Rimmel Extra WOW Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Extra WOW Lash Mascara
Řasenky Rimmel Extra WOW Lash Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Extra WOW Lash Mascara - obrázek 2
Řasenky Rimmel Extra WOW Lash Mascara - obrázek 3
5 3.8 22
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Extra WOW Lash Mascara

věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 19.3.2012 13:28:33

Super řasenka,má dobrý kartáček.Řasy hezky prodlouží a zhustí. Mám po ní krásné řasy,dělá hezký dojem.Taky dlouho vydrží.Takže za mě palec nahoru za kvalitu i za příznivou cenu.

  • Dobrý kartáček
  • Neslepuje řasy
  • Prodlužuje
  • Asi nic


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 7.4.2012 23:30:45

Řasenka má sytou černou barvu, po nanesení skutečně hezky zvýrazní řasy, ovšem tento dojem dlouho nevydrží což je škoda. Po hodině řasy vypadají naopak nevýrazně. Stratí z délky i z objemu. A bohužel řasy slepuje. Poměr cena/kvalita je ale velmi dobrá!

  • cena
  • hezky zvýrazní řasy
  • syta černá
  • nezajímavý obal
  • velmi krátká výdrž
  • slepuje
  • trošku drolí


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.4.2012 15:56:16

Asi moje nejoblíbenější řasenka. Je za super cenu a k tomu dost dobrá. Řasy krásně prodlouží i zahustí. dobře se s ní pracuje a kartáček j velký a pro mne taky výborný. Řasy mám po ní krásně dlouhé a výrazné. Její černá barva je taktéž doopravdy černá:).

  • prodlouží
  • zahustí
  • barva
  • kartáček
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Koupila jsem si ji proto, že mě zaujal její hezký obal a tlustý kartáček...A taky mě doma mile překvapila. Řasenka řasy hezky zvýrazní a prodlouží. Také se mi ale už stalo, že mi řasy slepila, což mě ale osobně nevadí...Považuji ji rozhodně za jednu z těch lepších, které jsem kdy vyzkoušela.

  • zvýrazní a prodlouží oči
  • Kvalita/cena
  • občas slepuje řasy


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 17.4.2012 16:46:55

Tuto řasenku jsem si nedávno pořídila místo Rimmel Extra Super Lash a musím říct,že je dobrá. Větší kartáček takže řasy jsou husté,dlouhé a neslepené. Řasenka slepuje jen pokud je na kartáčku hodně barvy. Za mě tedy s touto řasenkou naprostá spokojenost.

  • husté
  • dlouhé
  • neslepené řasy
  • vcelku velká výdrž
  • zatím žádné negativní komentáře


věk
35-44

oči
zelené

Tahle řasenka se dá pořídit opravdu za dobrou cenu. Řekla bych, že ale kdovíjak nezvírazňuje řasy, je spíš pro takové přirozené líčení. Když chci nanést dvě vrstvy, tak se už řasy slepují a nevypadá to dobře. Mile mě překvapilo, že mi ani po náročném dni nečernila pod okem. S kartáčkem se mi moc pěkně pracuje. Jediné, co se mi na ní nelíbí je design obalu.

  • dobrá cena
  • nečerní pod oko
  • s kartáčkem se dobře pracuje
  • řasy příliš dramaticky nezvírazní
  • nelíbí se mi design obalu


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 6.7.2012 22:21:02

tak najskôr som sa obávala že aká bude kefka, mám rada klasické zatočené, nie všelijaké gumené, alebo plastové alebo hrebienky, to nie je pre mna. ale táto riasenka, za pár drobných je hotový zázrak, nemusím si ani tolko riasy vytáčať, krásne ich natočí, oddelí, farbu nanáša rovnomerne a nemusím ani otierať o flaštičku. a ani po dlhšom nosení neopadáva. jednu hviezdičku som dala dole pretože podla mna by mohol byť obal zaujímavejší. ale to je nepodstatný detail. som z nej nadšená. určite kupim znova. a podla mna je ovela lepšia ako ružová essence

  • neopadáva ani po dlhšom nosení v horucom dni
  • nezlepuje
  • rovnomerne maluje farbu na riasy
  • výborná cena
  • žiadne


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 21.7.2012 10:37:59

Za tuto cenu je tato řasenka opravdu výborná, měla jsem ji několikrát a koupím určitě znova. Řasy prodlouží, zahustí, nejsou slepené, neopadavá. Řasenka ani nijak rychle nevysychá. Pro mě předčí některé třikrát dražší řasenky. Jsem s ní spokojená. Obal sice nic moc, ale to nevadí.

  • výborně zhušťuje a prodlužuje
  • cena
  • neslepuje řasy
  • nesympatické balení


Další recenze od 4.12.2012 11:22:27

Pro mě nejlepší řasenka, velmi mi vyhovuje větší a objemnější kartáček. Zkoušela jsem různé, ale teď jsem se k ní znovu vrátila, protože mi řasy opravdu zahustí, prodlouží a přitom vypadají přirozeně, nejsou slepené a žmolkovaté. Když nanesu dvě vrstvy, je efekt naprosto perfektní. Nemám k ní žádné výhrady.

  • nežmolkuje
  • přirozené řasy
  • prodlouží a zahustí
  • opravdu příznivá cena vzhledem k výkonu
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 28.3.2013 09:49:35

Na tuto řasenku jsem byla hodně zvědavá. Má být spíše prodlužovací než objemová. Jako přednosti musím zmínit že ji používám téměř krátce a nestalo se mi ani jednou že by mi slepila řasy. Taky vůbec nežmolkuje ani při více vrstvách. Mám odstín Extreme Black ale i tak musím přejet víckrát aby byl výsledek opravdu černý. Prodlužuje pouze lehce, mám po ní řasy objemné ale mám objem od přírody takže nemůžu posoudit zda v tomto ohledu slouží. Za tu cenu určitě ale skvělá řasenka a já bych si klidně koupila znovu.

  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • cena
  • neopadává
  • balení je pěkné
  • asi dodá i objem
  • prodlouží jen lehce
  • pro opravdu černý výsledek nutno další vrstva


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.3.2013 10:44:06

Tuhle řasenku jsem si již koupila několikrát. Jde o hodně muziky za málo peněz. Řasy mi pěkně zvýrazní, nežmolkuje (to je velké plus, hodně řasenek měly tento problém) a dobře se odličuje. Co mi vadí je možná trošku obyčejnější obal výrobku, ale jde především o obsah, takže jsem spokojená a mám v plánu koupit další.

  • cena
  • nežmolkuje
  • prodlouží a zvýrazní řasy
  • možná obal


věk
15-24

oči
černé

Další recenze od 11.5.2013 16:47:33

Koupila jsem ,protože byla ve slevě. Je krásně černočerná a původní cena nebyla ani tak strašně vysoká.Pěkný obal ale co mě opravdu irituje je kartáček, to je něco tak strašného!!!!! Je to takový ten co se zužuje a mě absolutně nevyhovuje, řasy jsou slepená a musím je pak pročesat kartáčkem aby byly pěkné, ale az tu cenu....

  • černočerná barva
  • obal
  • kartáček
  • slepuje


věk
15-24

oči
hnědé

Taková klasická lepší řasenka bych řekla. Barva je super, vždy nabere docela dost a proto taky trochu slepuje. Ale zahustí. Na spodní řasy spíš horší, nic extra. Nic pro ty, co chtějí mít z řas vějíře,) (ani po x nanesení). No....nenadchla mě, ale je asi lepší průměr. Lepší jsou od Maybelline (horší oproti tomu pokud se dívám na hustotu tak Dermacolácké)

  • barva
  • docela dost "náplně"
  • kartáček nabere dost barvy
  • nedrolí
  • nic moc zvýraznění


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.2.2014 15:33:47

řasenku jsem kvůli po přečtení kladných hodnocení tady na omlazení. Bohužel, já z ní moc nadšená nebyla. 5asenka dávala velké množství náplně na kartáček, ten se pak mosel otírat o okraj řasenky. Kartáček má takové divné, řídké a zároveň dlouhé štětiny. Malovalo se mi s ní zle. Slepovala řasy a vůbec jsem z ní neměla dobrý pocit. 6ádný objem, žádné prodloužení. Když jsem ale používala kartáček ze staré řasenky, tak se s ní malovalo dobře. Náplně je oravdu hodně a vydrží dlouho. Pokud bych si ji měla znovu koupit, tak jen kvůli množství náplně, kterou bych kombinovala s jiným kartáčkem.

  • hodně náplně za rozumnou cenu
  • velké množství náplně na kartáčku


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.4.2014 15:04:59

Tuto řasenku jsem si koupila asi rok zpátky a byla jsem s ní velice spokojená. Koupila jsem si ji tedy znovu a už mi tak super nepřipadá. Buď je vyschlá nebo nevím. Řasy mi prodlouží, ale vůbec nezahustí. Zkusím ještě 3 balení, protože jsem byla opravdu poprvé spokojená. Balení se mi moc nelíbí, přijde mi dětinské. Kartáček je super. A cena ani nemluvím, dobrá řasenka do 100,-... paráda :)

  • Kartáček
  • Prodloužení řas
  • Cena
  • Dostupnost
  • Balení
  • Nezahustí řasy


Další recenze od 2.7.2014 11:22:30

Je to velmi dobrá řasenka! Řasy natočí a neslepí je ani při více vrstvách. Barva je krásně černá a není příliš tekutá, takže se neobtiskne kolem oka. Řasenka vydrží na očích dlouho a neopadává pod řasy. Po nanesení vypadají řasy přirozeně. Spíše je tedy prodlouží než zahustí. Je to dobrá řasenka pro ty, které mají spíše husté, ale krátké řasy a chtějí mít řasy, které by nanesení vypadaly přirozeně.

  • Přirozený efekt.


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 17.10.2014 14:44:38

Nejdřív jsem byla z této řasenky unešená ale později sem změnila názor. Řasenka je krásně černá a má dobrý kartáček, je navíc super levná. Dobře drží řasy natočené a prodlužuje i dělá objem. Hrozně rychle ale vyschla. Nevím co se stalo ale koupila sem ji podruhé a začla hrozně opadávat a rozmazávat se. Možná je to tím, že si často sahám na oči ale po 6 hodinách už jí mám polovinu. Za mě už nikdy víc.

  • cena
  • opravdu černá
  • udrží řasy natočené
  • prodlužuje
  • zahuštuje
  • kartáček
  • opadává
  • rozmazává se
  • rychle vysychá
  • nic moc obal


Další recenze od 26.10.2014 15:34:47

Řasenka je fajn, řasy prodlouží ale rozhodně mi je nezahustí. Kartáček má cenu asi dvou korun. Obal je nevýrazný a nezajímavý. Nevydrží déle než dvě hodiny,poté jsou řasy jako nenamalované. Stačí kapka vody a roztéká se, jako bych vlezla pod proud vody . Už si jí rozhodně nekoupim a nedoporučim ji nikomu. Pokud má někdo problém s délkou řas tak ji vyzkoušejte ale já už se do ní nepustim :/

  • Prodlouží řasy
  • NEzahustí
  • Kartáček nanic
  • Slepuje řasy
  • Nevydrží dlouho


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.4.2015 20:27:50

K této řasence se pravidelně a ráda vracím, je jednou z mých nejoblíbenějších od Rimmelu - a za pakatel. Většina řasenek mi řasy udělá úplně stejně pěkné a dlouhé, ale po téhle jsem je měla opravdu jako panenka. Je zkrátka skvělá, dobře a rychle se s ní pracuje, stačí mi pár tahů, řasy jsou pěkně pročesány, prodlouženy a zahuštěny. Občas, když spěchám, mi řasy trochu slepí, ale vždy se mi to povede obstojně rozčesat. doporučuji

  • cena
  • kartáček
  • prodlouží a zahustí řasy
  • občas slepuje


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 18.7.2015 09:35:12

Řaenka Rimmel Extra WOW Lash z mé zkušenosti dokáže řasy krásně zvýraznit, prodloužit a oddělit. Má širší, hustší kartáček se kterým se snadno produkt na řasy aplikuje. Po aplikaci měla trochu tendenci se zpočátku obtiskávat, ale rozhodně to nebylo nic dramatického, co by pro odstranění nevyřešila vatová tyčinka. Řasy vydrželi v podstatě ve stejné podobě po celý den, nijak na řasách nehrudkovala, ani se nedrolila. Celkem fajn řasenka za přijatelnou cenu, která se dá sehnat v běžné drogerii.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Prodloužení řas
  • Zvýraznění řas
  • Zprvu má tendenci se po aplikaci obtiskávat


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 24.9.2015 00:21:44

Tak tato řasenka pro moje řasy rozhodně není.Kartáček by mi vyhovoval protože je menší,ale slepuje řasy,nezahustí.Jinak krásně prodlouží řasy a měla jsem chvilku radost z toho,že mi i natočí řasy.Bohužel,natočené moc dlouho nevydržely,když začala řasenka schnout,řasy se mi začaly divně kroutit a během dne ani natočení nevydrželo.Efekt na řasách byl hrozný....Za mě rozhodně ne!

  • prodlouží
  • slepuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.1.2017 13:16:34

U všech řasenek od Rimmelu mám podobný pocit průměrnosti. Nejsou vyloženě špatné, ale nějaká bomba to taky není. Tahle řasenka se dá sehnat za velice slušné peníze, tak jsem jí zkusila. Je to taková klasika v menším provedení. Dobře pročeše a nabarví řasy, ale nějaké závratné prodloužení či natočení se u mně nekonalo.

  • Dostačující obyčejná řasenka
  • Cena
  • Obal
  • Nenatočí
  • Neprodlouží


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené