Radox Sprchový gel Milk & Care recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Radox Sprchový gel Milk & Care - velký obrázek
Gely a mýdla Radox Sprchový gel Milk & Care - obrázek 1
Gely a mýdla Radox Sprchový gel Milk & Care - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 24 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Radox

Recenze produktu
Radox Sprchový gel Milk & Care

věk
15-24

Další recenze od Michaelle 23.5.2012 07:49:42

Sprchový gel opravdu nádherně voní, takové jakoby lesní plody? Vůně je sladká a provoní celou koupelnu a i z pokožky je cítit ještě dlouho. Konzistence je krémová a mléko ani nevysušuje. Opr avdu krásný pocit přijít do takto vyvoněné koupelny :) Doporučuji

  • vůně
  • nevysušuje
  • nic


věk
25-34

Milk & Berries: Ideální pro milovnice extra sladkých vůní. Tento gel nabízí mix výtažků z jahod, malin, ostružin, borůvek a višní + mléko. Gel má příjemnou krémovou konzistenci, která hydratuje, ale i osvěží. Vůně je opravdu velmi pronikavá, pro někoho možná až trošku vtíravá, na pokožce vydrží dlouho po sprchování.

  • intenzivní sladká vůně, která vydrží dlouho po sprchování
  • hydratuje i osvěží
  • krémová konzistence
  • právě ta intenzivní vůně může někomu už vadit


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 24.6.2012 20:29:16

Milk & Berries: Obecně mám ráda krémové sprchové gely, nemám pak vysušený pocit a i když jsem věrná Dove, občas zkusím něco nového. Tento jsem si vybrala naslepo, jen kvůli názvu a docela mě potěšil. Vůně je pravda intenzivní, ale jen v tubě, na těle není nikdy sprchový gel tolik cítit a mojí citlivou kůži nijak nepodráždil. Znovu nekoupím jen z důvodu, že v této kategorii je stále tolik novinek k vyzkoušení.

  • cena
  • krémová konzistence
  • vůně
  • nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od raduuu 20.12.2012 19:02:38

Milk and VItamins: wooooow! Pomeranč + mléko....krásná vůně, povzbuzující, osvěžující, člověk má potom strašně dobrou náladu :-) vůně není vůbec přeslazená, vtíravá a voní dlouho po sprchování, opravdu tomuto gelu není co vytknout :-) Určitě si ho budu pořizovat znovu a znovu a třeba i v jiných vůních. Navíc moc hezky hydratuje.

  • cena
  • vůně!
  • konzistence
  • hydratace
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

Další recenze od piper 4.4.2013 10:47:31

Milk & Vitamins: Sprcháč, který jsem si zamilovala kvůli jeho vůni. Spojení mléka a pomeranče je opravdu luxusní. Přitom to není žádná super omamující vůně, je příjemná, tak akorát. Jen škoda, že na těle ji necítím delší dobu po sprchování. Konzistence sprcháče je krémová, což mám ráda. Pění a myje dobře. Mám suchou pokožku, takže mě stahuje snad každý sprchový gel nebo mýdlo, je proto nutností se po koupeli či sprše namazat a ani tento gel není výjimkou a je to zapotřebí.

  • krémová konzistence
  • krásná vůně
  • dobrá pěnivost
  • nehydratuje
  • horší výdrž vůně


věk
15-24

Další recenze od Petulka92 12.4.2013 16:10:09

Tak tento sprchový gel je opravdu super. Měla jsem ho již několikrát v provedení Milk and Berries. Vážně úžasně voní a krásně pěkní. Navíc je hutnější a má takovou mléčně bílou barvu, takže mi přijde, že aspoň trochu o pokožku pěčuje, i když jsem to po použití moc nezpozorovala. Ale má dobrou lahvičku, která se postaví hrdlem dolů, takže člověk nemusí s lahvičkou třepat, než z ní něco vyteče. Za mě určitě ANO!!:-)

  • vůně
  • pěkně pění
  • praktické balení hrdlem dolů
  • nic :-)


věk
15-24

Milk & Berries: Tento sprchový gel s obsahem mléka jsem si náhodně koupila na dovolenou a byla jsem mile překvapená. Nádherná a intenzivní vůně plodů malin, višní ..., do které se zamilujete, povýší vaše sprchování na nevšední zážitek. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

  • vysoký obsah mléka
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od bucinek07 18.5.2012 15:28:51

Milk & Berries: Naprosto úchvatná vůně, která na těle i v koupelně dlouho vydrží. Gel má přijemnou krémovou texturu, pěkně hydratuje a slušně pění. Můj první sprchový gel od Radoxu a určitě pořídím znovu. Se slevou vychází dobře cenově. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • pění
  • hydratuje
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Blanchet 18.5.2012 16:04:34

Milk & Berries: Koupila jsem jej ve slevě a byla jsem velmi mile překvapená - za málo peněz hodně muziky. Pokožka po něm není vysušená, krásně hydratuje a navíc voní úžasně ovocně a sladce. Nemám ráda až moc sladké vůně, ale tato je příjemná a vždy se těším do vany, až jí ucítím znova :)

  • hydratuje
  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od evelene 8.4.2013 00:04:01

Hodnotím Milk & Berries: Sprchový gel má opravdu krásnou vůni, která je velmi návyková :)) Značka Radox má obecně velkou výdrž, po použití tohoto sprcháče mi voní pokožka ještě celý následující den. Voní celá koupelna, prostě všechno. Konzistence je tak akorát, spíše taková krémovitá a sprcháč dobře pění. Tuto vůni miluji a výrobek kupuji stále dokola. Výhodou je i to, že mě skoro vůbec nevysušuje a cena je taky fajn.

  • vůně se dlouho drží
  • nevysušuje
  • božská vůně
  • asi nic


Jeden z mých nejoblíbenějších sprchových gelů vůbec. Dělá pokožku nádherně jemnou a pokud milujete lesní plody, jahody, borůvky - prostě berry - tak není lepší volby. Ráno mě krásně nabudí, voním celý den a večer je to nádherný závěr dne. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. RADOX bývá občas ve speciálních akcích v drogeriích, tak sledujte nabídky :)

  • vůně
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od hhannie 15.9.2013 11:11:42

Milk & Berries: Tato varianta má naprosto neodolatelnou vůní. Mě jako milovnici sladkých vůní opravdu mile potěšil, navíc vůně se na kůži drží opravdu dlouho. Milk & Mangolia: Bohužel magnólie s mlékem mě neuchvátila tolik jako lesní plody, vůně je taková celkem nevýrazná, mně celkem nepříjemná. Plusem těchto gelů je krémová konzistence, kterou u sprchových gelů spíše upřednostňuji, a dobrá schopnost hydratace. Samozřejmě nesmím zapomenout ani na praktické balení s hrdlem dolů. :-) Cena je také velmi slušná.

  • praktické balení
  • krémová konzistence
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Milk & Berries: Miluju jejich jahodový sprcháč! Už při nanášení na houbičku se těším, až vyrobím hustou voňavou pěnu a budu vdechovat tu úžasnou vůni jahod! :-) Textura sprchového gelu je opravdu krémové a bohatá, pokožka není po použití vysušená a opravdu je krásně provoněná (samozřejmě nic netrvá věčně, je to sprcháč). Radox miluju pro jeho intenzivní vůně a tato řada sprcháčů je vážně povedená.

  • Krásná vůně
  • Bohatá krémová textura
  • Nevysušuje pleť
  • Nic


věk
15-24

Hodnotím Milk & Vitamins: Tento sprchový gel je můj nejoblíbenější, každý si ho určitě zamiluje. Má úžasnou vůni! Je takový osvěžující. Taky dobře pění a docela dlouho mi vydrží, není ho málo. A dělají i maxi balení! Když se s ním umyju, pokožka mi pak ještě voní a koupelnu to taky trošku provoní. Určitě ho doporučuji!

  • vůně
  • cena
  • nic


Další recenze od Inginkaa 3.2.2014 20:22:48

Měla jsem Milk&Berries a Milk&Vitamins. Berries je sladší, Vitamins taková svěžejší. Každopádně ani jedné není co vytknout, koupila jsem v akci za 40 Kč. Moc nemusím obaly se zavíráním dole, ale alespoň dobře drží a gel nevytéká (na rozdíl od Dermacolu). Až vypotřebuju, nejspíš se k nim vrátím a vyzkouším i další.

  • vůně
  • cena
  • obal


věk
25-34

Další recenze od kiwika 4.2.2014 10:24:55

Sprchové gely Radox miluju hlavně kvůli vůni. Ještě jsem snad nenarazila žádný, který by vysloveně nevoněl. Střídám ještě s jinýma značkama, ale vždy se k němu ráda vrátím. Tento je hutnější konzistence, to je plus, pokud nemáte rádi ty vodové, co vám hned utečou mezi prsty. Voní hezky, pění uspokojivě, hydratuje. Jediné, a to nevím jestli je problém jen mého kusu, že občas nejde docvaknout zavírání. sprcháče stojí na víčku, to je fajn, když máte už málo v lahvičce a ten obsah je tím páden stečený k hrdlu a připravený na použití. Právě pokud se dobře nedovře, bohužel vám vyteče.

  • krémový
  • hydratuje
  • krásná vůně
  • víčko


věk
25-34

Další recenze od wiwinka 22.4.2014 10:38:19

Krásná vůně povzbudí a příjemně naladí. Jemná krémová konzistence sprchového gelu zanechává svěží, jemnou a vláčnou pokožku. Vůně vydrží dlouho po osprchování a jen tak neomrzí. Obal je kvalitní a líbí se mi průhledný obal, který prozradí, kolik sprcháče ještě zbývá. Cena je velmi fajn. Už jsem koupila po několikáté a vřele doporučuji vyzkoušet :-)

  • vůně
  • cena - kvalita


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené