Bione Cosmetics Regenerační kondicionér Keratin & obilné klíčky recenze a zkušenosti

Kondicionéry Bione Cosmetics Regenerační kondicionér Keratin & obilné klíčky - velký obrázek
Kondicionéry Bione Cosmetics Regenerační kondicionér Keratin & obilné klíčky - obrázek 1
Kondicionéry Bione Cosmetics Regenerační kondicionér Keratin & obilné klíčky - obrázek 2
Kondicionéry Bione Cosmetics Regenerační kondicionér Keratin & obilné klíčky - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Regenerační kondicionér Keratin & obilné klíčky

věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 12.4.2013 20:11:58

Úžasný kondicionér pro krásné a zdravé vlasy. Výrobce slibuje posílení vlasů o 100% a musím uznat, že to vůbec není reklamní tah! Tento výrobek je naprostý zázrak. Vlasy jsou opravdu dobře vyživené, lesklé, hebké a nekrepatí se. Po dlouhodobějším používání je znát jasná změna k lepšímu. Vlasy jsou pevnější v tahu, téměř se přestaly třepit, jsou jakoby pokryté hedvábím a celkově vypadají zdravě. Velké plus dávám za přírodní složení. Vůně je spíše univerzální, ale mně velmi voní. Používám více výrobků z této řady a jsem šťastná, že jsem na ně vůbec narazila!

  • vůně
  • cena
  • zlepšení kvality vlasů
  • konečky se skoro netřepí
  • vlasy jsou silnější, pružnější a plné života
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Lady Flame 14.4.2013 22:39:38

Naprosto perfektní kondicionér. Obsahuje olej z obilných klíčků a panthenol, neobsahuje silikony a ropné produkty. Konzistence je tak akorát, hezky se vtírá do vlasů, stačí menší množství (výrobce na obalu uvádí, že stačí na 100 použití, ale to asi fakt ne). Dobře se oplachuje a vlasy jsou po jeho použití krásně hebké, nadýchané (nezatěžuje), snadno se rozčesávají a krásně voní, vůně vydrží ve vlasech i 3 dny (a to mi na první čuch kondicionér zrovna moc nevoněl). Všimla jsem si i další věci a sice toho, že mé vlasy jsou po použití tohoto kondicionéru o něco rovnější - jinak mám totiž vlasy mírně vlnité. No opravdu jsem z něj nadšená a budu používat i nadále. Akorát se hůře shání - mají ho např. v Pemi drogerii a na netu.

  • neobsahuje silikony a ropné produkty
  • hebké, lesklé vlasy
  • nadýchané vlasy - nezatěžuje
  • stačí malé množství
  • vůně, která se drží i ve vlasech po několik dní
  • rovnější vlasy
  • horší dostupnost


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Grelot 15.8.2013 19:15:37

Celá řada mě zaujala díky pozitivním recenzím. Musím přiznat, že takhle levnou kosmetiku s takovýmto designem bych si sama bez doporučení vživotě nekoupila :-D Pořídila jsem si šampon, kondicionér, masku a bezoplachovou péči ve spreji :-D Nechala jsem si udělat Ombre a měla jsem po něm strašně zničené vlasy, a proto jsem jim chtěla dopřát něco výživného, ale né moc chemického. Kondicionér je super, vůbec nemastí, ale přesto vyživý, vlasy jsou pak pevné, ale jemné a lesklé. Zatím jsem použila 3x a už je vidět rozdíl. Musím říct, že kam se hrabe můj RedKen All soft nebo Kerastase, po nich vlasy vypadají dobře chvíli a pak jsou zase tragické... S tímhle kondicionérem mám pocit, že vlasy dostávají výživu, nijak je to nepoškozuje nezatěžuje a neucpává.

  • vůně
  • lesklejší vlasy
  • zdravější vlasy
  • přírodní kosmetika
  • hedvábí
  • keratin
  • cena
  • málokde k sehnání
  • designe


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od kybermyska 28.8.2013 19:48:26

Používám tento kondicionér společně se šamponem ze stejné řady. Na značku BC jsem narazila úplně náhodou a po přečtení všech těch kladných recenzí jsem prostě nějaký ten výrobek musela mít a udělala jsem velmi dobře :) Kondicionér se hezky nanáší, má moc fajn konzistenci, docela dobře se vymývá, ale především krásně hydratuje a pečuje o moje vlasy. Jediné co mě mrzí je, že jsem na tyto výrobky nenarazila dříve a zbytečně jsem utrácela za předražené značky.

  • hydratuje a pečuje o vlásky
  • cena
  • konzistence
  • dobře se vymývá
  • žádné :)


věk
25-34

Další recenze od Srnkaaa 3.9.2013 21:12:13

Skvělý výrobek stejně jako šampon, prostě super, vlasy nezatěžuje a ačkoliv se při smývání zdá jako by člověk do vlasů skoro žádný kondicioner nedal ( prostě to není taková ta mastná silikonová klasika), tak kondicionér opravdu působí, vlasy se dají krásně rozčesat. Po jiných kondicionérech jsem měla tak maximálně ulepené, mastné a upláclé vlasy. Parfemace je jemná a příjemná.

  • cena
  • skvěle funguje
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od VeronikaEma 20.10.2013 18:25:56

Nechala jsem se zlákat ke koupi tohoto balzámu na základě pozitivních recenzí a musím přiznat, že jsem nikterak neprohloupila! Vlasy mám teď v perfektní kondici - netřepí se mi, lesknou se, pěkně se rozčesávají a přitom stačí dát jen minimální množství. Nechá se působit jen chvilinku a efekt je i tak perfektní. Složení je výborný a navíc je to český výrobek!!! Co dodat na závěr? Je to zázrak.

  • krásné lesklé a pevné vlasy
  • stačí ho jen troška
  • rozčesatelnost
  • funguje
  • cena
  • dostupnost
  • "vůně"


Další recenze od Dejna S 5.12.2013 23:02:58

Objevila jsem tento produkt v diskuzi o lámavých vlasech, a jelikož se mě to týkalo také, zkusila jsem si z této řady objednat šampon, kondicionér, i vlasovou bezoplachovou regeneraci. Moje vlasy byly u kořínků mastné, ale v délkách velice suché, krepaté, lámavé, a hodně padající. Díky krepatosti prakticky neučesatelné. Po prvním umytí šamponem Bione vlasy jako chundel, i když kondicionér trochu pomohl. Ale vydržela jsem,a nelituju. Po několika použitích obrovská změna k lepšímu, vlasy jsou hladké, lesklé, a zdravě vypadající, mají objem, a co hlavně, vůbec nekrepatí. Myslím,že se i podstatně míň lámou. Jsem nadšená, určitě u této značky zůstanu, doporučila jsem už i několika kamarádkám.

  • Příjemná cena
  • výborné účinky na vlasy
  • horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od inwei 7.1.2014 21:00:09

Po použití tohoto kondicionéru se vlasy lehce ročesávají a po čase jsou viditelně zdravější a lesklejší. Vůně mi ze začátku připadala podivná, ale zvykla jsem si na ni. Přijde mi, že i dlouho vydrží. Oceňuji složení kondicionéru a rozhodně koupím znovu. Na obalu je napsáno, že vydrží 100 použití, ale mě rozhodně ne a myslím, že ani nikomu.

  • cena
  • účinnost
  • viditelně zdravější a lesklejší vlasy
  • snadné rozčesávání
  • ze začátku podivná vůně, ale je o zvyku
  • nevydrží 100 použití jak je napsáno na obale


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Je to můj nejoblíběnější výrobek od této firmy, mají hodně šikovných věcí, ale toto je malý zázrak za pár korun, po ničem jsem tak krásné a zdravé vlasy ještě neměla. Sháněla jsem keratinové přípravky od profesionálních drahých řad a s tímto produktem se nemohou rovnat. Akorát nevím, jestli ho nezměnili. Koupila jsem si po tomto nový, je to taky s obilnými klíčky, taky keratin, taky regenerační kondicioner, taky mi funguje skvěle, ale má mírně jiné složení a na obalu je přidaný ještě navíc kromě obilí obrázek ženy.

  • SILNÝ LESK A ZDRAVÍ BARVENÝCH I ODBARVENÝCH VLASŮ
  • "VŮNĚ"


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
zrzavé

Další recenze od targa.1 13.2.2014 15:56:04

kondicionér je opravdu dobrý. Konzistence je sice trochu řidší oprati silikonovým kondicionerům, ale to ničemu nevadí. Používám ho i s šamponem stejné řady. Vlasy nijak nemastí, jsou po něm krásně vzdušné, objemné. Vůně je takový typická pro tuto řadu. Konečky se mi opravdu zpravyly. Hlavně mi vlasy přestaly pramínkovatět a hezky se rozčasávají. Možná bych u hodně suchých vlasů radši doporučila jednou za čas použít masku s trochou silikonu, např. od dove. Já ještě kombinuji i s vlasovým olejem od Dixi, který dávám jednou za 14 dní před mytím vlasů na hodinou kůru. Rozhodně kondicionér koupím znovu. Moc chválím, tuto značku mám ráda a mám k celkem dobrý přístup.

  • přírodní produkt
  • nemastí a nezatěžuje
  • opravdu viditelné výsledky
  • pro někoho horší dostupnost
  • u velmi suchých vlasů občas nutnost kombinovat s olejem


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od petunie11 23.3.2014 12:20:58

Skvělý a levný produkt! *-* Vlasy mám po něm lesklejší a zdravější a vyživenější...Srovnatelné s dražšími přípravky. Určitě doporučuji a sama chci zkusit i šampón a bezoplachovou péči. V Brně sem ji nenašla v jasmínu, ale kousek od svoboďáku v jakési drogerii na Orlí (myslim). Prý je bez silikonů a tak dále:D bonus navíc

  • lesklé zdravé vyživené hebké vlasy
  • levné
  • poměrně rychle ubývá


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od thera 25.3.2014 11:40:22

mám po jeho použití vlasy dost rozčepířené, nejsou uhlazené jak sem si myslela ,že budou :( . Tento kondicioner bych spíš zvolila na husté, pevné a tvrdé vlasy, na které bude mít určitě dobrý účinek.Vůně není také nic moc. Já už sem si ho vyzkoušela,ale další balení kupovat nebudu. Znám i pro mé vlasy lepší přípravky z rostlinných a bio řad.

  • cena
  • na moje vlasy nevhodný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od Madlen.L 31.3.2014 18:10:13

Tento kondicionér z obilných kličků je prostě skvělý. Ze stejné řady mám i šampon, který je taky super, ale ten právě bez použití tohoto kondicionéru není to pravé. Po tomto kondicionéru jsou mé vlasy krásně lesklé, průžné, jemňučké, snadno rozčesatelné a i hydratované. Vlasy se vůbec nemastí, ale tak s tímto jsem problém nikdy neměla, ale chcu tím říct to, že vydrží o den až dva dny pěknější než obvykle. Mé vlasy jsou sice stále suché, to už lepší nebude (genetika), ale jsou nejzdravější a nejjemnější (vždy byly až moc tvrdé) co kdy byly, a to i přes to, že si je musím barvit. Takže za mě je tento kondicionér boží.. :-)

  • cena
  • lesk vlasů
  • jemnost vlasů
  • snadné rozčesávání
  • přírodní složení
  • nic


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od jana81 19.4.2014 18:08:53

Kondicionér je stejně skvělý jako šampon z této řady. Jediné, co bych na něm změnila, je vůně, která mi moc nesedí, ale klidně mu to odpustím, protože účinky za to opravdu stojí. Díky kondicionéru se vlasy po umytí lépe rozčesávají a hlavně jsou krásně hebké a lesklé, vyživené a posílené. Díky používání celé této řady se mi celkový stav vlasů opravdu výrazně zlepšil. Konzistence kondicionéru je hezky krémová a ani jemné vlasy vůbec nezatěžuje, naopak je zanechá vzdušné a nadýchané. Skvělé je složení bez silikonů. Jsem maximálně spokojená a můžu jedině doporučit.

  • posílené a vyživené vlasy
  • lesklé vlasy
  • nezatěžuje
  • hebké a nadýchané vlasy
  • vlasy se lépe rozčesávají
  • krémová konzistence
  • český výrobek
  • složení - bez silikonů
  • vůně


Další recenze od panmeloni 15.7.2014 15:14:06

Výborný kondicionér. Vlasy nezátíží a tím pádem se namstí a mají i krásný objem. Stačí jej malinko a tak i dlouho vydrží. Vlasy za mokra tolik nekloužou jako se silikonovými kondicionéry, ale o to víc mě překvapilo, jak výborně jdou za mokra rozčesat. Navíc mi přijde, že poté i drží lépe tvar než s klasickou drogérkouvou péčí (šampon +blazám/kondicionér).

  • výborně rozčesání vlasů
  • vlasy nezatěžuje - nemastí se po něm tolik
  • stačí malé množství
  • ošklivý obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od eM.X 17.10.2014 14:19:57

I já jsem se nechala zlákat mánií Bione Cosmetics, celou řadu s obilními klíčky jsem si objednala z netu a nemohla jsem se dočkat, až ji začnu používat. Co se týče tohto kondicionéru, je stejný jako každý jiný, žádný zázrak. Vlasy se po něm dobře rozčesávali, ale to je asi tak vše. Žádý lesk, regenerace, navíc se mi po jeho použití vlasy po jeho použití slepovaly do pramínků. Oceňuju přírodní složení bez silikonů, ale víc už nekoupím, po všech pozitivních recenzích jsem čekala něco lepší.

  • složení
  • cena
  • žádný zázrak
  • smrdí
  • dostupnost


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Tak tento kondicionér a také šampon mi vůbec nesedli. Mohu s jistotou říci že tenhle kondicionér se nehodí pro majitelky pevných, tvrdých vlasů, jelikož vám z nich vytvoří vyloženě žíně. K pružným, lesklým a hedvábně jemným vlasům jsem měla stejně daleko jako se stát prezidentem. Doporučuji ženám s jemnými vlasy, těm sedne.

  • pro jemné vlasy bude perfektní
  • pro pevné vlasy pak vůbec


Další recenze od LucieDC 9.2.2015 21:21:43

Nejlepší co jsem kdy měla. Je až neuvěřitelné, že je to certifikovaná BIO značka, po přírodních produktech jiných značek bych nevěřila, že na něco takového někdy narazím. Vlasy jsem měla vysušené od šampónů proti padání vlasů, které také neobsahují silikony. Škoda, že tato značka nemá řadu proti padání, hned bych brala. Vlasy jsou hydratované a krásné, uhlazené, i když teď opticky vypadá, že je jich méně, když nejsou jako sláma :-D už se těším, až si koupím něco dalšího.

  • opravdu funguje
  • cena
  • dostupnost


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od Baru_ 19.3.2016 12:53:43

Přípravky na vlasy řády Keratin a obilné klíčky od Bione byla láska na první použití a neodradil mě od nich ani jejich vůně ani obaly. Kvalita samotného obsahu je totiž úžasná. Kondicionér nádherně vyhladí vlasy, které jsou potom na dotek jemné, hladké a působí velmi zdravým dojmem. Zároveň vlasy nezatěžuje (pokud ho nedáte teda přímo na kořínky a skalp) a vlasy se mi nemastí po něm tak jako po jiných vyživujících kondicionérech. A samozřejmě mě velmi těší, že je to bio produkt, bez silikonů a a parabenů.

  • složení
  • nezatěžuje
  • hebké vlasy
  • vůně/smrad