Opticalm modré kapky recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Opticalm modré kapky
Zatím nezařazené Opticalm modré kapky - obrázek 3
Opticalm (1)
3.2 z 5 5 3.2 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
25%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
50%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Opticalm modré kapky

Další recenze od 12.6.2013 18:31:29

Tyhle kapky jsem vyzkoušela úplnou náhodou, když jsem byla na dovolené s kamarádkou. Zapomněla jsem si sluneční brýle, a večer mě oči úplně řezaly, štípaly.. oči jsem měla i načervenalé. Kamarádka mi půjčila modré kapky, sice jsem se trochu lekla té tmavě modré barvy, která opravdu potom stéka trochu z očí, ale mě to nějak nevadilo, otřela jsem tamponkem. Hodně mi pomohly, cítila jsem, že je můj pohled takovej rozzářenější, oči přetaly pálit a začervenání bylo pryč. Rozhodně si je pořídím, takové Visinky, ty mi nepomáhají vůbec.

  • opravdový účinek
  • modrá barva


věk
35-44

Další recenze od 25.6.2012 10:21:06

Moc jsem se na tyhle kapky těšila, až dorazí i k nám do Čech. Čekalo mne ale velké zklamání... Mají zklidňovat oči a odstraňovat zarudnutí, myslím že ale nedělají ani jedno. Kapu si je až večer po vyndaní kontaktních čoček protože se nesmí používat s nimi. Jako... je to lepší než drátem do oka, ale někajý zklidňující účinek necítím. Bělmo zůstává taktéž červené, když nepočítám tu modrou barvu všude kolem - kapky totiž okamžitě stečou po tváři a nechávají tmavě modrou stopu, takže pozor na oblečení! Zkoušela jsem je pěčlivě kapat pod víčko, ale mají příliš nízkou viskozitu a ihned ztečou. Přes den se tedy ani použít nedají, leda byste měly po ruce zrcátko a byly ochotné si opravovat makeup. Znovu už nekoupím.

  • zajímavá barva
  • přírodní květinové složky
  • ihned stečou z oka po tváři
  • nijak zvlášť nezklidňují ani nezvlhčují
  • neodstraňují zarudnutí očí
  • zanechávají modrou stopu - na tváři i oblečení!


věk
35-44

Další recenze od 6.4.2012 22:19:40

já jsem naopak s těmahle kapkama moc spokojená:) jsou opravdu tmavě modré, takže jsem po první aplikaci ječela z koupelny: "wow, pojď se na tohle podívat, to musíš vidět!". chtěl a líbilo se:) každopádně - ve věcech kapání do očí jsem úplně nová, Opticalm je pro mě příjemnou změnou po Opthalmo septonexu, který na mě neměl žádné účinky. oči mívám podrážděné hlavně častým líčením a odličováním během dne, samozřejmě zíráním do počítače a čtením, občas pobydu v zakouřeném prostředí...po těchto kapkách pálení do pár minut ustane a zarudlé bělmo se zklidní. funguje to na mě jako kouzlo. v příbalovém letáku píšou i něco o vybělení bělma a zvýraznění barvy duhovky, ale toho jsem si fakt nevšimla:)

  • zklidňuje
  • zamezuje zarudnutí očí
  • tiší pálení očí



věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 18:30:57

Chtěla jsem po lékárnici, aby mi nabídla něco na unavené a začervenalé oči, abych po nich měla pak zářivý pohled, bílé bělmo atd. Visinky jsem nechtěla, protože ty užívám už dlouho a neměly by se užívat dlouho... No a ještě jí říkám, že néé něco z reklamy. Pic - reklama nereklama- vemte si Opticalm! Já jsem se koukala na složení a jsou to fakt dobré kapky... No... tak jsem je teda koupila a už nekoupím.... Sice v názvu zní Modré kapky, ale ty kapky jsou opravdu modré! A co hůř - když nedejbože stečou po tváři, máte modrou i tvář a make up je v čudu, nejde to jen tak setřít. Takže bacha na obličej i na oblečení. Navíc že by šlo o nějaké uvolnění očí... zezačátku mě to pálí jak čert, až je mám více rudé než nazačátku.... no a výsledek? Průměrný...

  • nevím
  • barví do modra
  • pálí po nich oči


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Travalo Refill Atomizer

3.4 62% 9 recenzí

Hůře hodnocené