Purity Vision Růžová voda recenze a zkušenosti

Tonizace Purity Vision Růžová voda
Tonizace Purity Vision Růžová voda - obrázek 1
Tonizace Purity Vision Růžová voda - obrázek 2
5 3.6 18
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 128 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Purity Vision

Recenze produktu
Purity Vision Růžová voda

Další recenze od 31.5.2012 10:27:08

Ružovú vodu som si kúpila náhodou a je to jeden z najlepších pleťových výrobkov, aké používam. Krásne hydratuje pleť, napne, vyhladí drobné vrásky, osvieži. Výborná je na zmiešanie pleťových olejov na tvár, aby som nebola dlho mastná. Odporúčam!!! Dostať ju kúpiť v predajniach DM-drogérie medzi prírodnou kozmetikou.

  • hydratuje
  • osviežuje
  • vyhladí drobné vrásky
  • napne pleť
  • bez parabenov


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 17:03:58

Zatím nejlepší květinová voda, kterou jsem měla, a to jich bylo dost :). Jako jediná totiž obsahuje jenom 100% růžový hydrolát a žádné chemické konzervanty ani alkohol. Což mi ze začátku tedy přišlo zvláštní, ale opravdu je stále čerstvá (má se spotřebovat do 6 měsíců od otevření). Na pleti je velmi příjemná, používám ji především na dočištění, je úžasně osvěžující a mírně tonizující. Nádherně voní po růžích. Také je dobrá před aplikací hutnějších krémů založených na rostinných olejích a máslech (MuLondon), protože uzamkne vlhkost v pleti, a dá se použít i do vlasů na lepší rozčesávání nebo na tělo pro zklidnění pokožky apod. Cena je malinko vyšší než u jiných květových vod, ale za mě oprávněně a budu kupovat znovu.

  • 150 ml balení vydrží dlouho
  • dobrá dostupnost - v DM
  • všestranné využití
  • 100% čistý přírodní hydrolát
  • vůně
  • osvěžuje a tonizuje pleť
  • hypoalergenní, i na nejcitlivější pleť
  • žádné


Další recenze od 10.1.2013 22:23:04

Jedním slovem... no dobře, tak dvěma - dokonalost sama! :-) Nemám co vytknout. Opomíjivá vůně a příjemný pocit na pleti. Neobsahuje alkohol ani další složky, má certifikát BDIH a krásně hydratuje. Něco takového jsem celou dobu hledala. Líbí se mi i skleněný obal a možnost aplikace přes rozprašovač, který mě zahalí do "růžové" mlhy. Nevýhodou je o něco vyšší cena, ale za tu investici to stojí. Příjemná je i dostupnost v drogerii DM (nyní prodávají 100+50ml zdarma za 199,-).

  • Čistá vůně
  • Přírodní složení bez dalších přísad a bez alkoholu
  • Hydratace a osvěžení
  • Univerzální použití
  • Pro někoho možná cena


věk
35-44


dehydratace
střední

Úžasný přípravek. 100% přírodní složení. Krásná vůně, jsem na ní závislá. Obal je moc hezky udělaný - je to skleněný flakonek, na druhou stranu je to nevýhoda co se týče nošení v kabelce - je poměrně těžký. Skvělý na tonizaci pleti i osvěžení kdykoli během dne! Prodává se i náhradní náplň a obyčejné lahvičce (350 ml), takže originální dražší flakon stačí koupit pouze jednou a poté už jen doplňovat.

  • krásná vůně
  • aromaterapeutické účinky
  • viditelně zlepšuje pleť
  • těžký obal na nošení v kabelce


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.10.2013 10:18:49

Nejlepší pleťová voda na trhu. S pletí dokáže uplné zázraky, hydratuje, léči mírné akné, omlazuje, krásně voní, lze použít jako podklad pod obličejové oleje, dočištění pleti, před nanesením krému, přes den jako osvěžení, fixace make -upu...Nedám na tuto vodu dopustit, 100% složení bez alkoholu, ve spreji, nanášim na plet kdykoliv si vzpomenu, krásná vůně :-)

  • hydratuje
  • bez alkoholu
  • 100% přírodní
  • cenově dostupná
  • dělá se i 350ml náplň
  • zjemňuje plet
  • osvěžuje
  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Toto je pre mňa jedna z najlepších pleťových vôd a zároveň toník. Neobsahuje alkohol, tak zvláštne príjemne vonia a moju pleť nevysušuje. Oproti kvetinovým vodám od Saloos je pre mňa oveľa lepšia zložením ale aj pomerom cena/ veľkosť. Má krásny obal aj keď je trochu tažší ale ja ju mám v podstate len doma, keď cestujem tak ju prelievam. Určite kúpim znovu.

  • čistiace a hydratačné schopnosti
  • neobsahuje alkohol
  • vôňa
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.3.2014 17:56:05

Růžovou vodu jsem si po nadšených recenzích zde koupila, ale bohužel mojí pleti vůbec nesvědčila :( Mám pleť dehydratovanou a po použití této vody jsem ji měla ještě více vysušenou, dělaly se mi šupinky, pleť pnula. To se projevilo asi po dvou užitích. Po nějakém čase jsem jí dala ještě šanci, ale efekt stejný, takže bohužel zřejmě ne každé pleti svědčí.

  • Cena
  • Moji pleť vysušovala
  • Těžký skleněný flakon


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2014 16:36:02

Růžová voda je určitě příjemná, úžasně voní. Na doporučení jí používám doma pod růžový obličejový olej, v práci během dne na osvěžení. Před olejem ok, jinak mám pocit že vysušuje (ale to mě všechny obličejové vody, žádnou hydrataci jsem nikdy nezaznamenala). Co ale musím pohanět je rozprašovač - na obličej chlístá na můj vkus příliš prudký proud, který často končívá až v uchu. Na tělo ok, ale do obličeje bych radši něco decentnějšího. Srovnávám s růžovou vodou od Nobilis Tilia, která je rozprašená ná jemňoulinkou mlhu. I z toho důvodu jí dám před Purity Vision příště přednost.

  • úžasná vůně
  • mé pleti neškodí, ale nějaké úžasné účinky jsem nezaznamenala
  • rozprašovač
  • těžký flakon


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.6.2014 11:50:36

Oslavné recenze, které tu čtu, mě opravdu překvapují, protože já jsem s touto květinovou vodou nespokojená. Vůně je mi velmi nepříjemná, je těžká a obtěžuje. Aplikátor stříká vodu silným proudem, takže aplikace spíš připomíná sprchu :-) Vodu jsem zkoušela používat pod pleťové oleje (voda z kohoutku nebo micelární voda poslouží úplně stejně), na dočištění pleti, na osvěžení během dne i na vlasy a výsledek jsem nepozorovala ani v jednom z těchto případů. Výrobek hodnotím jako předražené nic.

  • nedráždí pleť, nealergizuje
  • nepříjemná těžká vůně
  • celkem vysoká cena
  • aplikátor stříká silným proudem
  • žádný výsledek na pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2014 11:42:22

Tato růžová voda je pro mě velkým zklamáním. Na tyto vody jsem četla všeobecně velké ódy, tak jsem se rozhodla před pár měsíci, že jí také vyzkouším, bohužel to pro mě byly vyhozené peníze a už si jí nikdy nekoupím. Nejen, že mi opravdu velmi vysušila pleť, ale začaly se mi ve velkém tvořit šupinky a pleť jsem měla celou podrážděnou a velmi napnutou, až to bylo hodně nepříjemné. Takže za mě určitě ne.

  • dostupnost
  • vůně
  • cena
  • vysušuje pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

S touto pleťovou vodou jsem velmi spokojená. Je vhodná opravdu pro každý typ pleti, protože pleť nedráždí ani nevysušuje. Já jsem si ji velmi oblíbila i na mou mastnou pleť a mám pocit, že mi pomáhá i na akné. :) Používám ji buď na osvěžení, nebo dočištění pleti. Pleť je po ní krásně čistá, jemná, osvěžená, hydratovaná a vypnutá. Určitě budu kupovat i nadále! :)

  • Hydratuje, tonizuje a vypíná pleť
  • Nenechává lepkaný pocit na pleti
  • Nedráždí pleť
  • Vůně
  • Těžké balení
  • Vyšší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2014 20:50:47

Nejlepší květinová voda co se účinků týče. Pleť je po ní krásně hydratovaná, osvěžená a zklidněná. Pomáhá proti akné a osvědčila se mi i jako voda po holení na mírné začervenání. Nedráždí, ani neštípe a složení je čistě přírodní. Navíc bez obsahu alkoholu. Už mám několikáté balení a přijde mi, že pokaždé voní trochu jinak, ovšem né vždy moc příjemně.

  • Hydratace
  • Těžké balení
  • Vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 14:05:30

Skvělá pleťová voda. Vyhovuje mi na suchou smíšenou pleť, krásně sjednocuje tón pleti, při používání před nakrémováním mám pak pleť pěkně hydratovanou. Pleť po ní napnutou ani podrážděnou nemám, hezky osvěžuje. Mám hrozně ráda vůni růží, takže mně tato voda velice voní, ale třeba můj přítel ji nemůže ani cítit - asi je dobré před nákupem vůni vyzkoušet.

  • sjednocuje pleť
  • hydratuje
  • vůně může být někomu nepříjemná


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2015 10:44:37

Po všech nadšených ohlasech jsem se rozhodla vyzkoušet a jsou to podle mě vyhozené peníze. Docela hezky voní, ale to je asi tak vše. Rovnou si můžu na obličej stříkat čistou vodu a bude to mít stejné účinky. Voda neudělá vůbec nic - žádný zázrak se ani po vypotřebování celé láhvičky nekonal. Vlastně jo, mám spíš mastnou pleť a po použití mě svědila a pnula, začaly se dělat šupinky. Flakon je hezký, bohužel se mi rozprašovač pokazil a musela jsem ho vyhodit.

  • nic
  • vysušuje pleť
  • nic neudělá
  • nekvalitní rozprašovac


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.7.2015 20:43:01

Pleťová voda, která je možná pro někoho zbytečná věc, ale pro mě už absolutní závislost. Používám ji vždy večer po odlíčení a ráno před make-upem a pleť perfektně hydratuje, už se mi vůbec nedělají šupinky jako dřív. Myslím, že i trochu doléčuje drobné akné. V létě skvěle osvěžuje pleť a navíc má krásnou vůni. Moc se mi také líbí zlato - růžový flakonek a cena je myslím víc než přijatelná. Nemám co vytknout a doporučuji vyzkoušet.

  • přijatelná vůně
  • krásná vůně
  • hydratace
  • osvěžení
  • léčí drobné akné a nedostatky
  • vzhled flakonku
  • žádné


Další recenze od 3.11.2015 14:36:58

Bohuzel se musim pridat k negativnim hodnocenim.. tuto vodu jsem koupila v dm protoze me zaujalo jeji 100% ciste slozeni, i kdyz mi to prislo trosku podivuhodne.. Kazdopadne pouzila jsem zatim jen trikrat a pokazde mi plet vysusila takze se pak jeste o to vic mastila plus supinky atd... zkratka mi to prislo jako bych pouzila neco s obsahem alkoholu...no nevim, nebudu hned zavrhovat a parkrat jeste zkusim aplikovat protoze by to jinak byly vyhozene dve stovky tak se jeste zkusim nechat presvedcit... :-/

  • luxusne vypadajici skleneny obal
  • nesplnuje to co ma, spise naopak


Další recenze od 14.9.2016 10:40:41

Tato květinová pleťová voda je vhodná jak na osvěžení pleti, tak i na zklidnění, super je ji aplikovat před nanesením krému či pleťové masky. Tato voda určitě pleť zklidňuje, chvíli po nastříkání mám pleť bez červených fleků, přijde mi, že při pravidelném používání dokonce i sjednocuje pleť. Akné dokáže mírně zklidnit, ale nedokáže se ho zbavit úplně. Nicméně je příjemná i do vlasů, které jdou potom lépe rozčesat.

  • - zklidňuje
  • - příjemně osvěží
  • - těžký skleněný obal
  • - cena
  • - na akné příliš "slabá"