Oriflame Pure Nature Čisticí jílová maska s bio výtažkem z lopuchu recenze a zkušenosti

Masky Oriflame Pure Nature Čisticí jílová maska s bio výtažkem z lopuchu - velký obrázek
Masky Oriflame Pure Nature Čisticí jílová maska s bio výtažkem z lopuchu - obrázek 1
Masky Oriflame Pure Nature Čisticí jílová maska s bio výtažkem z lopuchu - obrázek 2
Masky Oriflame Pure Nature Čisticí jílová maska s bio výtažkem z lopuchu - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Pure Nature Čisticí jílová maska s bio výtažkem z lopuchu

věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od TatianaSR 15.5.2014 23:27:59

Celkom dobrá ílová maska. Pomerne dobre vyčistí pleť (čierne bodky určite nedá), pleť je po nej jemná a hladká. Dobre sa rozotiera, vôňa je hrozná dosť alkoholová a na začiatku maska silno štípe, to je aj dôvod ,prečo si ju už nekúpim.A štípala aj kamarátku, ktorá nemá citlivú pleť ako ja. Nie je drahá ,keď je v akcii.

  • zjemný a vyčistí pleť
  • dobre sa nanáša
  • cena v akcií
  • štípe
  • "vôňa"


Tato jílová maska mne překvapila,je vždy v katalogu v akci,tudíž ji můžete zakoupit od 39 do 59.- není to velké balení tuším,že má 75ml,takže bych si ji za více peněz nekoupila,jsem šetřílek:-)Za tuto cenu mě překvapila,nepálí,voní a používám ji vždy pokud jdu nekam ven jednou za čas a jsem v zakouřenem prostredi tak tato maska mi pomuze plet rozjasnit a je to i znát.nemohu na ni říct nic špatného mé pleti sedla a cena je příznivá.Navíc se mi líbí romantický lila design.

  • design a vůně
  • nemá


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 22.6.2013 00:12:12

Maska má příjemnou krémovou konzistenci, je krásně jemná, lehce se roztírá, není vůbec hutná jako některé jiné masky tohoto typu. Příjemně voní. Na pleti se má nechat působit 10 minut, během kterých postupně zasychá do tenčí jednolité vrstvy, nedělají se v ní prasklinky, obličej nijak výrazně nestahuje. Smýt jde lehce, při smývání jde na obličeji opět cítit krémově jemná konzistence, která je mi moc příjemná. Líbí se mi, že nevysušuje, po smytí necítím potřebu okamžitě se natřít krémem. Pleť je hebká na dotek, ale že bych měla pocit nějak čistší pleti, říct nemohu. Maska je určena na normální až mastnou pleť. Já mám pleť normální/smíšenou, ráda občas použiji i čisticí masky. Použití této masky je příjemné, ale nepozoruji účinky, takže znovu asi pořizovat nebudu.

  • jemná krémová konzistence
  • lehce se roztírá
  • dobře se smývá
  • příjemná vůně
  • obličej při zasychání příliš nestahuje
  • na pleti nepálí
  • nevysušuje
  • pleť je po použití hebká
  • nepozoruji výrazné účinky - především slibovanou čistší pleť


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 26.3.2013 17:30:17

Celkem dobrá pleťová maska. Používám ji spíše lokálně, když potřebuji vysušit nějaký pupínek nebo boláček. Jednou za čas si jí dám i na celou T - zónu. Tato maska mi pleť krásně zmatní a projasní. Maska se dobře nanáší, drží na obličeji a později na něm i zaschne, takže není problém hodinu dělat něco v domácnosti, aniž byste se bály, že všechno upatláte :) Maska hezky voní, ale hůře se smývá. Pupínek mám po použití takový zatažený, vysušený a matný. Tato maska je pro mě super.

  • projasní pleť
  • zmatňuje
  • voní
  • hůře se smývá
  • občas vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Naughtycat 14.6.2012 21:40:25

Z řady Pure Nature od Oriflame je to opravdu "nejslabší kus". Nezaznamenala jsem žádné pozitivní účinky na mou pleť. Navíc mi maska po nanesení není moc příjemná. Obal je však velmi praktický. V řadě Pure Nature se najdou lepší masky. Ale cena je příznivá.

  • praktický obal
  • příznivá cena
  • špatná dostupnost
  • žádné účinky na pleť
  • nepříjemný pocit po nanesení masky
  • žádná parfemace


Další recenze od ajka_majka 10.4.2012 13:52:34

Tato pleťová maska, je skvělá. Pleť po ní je naplá a příjemná. Moje kosmetička tuto masku používá ve svém salonu. A i zákazníci jsou s ní spojokojeni. Já ji dostala jako dárek od ní. A určitě až mi dojde tak zašmejdím v katalogu a objednám si jí :-)

  • Kvalita
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od katherin 10.4.2012 12:26:45

Skvělá maska na mastnou pleť s jemnou vůní. Má krémovou konzistenci a není slupovací, což je škoda. Hodně lidí si stěžuje, že pálí. Mě pálila jen na poprvé a pak už to bylo ok. Je také dobrá na ucpané póry, nicméně ji nedoporučuju na pleť ve špatnym stavu, hlavně kvůli tomu pálení. Jinak se dobře nanáší i smývá.

  • Cena
  • Jemná vůně
  • Dobře se nanáší i smývá
  • Není slupovací
  • Štípe a pálí
  • Nedoporučju na pleť s viditelným akné


Další recenze od Michaellla 10.4.2012 11:50:40

Tuto pleťovou masku jsem měla už dvakrát a mám ji moc ráda. Příjemně se nanáší a smývá. Jestli jsem pozorovala nějaké učínky to nevím, ale osobně si tuhle masku ještě v budoucnu určitě koupím. Mám problematickou plet a tato maska mi je příjemná a vyhovuje mi.

  • cena
  • roztíratelnost
  • vhodná na problematickou plet
  • nevím


Další recenze od Elienka 3.4.2012 10:17:17

Koupila jsem ji v akci za 45 Kč ale musím přiznat že je docela dobrá. Nevysušuje ani nemastí. Kůži vypne a vyhladí. Složení nevím jaké je ale za tu cenu se mi zdá docela dobrá. Obal je pěkný a pohodlně se používá. Znovu ji asi nekoupím, proto jsem spíše skeptická k těmto značkám ale musím přiznat že mě docela překvapila.

  • cena
  • dobrá konzistence
  • celkem vypne pokožku
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od El Sol 26.3.2012 20:15:29

Jedna z nejhorších masek co jsem si koupila, ovšem s touto značkou mám špatné zkušenosti kompletně. Alespoň nepálila na obličeji, ale efekt i po častějším používání je nulový, pleť nevyčištěná, mastná, rozhodně už si tuto masku nepořídím (možná jsem už moc rozmazlená) .

  • Cena
  • Bez efektu


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Michaelle 23.3.2012 21:22:03

Celý obal je vyplněn maskou, takže žádné balení kde by bylo obsahu jen půlka. Je hodně hutná a pleť jakoby napne a drží ji a ta je po ní krásně jemná. Dávám si jí vždy jednou týdně na 10minut a jsem spokojená.

  • plny obal
  • žádné extra účinky


Další recenze od phoeni_x 23.3.2012 20:38:23

ničím neuškodila, ale asi taky v ničem nepomohla. Průměrná maska, kterou jsem neodolala zkusit, když byla ve slevě. Teď ji použiji jenom když si vzpomenu, a doma nemám nic už lepšího. Výhodou je nízká cena

  • nizká cena
  • žádné velké účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Lejlaaa 23.3.2012 12:54:03

S touto maskou jsem byla docela spokojená, hezky mi vyčistila mou problematickou pleť. Docela i stáhne póry. Cena je dost příznivá, často bývá i v akci za úplně směšnou částku. Možná někdy pořídím znovu, ale nedá se říct, že byl to byl nějaký super extra zázrak....

  • vyčistí pleť
  • stáhne póry
  • cena
  • nevím


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Sephantes 23.3.2012 12:52:31

S touto maskou jsem spokojená, je velice příjemná. Hodně překvapivá je i nízká cena - 69 Kč. Co se týče účinku masky.. tak těžko říct, přiznám se, že nanášení masek dělám spíše jen pro dobrý pocit, než že bych měla pocit, že mi nějak zázračně pomohla!:D Vadí mi, že není slupovací, čištění je pak zdlouhavější.

  • Cena
  • Příjemná na pleť
  • Nevím, zda má nějaký extra účinek
  • Není slupovací


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od indulona 22.3.2012 15:16:05

Pro mě doposavad nejlepší pleťová maska, jakou jsem kdy měla. Mám mastnou problematickou pleť. Tato maska ji krásně vyčistí a rozjasní, při jejím pravidelném používání se méně lesknu. Dobře se nanáší, není příliš hutná. Předčila i pro mě doposud nejlepší masku s bahnem z mrtvého moře od Avonu.

  • Krásně pleť vyčistí
  • Při pravidelném používání snižuje lesk pleti
  • Cena
  • Po nanesení chvilku trochu pálí