mají hloubkově čistit pleť. Gel sice pleť vyčistí a nedráždí ji, ale přijde mi, že ty částice tam jsou jenom na okrasu.

  • cena a dostupnost
  • peelingové částičky nemají efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Moník31 8.10.2014 09:00:08

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento čistící gel jsem měla moc ráda, líbily se mi ty malé peelingové perličky a bylo to s nimi příjemné mytí, ovšem ne tak hloubkové jako s obyčejným mýdlem. Měla jsem póry prostě pořád dost zanesené, takže za tu cenu se to po čase opravdu nevyplatilo.

  • Peelingové perličky.
  • Vůně.
  • Složení.
  • Cena.


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Používala jem ho v době, kdy jsem měla trošku problematickou pleť, protože slibuje hloubkové vyčištění a předcházení vzniku pupínků a černých teček. Je fakt, že gel příjemně osvěží a odstraní odumřelé buňky zejména díky jemným peelingovým částečkám, které obsahuje, ale ani po delší době používání jsem si nevšimla nějakého zlepšení. Navíc trošku vysušuje, takže je potřeba potom nakrémovat.

  • jemné peelingové částečky odstraní odumřelé kožní buňky
  • osvěží
  • stav pleti nezlepší
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od wiwinka 16.6.2014 14:49:13

Pleť poměrně dobře vyčistí, nepodráždí a rozzáří. Koupila jsem tento gel spolu i s jemným čistícím gelem WASH OFF a kupodivu mi WASH OFF vyhovoval více, přišel mi šetrnější, voňavější a nedráždil tak pokožku, měla jsem s ním i lepší pocit čistější pleti. Clean deeper stojí za vyzkoušení, ale Nivea má i lepší.

  • vůně
  • cena - kvalita
  • wash off mi přijde lepší


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od Nera V 3.6.2013 19:02:58

Gél je veľmi príjemný, pleť vyčistí a zároveň zmatní. Obsahuje malé čiastočky, veľmi pekne vonia. Obal sa mi páči, dávkovanie gélu je jednoduché. Čiernych bodiek vás síce nezbaví, ale po umytí máte pocit čistej pleti. Kúpila som si ho už viackrát a aj v budúcnosti po ňom určite siahnem. Stav akné nezhoršuje a pri častom používaní sa vám tvorí na pleti menej pupienkov a vyrážok.

  • pekný obal
  • pekne vonia
  • čistí a zmatňuje pleť
  • jednoduché dávkovanie
  • neviem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento gel je nejlepší jaký jsem kdy měla a už mám asi 4-té balení. Je skvělý na černý tečky, akné a odstraní odumřelou kůži. Je pravda, že malinko vysušuje, ale používám ho každý den a jsem s ním opravdu moc spokojená. Doporučuji ho všem mým kamarádkám. Občas vyzkouším i něco jiného, ale vždy lituju a vrátím se k tomoto. Dávám mu jedničku s hvězdičkou :-)

  • pomáhá na akné
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od loolitte 28.4.2013 17:14:30

Niveu Visage Pure Effect Hloubkově čisticí gel Clean Deeper jsem používala, když jsem s pletí neměla problémy, v době kdy jsem měla problematickou pleť bych rozhodně nepoužívala. Čistící gel se mi spíše hodil na odstranění odumřelé kůže - má velmi jemné peelingové částečky, které i při delším užívání nedráží pokožku.

  • Jemný peeling
  • Žádný efekt na čištění pleti


Další recenze od beiatris 28.4.2013 21:44:12

Požívala som tento čistiaci gel veľmi dlho a bola som s nim veľmi spokojna. Pekne čistí pleť, aj ked je pravda že akné po ňom určite nezmizne. Ale po vyčistení pleť ostala veľmi suchá, takže bolo ju treba hned hydratovať nejakým krémom. Teraz už tento gél požívam pomenej,ale určite si ho znovu kúpim ked mi dôjde.

  • dobre čistí pleť
  • príjemná vôňa
  • vysusšuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Je to taký naozaj jemný peeling. Vôňa je príjemná , ako pri všetkých pleťových výrobkoch od Nivei. Pleť je po ňom vyčistená, ale určite nie "hloubkově" . Veľkú nevýhodu by som dala obalu ,ktorý sa rýchlo zašpiní od gélu a je to celé zaschnuté . Celkovo ako výrobok odporúčam vyskúšať.

  • jemný peeling
  • pekná vôňa
  • pleť je jemne vyčistená
  • zatváranie obalu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od malina_01 29.4.2013 02:37:30

Super čistící gel na obličej s peelingovým efektem za pár korun. Navíc je všude dostupný. Peeling je opravdu velice jemný, dá se klidně používat i ke každodennímu čištění. Hezky pění, perličky jsou jemné a příjemné. Nedráždí, nevysušuje, pleť krásně vyčistí a prokrví. Pleť je pak čistá a rozzářená. Balení je super a praktické, lahvička se nemusí obracet na dno, když gel dochází. Opravdu nemám co vytknout, je to moje stálice v koupelně.

  • krásně pleť vyčistí a rozzáří
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • dostupnost
  • fajn cena
  • jemný peeling
  • praktické balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 16.3.2013 00:07:08

Tento gel jsem si koupila v době, kdy jsem měla problémy s pletí a potřebovala jsem nějakou očistu :) Tenkrát mi vyhovoval po všech stránkách. Teď ho mám v koupelně taky, ale používám ho tak jednou za měsíc, když cítím, že by pokožka potřebovala pročistit do hloubky a osvěžit. Gel příjemně voní, nepálí a dobře se s ním pracuje. Peelingové částěčky jsou na kůži příjemné, protože se jakoby rozpustí po zahřátí a pročistí tak póry. Gel mě trochu vysušuje, takže ho nepoužívám tak často :)

  • vyčistí pleť
  • stáhne póry
  • příjemné peelingové částečky
  • vysušuje


Další recenze od Kriola 17.8.2012 18:41:32

Tento gel je takový průměr, pro mě taková klasika. Používám ho ráno a večer, a když déle nekrémuji pleť, tak vysušuje. Akné ani černé tečky po něm nemizí, ale pleť je po něm takový hezká, svěží. Odmašťuje, to je pravda, ale když s ním hodně dřete třeba nos, tak je pak jakoby zbavený těch jemňoučkých chloupků na obličeji a příšerně se leskne, takže opatrně.

  • Dlouho vydrží (až rok při denním používání)
  • Cena
  • Odmašťuje
  • Neodstraňuje akné ani černé tečky
  • Může se po něm příšerně lesknout pleť


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento výrobek zanechává pleť sametově hebkou a skvěle jí čistí. Nemám s ním žádný problém stejně jako s jinými přípravky od Nivey, jen mi trošku přijde, že voní jako dětské plínky, ale ta vůně není nijak výrazná ani výrazně nepříjemná, super produkt pro čistotu vaší/naší pleti.

  • hloubkově čistí pleť
  • zanechává ji sametově hebkou
  • nic


Další recenze od Sarrra 8.10.2012 23:21:55

Velice příjemný na pleť, peeling jemný odstraní odumřelé buňky. Nevysušoval mi pleť. Bohužel jeho účinek na akné žádný nebyl. Když jsem neměla problematickou pleť používala jsem ho jako denní čištění a naprosto mi vyhovoval, ale lidem s akné bych ho nedoporučovala. Obal nic moc, uzavírání se mi po chvíli rozbilo.

  • Odstranění odumřelých buněk
  • Příjemný na pleť
  • Nevysušuje
  • Obal
  • Žádný účínek na akné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5Peta 24.4.2012 22:31:14

Vhodné pro citlivou pleť, jak pro muže tak ženy. Obsahuje jen drobné peelingové částečky, takže nedře pleť, krásně osvěží. Ale pozor není na denní použití. Ideálně tak 2-3 týdně, víckrát ně, jinak by mohl vysušovat a napínat pleť, což by pak znamenalo více krémování a zanášení vyčištěného.

  • mikročástečky
  • osvěžení
  • jemná fresh vůně
  • obal- jednoduché použití
  • může vysušovat