Nivea Volume Sensation Šampon pro zvětšní objemu recenze a zkušenosti

Šampony Nivea Volume Sensation Šampon pro zvětšní objemu - velký obrázek
Šampony Nivea Volume Sensation Šampon pro zvětšní objemu - obrázek 1
Šampony Nivea Volume Sensation Šampon pro zvětšní objemu - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Volume Sensation Šampon pro zvětšní objemu

věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od _Cherry_ 27.1.2014 22:59:42

Tento šampon měl hlavně nadzvednout vlasy a dodat jim objem, ale paradoxně mám po něm vlasy druhý den splihlé a víc se i mastí. Možná funguje na krátké vlasy, ale na moje dlouho rozhodně ne. Plusem je jedině že hezky voní, jinak jsem s ním vůbec nebyla spokojená. Značka Nivea tedy ohledně tohoto šamponu zklamala.

  • vůně
  • cena
  • mastí vlasy
  • nedělá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od petra006 27.10.2015 09:58:35

Šampon docela hezky voní, dobře pění, ale bohužel vlasy se mi po používání mastní velmi rychle. Zvětšení objemu jsem nepozorovala, ale za to může i má délka vlasů. Obsahuje silikony, což je škoda... ale vlasy se po něm docela dobře rozčesávají a jsou hebké a lesklé. Plánuju se ostříhat, tak snad potom splní aspoň ten objem :))

  • vůně
  • dobře pění
  • zplihlé vlasy po použití


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od Moník31 30.11.2014 09:42:45

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní jsem přešla na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento šampon jsem měla moc ráda, dělal mi pěkné hladké vlasy a tenkrát mi i voněl, akorát jsem si po letech uvědomila, že mám vlasy "připláclé" k hlavě, pravděpodobně díky silikonům. Poslední měsíce byl u Rossmanna i za hezkou cenu - 55kč.

  • Hladké vlasy.
  • Cena.
  • Složení.


Další recenze od Marcy28 16.2.2013 22:18:26

Používám ho jen někdy pro první mytí vlasů, kdy se mají vlasy zbavit největších nečístot. Ale jinak mi nevyhovuje. O objemu nemůže být řeč. Vlasy udělá velmi jemnými, což je sice hezké na dotyk, ale jsou zplihlé a to nemám ráda. Alespoň je bez silikonu. Už nekoupím.

  • bez silikonu
  • neudělá objem


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od Dominiiika 27.8.2014 15:13:44

Další šampon od Nivei, který jsem zkusila. Musím uznat, že tenhle šampon se povedl více než Nivea blond, ale žádný zázrak to opět není. Má příjemnou vůni, hezky pění a vlasy po něm jdou rozčesávat a jsou lesklé. Co se týká objemu, tak mně tedy žádný neudělal. A to jsem používala dokonce i lak na vlasy Volume i kondicionér, ale objemu jsem se skutečně nedočkala. Spíš naopak.

  • vůně
  • vlasy jdou rozčesat
  • žádný objem ve vlasech
  • vlasy se brzy mastí


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Lady GaGa 28.8.2013 15:22:58

Tento šampon mě zklamal. Nečekal jsem od něj zázrak, a tak mě ani nepříjemně nepřekvapil :D Složení nevypadá nijak hrozně a samotný šampon má průhlednou konzistenci a pěknou vůni. Myje a pění dobře, ale již pár hodin po umytí je objem pryč a vlasy jsou zplihlé. Já si ho teda znovu nekoupím, ale někomu může vyhovovat.

  • vůně
  • cena
  • vlasy po něm plihnou
  • neudělá objem


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od bejbee 9.8.2012 22:34:14

Tenhle šampon je peklo pro moje vlasy, ale můžu si za to sama, protože jsem nevěřila, že by nějaký objemový šampon skutečně fungoval. Světe div se, po tomhle šamponu mám vždycky hlavu jak pátrací balón. Objem dělá neskutečný. Pro mě s jemnými vlnitými vlasy je to nežádoucí, ale pro někoho, kdo objem chce, může být skvělý. Pokud vím, tak silikony neobsahuje. Vadí mi, že vlasy vysušuje, za to a za bezsilikonovitost ubírám 2 body. Sama bych si ho nekoupila a znovu určitě ne.

  • plní, co slibuje
  • vysušuje vlasy
  • bez silikonů (pro mě negativum)


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od jana81 11.5.2015 21:47:25

Šampon mi vyhovoval v tom, že se mi díky němu o něco pomaleji mastily vlasy - běžně umývám obden, s tímto jsem si mohla vlasy klidně mýt až o den později. Bohužel ale na úkor vysušenějších délek vlasů, které nebyly tak hebké jako po jiných šamponech a bez použití dobrého kondicionéru nebo bezoplachové péče se mi dost zacuchávaly a šly hůře rozčesat. S dobrým balzámem to ale bylo mnohem lepší a to oddálení nutnosti mytí o jeden den jsem velmi oceňovala. Jestli si ho koupím někdy zase, nevím - přece jen mám větší oblíbence, ale na jemné a rychleji se mastící vlasy je podle mě fajn. Nevím, jestli sám o sobě dodá objem, na to používám po mytí stylingové přípravky, ale každopádně jemné vlasy nezatěžuje. Poznámka - zakládající recenze zřejmě hodnotí úplně jiný šampon, protože tento silikony neobsahuje a je čirý.

  • nezatěžuje jemné vlasy
  • vlasy se pomaleji mastí
  • příjemná vůně
  • dlouhé vlasy se hůře rozčesávají
  • sušší délky vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Jedná se o jeden z mých nejoblíbenějších šamponu z drogerie. Tento opravdu dodá vlasům objem, lesk, krásnou vůni, vlasy se nádherně češou a vydrží dlouho svěží. Já ho sehnala sehnala 400ml balení za 39 Kč takže skoro zadarmo :-) Jediným mínusem je, že vlasy malinko elektrizují, ale stěžovat si na něco při takové nízké ceně ani snad nejde.

  • objem
  • lesklé vlasy
  • svěží
  • rozčesatelnost
  • cena
  • elektrizující vlasy


věk
25-34

Další recenze od Nera V 3.6.2013 19:57:33

Tento šampón patrí medzi moje obľúbené, dodáva vlasom objem, nie nejaký extra, ale predsa. Páči sa mi na ňom tiež jeho vôňa, ako aj inovované zloženie a obal. Šampón dobre pení a čo je najdôležitejšie, nezaťažuje vlasy, takže je vhodný aj pre mastné vlasy. V mojom prípade je to prvý šampón na objem, po ktorom nemám vlasy akoby bez vody, také hrozne vyprahnuté ešte keď sú mokré. Inak mám vlasy mastné. Určite odporúčam

  • vôňa
  • obal
  • cena
  • nezaťažuje vlasy
  • žiadne


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Pro mě je to jeden z nejlepších šampónů, které jsem vyzkoušela. Hezky pění, voní, vlasy jsou po něm hezky nadýchané. Všem ho doporučuji. Já mám sice bezproblémové vlasy. Objemné, husté, zdravé, lesklé, nevypadávající a skoro vůbec se nemastí, ale po tomhle šampónu to bylo ještě o něco lepší :)

  • Nadýchané vlasy
  • Vůně
  • Cena
  • Dodá objem
  • Žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 19.3.2013 16:58:45

Tento šampón splní, co slibuje. Mám po něm hřívu jako lev :-D Hezky voní, dobře se nanáší a kromě slibovaného objemu i dokonale umyje vlasy. Ale jelikož mám svoje vlasy docela husté, tak je pro mě tento max objem spíše vedlejším účinkem. Šampon určitě bude vyhovovat těm, kteří mají jemné a zplihlé vlasy. Šampon navíc neobsahuje silikony.

  • velký objem
  • vůně
  • asi nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od oOMoniOo 2.2.2013 11:54:43

Tento šampon jsem dostala na Vánoce. (400ml) Měla jsem ještě nedodělaný jiný a tak jsem se moc těšila až se dostanu k tomuhle. Jeho vůně je naprosto úžasná. Myje pěkně, krásně pění. Má průhlednou konzistenci. Jestli dělá objem, to nevím, každopadáně jeslti ani tak ten objem není moc výrazný, ale to je u mě spíše + protože já mám kurdnaté vlasy a objem nepotřebuji. Nevím, jestli je to po tomhle šamponu, ale už mi tolik nepadají vlasy. Za mě určitě ano. Jestli si ho koupím znova, to nevím, ráda zkouším nové věci. :)

  • Vůně
  • Krásně pění
  • Omezilo se mi vypadávání vlasů ale to nevím jestli díky tomuhle šampónu
  • žádné mě nenapadají


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od UsmejSe 17.3.2012 17:28:05

Šampon slibující zvětšení objemu vlasů. Nemůžu říct, že bych pozorovala nějaký účinek. Vlasy jsou po něm (a po použití kondicionéru) hebké, lesklé, dobře se rozčesávají. Šampon příjemně voní a na ruce dobře vypadá, má perleťový lesk. Hodně pění. Obsahuje silikony. Občas se mi po něm objevily lupy.

  • vůně
  • dostupnost
  • obal
  • hodně pění
  • obsahuje silikony
  • nepozorovala jsem zvětšení objemu
  • občas se mi po něm objevily lupy