Oriflame Vyživující krém na suché ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Oriflame Vyživující krém na suché ruce - velký obrázek
Krémy na ruce Oriflame Vyživující krém na suché ruce - obrázek 1
Krémy na ruce Oriflame Vyživující krém na suché ruce - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Vyživující krém na suché ruce

věk
35-44

Další recenze od jana81 23.4.2012 23:38:16

Asi nejlepší krém na ruce, který jsem kdy vyzkoušela. Konzistencí je hutný, ale hezky se roztírá, ruce vůbec nezanechá mastné, rychle se vstřebá. Výborně hydratuje i hodně suché ruce a zanechá je krásně hebké (tak, jak jsem u žádného jiného krému na ruce nezažila). Obsahuje mandlový olej a moc příjemně mandlově také voní (vůně je jemná, takže se neomrzí ani při častém používání). Kromě 100 ml se dá pořídit i ve velkém 150 ml balení.

  • vynikající hydratace
  • rychle se vstřebá
  • ruce zanechá krásně hebké
  • příjemná vůně
  • k dostání ve velkém balení
  • mimo akce vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od -Paja- 24.4.2012 14:23:35

Nikdy jsem neměla ráda krémy na ruce, vadila mi mastnota, kterou zanechávaly. Používala jsem je proto jen občas na noc. Pak jsem ale objevila tento krém a všechny předsudky šly stranou - krém se ihned vsákne, skvěle se roztírá a úžasně voní. Dlouho vydrží, kupuji si v akci větší balení.

  • vůně
  • rychle se vsakuje
  • nezanechává ruce mastné
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Verunka47 31.7.2012 19:21:58

Jak moc výrobky Oriflame nemusím, tak se mi tento krém zalíbil. Je to jeden z těch opravdu dobrých krémů, srovnatelný s několikanásobně dražšími. Je sice hustější, ale celkem dobře se vsakuje. Ruce jsou hezky jemné a ošetřené. Rozhodně se vyplatí krém vyzkoušet.

  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od sisi777 24.8.2012 20:35:39

Vynikající hydratační krém od Oriflame, po nanesení se mi krém rychle vsákne, což upřednostňuji, ale i přesto jsou ruce krásně hydratované. Nádherně a jemně voní, výrobek si určitě koupím znovu, vyhovuje mi, že není krém příliš tekutý. Výborný výrobek.

  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Můj nejoblíbenější krém na ruce. Výborně hydratuje - v podstatě ihned cítíte změnu, ruce jsou hebké a voňavé. Skvěle se roztírá, ruce nejsou po aplikaci mastné. Dalším plusem je cena (často je v akci) a dostupnost (mě ho nosí až domu). ..Rozhodně doporučuji.

  • Cena
  • Vůně
  • Hydratuje
  • Nemastí
  • Žádný


věk
25-34

Další recenze od Sandra23 22.1.2013 09:26:14

Tento krém na ruce je opravdu velmi příjemný. Vyhovuje mi, že není tekutý , ale přesto se velmi dobře vsakuje.Ruce zanechává hydratuje a nezanechává pocit mastnoty. Jediné co mi trošku vadí, že má nevýraznou vůni. Mám moc ráda, když ruce po nanesení krému voní :-) Přesto, ale velmi doporučuji a výrobek si koupím určitě znovu.

  • poskytuje úlevu suchým rukám
  • žádné


věk
25-34

Krím na ruce od Oriflamu je hustý krém, který ale nezanechá ruce mastné, krásně je hydratuje, ošetří. Vůně je trochu syntetická, méně výrazná, ale proč ne. Oceňuji taky pěkné balení krému. Pokud je v akci, je za dobrou cenu. Krém je srovnatelný s dražšími značkami, určitě je dobrý.

  • Hutný ale neumastí ruce
  • Hydratuje
  • V akci dobrá cena
  • Vůně je syntetická
  • Dostupnost


věk
25-34

Můj nejoblíbenější krém na ruce, podle mě nejlepší. Má krásnou mandlovou vůni, hydratuje, rychle se vstřebá. Výhodné je XXL balení 150 ml, které jsem si většinou kupovala. Výborný na suché ruce, vhodný na použití v zimě. Cena není vysoká. Rozhodně doporučuji.

  • vůně (mandlová)
  • hydratace
  • vstřebatelnost
  • nic


věk
25-34

Další recenze od m_abr24 2.1.2015 14:39:58

Zvlášňující krém na ruce od oriflame, nijak zvlášť nepřekvapil, ale ani nezklamal. Mám už několikáté balení. Krém příjemně voní po mandličkách. Velmi rychle se vstřebává a ruce nezanechává příliš mastné. Dle mého názoru příliš nehydratuje, ale na takové to rychlé namazání ve škole mi bohatě stačí. Cena je přiměřená kvalitě. Balení klasické 100 ml, ale myslím, že občas nabízejí i XXL balení. Určitě koupím do kabelky znovu.

  • cena
  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • nemastí
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od eM.X 1.2.2015 17:18:23

Moc povedený krém na ruce, měla jsem už několik balení. Krásně voní, vůně je jemná a nevtíravá a docela dlouho ji cítit. Je spíš hutnější konzistence, ale dobře se rozetírá. Když se to nepřežene s množstvím, tak se i úplně vstřebe, jinak zanechává trochu mastný povlak. Hydratuje moc hezky, mně stačí i na zimu. Často je v akci v XXL balení.

  • hydratace
  • vůně
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od Icy Rose 25.1.2016 13:31:25

Tento krém si kupuji vždy ve slevě. Není vůbec špatný. Má pěknou hydrataci i vyživení pleti. Osobně jsem s ním spokojená, hezky voní, sice po chemických mandlích, ale mně to v tomto případě nevadí, má hezký design a nejsem na něj nijak alergická. Vstřebá se poměrně rychle, není přehnaně mastný. Cena je naprosto v pořádku.

  • Rychlé vstřebávání
  • Hydratace a výživa
  • Cena
  • Nic, o čem bych věděla