Nivea Sprchový gel s pečujícími olejovými perličkami recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Nivea Sprchový gel s pečujícími olejovými perličkami - velký obrázek
Gely a mýdla Nivea Sprchový gel s pečujícími olejovými perličkami - obrázek 1
Gely a mýdla Nivea Sprchový gel s pečujícími olejovými perličkami - obrázek 2
Gely a mýdla Nivea Sprchový gel s pečujícími olejovými perličkami - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Sprchový gel s pečujícími olejovými perličkami

Další recenze od Kamigatze 16.8.2016 21:13:25

Určitě doporučuji, Krásně a nevtíravě voní. Po umytí je pokožka hebká a jakoby mírně mastná, takže kolikrát se poté ani nemažu žádným tělovým mlékem. Občas v rámci namydlení omyji i obličej a neshledala jsem žádné problémy s pletí. Nevysušuje, nedráždí. Nyní používám oranžový, ale určitě ozkouším i další výrobky této řady.

  • Žádné
  • Žádné


věk
25-34

Water Lily and Oil: sprchový gel jsem dostala na Vánoce a nyní ho dopotřebovávám. Musím říct, že se mi Ježíšek s tímhle výrobkem opravdu trefil do noty. Gel dost pění a stačí ho opravdu málo, takže déle vydrží. Já ho mám už skoro měsíc. Mám po něm úplně hladkou pokožku, ale pochybuju, že by to bylo těma peelingovýma kuličkama, ty jsou imho spíše jen na ozdobu. Nejlepší na něm je ale jeho krásná vůně, která provoní celou koupelnu. Jako mínus však vidím víčko, které ne úplně doléhá na první pokus, takže na něj musíte více tlačit, aby secvaklo a gel se vám nevylil do kufru při cestování.

  • vůně
  • pěnivost
  • hladká pokožka
  • víčko je špatně řešené


věk
15-24

Další recenze od Kerty 23.12.2014 14:15:56

Dostala som hawaii flower. Krasne vonia a vôna vydrži aj po použití. Husta konzistencia takže stači malo použiť a este k tomu aj peni :-) nedraždi pokožku, nevysušuje, naopak po použiti je koža jemna a vonia. Tuba vydrči dlho, cena je fajn a urcite treba vyskusať aj ostatne druhy , moj oblubemy shower gel kupim znova.

  • cena
  • obal
  • vôna
  • peni
  • dlha vydrž
  • nič


věk
25-34

Další recenze od Moník31 8.10.2014 19:03:22

Hawaii flower&oil: Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tohoto sprchového gelu jsem měla pouze jedno balení, byl ale příjemný, krásně voněl, dobře pěnil a pokožka byla hydratovaná a nemusela se často mazat tělovým mlékem. Bohužel to složení! Nechápu proč obsahuje 2 Parabeny (např. sprchové gely Palmolive je neobsahují vůbec), o ostatních silikonech apod. ani nemluvím :-(

  • Vůně.
  • Hydratace.
  • Složení - parabeny, silikony atd.
  • Cena.


věk
25-34

Další recenze od wiwinka 15.7.2014 18:02:40

Měla jsem Hawajskou modrou a citrónovou zelenou verzi (která je mimochodem skvělá i jako pumpičkové mýdlo). Perličky jsou super, vůně poměrně dlouho vydrží. Pokožka je hydratovaná, jemná a příjemná na dotek. Po sprchování se cítím maximálně uvolněná. Určitě vyzkouším i další sprchové gely z této řady. Jsem spokojená.

  • cena - kvalita
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od jana81 14.6.2014 23:45:47

Mám verzi hawaii flower, která krásně voní, je to úžasně osvěžující vůně ideální na léto. Gel dobře pění, pokožku příliš nevysušuje, ale nepozoruji tedy žádný efekt olejových perliček. Jsou maličké a v gelu jich je hodně málo, takže cítit na pokožce v podstatě vůbec nejsou, a hydratační účinek taky nepřinesou. Jinak je ale gel moc příjemný, hlavně svojí osvěžující vůní. Balení je hezké, ale víčko jde otevírat docela špatně. Určitě zase někdy pořídím a vyzkouším i ostatní vůně.

  • krásná osvěžující vůně
  • dobře pění
  • příliš nevysušuje
  • olejové perličky nemají žádný efekt
  • víčko jde otevřít ztuha


věk
15-24

Další recenze od Minnies 1.1.2014 12:09:03

Tento sprchový gel mám moc ráda. Variantu Water Lily & Oil jsem dostala od kamarádky k narozeninám a velmi jsem si ho oblíbila, nejen, že moc krásně voní, ale také perfektně vytváří bohatou pěnu a vůbec pokožku nevysušuje. Navíc obsahuje olejové perličky, které jsou na kůži příjemné. Po tom, co jsem tento vypotřebovala tak jsem si koupila další variantu a to Sunny Melon & Oil, který je ještě lepší. Tedy především vůní, mám melouny opravdu ráda a navíc mi přijde, že o trochu lépe hydratuje. Určitě si tento sprchový gel koupím znova, je vážně skvělý.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • hezké balení
  • nevysušuje pokožku
  • velmi dobře pění
  • žádné


věk
15-24

Tento sprchový gél som kúpila v akcii. Bola som veľmi zvedavá na tie perličky čo by mal obsahovať. Pri sprchovaní ma najskôr uchvátila tá nádherná vôňa. Cítite ju jemne aj po sprche. Pleť nie je vysušená, ale treba sa aj tak namazať. Myslím, že je to veľmi príjemný sprchový gél a ja si ho kúpim určite znova. Odporúčam skúsiť každému.

  • vôňa
  • cena
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od evelene 7.9.2013 23:28:49

Melounový sprcháč: Naprosto vynikající sprchový gel, který mě uchvátil především svojí krásnou melounovou vůní. Moc se mi líbí i krásně obaly a výběr z více druhů vůní. Gel obsahuje olejové perličky, které se však špatně rozpuštějí, takže mi slouží spíše jako takový peeling. Po použití je pokožka vláčná, provoněná a skvěle hydratovaná. Tyto sprcháč emám moc ráda a rozhodně je budu kupovat dál.

  • obal
  • hydratuje
  • vůně
  • částečky se špatně rozpouštějí


věk
15-24

Medový meloun a olejové perličky: Tento sprchový gel krásně hýčká pokožku, jeho vůně je krásná a intenzivní, zatímco olejové perličky pečují o pokožku. Chystám se vyzkoušet i další gely od Nivey, protože je to má nejoblíbenější drogérková značka. Tento gel s medovým melounem doporučuju hlavně teď na léto.

  • vůně
  • pečující perličky
  • nic


věk
25-34

Vlastním verzi Hawaiian Flower & Oil, která mi opravdu nádherně voní. Gel obsahuje olejové perličky, které jsou ale podle mě jen na ozdobu, nicméně po umytí má pokožka není nijak vysušená. Na druhou stranu ani nehydratuje, potom se vždy ještě musím namazat krémem/olejem. Za tu cenu určitě vyzkouším i další verze.

  • nevysušuje
  • vůně
  • cena
  • nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od Petulka92 12.4.2013 15:56:57

Sprchové gely od Nivey jsou fajn a ani tyto nejsou výjimkou. Pěkně pění a hlavně krásně voní, hlavně ten melounový, ten je opravdu super :-) Měla jsem jich několik a mohu je jen doporučit. Jenom nevím, co si mám myslet o těch perličkách, nepřijde mi, že by moje pokožka byla nějak vláčnější než po jiných Nivea sprchových gelech, ale jinak jsou moc fajn :-)

  • hezky pění
  • krásně voní
  • příjemná pokožka po použití
  • mohly by být levnější


věk
25-34

Další recenze od smarny 21.12.2012 21:30:11

Uchvátila mě vůně, hlavně teda melounu. Ráda střídám sprcháče - gelové na jaro a léto a v zimě spíš používá ty krémové. Gel nevysušuje, krásně voní, mám ráda průhledná balení, mrzí mě, že kuličky nepuknou a neuvolní látku v nich, ale zase neškrábou a je to příjemné. Takový menší jemný peeling.

  • průhledný obal
  • krásně voní a nevysušuje
  • dostupnost
  • jemný peeling kuličkami
  • cena - znám levnější a lepší
  • kuličky nepuknou


věk
25-34

Další recenze od zuzad 17.12.2012 23:15:02

Tento sprchový gel mě zaujal svěží citrusovou vůní (ve verzi Lemon), olejové perličky beru spíš jako bonus. Já jsem osobně vyzkoušela, zda se rozpouští nebo jsou jen na efekt...no rozpouští, ale musí se fakt rozmáznout, takže zas až taková bomba to není. Nicméně po gelu nemám vysušenou pokožku, což je pro mě dostačující.

  • - hezká svěží vůně
  • - nevysušuje
  • - perličky moc neplní svou funkci


věk
15-24

Další recenze od amaaja 6.11.2012 21:20:02

Úžasný sprchový gel! Má skvělou konzistenci, hezky na pění a zanechává pokožku hydratovanou a hebkou. Měla jsem už ten zelený (krásná svěží vůně) a růžový, chystám se ještě na ten melounový, voní nádherně. Obal vypadá pěkně, je praktický a balení vydrží celkem dlouho.

  • krásně pění
  • vůně
  • příjemná konzistence
  • nic


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 24.6.2012 20:44:55

Waterlily & Oil mi nádherně voní a přesto, že jsem si spíše oblíbila krémové sprchové gely, občas ho použiji právě díky ní. Perličky opravdu obsahují olej, ne že by se pak člověk nemusel mazat, ale sprchování je příjemnější a po něm není kůže napjatá. Asi koupím i jiné vůně.

  • cena
  • vůně
  • plet nepne
  • nic


věk
25-34

Další recenze od Lemonka 30.3.2012 21:37:35

Zrovna dospotřebovávám. Nejprve jsem měla melounový a teď ten leknínový. Oba jsem dostala jako dárek a v drogerii je viděla už dřívě, ale mě samotnou by k nákupu neukecal ani jeden. Voní jemně a celkem příjemně. Že by hydratoval se mi nezdá, ale ani nevysušuje. perličky v něm obsažené žádné zázraky nedělají, ale dobře v té lahvičce vypadají. Co musím říct, jelikož je jemný, je velmi dobrý k holení - žiletka po něm hezky klouže. Znám ale spoustu jiných,pro mě mnohem lepších sprchových gelů za stejnou cenu.

  • dobrý k holení
  • jemná vůně
  • hodně pění
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od Lady Flame 30.3.2012 21:28:24

Tento sprchový gel není špatný, ale hodnotím ho spíš jako průměr. Zaujal mě svým složením s peelingovými mikročástečkami, které jsou jemné a neškrábou. Pokožka je po použití taková "normální", uvítala bych větší hydrataci, možná proto, že preferuji spíše krémovější gely. Krásně voní a má atraktivní obal.

  • peelingové částečky jsou jemné a neškrábou
  • krásná vůně
  • atraktivní obal
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od sisi777 22.3.2012 19:21:04

Tento sprchový gel jsem si oblíbila, moc krásně mi voní také jeho hydratační funkce není špatná, sice jsem už měla lepší, ale jak říkám - špatné to není, pro mě je na něj nejlepší a nejzajímavější jeho vůně.

  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od Michellka 14.3.2012 11:13:45

Krásná vůně, příjemný na tělo. Vcelku dobře hydratuje i když mi příjde že těmi kuličkami to není - nerozpouští se jako např kuličky v Palmolive, takže mi přijdou jen na ozdobu.

  • krásná vůně
  • hydratuje
  • kuličky se nerozpouští


věk
25-34

Další recenze od bucinek07 14.3.2012 10:25:13

Pořídila jsem si melounovou verzi a musím říct, že ta vůně mě hned uchvátila. Co se týče hydratace, nemůžu si stěžovat, co slibuje, taky splňuje. Olejové perličky jsou na kůži velmi přijemné.

  • olejové perličky
  • hydratace
  • pění
  • vůně
  • balení


věk
25-34

Další recenze od UsmejSe 14.3.2012 07:27:12

Water Lily & Oil: Tento sprchový gel mě nalákal pečujícími olejovými perličkami a krásnou vůní. Čekala jsem od nich hydrataci, která se bohužel nedostavila. Přijde mi, že perličky jsou spíš na ozdobu. Nicméně aspoň mě tento sprchový gel nevysušuje. Dobře pění. Nekoupila bych si jej znova proto, že mě lákají sprchové gely s hydratačním účinkem a přírodní kosmetika.

  • vůně
  • roztomilé olejové perličky
  • konzistence
  • obal
  • dobře pění
  • olejové perličky neplní svoji funkci
  • relativně vysoká cena


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené