Rexona Crystal Clear antiperspirant ve spreji recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Rexona Crystal Clear antiperspirant ve spreji  - velký obrázek
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Crystal Clear antiperspirant ve spreji  - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Crystal Clear antiperspirant ve spreji  - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Rexona

Recenze produktu
Rexona Crystal Clear antiperspirant ve spreji

věk
25-34

Další recenze od Yvonna 28.3.2012 10:29:31

Koupila jsem si tenhle antiperspirant právě proto, že nemá dělat skvrny na oblečení, takže o to víc mě naštvalo, když je samozřejmě dělal.. Na černé opravdu katastrofa. Nevím, proč na mě nefunguje. Vůně mi také dost vadila (taková těžká, pronikavá, mám radši lehčí vůně) a trochu jiný systém aplkace taky, je sice dobré že je "tryska" uzavíratelná, aby se sprej nemohl sám zmáčknout např. v kabelce, jenže se mi víckrát zasekl a nešel vůbec aplikovat.

  • účinný proti pocení
  • obal
  • vůně
  • skvrny na oblečení


věk
25-34

Další recenze od Zuzanka46 29.3.2012 21:26:20

Jediná věc, co se mi na tomto produktu líbí, je jeho obal. Jako antiperspirant mi vůbec nevyhovuje. Všechny spreje této řady mi nepříjemně voní, dělá fleky na oblečení, dráždí podpaží a také pokud se nenastříká z opravdu velké vzdálenosti, tak v podpaží vytváří žmolky, které odpadávají a je od nich špinavé oblečení.... Mě tento sprej a obecně antiperspiranty od Rexony, vůbec nenadchly

  • Pěkný obal
  • Neplní funkci antiperspirantu
  • Dělá fleky na oblečení
  • Žmolkovatí v podpaží
  • Nepříjemně voní


věk
25-34

Další recenze od luxinka 2.4.2012 13:43:44

Antiperspirant jsem začala používat před několika měsíci. Není úplně špatný, ale opět mě nijak nenadchl ani svou vůní, tak ani svým účinkem. Pocení a zápachu 100% nezabrání a ta parfemace se mi po čase také zprotivila. Skvrny na oblečení nedělá, pokud se nechá chvíli po použití zaschnout.

  • nedělá skvrny na oblečení
  • nezabrání zcela pocení a zápachu
  • vtíravá parfemace


věk
15-24

Další recenze od Michaelle 25.6.2012 09:50:24

Řekla bych, že zabraňuje pocení a nejste cítit pachem pocení. Ale pach té vůně je možná i horší nebo na stejno. Vůbec mi nevoní. Se skvrnami jsem neměla nikdy problém a to ani u tohoto antiperspirantu. Obal je tvarově stejný jako u všech těchto antiperspirantů a změnou je pouze potisk, takže také žádné lákadlo a sláva

  • nejste cítit pachem potu
  • "vůně"


věk
25-34

Další recenze od Jancysska 29.6.2013 20:38:16

Na antiperspiranty Rexony obecně slýchám samou chválu, mě ale bohužel vůbec nevyhovují. Tento antiperspirant slibuje, že nedělá fleky oblečení, bohužel toto podle mě nesplňuje a na oblečení se nějaké šmouhy a fleky objeví. Stejně tak nejsem spokojená s jeho účinností proti pocení. Za účinnější považuji antiperspiranty značky Adidas. Pro mě další nevýhodou tohoto antiperspirantu je i to, že dráždí pokožku a jsem na něj alergická .-/ proto už nekoupím

  • žádné
  • nezabrání pocení
  • dělá fleky
  • dráždí pokožku


Další recenze od HannnahS 14.5.2012 19:12:54

Jako první mi zaujal obal :) Jinak tenhle antiperspirant používám jen občasně, ale jsem vcelku spokojená. Musí se nechat dýl uschnout, aby nedělal stopy, opravdu to chvilku trvá. Nemá moc příjemnou parfemaci, ale žádná hrůza to taky neni. Pocení úplně nezabrání, ale vůně zabírá :)

  • Po zaschnutí nezanechá stopy na oblečení
  • Zajímavý obal
  • Zaschnutí trvá déle
  • Nemá moc příjemnou parfemaci


věk
15-24

Tento přípravek mě zklamal. Na to jak má hezký obal, tak obsah už je horší. Měla jsem fialový a vůně mě vůbec nenadchla, spíše mě možná obtěžovala. Přípravek jsem měla velmi brzo vypotřebovaný. Znovu si určitě nekoupím už jen kvůli nespokojenosti s vůní.

  • hezký design obalu
  • vůně se mi nelíbí
  • ochrana před potem není tak dobrá jako u jiných přípravků této značky


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 3.8.2012 17:33:32

Mám verzi Aqua (modrá), která krásně voní. Spreje používám na doma a na dny, kdy není třeba se chránit před potem, pomáhají mi spíše se navonět, než zůstat v suchu při námaze. Ke koupi mě "přemluvila" hlavně cena - 45 Kč v Tetě, jinak bych asi sáhla do osvědčených vůních od Dovu. Takže ochrana - jen lehká, nezabere při námaze, ale na běžný den u PC stačí. Může nechávat stopy na oblečení.

  • cena (45Kč v Tetě)
  • vůně modré verze
  • ochrana jen na dny bez námahy


věk
15-24

Další recenze od evelene 19.4.2013 21:39:27

Tato řada antiperspirantů od Rexony má opravdu krásné vůně. Bohužel mi Rexona nesedla celkově a akorát se mi po ní dělá vyrážka. Jinak po těch pár použitích musím konstatovat, že zabraňuje pocení o něco méně než klasická obyčejná rexona a bohužel zanechává i skvrny na oblečení. Vůně se časem taky může zprotivit. Tento výrobek byl můj druhý a zároveň poslední, který jsem od této značky zkusila.

  • vůně
  • způsobil vyrážku
  • bílé skrvny na oblečení
  • nezabraňuje 100% pocení


věk
25-34

Další recenze od malina_01 10.7.2013 15:31:36

Antiperspirant, který neurazí, ale ani nenadchne. Tento sprej je určitě lepší než Rexona kulička nebo Rexona tuhý antiperspirant. Když nenechám dostatečný časový odstup, dělá bílé fleky při oblékání trička jak ostatní deo a anti v podobné cenové kategorii. Od pocení nezachrání, od zápachu ano. Líbí se mi hezký design spreje. Kupuji v Německu, kde je často v akci za 1,29 eura.

  • hezký design
  • ochrání před zápachem
  • příjemná vůně
  • když se nepočká - dělá bílé fleky při oblékání
  • neochrání před pocením


věk
25-34

Další recenze od onsall 12.4.2012 16:56:29

celku dobrý antiperspirant jeho výhodou je i to že nabízí několik různých vůni. Snadná aplikace. Co je jeho největší plus je to že nezanechává skvrny na oblečení. Jinak co se týče výdrže tak je docela dobrá avšak při opravdu velké námaze nezabrání pocení. I tak dobrý výrobek

  • vůně
  • zabraňuje pocení
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od bejbee 3.6.2012 13:47:09

Já jsem s antiperspirantem spokojená. Spreje používám jen na léto když nepoužívám parfém, protože mi přijde, že docela silně voní, jinak mám radši tuhé deodoranty. Sprej dobře ochraňuje před pocením (ikdyž já se zase nějak extrémně nepotím), hezky čistě voní, nedělá skvrny na oblečení.

  • nedělá skvrny na oblečení
  • čistě a příjemně voní
  • chrání před pocením
  • voní možná až moc silně


věk
15-24

Další recenze od Verunkah 16.9.2012 09:19:19

Na tuto vůni mám vzpomínky na jeden pobyt, kde jsem ji měla s sebou. Vůně je velmi příjemná, taková osvěžující. Co se týče ochrany proti pocení je ale trochu slabší. Při větší fyzické aktivitě, či pokud se více potíte vás bohužell neochrání. Má velmi hezký obal.

  • vůně
  • hezký obal
  • nědělá moc fleky
  • před větším pocením neochrání


věk
25-34

Jeden čas jsem kupovala, zejména růžovou variantu proti bílým skvrnám. Vůně je hezká, ale bohužel účinek zas až takový není. Nyní mám jiného favorita, pokud bude nedostupný, asi sáhnu opět po této Rexoně. Přeci jenom má ze všech těch různých deodorantů nejpříjemnější vůni.

  • Vůně
  • Cena
  • Nedělá skvrny
  • Neochrání proti většímu pocení


věk
15-24

Další recenze od Minnies 5.1.2014 01:49:31

Rexona je pro mě osvědčená značka kvality a tak i tento antiperspirant nezklamal a funguje velmi dobře, stejně jako jeho "kolegové". Mám verzi fialovou a jsem s ní moc spokojená. Antiperspirant alespoň na mě funguje tak 3/4 dne. Když se nastříkám ráno, tak ještě v podvečer jsem od potu chráněna ovšem do pozdního večera už tolik nefunguje. Tento mě velmi mile překvapil i tím, že funguje i při menší fyzické zátěži nebo lítání po obchodech. Při sportu či v létě je na pot krátký, ale menší fyzickou zátěž zvládne na jedničku. Určitě si ho koupím znovu.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • v létě je na pocení krátký


věk
25-34

Tento antiperspirant používám denně a dloho. Krásně voní a hlavně dlouho vydrží. Navíc jsem hledala něco, po čem se nebudou tvořit skvrny na oblečení a musím říct, že tento antiperspirant to opravdu zaručuje. Navíc si může každý vybrat z různých druhů vůní.

  • vůně
  • dlouhodobá svěžest
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Zizalka23 10.4.2012 12:52:38

Jeden z antiperspirantů, ke kterým se vracím. Pro mě je značka Rexona asi ta nejlepší v tomhle ohledu. Antiperspirant krásně voní, nezanechává bílé místa jak na pokožce, tak na oblečení. Celkem dlouho vydrží, krásně voní a neobsahuje alkohol. Takže za mě jednoznačně číslo 1.

  • vůně
  • výdrž
  • žádné fleky na oblečení
  • měkký obal


věk
15-24

Další recenze od Kačla 25.4.2012 16:56:40

Jelikož se hodně potím, tak už jsem vyzkoušela řadu deodorantů a jako jeden z mála mi tento pomohl velmi výrazně omezit pocení. Má úžasnou a přitom jemnou vůni. Nedělá fleky, ať už na černém nebo na bílém či jakémkoliv jiném tričku. Tenhle deodorant už kupuju alespoň rok a jak to tak vidím budu ho kupovat ještě dlouho :)

  • cena
  • vůně
  • příjemný design
  • výrazně omezuje pocení
  • po aplikaci neštípe
  • nenechává bílý povlak
  • nedělá fleky
  • žadné :)


věk
15-24

Dlouhou dobu mi trvalo, než jsem narazila na antiperspirant, který mi opravdu pomůže. Vysoce účinná hlavně v letních měsících. Rexona splňuje přesně moje potřeby: hezky voní, pomáhá mi proti pocení, nezanechává bílé skvrny na oblečení narozdíl od jincýh značek, cenově dostupná.

  • nezanechává bilé skrvny na oblečení
  • hezky voní
  • cenově dostupná


věk
25-34

Upoutal mě jeho hezký vzhled, tak jsem si ho koupila a příjemně mě překvapil. Hezky voní, nezanechává bílé stopy na oblečení. Nechrání sice moc proti pocení, ale za to dlouho vydrží vůně. Celkově antiperspiranty od Rexony mi přijdou nejlepší z těch, jaké jsem kdy vyzkoušela...

  • hezky a dlouho voní
  • nezanechává bílé fleky
  • nechrání moc proti potu


věk
15-24

Když jsem antiperspirant kupovala poprvé, zaujal mě hlavně obal a to, že nemá dělat bílé skvrny na oblečení -a to doopravdy nedělá. Líbí se mi jeho vůně a používám ho už asi dva roky a vždy se k němu ráda vrátím, protože mi zatím žádný jiný antiperspirant nevyhovoval více.

  • balení
  • vůně
  • nedělá skvrny
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Michellka 15.5.2012 10:48:17

Popravdě nechápu předešlé negativní recenze. Nevím jestli si to pisatelky nespletly s jiným antiperspirantem, Rexona jich má spoustu... Já tenhle sprej kupuji již roky, občas střídám s kuličkovým, který je skladnější, ale jinak pro pocit svěžesti a čistoty je tento nepřekonatelný. Ráda nosím černou a opravdu můžu potvrdit, že skvrny nedělá. Na mě také 100% funguje proti pocení a to celý den, pokud teda nejdu běhat, to se potom ale snad potí každý... Mě tedy okamžitě zasychá a nežmolkuje. Možná ještě doplním, že si odjakživa stříkám antiperspirant až potom co se obleču, pod tričkem- proto se mi taky nikdy nestalo, že bych měla skvrny od špatně zaschlého antoperspirantu všude po tričku. Pravda je, že ta parfemace je přehnaná, pro antiperspirant dost zbytečná, ale po nastříkání se rychle vytrácí a zůstane jen velmi jemná.

  • rychle zasychá
  • nedělá skvrny na černém oblečení
  • zabraňuje pocení až do večera
  • osvěžuje
  • přehnaná parfemace, která se naštěstí brzy vytrácí


věk
35-44

Další recenze od jana81 3.8.2012 17:05:02

Tento sprej mám vyzkoušený v modré verzi Clear Aqua a v růžové Clear Pure. Obě vůně jsou jemné a příjemné. Rexona se mi v poslední době velmi osvědčila v jakékoli verzi - vůně jsou jemné, vydrží vonět dlouho a před pocením mě ochrání v podstatě celý den (i když já asi nejsem ta správná osoba pro posouzení, moc se nepotím). Rozprašovač je jemný, což je sympatické, sprej je v podpaží hned suchý, nezanechává stopy ani žmolky, nedělá fleky. Určitě budu kupovat znovu.

  • ochrana před potem
  • hezké jemné vůně
  • nezanechává stopy ani žmolky
  • nedělá fleky
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od sisi777 25.6.2013 15:15:55

Další z řádky antiperspirantů od Rexony, který zaručeně funguje. Tento antiperspirant mě nezklamal, rychle schne po aplikaci a opravdu funguje po celý den. Musím říct, že obecně antiperspiranty (!) od Rexony jsou obecně pro mě všechny skvěle funkční, takže velmi doporučuji. Nevidím zde žádné negativum ani nejmenší.

  • funguje proti pocení
  • vůbec nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Naturals Tělový sprej

3.5 63% 72 recenzí