Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle - velký obrázek
Intimní hygiena Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle - obrázek 1
Intimní hygiena Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle - obrázek 2
Intimní hygiena Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 603 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle

věk
15-24

Pri potom géle nezdieľam rovnaké nadšenie ako je v recenziách nadomnou. Na začiatku bol celkom dobrý, ale čím viac som ho používala ,tým viac ma pálili intímne miesta, takže zloženie nebude až také jemné (obsahuje parabény a SLS). Penivosť je stredná. Cena je celkom dobrá ,keď je v akcii. Balenie tiež neni moc dobre ,pumpička sa pokazila asi po mesiaci používania.

  • cena keď je v akcii
  • 300 ml
  • penivosť
  • zloženie
  • obal
  • alergická reakcia


věk
25-34

Mám citlivou pokožku a tento výrobek mi vyhovuje a není nic, co bych mohla vytknout, mám dva druhy osvěžující i zklidňující. Parfemace je opravdu jemná, příjemná a decentní, přípravek je šetrný, nedráždí ani nevysušuje. Balení s pumpičkou je praktické a pohodlné, pumpička bez problémů vždy fungovala až do konce.

  • jemná parfemace
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

Jemný, nedráždivý intímny gel. Nedráždi, neštípe, takže je fajn. Ak je v akcii, tak je cena prijatelná, vtedy sa oplatí. Jemne voní, aj keď mne sa tá vôňa velmi nepáčila, ale je to asi individuálne. Balenie je 300ml, a oceňujem, že je s pumpičkou, takže sa dobre dávkuje, a vydrží celkom dlho. Celkovo som bola skôr spokojná, takže možno si ho niekedy v budúcnosti kúpim znovu.

  • dávkovač s pumpičkou
  • cena
  • vôňa


věk
25-34

Další recenze od hhannie 15.9.2013 10:54:30

Gel Feminelle není vůbec špatný, ale bohužel mi nevyhovovala jeho konzistence ani dost výrazná parfemace (konkrétně jsem vyzkoušela osvěžující variantu s výtažkem z pomerančových kvítků). Ovšem nedráždí pokožku a balení s pumpičkou je také moc fajn. Cena je vyšší, ale na druhou stranu bývá výrobek často v akci.

  • nedráždí pokožku
  • balení s pumpičkou
  • konzistence
  • parfemace
  • cena


věk
35-44

Další recenze od hoslin 20.10.2013 11:38:14

Tento mycí gel pro intimní hygienu jsem dostala. Voní krásně jemně. Dobře pění, takže stačí opravdu jen minimální množství. Navíc mi vyhovuje pumpička, protože nepoužiji zbytečně velké množství jako se mi to stává u gelů bez pumpičky. Nevýhodou je snad vyšší cena než např. mycího gelu pro intimní hygienu od Avonu. Přesto ho hodnotím kladně a doporučuji.

  • pumpička
  • jemná vůně
  • dobře pění
  • vyšší cena než např. stejný gel od Avonu


věk
25-34

Další recenze od Tifi 1.7.2013 15:57:31

Tento produkt pravidelně odebírám a můžu jej vřele doporučit. Skvěle doplňuje základní hygienu. Nepálí, neštípe, nevysušuje, je příjemný a s jemnou vůní. I když se vám stane nehoda při holení, spíše pokožku zklidňuje než aby ji dráždil narozdíl od jiných produktů. Balení vydrží dlouho a s pumpičkou se skvěle manipuluje.

  • pumpička
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Tento gel pro intimní hygienu používám už několik let. Sice to není úplně nějaký extra zázrak, ale já si na něj zvykla. Je jemný, ani trochu podrážděná pokožka neštípe a ještě i docela voní. Vyhovuje mi balení s pumpičkou. Když si vychytáte akci, je to za ty peníze dobrý výrobek.

  • Vůně
  • Nedráždí
  • Cena
  • Žádný


věk
15-24

Mycí gely mají mnoho porvedení a vůní což je myslím super, mít více možností. Gel je průměrný splní co slibuje vůně není nijak vtíravá, ale ani úplně nevoňavá je tak akorát. Balení s pumpičkou je docela praktické a dobré. Mě tyto gely vyhovují a zůstanu jim věrná :)

  • vše
  • nic


věk
25-34

Další recenze od sisi777 17.4.2012 18:30:09

Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle mě upřímně neurazil, ale ani nenadchnul. Je to průměrný výrobek, který plní svou funkci. Pro mě příjemně voní, neštípe ani nic podobného. Výborné je dávkování na pumpičku, to oceňuji. Celkově mi vyhovuje a spíše doporučuji.

  • vše
  • nic


Další recenze od Carmelita1 15.5.2012 19:24:06

Velká spokojenost. Nedráždí, příjemně voní a zdá se mi, že i zklidňuje. Vyhovuje i balení s pumpičkou, která umožňuje lehkou aplikaci. Na tomto výrobku mi vyhovuje vše. Mám dokonce i všechny ostatní vůně. Opravdu doporučuji. Neměnila bych s žádným jiným.

  • zklidňuje
  • příjemně voní
  • lehká aplikace
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od DianaCh 30.5.2012 08:49:57

Produkt Oriflame Mycí gel pro intimní hygienu Feminelle mně nějak neoslovil ale naopak ani ničím nezklamal, má příjemnou parfumaci "tedy ten zklidnujicí" a pokožce dodá hydrataci, já si nestěžuji. Plus dávám taky slevám ale pro někoho asi horší dostupnost.

  • Cena
  • hydratace
  • neutrální a svěží vůně
  • Pro někoho dostupnost


věk
15-24

Další recenze od kristyx 28.8.2012 12:09:20

Tento výrobek používám už nějakou dobu a jsem s ním naprosto spokojená. Používala jsem vždy pomerančový ale koukala jsem, že ho zrušili. Nyní mám ibiškový. Jeho vůně je zvláštní, nevoní tak pěkně jako oranžový. Nicméně, svou funkci plní, neštípe, pěkně pění, dávkování pomocí pumpičky je skvělé. Akorát bych si ho nekoupila za plnou cenu (asi 129Kč). Kupuji ho jen v akci když stojí cca těch 79Kč.

  • vůně
  • hezky pění
  • nijak nedráždí
  • plní svůj účel
  • bez akce vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od Teri86 3.4.2012 16:21:25

Tento intimní gel se vyrábí v několika variantách (gel obyčejný, osvěžující, zklidňující, ibiškový). Vyzkoušela jsem první tři varianty a ten osvěžující gel mi moc nesedl, byl příliš parfémovaný, ale další dva byly skvělé. Nebála jsem se je použít ani při zánětu a nic mi neudělaly, naopak jsem po použití měla pocit zklidnění příznaků (ale možná to byl jen placebo efekt :-)). Co mi ale nevyhovovalo, byla pumpička - zaboha jsem nemohla přijít na to, jak ji zprovoznit, a to ani podle nákresu. Povedlo se mi to až po hodně dlouhé době a v jednom případě dokonce vůbec - musela jsem prostě gel přelít do jiné nádoby...

  • zklidní
  • nevysušuje
  • špatně fungující pumpička


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Chilly Intima Fresch

3.5 63% 14 recenzí