Oriflame Zázračný kelímek recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Oriflame Zázračný kelímek
Balzámy na rty Oriflame Zázračný kelímek - obrázek 1
Balzámy na rty Oriflame Zázračný kelímek - obrázek 2
Balzámy na rty Oriflame Zázračný kelímek - obrázek 3
5 3.7 133
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 133 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Zázračný kelímek

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 19:16:55

Výborný výrobek, značce Oriflame nevěřím, ale zázračný kelímek opravdu funguje. Celoročně mě trápí popraskané koutky, žádný přípravek mi nedokáže pomoct, ani přípravky z lékárny. Zázračný kelímek jsem vyzkoušel na doporučení kamarádky a musím říct, že mu zůstanu věrná.

  • opravdu působí
  • cena
  • kvůli balení nelze dobře aplikovat s delšími nehty


věk
15-24

Další recenze od 12.3.2012 19:27:26

Tak tenhle kelímek je fakt nejlepší. Používám ho jak na popraskané rty,na suchou kůži,šupinky na nose nebo když si něco na obličeji rozškrábu a pomáhá fakt hodně dobře.Na rty a suchou kůži na obličeji přes noc :)

  • Pomáhá rychle
  • Pomáhá hodně
  • Cena


Další recenze od 12.3.2012 19:45:44

Bohužel musím hodnotit negativně. Mě na popraskané ani vysušené rty nepomohl, ani na suchá místa, existuje řada balzámů, které jsou podle mě mnohem lepší. Vadí mi i nepříjemná vůně a konzistence připomíná obyčejnou vazelínu. Za mě bohužel ne.

  • nevím
  • vůně
  • konzistence


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 19:51:39

Dobrý přípravek na udržování rtů pokud jsou bez rozpraskaných map, jinak k ničemu. Nemám ráda kelímky.

  • vůně
  • balení
  • žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 20:27:35

Zázračný kelímek je pro mě opravdu malým zázrakem. Využívám ho velmi často. Jak na hojení odřenin, tak i na červené flíčky či suchá místa. jednoznačně má své stále místo v mé kosmetické výbavě. Jediné mius je kelímek, ze kterého se špatně nabírá (zvlášť, když máte dleší nehty).

  • Všestranné využití.
  • Obal-kelímek.


věk
15-24

Tento produkt neurazí, ale ani nijak nenadchne. Používám ho pouze někdy na rty, nebo na popraskaná místa na rukou. Nevyhovuje mi kelímek, který je opravdu nepraktický. Sotva balzám naberu prsty, mám ho za stejně za nehty (nemám je moc dlouhé).

  • Snadné rozmazání
  • Příjemná konzistence
  • Nepraktický obal


věk
15-24

Další recenze od 12.3.2012 21:37:05

Zázračný kelímek mi nepřijde vůbec "zázračný". Funguje stejně jako obyčejná kosmetická vazelína, proto jsem si nechala kelímek a naplňuji si ho vazelínou. Kelímek sice není moc praktický, protože se špatně doluje, ale líbí se mi jednoduché, ale roztomilé balení.

  • roztomilé balení
  • je téměř jako obyčejná vazelína
  • trošku nepraktické balení


věk
15-24

Další recenze od 12.3.2012 22:38:49

Kelímků mám několik druhů resp. vůní. Hodně mastí, což je asi dobře, ale dlouho se vstřebává. Nevím jestli funguje na opary a podobně, nezkoušela jsem to. Používám ho hlavně jako balzám na rty a na suchá nehtová lůžka.

  • různé vůně
  • vzhled balení
  • možnosti využití
  • dlouho se vstřebává


Tak já mám kelímek obyčejný, čokoládový a karamelový. Musím říct, že ty s příchutí voní nádherně, ale účinky nejsou nic moc. Že by nějak extra pomohl se říct nedá, ale zase neuškodil. Trochu mě překvapilo, že stříbrné logo navrchu kelímku se mi po chvíli ošoupalo.. mám jich doma celkem snad 7a neplánuji si už žádný koupit :D.

  • vůně
  • účinost


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 08:36:54

Tento zázračný kelímek mám velmi ráda a kupuji si ho pokaždé, když mi dojde. Nejraději používám přes noc silnější vrstvu na rty, které krásně zjemní a regeneruje. Je také výborný na různé oděrky, nebo drobná poranění, která pomáhá hojit. Dávám si ho na stroupky na obličeji, pokud si rozškrábnu pupínek a také je skvělý na odřený nos od rýmy.

  • regeneruje
  • hydratuje
  • urychluje hojení
  • žádné :)


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 11:16:10

Zázračný kelímek sice zvláční kůži, ale je pravda, že stejný efekt udělá obyčejná vazelína za pár korun. Používám ho pouze jako balzám na rty. Nevyhovuje mi balení, radši bych ho měla v tyčince.

  • zvláční
  • nedráždí
  • obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 10:14:30

Zázračný kelímek se mi osvědčil zejména při nachlazení rýmou, kdy jsem měla pod nosem velmi podrážděnou pokožku a také na velmi suchá místa. Stačilo namazat a hned následovala úleva. Balení je sice trochu nepraktické, ale dá se zvládnou i s dlouhými nehty. Stačí krém nabírat přední částí nehtu (jako když nehtem posouváte dopředu od sebe) a ne nehet používat jako lopatku.

  • univerzální použití
  • stačí malé množství
  • nepraktičnost balení


Další recenze od 17.3.2012 10:58:38

vlastním všechny příchutě zázračného kelímku, nejlepé tedy zabírá originál bez příchutě. pomůže opravdu na vše, jak na suché místa, suché rty atd. a ta vůně nádhera:)

  • výdrž
  • obal


Další recenze od 18.3.2012 10:06:21

Mám suchý nos, který se mi neustále olupuje, proto mám kelímek pořád u sebe. Je malý a vejde se všude. Doma používám vazelínu z lékárny, kelímek mám do školy nebo na cesty, protože na každodenní používání bych ho vyplácala moc.

  • Velikost
  • Krásné a praktické balení
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 15:08:48

Značku Oriflame nemám vůbec ráda, ale kelímek jsem dostala jako dárek a zamilovala jsem si ho! Výborně promastí, je příjemný a má i hezké roztomilé balení. Používám ho na rozpraskané rty (v zimě mi nic tak nepomohlo)$, na nehtová lůžka, na odřeninky. Je skvělý! Mám růžový a kakaový (vůně mi moc nesedí, používám jen na doma a na noc).

  • promastí
  • málo ubývá i při častém použití
  • roztomilé balení
  • nic


věk
25-34

Neurazí, nenadchne-tedy alespoň mě. Příjemně voní, ale účinky až tak zázračné nejsou-je srovnatelný s obyčejnou vazelínou, která mi dokonce odvedla lepší službu. Balení je sice hezké ale nepraktické.Znovu si jej nekoupím.

  • vůně
  • Nepraktický obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 22:51:24

Zázračný kelímek je opravdu skvělý, moc ráda ho používám. Nejčastěji na rty a na kůžičky kolem nehtu. Mám dojem, že opravdu pomáhá, narozdíl od jiných výrobků. Mám ale problém s obalem - nehty se opravdu špatně nabírá. Jinak jsem byla nadšená z nové příchuti - třešeň :)

  • Kvalita
  • Špatný obal


Další recenze od 19.3.2012 07:22:33

Kelímek je naprosto úžasný!! Nemůžu dát nic jiného než 5 z 5 :) Používám ho snad na všechno...na opary, suchou kůži, vyrážku, záděry a vyléčil vždycky nebo aspon zkrátil dobu léčení :) Jediné je, že ty nové jakoby ,,příchutě,, :D:D nemají takový účinek jako samotný růžový !!! :)

  • opravdu pomáhá!! :)
  • velikost do kabelky
  • špatně se nabírá s dlouhými nehty


věk
15-24

Další recenze od 19.3.2012 09:57:30

Zázračný kelímek má být v podstatě univerzální mast, což mi nepřijde jako dobrý nápad, používat jeden výrobek na různé části a typy pokožky. Do kabelky, kde nemůžete nosit všechny věci, které vaše pokožka potřebuje, se však hodí náramně. Pokud se mi někde mimo domov stane, že mi popraskají rty, nebo si všimnu šupinaté pokožky, na chvilku mi pomůže.

  • univerzálnost
  • velikost balení
  • univerzálnost


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 14:15:34

Používám občas u přítele, zejména na popraskané rty a koutky. Zdá se mi že je úplně k ničemu, obyčejná vazelína udělá lepší službu. Vždy mi z rtů rychle zmizí - možná se vsákne, setře, kdoví.. ale že bych pozorovala nějaké zlepšení se říct nedá. Naopak přítel si ho pochvaluje..

  • malé kapesní balení
  • nepomáhá mi


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:01:42

Ačkoliv je v názvu výrobku slovo ,,zázračný", musím říct, že žádné zázraky rozhodně nedělá. Dostala jsem jej jako dárek v karamelové variantě a používám jej jako balzám na rty. Jako balzám je však srovnatelný i s balzámy astrid, nebo labello a jiné. Párkrát jsem si s ním také natřela suché lokty, ale opět žádný zázrak, jako bych je natřela obyčejnou vazelínou. Má konzistenci podobnou vazelíně a co je teda nesporným kladem, tak karamelová vůně - ta by se zázračnou nazvat dala.

  • příjemná karamelová vůně
  • není to žádný zázrak
  • cena je vysoká


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:10:10

"Zázračný kelímek" není pro mě žádným zázrakem. Řekla bych, že je to pouze krásně zabalená vazelína s velkou reklamou. Navíc mě opravdu páchne, takže jsem kelímek ani nedopoužívala a hned letěl do koše.

  • Praktciký obal
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:26:20

Nedovolila bych si označit tento produkt, tak honosným názvem. Za mě bych si raději koupila v lékárně měsíčkovou mast za 60 Kč a množství je mnohonásobně vyšší. Efekt by byl asi stejný. Zázračný kelímek neobsahuje nic tak úžasného. Navíc praktičnost použití je na bodě nula. Když si vzpomenu, jak jsem s delšími nehty krém z kelímku dolovala. No znám i praktičtější nádoby na krém.

  • Vůně
  • Balení vhodné do kabelky
  • Kelímek
  • Vysoká cena
  • Účinnost
  • Malé množství


Další recenze od 19.3.2012 21:36:38

Zázračný kelímek mě nijak nezaujal. Na rozpraskané rty, lokty a nebo záděry používám lepší výrobky, takže jsem u tohoto produktu nenašla žádný zázračný efekt. Je sice mastný, ale že by se nějak vsákl a pomohl, to ne. Balení mi taky nevyhovuje. Obsah kelímku jsem měla leda tak pod nehtem a málem jsem si u toho vždycky vykloubila prst.

  • žádné
  • lehce nahraditelný jinými výrobky
  • špatné balení


zázračný kelímek používám snad už 8 let od doby, kdy ho zavedli. Já ho používám především na záděry a nebo rty a jsem spokojena :))) nebo spíše nadšena. Vracím se k němu pokaždé, když dojde.

  • Skvělý, do kabelky
  • cena v případě 199 kč


věk
15-24

Další recenze od 20.3.2012 08:42:42

je neskutečné, že jak jak malá tak dlouho vydrží. mám ho snad už dva roky. Doporučuji těm kteří mají popraskané rty, nebo suché nehty:-) Já jsem s ním teda spokojena.

  • skladný
  • nanašení prstem


věk
35-44

Další recenze od 20.3.2012 09:52:46

také se přikláním k těm, kterým tento kelímek nepřišel tak úžasný, jak je všude prezentovaný. Jednak mi nepomohl vůbec na nic, za druhé nemám ráda se v podobných věcech "rýpat" prstem a za třetí mi přišel dost drahý na to, jak je to malé balení.

  • žádné
  • nefunguje
  • nepohodlné balení
  • malé množství
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 12:34:50

Zázrační kelímek od firmy Oriflame u mne žádné zázraky nevykonal, bohužel. Je to něco mezi balzámem na rty a vazelínou. Na rty mi tedy vůbec nevyhovoval, ale na suchá místa po těle je dobrý, ovšem velmi malý. Z obalu se navíc obsah velmi špatně doluje, nejlepší je mít špachtličku...což se zase vylučuje s tím, že mám být na cesty. Stejnou službu udělá i lékařská vazelína či lepší balzám na rty (bez chemických parfemací).

  • roztomilá krabička
  • nic zázračného


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:50:47

Zázračný kelímek je opravdu zázračný. Používám ho nejen na rty, ale také na suchou pleť, opary a v zimě při mrazech si mažu i nos a bradu :) Určitě doporučuji vyzkoušet.

  • velká škála využití
  • dlouhá výdrž
  • zajímavá vůně
  • vyšší cena
  • balzám je v kelímku


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 20:11:26

Tento kelímek mi vůbec nepomohl s popraskanými rty. Takže pro mě není vůbec zázračný. Lepší mi přijde obyčejná vazelína, za přijatelnější cenu. Nevyhovuje mi balení (kelímek) jelikož jezdím často autobusem a tramvají. Výhodou beru různé vůně. Já dostala vždycky karamelový, který mi voněl.

  • Vůně
  • Neléčí
  • Balení
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 09:48:11

Zázračný kelímek mě nadchl svým designem proto jsem si ho také koupila na vyzkoušení ale používám ho pouze jako balzám na rty a je fakt že rty nemám popraskané :-) ale na ničem jiném jsem nezpozorovala změny .. Kelímek bych si asi koupila znovu ale jen jako jelenní lůj na mé rty a kvůli hezkému obalu

  • Obal
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:00:53

Mně teda tento kelímek nijak neuchvátil, když už tak si koupím jeho limitované varianty - vanilka, karamel. Tohle je "nic" za dost peněz. Takže za mě - nedoporučuju

  • žádné
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 00:31:00

Mám tento kelímek ráda, protože je univerzální a velmi hydratační. Mám ho s vůní vanilky a voní úžasně. Akorát si teda myslím, že stejnou službu by udělala i obyčejná vazelína. Nicméně je to fajn balení do kabelky atd. Sama bych si tento produkt nekoupila, dostávám ho většinou jako dáreček.

  • univerzální
  • hydratační
  • cena


Další recenze od 22.3.2012 16:27:56

Oriflame moc nemusím, kosmetika této značky mi nesedí, pro mě jsou moc parfémované a většinou mi vyskáče nepříjemná vyrážka ( třeba po sprchových gelech). Ale tenhle kelímek mi naprosto vyhovuje .Hydratuje a dá se použít na spoustu věcí. Určitě bych si ho ráda ještě koupila

  • hydratace
  • žadný


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 18:16:11

Skvěle hydratuje a jeho parfémované mutace nádherně voní. Mýma rukama už prošel vanilkovy, karamelový i višňový a nemůžu říct špatné slovo. Je opravdu zázračný :) Používám ho když se mi začne loupat nos nebo na ostatní vysušené místa na obličeji hlavně přes léto a rty celoročně :) Večer namažu a ráno po suché drsné pokožce ani stopy. Obal sice není úplně nejlepší, ale to je jen maličkost.

  • Jeho parfémované formy nádherně voní
  • Hydratuje
  • Univerzálnost
  • Obal


Další recenze od 27.3.2012 20:27:49

tento kelímek mě vůbec nenadchl, všichni sice chválí jak jim pomáhá při popraskaných rtech, suchých loktech atd. mě také v tomlhe vyhovoval ale to samé vykoná stejně dobře i obyčejná vazelína nebo krém typu infadolan. cena mi přijde přemrštěná na to jaké je ho množství, balení vypadá na oko sice hezky ale je nepraktické, zvlášt při delších nehtech a také se tím častým dloubáním do kelímku dostávají bakterie. za mě palec dolů zázračný kelímek je pro mne pouze parfémovaná zbytečně předražená vazelína;)

  • účinek
  • nepraktický obal
  • přemrštěná cena


Další recenze od 27.3.2012 22:03:41

Se zázračným kelímkem od Oriflamu jsem velice spokojená!!!A pomáhá mě na vše!!! Mam ten obyčejný (růžový), vanilkový a karamelový....Moc ráda ho používám už asi 4 roky a je součástí mé kabelky a doplňkem v kabelce :-)

  • Hezké balení, Vůně,
  • Žádné :-)


věk
35-44

Na tomhle kelímku se mi líbí, že je to taková univerzální a skladná věcička na všechno možné. Vadí mi ale, že je to vlastně jen předražená trocha vazelíny v líbivém kelímku, který je navíc dost nepraktický. Já osobně jsem to nejraději používala na rty, odřený nos při rýmě a ochrannu kůže při barvení vlasů. Je fajn, ale je hned pryč. Potěšily mě ale nové varianty s vůni karamelu, čokolády, vanilky a třešně.

  • docela funguje
  • nové varianty krásně voní
  • zbytečně drahé
  • brzy se spotřebuje
  • nepraktický kelímek


věk
15-24

Za mně tedy ano. Hlavně ten nový s třešňovou vůní je parádní :) Používám ho skoro na všechno a podle mně funguje. Nejlepší na popraskané rty, které krásně zvláční a zjemní. Na suchá místa taky funguje, skvěle hydratuje. Já mohu rozhodně doporučit, zvláště tedy třešňovou verzi, jehož vůně se nemohu nabažit :D

  • vůně
  • výdrž
  • opravdu funguje na všechno
  • nepraktické balení


věk
25-34

Zázračný kelímek mám moc ráda. Používám ho když mám hodně vysušené rty, případně také když mám rýmu a hodně smrkám a bolí z toho celý nos, tak kelímek vždy pomůže. Balení je bohužel docela nepraktické. Dávám přednost kelímku s vůní. Mám ho v kabelce vždy po ruce.

  • výborný na vysušené rty
  • balení


věk
25-34

Nejlepší výrobek z Oriflame. Nyní už ho nekupuji, protože mi příjde zbytečně drahý a balení krajně nepraktické, zvlášť, pokud máte delší nehty. Ale na velmi suché rty je fajn, používala jsem ho i na rozpraskané koutky a suché lokty. Jeho vůně mi příjde taková neutrální, vyloženě mě nenadchla, ale ani mi nevadila.

  • ideální na suché a popraskané rty, koutky a lokty
  • zbytečně drahý
  • nepraktické balení


věk
35-44

Tento kelímek kupuji vždy když je v akci, jinak je zbytečně předražený. Není to žádný velký zázrak, který by urychloval hojení a regeneraci kůže a pod. Jeho hlavní přednost je v tom, že je opravdu univerzální, používám ho k promaštění rukou, nehtové kůžičky, rtů, loktů... Velká výhoda je také malinké balení které se vejde do každé kabelky a dlouho vydrží. Momentálně mám jeho vanilkovou verzi a nádherně voní.

  • univerzální použití
  • promašťuje
  • malé balení
  • krásně voní (vanilková a nebo višňová verze)
  • pokud není v akci je drahý


Další recenze od 12.4.2012 13:26:11

Už v tom názvu, "ZÁZRAČNÝ KELÍMEK" je jasný, že bude zázračný. Já osobně bez něj nedám ránu!! Dřív jsem si rozkousala rty až do krve a měla jsem je ošklivé, po zázračným kelímku si rty nerozkoušu a jsou krásne! Vyzkoušela jsem už spoustu balzámů na rty, jak z lékárny tak z drogerie ale žádný nezabíral tak jako tenhle.

  • Funguje
  • Balení


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 18:39:51

Zázračný kelímek od Oriflamu je jednoduše zázračný :) Používám na vše možné - od pat, po koutky, či lokty. Zregeneruje všechny možné kožní defekty, za mě spokojenost. Jen by mohli vymyslet aplikaci tak, aby se do něj nemuselo "rýpat" prsty. Jinak doporučuji.

  • vše
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 17.4.2012 20:05:11

Pro mě tento kelímek je slabý průměr. Přijde mi to jak dražší varianta vazelíny. Vazelína mi poslouží úplně stejně, navíc mi úplně nesedí ta "vůně ". Jako mínus vidím i balení ,když je kelímek plnný tak to ještě jde,ale jakmile je v půlce a na dně tak ho člověk musí lovit prsty což není příliš hygienické ani příjemné. Určitě bych si ho nekoupila znovu.

  • malé balení do kabelky
  • ihned po ruce
  • více použití
  • cena
  • způsob aplikace
  • efekt


Další recenze od 17.4.2012 21:59:15

Zázračný kelímek má nebo měl doma asi každý. Jako zázračný ho určitě označit nemůžu. Je určitě fajn na kůžičky po manikúře, suché lokty, rty, suchá oční víčka. Jak už ale psali jiní, je to v podstatě jen taková lehčí verze vazelíny. Žádný ozdravný efekt jsem nezaznamenala. Docela smrdí, takže na rty jen na noc, kalíšek je docela nepraktický, byť dobře vypadá. Navíc na rtech vůbec nevydrží. Přes noc ještě jakžtakž, ale přes den bych se mohla mazat pořád. Nepřekonatelný je Eight hour cream od Elizabeth Arden, to je pravý zázrak!

  • v porovnání s jinými žádné
  • smrdí
  • připomíná vazelínu
  • cena
  • nepraktický kelímek


věk
15-24

Další recenze od 24.4.2012 21:53:50

Teda tomu kdo vymyslel název zázračných bych fakt dala korunu. A tomu co tuhle parfémovanou vazelínu nacpal do neuvěřitelně blbého balení druhou. Mám vanilkový, nabrat ho je teda téměř olympijská disciplína. Moc nevyživuje, mohla bych se s ním mazat pořád a nic. Sama bych si ho nekoupila, dostala jsem ho. Větší službu mým rtům už teda udělá i obyčejný jelení lůj z lékarny.

  • Vanilková vůně
  • Balení
  • Nevyživuje
  • Předražený vzhledem ke kvalité produktu


věk
35-44

Další recenze od 25.4.2012 10:17:17

Tento zázračný kelímek já tedy za zázračný moc nepovažuji,pro mě plní úplně stejnou funkci jako obyčejný jelení lůj.Na tolik doporučené prasklé koutky mi tedy vůbec nezabral,ani na jiné prasklinky a odřeniny.Jen dobře promastí,ale to každá vazelína,takže já už si nekoupím

  • promastí
  • není zázračný


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2012 11:02:08

Zázračný kelímek jsem si koupila s vanilkovou vůní, ale o nějakém zázraku se tedy moc mluvit nedá. Dávala jsem ho na vysušené rty, bohužel bez nějakého hydratačního efektu. A za to balení, ve kterém se prodává, bych opravdu vraždila! Už vydolovat něco z toho kelímku je zázrak, ještě se mi všechno dostane za nehty. Mnohem lépe mi poslouží obyčejná vazelína, která hydratuje lépe a je v praktičtějším a větším balení. A také za mnohem lepší cenu.

  • přes veškerou snahu jsem žádné neobjevila
  • balení
  • malá hydratace
  • cena
  • žádný zázrak na tu cenu...


věk
15-24

Další recenze od 25.4.2012 16:51:55

Já jsem s tímto přípravkem opravdu spokojená a používám ho velmi často. Podle mě má všestrané využití a mě nejvíc pomáhal tím, že promašťoval suchá místa. Navíc krásně voní a protože je malinký vleze se všude :) Nevýhodu vydím snad jedině v tom že na tuto cenu je to malé balení.

  • všestranné využití
  • vůně
  • vleze se všude
  • promašťuje suchá místa
  • hezký design
  • malé balení vzhledem k ceně


věk
25-34

Kelímek jsem dostala za splněný úspěšný start a jsem ráda že jsem si ho sama nekoupila. Suché místo sice dobře promastí, ale to by zvládla i vazelína a té by bylo za tuto cenu mnohem více. Tento kelímek je skoro bezvůně, takže nijak neohromí ani tím a nanáší se opravdu špatně.

  • žádné
  • špatně se nanáší
  • je jako vazelína
  • cena


věk
25-34

Zázračný kelímek jsem dostala jako dárek, sama bych si ho nekoupila. Měla jsem s vanilkovou vůní, která byla velice příjemná. Mínusem je balení, nemám ráda žádná, do kterých se musí sahat prstem, tj. balzám používám pouze doma, kdy mám možnost si kdykoliv umýt ruce. Žádný extrémní hydratační pocit jsem neměla, je to pouze lehčí vazelína.

  • vůně
  • nehydratuje
  • balení mi nevyhovuje


věk
25-34

Další recenze od 9.5.2012 19:53:37

Za tolik peněz žádná sláva. Kdybych se namazala obyčejným sádlem, vyjde to nastejno. Jediné plus vidím v příjemné vůni a vzhledu "zázračného" kelímku, do kterého se navíc dá jen stěží dostat, pokud máte zrovna delší nehty, krém se za ně nepříjemně dostává.

  • vůně
  • účel krému
  • malé množství za vysokou cenu
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 10.5.2012 16:13:05

Tento výrobek je celkem v pohodě, jediné co mě od něj odrazuje je cena. Myslím si, že je to celkem předražené na tak malou věc. Mě osobně to pomohlo, když jsem měla po rýmě odřený nos, na suché rty mi to moc nepomohlo, takže mám smíšené pocity......

  • vůně
  • pomáhá při odřeném nosu
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 12.5.2012 15:22:26

Značce Oriflame nějak extra neholduju, ale toto vajíčko mě mile překvapilo :) Používám ho na suché rty a popraskané koutky :) Úžasně voní - hlavně to čokoládové ... Jedna báseň :) Bohužel mi trochu vadí styl, kterým se nanáší : na prst ... A cena by mohla být také lepší :)

  • opravdu pomáhá
  • čokoládová vůně
  • cena
  • balení


Další recenze od 15.5.2012 19:33:19

Tak tento výrobek mám snad z Oriflamu nejraději. Kupuji ho teda jen ve slevách, protože za 220 Kč mi to přijde moc, ale jsem s ním velice spokojená. Často mám suché rty a kelímek opravdu pomáhá. Mám všechny vůně. Bohužel u třešňového kelímku mi přijde, že mi rty spíše ještě vysuší, ale možná je to jen pocit. Určitě doporučuji!

  • krásná vůně
  • opravdu pomáhá skoro na vše
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 16.5.2012 00:15:36

Tak tento zázračný kelímek mi moc zázračný nepříjde, ale jinak je super na suché rty a popraskané koutky, krásně voní a má praktickou krabičko, mám ve dvou variantách, nejlepší je podle mého "čokoládová" super do kabelky na párty nebo posezení a také na cesty!

  • Sleva- Cena


Nenechte se zmást názvem. Na krabičce kelímku je ve všech ostatních jazycích uvedeno "tělový balzám", "univerzální krém" atp. Jen česky se to jmenuje "zázračný kelímek", to asi překládal nějaký vtipálek :-) Opravdu to není nic zázračného, úplně stejnou službu udělá obyčejná modrá indulona. Co je vážně síla je naprosto dementní balení, kam musíte rýpat prsty, nikdy nevíte, kolik toho naberete a ani se díky tvaru kelímku nedá spotřebovat. Asi proto je to často "dárek zdarma" od firmy Oriflame.

  • nic zvláštního
  • úplně dementní kelímek
  • obsah 15 ml


věk
35-44

Další recenze od 16.5.2012 10:50:13

Zázračný kelímek od Oriflame jsem měla jednou.Koupila jsem si ho od známé za velmi výhodnou cenu.Za cenu v katalogu by mě to asi ani nenapadlo.S výrobkem jsem byla spokojená.Dá se použít na suché rty,suchá místa na těle atd,ale znovu si ho už nekoupím.Dost mi vadilo balení,balzám se velmi špatně dostával z kelímku.

  • dobře promašťuje
  • nepraktický obal


Další recenze od 16.5.2012 13:04:28

Mám ten čokoladový a vůně je naprosto skvělá, opravdu jako pravá čokoláda. Ovšem balení, resp. kelímek je příšerně nepraktický a díky tomu se krém i špatně nanáší, navíc nějaké zázračné léčivé účinky nepozoruji, ikdyž už ho mám dlouho. Cena je také docela drahá, pokud není ve slevě.

  • vůně
  • cena
  • neléčí
  • nepraktický kelímek


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2012 15:20:49

Za mě jednička. Mám obyčejný, vanilkový a karamelový. Obyčejný je nejlepší, ty navoněné už nemají takový účinek. Krásně vyživuje a zvláčňuje rty a suchá místa, dále mažu na nehty a taky super. Mívala sem příšerné záděry až do krve a po kelímku se vše rychle zahojilo.

  • hojí
  • zvláčňuje
  • kelímek


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2012 19:21:56

"Zázračný" kelímek, v kterém tedy žádný zázrak nevidím :( Blbě se nanáší díky balení v kelímku, do kterého se musí "šťárat" prstem. Takže, když balení ubývá, nabírá se čím dál hůř :( Konzistencí připomíná vazelínu. Rty a jiná místa, na která ho používám vcelku zjemňuje.

  • Zjemňuje rty
  • Cena/kvalita
  • Připomíná vazelínu


Další recenze od 8.6.2012 22:13:52

Zázračný kelímek pomůže i na jizvy(čerstvé) a na plno jiných problémů na kůži.Popáleniny,praskliny,oděrky.Já jsem nadšená z karamelového a ve slevě jsou dost často nákupní cena 76kč.Množství stačí nepatrné a natírám se vatovou tyčinkou.Dokonce si tím uhlazuji i obočí.

  • mnohoúčelnost
  • pomůže
  • vůně karamelu
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2012 16:47:46

Zázračný kelímek jsem si koupila, protože byl v akci a nelituju toho. Hodně se mi vysušují rty ale když si pravidelně jednou za čas dám zázračnej kelímek tak jsou hned jemné. Jinak jsem to použila jen na oschlé místečko, které se mi udělalo na tváři a taky mi to pomohlo takže doporučuji ale kupovat jen v akci jinak se to nevyplatí :)

  • vydrží hodně dlouho i při pravidelném používání
  • když na něj člověk narazí v akci tak i cena :)
  • špatně se aplikuje z dlouhými nehty


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2012 19:14:37

Jeden z mála produktů, který jsem si u Oriflame oblíbila. Miluji jeho klasickou verzi, žádné zbytečně parfémované... Vleze se i do té nemenší kabelky či kapsy. Univerzální použití a příjemná konzistence. Stačí jej malé množství a vydrží celkem dlouho.

  • oceňuji jeho univerzálnost a příjmenou konzistenci vazelíny
  • aplikace z kelímku


Nejoblíbenější výrobek z Oriflamu. Je velmi oblíbený a populární, na výběr z více vůní. Já pravidelně kupuji karamel,nádherně voní, používám denně na pusu. Už si to bez něj nedokáži představit. Příště zkusím novinku třešně. Jsem si jistá, že tento výrobek si zachovává tradici a zachová ještě na několik let :)

  • cena
  • univerzálnost
  • vůně
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 12.6.2012 22:59:31

Zázračný kelímek jsem používala v době, kdy jsem teprve s kosmetikou začínala, tehdy mi vyhovoval a byla jsem s ním spokojená, ale když jsem se v kosmetickém světě trochu rozkoukala, zjistila jsem, že to žádný zázrak není. Obyčejná vazelína za pár korun udělá stejnou, ne-li dokonce lepší službu. Balení je nepraktické, špatně se do něj dostává.

  • Nedráždí pleť
  • Špatně se doluje
  • Zbytečně drahý


věk
35-44

Další recenze od 13.6.2012 10:30:47

Výborně promašťuje a malé oděrky se rychleji hojí, srovnávám to se včelí mastí, která má rychle hojící účinky. Jinak kelímek v několika nádherných vůních - vřele doporučuji všem - mě vyhovuje vanilkový - až na ten obal, malý a špatně se z něj dostává krém.

  • drobná poranění se rychleji hojí
  • malý obal a vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2012 11:15:19

Klasický kelímek, který je vyráběný snad už desetiletí mám velmi ráda. Používám ho snad na všechno - suché a spálené rty od sluníčka, suchá místa na pleti, záděrky u nehtů. Mám ráda jeho příjemnou a nevtíravou vůni. Ale vadí mi jeho balení, kde mi hodně mastičky zůstane pod nehtem. Uvítala bych balení v tubě.

  • promaš'ťuje
  • vůně
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 13:16:42

Přijde mi to, jako předražená vazelína v kelímku, odkud jde navíc dost špatně dolovat. Občas si ho dám na kůžičku okolo nehtů, ale kromě mastného pocitu s nimi nic nedělá. Moc nechápu, čím se tento výrobek dostal mezi legendy Oriflame. Zázračným ho neshledávám.

  • nevidím žádné
  • předražený
  • kelímek s úzkým ústím
  • mastný ale nehydratuje


Další recenze od 16.7.2012 13:43:26

Dobrý přípravek s úžasnou vůní, který zejména používám na popraskané rty a na akné,které vysušuje. Mamka ho používá při malých oděrkách a též si ho nemůže vynachválit. Jedinou nevýhodou je obal, zvláště pokud máte dlouhé nehty tak se "krém" dost špatně nabírá.

  • vůně
  • trvanlivost
  • obal


věk
25-34

Tento "zázrak" je obyčejná vazelína se včelím voskem v "hezkém" nepraktickém obalu a k tomu řádně přestřelená cena. Pokud chcete to samé, tak si kupte "Renapur", který je sice primárně určen k ošetření kožených věcí, ale i na pleti vám udělá službu stejně jako "zázračný kelímek" protože složení je naprosto totožné, pokud vynechám "limitky"

  • v této formě pro mě žádné
  • cena
  • obal
  • nadnesený název pro obyčejný funkční produkt


věk
15-24

Další recenze od 16.8.2012 20:02:45

Dodnes nechápu, kdo mu vymyslel název "Zázračný". Mně zázračný totiž opravdu nepřijde. Často jsem na něj koukala v katalogu a chtěla si ho koupit, pokaždé mě ale zarazila cena. Když jsem ho tedy dostala jako dárek, byla jsem dosti zklamaná, protože nevím, co na něm ostatní vidí. Že by mi vyléčil popraskanou kůži, to ne. Ani na rtech ho nesnesu.

  • vůně
  • špatně se nanáší
  • cena
  • nepozoruji nic zázračného


Další recenze od 29.8.2012 16:29:59

Miluji zázračné kelímky od Oriflame. Nejraději mám jeho čokoládovou a třešňovou verzi. Krásně hydratuje, zvláčňuje a ošetřuje. Mazala jsem si s ním zahojené tetování a krásně ho vždy vyživilo. Líbí se mi i jeho obal. Pro někoho může být kelímek nepraktický, ale mně se líbí. Je to originální :)

  • obal
  • účinnost
  • příchutě
  • žádné


Dlouho jsem o něm uvažovala, ale pokáždě jsem si řekla že tunu podobných najdu za lepší cenu. Když jsem ho ale dostala jako dárek, byla jsem zklamaná. Pod "zázračný" si představím něco co skutečně pomáhá. Tohle mi nepomohlo ani od popraskaných rtů, ani od suché kůže, je až moc mastný, na rtech nepříjemný a navíc to balení! Mám delší nehty a k produktu se nemám ani pomalu šanci dostat. Navíc balení neuvěřitelně malé a ne moc hygienické..

  • Nic
  • Balení
  • Nehydratuje
  • Mastný
  • Málo produktu


věk
15-24

Zázračný kelímek používám skoro pořád!! Měla jsem růžový který je bez vůně potom jsem měla hnědo-zlatý ten je myslím karamelový a ještě jsem měla takový smetanový ten je myslím vanilkový a nakonec červený nebo spíš vínový a ten je podle mě nejlepší !!! Stačí ho jenom trochu sice je drahý ale já ho kuouji pouze když je ve slevě a vydrží dlouho !! Používám ho na všechno jak na rty, tak třeba když mám opary nebo suché ruky !! prostě na všechno !! Vřele doporučuji :D

  • Vůně
  • Obal
  • Vydrží dlouho
  • Lehce rozmazatelný
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 30.8.2012 13:36:03

Super na suché rty a popraskaná místa. Balení je ideální do kabelky a všude se vejde, jen je pro mne opravdu velkým nedostatkem to, jak se špatně nabírá pokud míte dlouhé nehty. Je to dosti nepříjemné a rozhodovala byvh se, jestli si ho pořídit znovu.

  • Funkčnost
  • nepraktické balení


věk
25-34

Tento zázračný kelímek je fakt kosmetický zázrak! Krásně vyhladí rozpraskané rty, nos, lokty nebo suchá místa. Měla jsem dva kelímky bez vůně a teď jsem neodolala novince s vůní čokolády, která je stejně dobrá jako ta bez vůně. Aplikace z kelímku je sice trochu horší, ale to mě od další koupě neodradí.

  • funguje
  • kelímek


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2012 13:30:43

Zázračný kelímek je jediný výrobek od Oriflame, který mě zaujal. Má všestranné použití a je opravdu účinný. Používám ho v zimě na popraskané rty. Dále je vhodný i na ošetření nehtové kůžičky. Balení se mi vzhledově líbí, ale aplikace je celkem nepraktická. Dostává se za nehty. Cena přijatelná.

  • účinnost
  • cena
  • nepraktická aplikace


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2012 22:00:27

Tento výrobok mám vždy v kozmetickej taštičke a nosievam ho aj často so sebou. Je to jeden z najlepších výrobkov aké poznám na pery, suché miesta,zádery alebo kútiky. Býva v rôznych variantoch či už čokoládový,višňový alebo klasický neparfémovaný. Cena je veľmi prijatelná pretože býva často v akcii . Obal je praktický, aj keď niekomu môže vadiť nanášanie prstom. Mne osobne to nevadí. Určite odporúčam vyskúšať, neoľutujete .

  • zanecháva pery jemné a hebké
  • cena
  • dá sa použiť viacúčelovo
  • škoda,že sa nedajú zohnať staré limitky ako karamel a pod.
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2012 22:26:26

Z tohoto výroku mám smíšené pocity. Mám mandlovou verzi. Vůně neurazí, nenadchne, vlastně je taková neutrální, není nepříjemná, ale ani moc nevoní. Ze začátku jsem z něj byla nadšená, po čase však nadšení opadlo a nyní to hodnotím slovy: obyčejná, provoněná vazelína.

  • asi žádné
  • cena
  • skoro žádné účinky


věk
35-44

Další recenze od 20.12.2012 00:27:39

Zázračný tento kelímek skutečně není, ale občas se hodit může. Jako balzám na rty ho tedy nepoužívám; na rty mám ráda hutné a hodně výživné balzámy a tyto mazlavé vazelínové konzistence mi na rty příjemné nejsou, ani nemám pocit, že by to nějak extra hydratovalo. Na nehtovou kůžičku taky nepoužívám, to si vystačím s mastnějším krémem na ruce, kterým promažu celé ruce včetně kůžiček. Přiznám se, že jsem tento kelímek (ten v obyčejné verzi) dostala a docela dlouho mi doma jen tak ležel, ale ocenila jsem ho nedávno, když se mi na víčku udělal menší ekzém - extrémně suchá až šupinkovatá kůže, kterou jsem cítila obrovskou potřebu co nejvíc promazávat, ale oční krémy mě pálily. Napadlo mě tedy sáhnout po tomto neparfémovaném kelímku a musím říct, že mým očím prokázat opravdu dobrou službu, promazal aniž by podráždil a během pár dnů se stav výrazně zlepšil. Mám i třešňovou verzi, které jsem neodolala kvůli krásné vůni, ale využití pro něj téměř nemám. Jestli koupím někdy zase, nevím, ale nevylučuji to. Jinak ale souhlasím s názory, že se víceméně jedná o předraženou vazelínu. Balení mi nevadí, na oko vypadá mile.

  • neparfemovaná verze nedráždí citlivou pokožku
  • promazání suché pokožky
  • hezké vůně limitovaných verzí
  • cena vs. množství
  • běžně pro něj moc nemám využití


věk
15-24

Pro mě tento zázračný kelímek, není až tak zázračný. Má špatný obal, blbě se mi z něj bere balzám. Jinak jsem si balzám dávala na rty a kelímek měl stejný účinek jako ostatní balzámy. Už bych asi nekoupila. a ani nedoporučila svým známím, ale vím, že hodně lidí kupuje.

  • Má účinky jako normální balzám
  • Obal
  • Dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2012 10:06:05

Já jsem ho vyzkoušela až nedávno a taky mi nepřipadá nijak zázračný. Ničím mě neuchvátil. Obal ve tvaru skoro vajíčka je sice hezký, ale špatně se mi zavírá a nabírá balzám, nemám ráda upatlané ruce, takže aplikace nic moc někde na ulici. Jako balzám na rty má úplně obyčejné účinky, stejně dobré mi připadá i Labello a za míň peněz. Dostupnost je také hrozná.

  • je to průměrný výrobek
  • balení a aplikace
  • průměrné až podprůměrné účinky
  • předčí ho běžně dostupné balzámy na rty
  • dostupnost a cena


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2012 00:12:49

Mám velmi suché rty a v zimě mi praskají do krve, zázračný kelímek vždy pomohl a líbí se mi jeho univerzální použití i na jiné potíže. Mínus má určitě za nehygienický obal ze kterého se obsah musí dolovat, jinak by to ale nadruhou stranu ani nešlo. Taky mi vadí trošku cena, která mi přijde v porovnání s jinými produkty celkem vysoká.

  • univerzální použití
  • hydratuje
  • cena
  • obal


Další recenze od 23.12.2012 15:35:34

Tyhle kelímky jsou úžasné. Naprosto mně vyhovují, protože mám hodně suché rty. Akorát se mně nelíbí obyčejný kelímek bez vůně a vanilkový kelímek, nejvíce doporučuji mandlový, čokoládový a třešňový - moc pěkné vůně. Tohle je jediná věc, kterou mám od Oriflamu ráda. Kupuji vždy ve slevě, jinak se mně zdají drahé.

  • hydratuje
  • krásný obal
  • Úžasné vůně
  • není v tyčince
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 9.1.2013 12:11:46

Tak zázračný kelímek jsem vyzkoušela v různých variantách. Nejméně mi vyhovuje právě ta klasická varianta ( růžová ) bez vůně. Připadá mi těžko roztíratelný a tvoři například na rtech povlak. Používám ho tedy pouze na noc. Vyzkoušela jsem i v různých vůních třešně, karamel, vanilka a s těmi jsem moc spokojená. Kuppuji je, ale pouze když jsou v akci. Za plnou cenu mi příjdou předražené. Vytknu i docela dost nepraktický obal.

  • příjemná vůně ( vanilka, karamel, třešeň )
  • používám je hlavně na suché rty
  • cena ( pokud neni v akci )
  • obal
  • horší dostupnost


věk
25-34

Tento kelímek je pro mě opravdovým zázrakem. Kdysi, když začínal, tak si ho maminka koupila, to mi byl celkem ukradený, ale ona ho má dodnes. Já dostala jeho mandlovou variantu od kamarádky k svátku. Uchvátil mě jeho roztomilý obal, jeho vůně a konzistence. Zpočátku jsem ho používala jen jako balzám na rty (velmi účinný a příjemný) a na změkčená nehtových lůžek. Že je to nepostradatelný pomocník se vším všudy, o tom jsem se přesvědčila v době, kdy mě skolila neúprosná rýma. Řeknu vám, bez zázračného kelímku bych se neobešla a nemohla pro odřený nos smrkat. Takhle se to obešlo bez bolestivě odřeného nosu, dokonce se mi noc ani nesloupal. Proto tuhle věcičku bez výhrad doporučuju.

  • Krásný obal
  • Účinnost
  • Vůně
  • Struktura
  • Nemá


věk
25-34

Další recenze od 18.2.2013 16:01:04

Shrnuto do pár slov, zázračný kelímek představuje legendu firmy Oriflame. Je to jeden z jejích nejznámějších a nejoblíbenějších výrobků prověřený mnoha zákazníky. U mě nesmí chybět řadu let. Na obrázku není tak evidentní a znatelné, jak je malý (15ml), ale sama z vlastní zkušenosti můžu říct, že vydrží velmi dlouho. Má poměrně hutnou konzistenci, takže ho stačí nanést jen maličko a pohodlně se rozetře. Využití je opravdu mnohostranné, kdekoliv jsou hrubá místa, skvěle hydratuje a pečuje o rty, nehtová lůžka, paty, lokty, je vynikajícím pomocníkem i při rýmou odřeném nose, oparech, odřeninách, jizvičkách. Je dobré ho uchovávat pokud možno v chladu, protože jeden z mých prvních zázračných kelímků se mi po pár měsících zkazil, začal divně vonět, i konzistence byla jiná. Takže od té doby si dávám pozor a kelímek uchovávám v chladu a suchu.

  • opravdu pomáhá
  • univerzální použití
  • léty prověřený výrobek
  • kvalitní značka
  • vůně
  • špatné dostávání mastičky z kelímku


věk
25-34

Další recenze od 18.2.2013 16:23:29

Výrobky firmy Oriflame obecně moc nemusím, ale zázračný kelímek mě celkem překvapil. Používám ho na popraskané koutky úst, na které během zimy občas trpím, díky němu léčbu vždy urychlím. Co shledávám jako nepraktické je však obal, špatně se k balzámu dostává s delšími nehty. Pro použití mimo domov, kde si člověk nemůže umýt ruce, je to nehygienické.

  • pomoc při popraskaných koutcích
  • kelímek dlouho vydrží
  • nepraktický obal


věk
25-34

Další recenze od 18.2.2013 21:14:15

Tomuto "zázračnému" kelímku dávám 3 body..Pro mě má opravdu všestranné využití - mastičku dávám na popraskané rty a koutky, na suché klouby (lokty) nebo mažu nehtovou kůžičku. Pomáhá mi proti záděrám a kupodivu i proti třepení nehtů. Všimla jsem si totiž, že pokud si denně mažu nehtovou kůžičku a promastím i celý nehet, tak se mi poté nehty tolik netřepí a jsou jakoby odolnější a pevnější. Vím, že by na to snad vliv mít nemělo, ale na mě to tak prostě působí :) Co mi vadí je právě kelímek, ze kterého se mast špatně dostává (především pokud je jí tam méně) a obecně nemám ráda, když si prsty aplikuji nějaký balzám na rty - přijde mi to nehygienické.

  • dobře promastí
  • příjemná vůně
  • cena - pokud není v akci
  • kelímková nádoba


věk
15-24

Další recenze od 24.2.2013 19:21:12

Mám čerešnový a som úplne spokojná. Dávam si ho stále na noc, no kedže je maličký vôjde sa do hocakej kabelky. Balenie je síce nepraktické, lebo ked si ho chcete dať, umažete si prst, no tá vôňa je perfektná. Pomáha mi aj na kútiky a aj na suchú kožu okolo nechtov.

  • super vôňa
  • účinnosť
  • balenie


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2013 13:54:17

KARAMELOVÝ: Nejprve k obalu: je z kvalitního plastu, takže při pádu se hned nerozbije, vyhovuje mi i šroubovací víčko, jinak je obal nejnepraktičtější, co jsem viděla. Díky tmavé barvě je dovnitř špatně vidět a člověk často omylem opatlá celý prst. Nedovedu si představit, jak zprázdnějšího balení doluje balzám někdo s dlouhými nehty. Co se týče obsahu, tak miluju tu chuť a vůni! Balzám má příjemnou nelepivou konzistenci a docela rychle se vsákne. rtům uleví, nicméně nezaznamenala jsem, že by je nějak zahojil. Kelímek tedy nepovažuji za nějaký zázrak. Časem si ho ale možná koupím, až se mi začne stýskat po té karamelové chuti :)

  • chuť a vůně (karamelový)
  • nepraktické balení
  • není zázračný - nezahojí rty


věk
25-34

Super věc, co ho znám, ještě se nestalo, aby chyběl v kabelce...Opravdu vhodný úplně na všechno. Pokud mám popraskané rty, jako zázrakem kelímek opravdu zafunguje a rty jsou zas jemné...Používám i na nehtovou kůžičku a ruce celkově. Moji nejoblíbenější verzí je třešňový. Jediná nevýhoda je balení, kam můžete sáhnout jen čerstvě umytou rukou...Jinak je to nehygienické.

  • Cena
  • Všestrané použití
  • Obal


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2013 12:12:57

Celkem fajn kelímek, ale žádný zázrak, i když mi docela pomohl v zimě na suchou kůži kolem nosu. Konzistence je klasická, jako kterýkoliv jiný balzám, vůně je taky fajn. Naprostá katastrofa je ale jeho neskutečně nepraktické balení. Obsah se z něj doluje opravdu špatně, obzvláště s delšími nehty. Dostala jsem jako dárek, sama bych si ho nekoupila.

  • možnosti využití
  • vůně
  • nepraktické balení
  • poměrně vysoká cena


Další recenze od 7.3.2013 19:58:59

Tento kelímek je sice fajn, ale nijak extra zázračný mi nepřijde, vzhledem k tomu, že v jeho složení nejsou žádné překvapivé "ingredience". Cena už je dnes celkem přijatelná, ale dříve byla hrozně přehnaná. Měla jsem i verzi s vanilkou, a ta byla moc fajn, hrozně hezky voněla. Kelímek jsem vždy dostala jako dárek, sama bych si ho asi nekoupila.

  • hezký obal
  • některé vůně
  • nic extra


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 12:00:39

Tento kelímek od Oriflame jsem dostala od maminky a musím říct, že jsem si ho oblíbila. Nejčastěji ho používám jako balzám na rty. Na rtech je opravdu příjemný, přijde mi, že rty chrání a hydratuje. Pár věcí mi na něm ale vadí - to že je to "kelímek", ale to se nesmím divit, když se to jmenuje "Zázračný kelímek" a pak také, že se vzory, které na něm jsou, rychle ošoupou (nosím ho v kabele). Super ale na druhou stranu je, že staaaašně dlouho vydrží - mám ho už více než rok, za mě ANO :-)

  • hydratuje rty
  • chrání rty proti mrazu
  • cena
  • musí se do něj sahat prsty
  • rychle se ošoupe nápis


věk
25-34

kelímek jsem dostala k vánocům, sama bych si jej nikdy nekoupila - jde podle mě pouze o obyčejnou vazelínu, která nemá žádný extra efekt a účinky. oriflame zde svým názvem "zázračný" rýžuje na hlouposti lidí. kdybychom si koupili obyč. vazelínu z DM za 30kč, tak uděláme líp! :) za mě tedy ne, nekoupila bych si to a cena je strašně přemrštěná. navíc nepraktické balení - do kterého se sahá prsty, nepříjemné mimo domov, kdy není možnost umýt si ruce.

  • vyživí rty
  • vhodné na suchou kůži
  • stejný efekt jako 10x levnější vazelína
  • cena je přemrštěná
  • nepraktické balení


věk
15-24

Další recenze od 28.3.2013 23:39:01

Tento zázračný kelímek od Oriflamu mi velmi vyhovuje. Výborně hydratuje, je na rtech příjemný a vypadá na rtech dobře a vydrží i celou noc. Cenově je dražší, což mi trochu vadí, ale zase déle vydrží. I přes cenu bych si ho ale koupila znovu, i když teď jsem najela na tyto kelímky s balzámy na rty z DM od Baley, ty stojí okolo 30 Kč, jsou podobné a taky výborné. Tento kelímek od Oriflamu je ale víceúčelový a hojí např. i drobné rány...za mě doporučuji. Měla jsem ten klasický a pak višňový, ty jsou oba dobré. Jediný, který mi nevyhovuje svou vůní je ten čokoládový, ten mi opravdu smrdí....

  • Hydratace
  • Výdrž
  • Je dražší


Další recenze od 28.4.2013 00:20:35

Mamka mi ho koupila, protože jsem měla hodně suché oční okolí a tak jsem ho začala používat. Měla jsem třešňový a musím říct, že je to vážně super věc! Úžasně to voní a hydratuje, ale cena je docela přemrštěná, ale když si počkáte na slevy, tak se vyplatí;) Už sem mamku prosila aby mi objednala kokosový a už se na něj těším! Opravdu je to super věc a je multifunkční, takže jí nevyužijete jen na něco;)!

  • Hydratace
  • Pěkné balení
  • Vůně
  • Cena
  • Balení je sice hezké ale kapku nepraktické


věk
25-34

Tento produkt používáme doma snad již od počátku Oriflamu v ČR, tehdy byl Zázračný kelímek (Tender Care) dražší, teď bývá v akci za výbornou cenu. Nezkoušela jsem jiné nové vůně, jen tu klasickou, na kterou jsem navyklá už cca 20 let. Používám ho na rty, pokud je mám popraskané, na jakékoliv odřeniny, aby se urychlilo hojení. Je dobrý na sušší místa - lokty, já mažu i kotníky, ve velkých mrazech ušní boltce, ... Je zkrátka univerzální a najde uplatnění v každé domácnosti. Já ho mohu jen doporučit! Jedinou nevýhodu vidím v tom, že je nutné do kelímku šahat prsty, ale tak nějak to u tadytoho výrobku beru, přece jenom ho znám skoro celý život.

  • cena, je-li v akci
  • deální k ošetření popraskaných rtů, loktů, nehtových lůžek či jakýchkoliv suchých, hrubých a zanícených partií
  • obsahuje včelí vosk
  • cena mimo akce vzhledem k malému balení 15 ml


věk
25-34

Zázračný kelímek zázračným opravdu neshledávám. Balzám mi na můj vkus přijde moc mastný, nijak extra hydratační ani pečující. Od suchých míst mi nikdy moc nepomohl. Nejšílenější mi ale přijde balení s úzkým hrdlem, při pokusu něco vydolovat mi víc balzámu vždycky skončí pod nehtem než na prstu. Podruhé už nekoupím.

  • pro mě nic
  • nehydratuje
  • mastný
  • obal


věk
25-34

Zázračný kelímek je vlastně jenom koncentrovanější balzám na rty. Nic zázračnýho, aspoň ve smyslu všestrannosti produktu, od něho nečekejte. V tomhle je ale špatný český překlad, který tam bezostyšně dává slovo zázračný. Samotný balzám je ale skvělý. Já mám třešňový a voní tak úžasně, že na něj hned dostanete chuť. Bohužel nebo bohudík balzám ale nechutná vůbec nijak, takže ho nebudete potají ujídat :D Nejen, že chrání rty před rozpraskáním a vysušením, ale dokonce pomáhá když máte podrážděnou pokožku okolo úst. Já si tím mažu pusu a okolí, když mám poškrábanou pokožku od přítelových vousů :D Musím říct, že je to fakt skvělý výrobek, ale pokud se vám moc nevysušují rty, tak to zas není nějaká nezbytnost a určitě by se daly najít stejně dobré balzámy i v drogériích nebo lékárnách.

  • urychluje hojení
  • předchází popraskaným rtům
  • hydratuje
  • cena bez slevy


Další recenze od 13.8.2013 20:30:44

Jako první jsem si koupila klasický kelímek. Kdybych měla hodnotit zrovna ten, jako první bych dala palec dolů za "vůni", protože mě vůbec nevoní. Nejhorší na tom je, že to je opravdu cítit, ikdyž to máte na rtech do té doby, než se to vsákne. Čím se dostávám k dalšímu bodu a to tomu, že existují i jiné variace vůní. Já osobně mám třešňový a ten je skvělý, tedy hlavně ta vůně, funkci bych řekla, že mají všichni stejnou. Vždy, když si kelínkem natřu rty a oční okolí, projdu kolem lidí, tak se mi hned všichni zeptají co to tak hezky voní a většinou hned objednávají. Jediný palec dolů bych dala za cenu, která je bez akce, dle mě, celkem vysoká ( bez slevy tuším 219,-) na tak malinký kelímek a taky za balení, které je nepraktické zejména při delších nehtech, protože se balzám dostává za nehty. Ale zase dloouho vydrží, já už toto jedno balení mám asi rok, používám ho vždy, když mám suché rty, což je celkem často a ještě tam mám takovou menší půlku :))

  • účinek
  • výdrž
  • vůně (u jiných druhů, než klasik.)
  • cena
  • vůně u klasick. kelímku


věk
35-44

Další recenze od 21.8.2013 23:02:24

Zázračný kelímek no nevím , koupila jsem si ho na popraskané rty a né moc dobrý účinek , řekla bych že hydratující balzám je lepší , špatně se nanáší - aplikuje , obal výrobku je vážně velmi nepraktický , karamelový hezky voní a to je jediná 100% kladná vlastnost , kdyby nebyl v akci tak si ho nekoupím , jeden z výrobků oriflame který mě nenadchnul.

  • nevím
  • nesplňuje reklamu
  • málo hydratační
  • špatná aplikace


věk
15-24

Klasický zázračný kelímek:První zázračný kelímek jsem dostala zdarma.Všichni si ho chválili,tak jsem se těšila,až ho vyzkouším.Bála jsem se,že v tom kelímku bude moc ztuhlý,ale je tak akorát hustý.Jediná věc,co mi na něm vadí je,že se z toho kelímku blbě dostává a skoro vždycky se mi dostane za nehty.Je škoda,že je tak malý,ale teď tu cenu trochu zlevnili,takže to není tak hrozné. Vanilkový:Vanilkový kelímek jsme koupili babičce.Ta si ho chválí.Nádherně voní!

  • vůně
  • akorát hustý
  • blbě se z toho kelímku dostává


věk
35-44

Další recenze od 21.10.2013 12:11:51

Tento zázračný kelímek od Oriflame si pamatuji ještě ze svého dětství, kdy jsem ho poprvé uviděla u své babičky a moc se mi líbil. Já jsem si ho sama koupila až v dospělosti, kdy dělala kamarádka prodece u Oriflame. To, že se prodává již tolik let svědčí o jeho kvalitě. Já osobně jsem ho používala pouze na hodně suché a popraskané rty. Pomohl výborně. Řekla bych, že lépe než balzám na rty. Bohužel mi ale nevyhovuje jeho balení a aplikace, kdy se nanáší prstem. Trpím na opary a díky aplikaci prstem jsem vždy po aplikaci měla i opar. Takže já osobně si ho už kupovat nebudu (leda by ho zavedli ve formě i s aplikátorem). Jinak je ale výborný a rozhodně doporučuji.

  • super na suchou a popraskanou pokožku rtů
  • aplikace prstem


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 18:14:46

Velmi dobrý balzám na rty. Pomáhá mi na "zimu" na rtech. Taky docela dobře hojí škrábance a roznípané pupínky, takže ho používám i celkově na obličej. Příliš mi nevoní, ale svými odstatními vlastnostmi tento nedostatek vyrovná. Obal je sice na pohled pěkný, ale těžko by se z něj dovolaly poslední zbytky s dlouhými nehty (což ale není můj případ).

  • hojí rty a kůži
  • vůně


Takže musím říct, že mě zázračný kelímek jako vánoční dárek opravdu nadchnul. Dostala jsem ho loni a nedám na něj dopustit. Má krásné balení, hezky voní, je maličký a vejde se do kabelky. Funguje bezvadně na rozpraskané rty, když mám na sobě nějaké škrábance, červený a suchý nos od rýmy. Je použitelný skoro na všechno. Cena je taky velice přijatelná. ;) Jediný jeho nedostatek je vybírání zbytku z kelímku, nemám ráda, když mi to zaleze za nehty.

  • Hezký kelímek
  • Možnost využití
  • Přenosnost
  • Cena
  • Vybírání zbytku produktu z kelímku


věk
35-44

Další recenze od 9.12.2013 12:35:37

Mám šest druhů, tedy všechny kromě toho "bez příchutě", dostala jsem je jako dárek - a nic zázračného na nich není, možná u toho čokoládového ta vůně. Používám je pouze jako balzám na rty, ale i obyčejný jelení lůj, co byl kdysi dostat, byl lepší - natřu suché rty, chvíli mám pocit absolutního umaštění, ale za dvě hodiny můžu natírat zase. Balení je sice hezké, dobře to vypadá, malé barevné kelímky pohromadě, ale výsostně nepraktické a nehygienické. A navíc jsou vyrobeny v Indii ... no, minu tu zásobu, co mám a víckrát nechci.

  • vůně
  • nepraktické balení
  • nic moc účinek


věk
15-24

Další recenze od 22.12.2013 16:09:13

Nechápu podle čeho byl vůbec tento kelímek pojmenován, že je zázračný, protože to opravdu není. Je to jen obyčejná parfemovaná vazelína nasoukaná do kelímku a všichni se z toho můžou... Tento kelímek jsem dostala ke svátku. Sama bych si ho nekoupila, když bych chtěla vazelínu, tak si jí koupím ve větším balení za mnohem menší cenu. Nechápu jak někdo za tak malé množství obyčejné vazelíny může dávat 100 a více korun. Navíc ani ta vazelína v kelímku není nic extra. Se suchými rty si neporadí, s lokty taktéž ne. Pro mě je toto kosmetický propadák.

  • žádné
  • cena neodpovídá kvalitě
  • neplní svojí funkci
  • není vůbec zázračný je to obyčejná parfemovaná vazelína


věk
15-24

Další recenze od 11.1.2014 18:21:29

Balení je pěkné a malé. Ovšem je kapku nepraktické, zvláště pro někoho s dlouhými nehty. A vnitřek?! S tím jsem naprosto spokojená. Používám ho pouze doma. Hodně mi pomáhá na popraskané koutky. Příjemně voní. Název "zázračný kelímek" opravdu sedí, má mnohá využití. Až ho spotřebuji, chystám se pořídit si další, i když cena není nejmenší.

  • -vůně
  • -pomáhá
  • -balzám se špatně doluje z balení


věk
15-24

Další recenze od 22.1.2014 18:32:53

Jedna z nejlepších hojivých mastí na rty. Milujem tu vůni, je dost výrazná ale není nepříjemná. Na moje popraskané rty je to užasné. Vačšina výrobku které jsem použila mi pomohli ale vždycky když jsem ji prestala používat tak mi rty popraskali ješťe víc. Tohle používm stále a jsem s tím spokojna. Zkalíška se zle vyndáva když máte dlouhé nechty. ja používam malej šteteček takže nemám s tím problem.

  • vůne
  • konzistence
  • rty jsou po nem hezky vláčne
  • z kalíška se špatne vyndava maast prstem


Další recenze od 19.2.2014 21:27:16

pro mě super pomocník. Nejvíce mi voní černý rybíz... všichni mi říkají, že to voní jako pendreky - miluju tu vůni a kelímek používám na popraskané rty, nehtová lůžka a pod nos když mám rýmičku a fakt to funguje!! :) Sice balzám na rty používám jiný, ale když zrovna dojde ráda sáhnu právě po tomto kelímku. V plánu mám " ochutnat" ještě karamel a mandle voní taky úžasně, kokos taky super,ale čokoláda zklamala to je šílený smrad. můžu doporučit tento výrobek ;) :))

  • vše
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2014 13:20:38

Koupila jsem si třešňový, protože byl zrovna v akci. Velmi hezky voní, a opravdu pomáhá léčit popraksané rty i kůži. Za tu cenu ale žádný zázrak, v podstatě úplně stejně poslouží obyčejné sádlo nebo jelení lůj z lékárny za mnohem nižší cenu. Jediné plus je podle mě hezká vůně, ale jinak už si jej znova nekoupím.

  • pěkná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2014 23:12:35

V čem tkví tento zázrak, to opravdu netuším - spíše je to podle mě hodně dobře promyšlený reklamní tah. Jinak je to obyčejná vazelína, která se dá pořídit za dvacku a udělá stejnou službu. Navíc ten kelímek je tak strašně nepraktický, z něho můžete obsah max. dolovat nehtíky (pokud je ovšem máte). Produkt /vazelína dobře promašťuje suché a popraskané rty, ale určitě neléčí ranky nebo roztržené koutky. Podle mého vyhozené peníze.

  • dobře promašťuje
  • hrozný nepraktický obal/kelímek
  • nic zázračně neléčí
  • přemrštěná cena


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2014 13:43:21

Já ho mám ráda, pořád někde po kabelkách jeden, dva mám. Nejraději mám vanilku a třešeň. O tom jak moc je zázračný by se dalo asi dlouho polemizovat, ale já ho používám jako balzám na rty a jako ten funguje bezvadně, popřípadě, když se mi někde udělá velmi suché místečko. Jako naprosto neštastný řešení považuji ten kelímek, kdy to človék musí dostat ven špičkou nehtu.

  • Dobrý jako balzám na rty
  • Hezky voní
  • Špatně se dostává ven z kelímku


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2014 14:01:54

Tento kelímok( na SR sa volá hojivý zázrak) používam v prvom rade ako balzam na pery,na čo je úplne geniálny,ale aj na škrabančeky,suche miesta na rukách alebo na nejaké podráždenie a zabral vždy.Konzistencia je dobrá,vôňa dobrá(používam neparfémovaný alebo vanilku).Obal drží pekne,nerozbil sa mi ani jeden a to sa válajú v taške,horšie je to,keď človek chce produkt dostať von.Je to trocha nepraktické,mám dlhé nechty a ide to niekedy naozaj ťažko,hlavne,ak je už na dne.Dlho vydrží,netreba ho veľa a dobre sa roztiera.Miestami mi síce pripadá ako dosť predražený balzam.Ale celkovo som spokojná

  • ako balzam na pery je skvelý
  • dobre sa roztiera a hydratuje
  • dlho vydrží
  • nepraktický obal
  • niekedy cena


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 16:48:10

Vyzkoušela jsem obyčejný, černý rybíz a mandlový. Vůně jsou naprosto úžasné, ale co se kvality týče, na normální zázračný kelímek nemají. Je vhodný na jakékoliv popraskané místa. Balení vydrží delší dobu. Hodnotím velmi kladně. Rozhodně doporučuji. Velmi praktická věcička. Super i jako dárek, který rozhodně nezklame. Tahle drobnůstka by neměla chybět v žádné kosmetické taštičce.

  • cena - kvalita
  • vůně
  • obal


I přesto, že aplikace na rty je děsně nepraktická a nehygienická, tak už jsem vyzkoušela snad všechny varianty, protože tak nádherně voní (kromě originálu, ten mi počase začal i smrdět)!! Jsou hodně ošetřující, takže i třeba moje lokty jsou za něj rády. Když nemám krém na ruce, tak ho používám i místo něj (mám je hodně suché). Určitě si ho pořídím znova i přes negativa. Jinak u mě vedě karamelová varianta.

  • boží vůně
  • dlouho vydrží
  • bezvadně plní funkci
  • je bezbarvý
  • nepraktická a nehygienická aplikace


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 21:50:36

Oriflame jako značce příliš nedůvěřuji, i když některé výrobky se osvědčily. Bohužel tento nepatří mezi ně. Mám hodně popraskané ruce, zkusila jsem si ho natřít a nefungovalo, dokonce i pálilo. Nevím, jakou přesně mám vůni, ale voní jako vanilka, skořice, perník a jablka, což podle mě není ta nejlepší kombinace. Navíc ta cena za tak titěrný kelímek...

  • asi nic
  • neurčitá vůně
  • cena
  • malé množství
  • příliš neúčinkuje


Další recenze od 11.1.2015 17:14:22

Kelímky jsou bezva. Asi nejvíc mi sedl mandlový, ale ani vanilka a kokos nejsou špatné. Obyčejný neparfemovaný moc nemusím, jsem trošku na ty vůně :o) Na rtech jsou moc příjemné, hlavně oceňuju, že nemají žádnou pachuť při ochutnání, což hodně balzámů má. Nehydratuje sice na kdovíjak dlouho, ale pro nás "mazaly ze zvyku" to není problém. Na sušších místech zase mastí hodně, takže jsem ho přestala používat třeba na nehtová lůžka, ale co. Mám ráda i balení, kelímek vypadá pěkně a po vypotřebování krabičku použiju na vlastní doma vařené balzámy. :o)

  • vůně
  • bez pachuti
  • konzistence na rtech
  • dlouho vydrží
  • balení
  • standardní cena (200 je dost, v akci to jde)
  • mimo rty se hůř vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 1.2.2015 17:35:54

Podle mě zázračný kelímek zase až takový zázrak není, spíš naopak. Jelikož kamarádka dělá oriflame poradkyni, měla jsem už (nedobrovolně) vechny varianty, ktré se liší jenom vůní, jinak jsou všechny nanic. Zkoušela jsem na rty, na odřený nos od rýmy, na šupinky a suchá místa a žádný zázrak se teda nekonal. Hydratace žádná, všechno zůstane na povrchu a jenom tu pokožku umastí. Navíc to balení je katastrofa, sice je malé a vhodné do kabelky, ale vždy se mi produkt dostane za nehty.

  • nevím
  • nehydratuje
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 21:25:39

tyto kelímky mám moc ráda, používám je na suchá místa, nejen na rty, vyhovují mi, ale chtěla bych je používat na rty častěji, ale nevyhovuje mi balení v kelímku, kam se musí sahat prsty, což někde na cestách nejde, mám více variant: originál, višeň, čokoláda, karamel, vanilka, kokos, mandle, černý rybíz, některé jsem už spotřebovala, baví mě limitované vůně

  • vyživuje
  • vyhovuje na suchá místa
  • kelímkové balení nevhodné na cesty


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 19:58:38

Tento balzám je naprosto univerzální a opravdu perfektní v boji se suchými rty. Krásně rty vyživí a je na rtech příjemný. Zakoupit se dá v různých provedeních. Můžete si vybrat buď neparfemovaný balzám a nebo parfemovaný balzám. Já vyzkoušela všechny vůně z dárkové sady, tedy kokosovou, vanilkovou, višňovou a karamelovou. Vůně jsou trošku sladké, ale na rtech to tolik nevoní, takže se nemusíte bát. Kelímky vyrábí v různých barevných provedeních. Jako jedinou nevýhodu vidím aplikaci balzámu, protože pokaždé musíte "hrábnout" prstem do kelímku, což není zrovna praktické. Celkově produkt doporučuji.

  • vůně
  • vyživení
  • aplikace


věk
25-34

Další recenze od 2.5.2015 17:42:15

Vždy sa nájde nejaká dobrá duša ktorá mi tento"hojivý zázrak"podaruje. Už som mala karamelový,čerešňový, čokoládový, vanilkový a teraz som dostala ružový. Rozhodne by som sa veľmi tešila tomuto zázračnému darčeku keďže cena nieje vždy priaznivá pokiaľ by mal na mňa nejaký účinok. Proste mne nehojí nelieči ani inak nepomáha absolútne na nič.Jedine nechá miesto ktoré nim natriem mastné a žiadne hydratovanie, upokojenie ani liečenie sa nekoná. Ako jeho plus vidím taký chutný obal(ktorý dievčatá ale uznali za nepraktický) v rôznych farbách väčšinou so zlatým logom a úžasnú vôňu jednotlivých"zázrakov". Naozaj voňajú ako karamel čokoláda, vanilka atď. :)

  • rozkošný obal
  • vôňa pri"uchuteních"verziách
  • na mňa nemá žiaden hojivý upokojujúci ani iný"zázračný"účinok


věk
15-24

Dostala jsem ho od kamarádky a nemůžu vynachválit. Byla to v zimě moje záchrana, protože jsem měla šíleně rozpraskané rty. Mě samotnou by nenapadlo si tento kelímek koupit, protože mi to přijde nepraktické, ale byla jsem překvapená, že jsem si na takové balení rychle zvykla. Mám čokoládovou příchuť a vždy když si potírám rty, tak mám chuť to sníst... :D

  • Hydratace
  • Příchuť
  • Výdrž
  • Nic


Další recenze od 1.9.2015 20:00:36

Jediný balzám, který mi pomůže i na příšerně popraskané koutky, opary a popraskanou pusu. Tento balzám má vynikající hydrataci! Na můj vkus je dost drahý, vůbec mi nevoní, i když by měl být cítit po vanilce. Dále co mi velmi vadí je, že je v kelímku což je nepraktické a nehygienické natírání přes prst, obzvlášť s dlouhými nehty.

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • kelímek


věk
25-34

Obyčejná vazelína v roztomilém balení s příjemnou vůní za luxusní cenu. Vyzkoušela jsem asi osm různých vůní, nejraději mám kokosovou, nejméně mi voněla třešňová. Balení je nepraktické a nehygienické, musí se do něj sahat prsty a zbytky balzámu jdou s delšími nehty špatně vydolovat. Balzám promastí a zvláční pokožku nebo rty, ale to je asi tak všechno. S popraskanými rty si neporadí, s hrubými lokty také ne. Další už bych si nekoupila.

  • vůně
  • nepraktický obal
  • nehygienické balení
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 12.12.2016 22:21:55

Zakoupila jsem si ho na suché lokty, ale na ty mi vůbec nefunguje, ale na rty jako balzám pro mě nebo pro dceru je poměrně dobrý. Mám klasické růžové balenía zakoupila jsem i vánoční se skořicí a pomerančem. krásně voní a máme ho rádi. když je v akci, koupím. Má hezky hutnou texturu, jen mi krapet vadí, že se do toho musí sahat rukama, možná by tubička byla lepší...

  • pěkně zvláční rty
  • na lokty mi moc nepomáhá


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2017 12:47:00

Zlákala mně ke koupi krásná sladká vůně a hezký malý kelímek. Tím to pro mně taky asi skončilo. Konzistence balzámu se mi vůbec nelíbila, byl hodně ulepený a blbě se mi nabíral, vždycky jsem měla balzám za nehtem ještě půl dne a navíc je hrdlo kelímku celkem úzké, takže se do něj hůře dostává. Balzám byl na rtech příjemný, lehký, ale taky trochu lepil a ta vůně mně po chvíli obtěžovala. Znovu již nekoupím.

  • Hydratace
  • Vůně
  • Balení v kelímku
  • Lepí


Další recenze od 29.5.2017 19:57:07

Mám příchuť karamel, která voní spíše ořechově,dřevovitě a celkem uměle. Účinky jsou ovšem super, pomáhá na suché rty, nebarví, nestéká ze rtů, dá se nanést na noc ve větším množství a nechat vstřebat. Velkou nevýhodou je balení v kelímku, který má jednak malý otvor a někomu může vadit, že se do něj sahá prsty. Na druhou stranu je malé balení praktické na cesty nebo do kabelky.

  • Účinek
  • Balení
  • Aplikace prsty


věk
25-34

Zázračný kelímek od Oriflame je fajn - skutečně funguje, co slibují v katalogu, to splní. Plusové body navíc výrobek sbírá i tím, že je možné jej koupit v mnoha "příchutích". Nicméně pokud si koupíte v lékárně nebo v drogérii kosmetickou vazelínu, službu vám to udělá stejnou (navíc za mnohem méně peněz dostanete mnohem větší množství výrobku).

  • Široká škála "příchutí"
  • Syntetický původ


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Carmex Original

3.8 71% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Labello Classic Care

3.5 64% 22 recenzí