Oriflame Krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Oriflame Krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold - velký obrázek
Hydratační tělové krémy Oriflame Krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Oriflame Krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold

Tento tělový krém mě příjemně překvapil. Moc pěkně voní po mléku a medu. Snadno se roztírá a dobře se vstřebává. Mám suchou pokožku a tento krém jí zvláčnil a hydratoval. Jen škoda, že tak rychle mizí :).

  • Vůně
  • Aplikace
  • Neobjevila jsem


věk
25-34

Jemný tělový krém, který se skvěle nanáší, nedělá na pokožce mastný film, a přesto ji hydratuje. Navíc moc pěkně voní po mléku a medu a to nejen v kelímku ale i na pokožce. Na natření ho není potřeba používat kvanta, stačí opravdu jen troška.

  • vůně
  • hydratace
  • žádný výrazný nedostatek


věk
25-34

Další recenze od Paja85 20.3.2012 09:33:11

Krém je podle mě taková střední uroven, vůně mi po čase začla být nepříjemná. Konzistence je lehčí, hydratuje - ale rozhodně nijak hloubkově nevyživí. Obal mi přijde zbytečne hlubový a poslední zbytečky se z něj špatně dolovali. Řekla bych, že v této cenové kategorii jsou i lepší.

  • jemná konzistence
  • obal


věk
15-24

Další recenze od DianaCh 25.4.2012 00:21:53

Tento krém jsem si koupila kvůli ohlasum od známých, určitě bych doporučila ženám- slečnám co mají suchou pokožku, užasně voní, hydratuje pokožku, zanechává ji jemnou. Nelepí a nedělá fleky na oblečení i když si natřete třeba bříško a dáte si hned tričko. Plus dávám ceně (slevám na tento výrobek) a krásnému obalu.

  • Cena
  • Obal
  • Hydratuje
  • Zanechává pokožku jemnou
  • Příjemné voní i pár hodin po použití


věk
25-34

Další recenze od Noren 25.4.2012 11:13:30

Tento tělový krém jsem dostala jako dárek a velmi příjemně mě překvapil. Učarovala mi jeho krásná vůně, která vydrží na pokožce i několik hodin po nanesení. Pokud nanesu večer před spaním, krásně mi po něm voní pyžamo i povlečení. Pokožku hezky hydratuje a plus dávám také hutnější konzistenci.

  • hydratace
  • vůně
  • konzistence
  • krásné balení
  • pro někoho horší dostupnost


Další recenze od Milísek 26.4.2012 20:50:47

Krém jako každý jiný, ale výborně voní, velice příjemná a uklidňující vůně. Cena by mohla být nižší, ale dá se koupit i levněji v akci. Jinak se krém výborně roztírá, má lehčí konzistenci. Jeden z top výrobků od oriflamu, který bych si koupila znovu.

  • výborně voní
  • cena


věk
25-34

Další recenze od Lady.I 25.12.2012 20:52:32

Krém má velmi příjemnou vůni medu, které se člověk ale brzy "převoní", má velmi jemné složení, takže se lehce roztírá, ovšem na mě velmi pomalu vstřebává. Hezky hydratuje a vůně na kůži vydrží poměrně dlouho. Jsou ale určitě i lepší krémy, tento je takový ten klasický obyčejný, který ale každopádně svou službu splní :)

  • krásně hydratuje
  • příjemná vůně
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od Marilou 22.1.2013 22:21:10

Líbí se mi jemné složení, které nezanechává žádný film a příjemně se roztírá. Nadruhou stranu jsem si ale na něj musela chvilku zvykat jelikož zezačátku na mě byl tento krém až nezvykle tekutý. Vytkla bych mu možná i trošku jeho vůni, která mi po čase přišla vcelku nepříjemná. Oceňuji hydrataci a množství, příště si ho už ale nekoupím.

  • hydratuje
  • jemná konzistence
  • nezanechává film
  • příjemně se roztírá
  • vůně


věk
15-24

Tento tělový krém je vážně super. Má nádherný obal/krabičku, vypadá díky té zalté tak luxusně. Vůni má takovou jemnější, ale jde pěkně cítit. Idkyž si s ním namažete pokožku, tak je z ní cítit. Myslím, že tahle vůně bude vyhovovat každému, protože je taková decentnější. Jinak krému je hodně za přijatelnou cenu. Dobře se roztírá, hydratuje, pomáhá na suchou kůži.

  • zvláční, hydratuje
  • množství
  • vůně
  • ani nic


věk
15-24

Další recenze od Veruška123 25.10.2013 11:08:17

Tento krém dostala mama na vianoce ako darček, ale ona telové krémy moc nepoužíva a tak skončil u mňa. Mne tiež veľmi nevyhovoval. Vadila mi na ňom parfumácia a hneď po holení strašne štípal na nohách. Balenie nie je zlé, niekomu môže vadiť naberanie rukou. Osobne by som ho neodporučila. Po pár použitiach nakoniec stál na poličke a časom letel do koša. Ešte by som dodala, že po natretí väčšou vrstvou robil také tie žmolky.

  • pekné balenie
  • vôňa


věk
15-24

Tělový krém jsem si koupila kvůli tomu, že je na ruce i na tělo a také kvůli vůni a příjemně mě překvapil. Krásně voní (někomu vonět nemusí, já medové a mléčné vůně miluju), dobře se roztírá, krásně se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a hydratovanou. Na ruce je také příjemný, hydratuje je a nezanechává ulepený film. Výrobek bych určitě doporučila, klidně si ho koupím znovu, ale uvítala bych i nějaké větší balení :)

  • hydratuje
  • rychle se vstřebává
  • balení
  • vůně
  • je opravdu vhodný pro ruce i pro tělo
  • malé balení


věk
15-24

Další recenze od Meggie2503 27.7.2016 23:57:27

Tento krém mě příjemně překvapil. Normálně mi krémy z Avon či Oriflame nevyhovují, ale tenhle je skvělý. Mám suchou pokožku a málo který krém ji dokáže zvláčnit. U tohoto stačí jedna vrstva a pokožka je hned vláčná a jemná. Navíc se velmi rychle vstřebává a vůbec po něm není pocit mastných či ulepených rukou. Příjemná vůně medu a mléka už je jen milý bonus.

  • zvláční i extra suchou pokožku
  • rychle se vstřebává
  • krásně voní
  • elegantní balení
  • mohl by se dělat ve větším balení


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené