Rimmel Match Perfection Korektor a rozjasňovač 2v1 recenze a zkušenosti

Korektory Rimmel Match Perfection Korektor a rozjasňovač 2v1
Korektory Rimmel Match Perfection Korektor a rozjasňovač 2v1 - obrázek 1
Korektory Rimmel Match Perfection Korektor a rozjasňovač 2v1 - obrázek 2
5 4 44
  • Průměrné hodnocení 4
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 44 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Match Perfection Korektor a rozjasňovač 2v1

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 18:41:36

Skvělá novinka, korektor má štěteček pro přesnou aplikaci, dobře se roztírá, je výborný na kruhy pod očima. Oční okolí krásně projasní. Zakryje každý pupínek a nedokonalosti.

  • rozjasnuje
  • kryje skvěle
  • nic


Další recenze od 7.4.2012 19:43:27

Je to skutočne malý zázrak. A to ho robí ešte úžasnejším. Dokonale kryje nedostatky a rozjasňuje tmavé kruhy pod očami. Má také skvelé schopnosti, že nemusím použiť ani make-up! Jedinou nevýhodou sa mi zdá byť obal- ťažko sa z neho vytláča jeho obsah. A potom vždy dostanem viac, ako som vlastne chcela. I tak pre mňa je už čislo 1*.

  • vydrží dlho bez rozmazania
  • praktický šteček
  • dobre hustá štruktúra
  • dokonalé krytie
  • cenovo dostupný
  • obal je nevýhovujúci
  • rýchlejšia spotreba


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 10:26:12

Velmi šikovný pomocník při zakrývání kruhů pod očima a pupínku. Kupovala jsem ho v akci spolu s makeupem,který používám již dlouho. Hezky kryje a rozzáří tmavé kruhy pod očima, neslévá se do linek a výdrž je taky dobrá. Mám odstín 010 Ivory, který je světlejší takže krásně projasní oční okolí. Jsem s nim moc spokojená a vyhovuje mi štětečkový aplikátor

  • rozjasnění
  • hezky kryje
  • štětečkový aplikátor
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 20:13:44

Mě osobně tento korektor nijak nenadchl.Má velmi slabé krytí a moc neprojasňuje.Nezakryl mi drobné nedokonalosti a o kruzích pod očima se ani nedá mluvit.Ale, je fakt, že já mám obecně s korektory problém.Najít ten správný se mi stále nedaří.Cena je ale příznivá.

  • cena
  • obal
  • aplikátor
  • slabé krytí nedokonalostí a kruhů pod očima
  • neprojasňuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 11:53:40

Pro mě má tedy krytí kruhů pod očima i pupínků nulové a ani neprojasní. Sice stojí pár korun, ale nevyhovuje mi ani jako záložní korektor na dny, kdy nejdu ven a jen např. uvítávám návštěvy. Připadám si s ním, jako bych žádný korektor neměla, jen ten, co zbyde ve vráskách a linkách kolem oka. Za mě ne.

  • dostupnost v drogerii
  • nemá žádné krytí
  • zalézá do vrásek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2012 18:04:03

Po tomto korektoru/rozjasňovači jsem koukala již dlouho, a pak jsem na něj narazila spolu s make upem, tak jsem toho hned využila.. Jako rozjasňovač je super, hezky projasní oči ovšem kruhy zcela nezamaskuje, ani jiné nedostatky.. Takže jako korektor nula... Ale projasní super...

  • rozjasní
  • stačí málo
  • štěteček


Musím doporučit, opravdu dlouho jsem četla veškeré recenze na internetu až jsem se nakonec rozhodla pro tento korektor. Je opravdu úžasný. Používám ho především na kruhy pod očima, které mám vždy hodně tmavé a vždy je krásně zakryje. Určitě ho koupím znovu.

  • Perfektní krytí
  • Příjemná aplikace - dobrý o bal
  • Přenositelnost
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle je tak půl na půl. Podle mě to nemůže být pro každého dva v jednom, buď ho bduete používat jako korektor nebo jako rozjasňovač. Obojí podle mne nejde. Trochu dost mi vadí, že při vymačkávání produktu to zůstává v tom štětečku, takže když potřebuju i jenom malou kapišku, musím vmáčknout víc a ten zbytek zůstane v kartáčku.

  • Cena
  • Obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.10.2012 11:42:58

Tento korektor mě příjemně překvapil. Nepotřebuji přílišné krytí a kupovala jsem ho proto hlavně pro jeho rozjasňovací schopnost. Dobře se s ním pracuje, kryje pro mě tak akorát (pokud má někdo vyloženě problémy s pletí a potřebuje zakrýt hodně nedostatků, tak nedoporučuji, není tolik krycí) a opravdu pleť rozjasňuje. Já ho používám pod oči a super! Akorát balení je teda opravdu nepraktické, jak už bylo přede mnou zmíněno. Vydržel mi asi tři týdny při každodenním používání. Ale ráda si ho koupím znovu.

  • Rozjasňuje
  • Není příliš hutný
  • Nezalézá do vrásek
  • Výdrž
  • Obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.1.2013 20:26:36

Podle mého názoru, je tohle nejlepší drogérkový rozjasňovač. Jeho krytí není nijak závratné (používám pod něj ještě korektor), ale jako rozjasňovač je bezkonkurenční. Stačí ho použít velmi malé množství a hned pleť vypadá zdravěji :-) Je poměrně hutný, ale i tak se do pleti jednoduše vklepává. Jen jeho balení je trošku nepraktické... Občas je problém rozjasňovač z obalu vydolovat a štěteček, který balení obsahu, je vcelku nepoužitelný... Je neustále celý od rozjasňovače a když se jím ho pokusíte rozetřít, tak nanášíte akorát více a více roduktu na pleť... Takže jej vklepávám prsty a jsem s ním velmi spokojená :-)

  • Rozjasňuje i při malém množství
  • Nezalézá do vrásek
  • Rychle se vstřebává
  • Obal
  • Málo odstínů


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2013 09:23:24

Já jsem moc nadšená při zkoušení nebyla, protože jako korektor je hodně slabý, nevyhovuje mi konzistence a ani odstíny a jako rozjasňovač mi to spíš připadá jako reklamní tahák, protože jsem žádné rozjasnění neviděla, takže jsem ho darovala dál, protože mě vůbec nesednul a ničím neohromil ani na tu 3. Jediná výhoda je asi cena a dostupnost v drogériích.

  • dostupnost
  • nerozjasňuje
  • slabé krytí
  • konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.1.2013 09:31:56

Rozhodně patří k tomu lepšímu co drogerie nabízí ale už si ho nejspíš znovu nekoupím...Pod oči je fajn, ale vzhledem k tomu, že na kruhy pod očima moc netrpím tak ho pro tento účel používám tak 3x do měsíce. Balení je celkem fajn, konzistence taky, barevné odstíny jsou opravdu povedené ale výdrž je průměrná a navíc mi během dne zalézá do vrásek ( a to jich moc nemám).

  • barevné odstíny i pro hodně světlou pleť
  • povedené balení
  • příjemná konzistence
  • slabé krytí
  • zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento korektor je jeden z nejlepších, které jsem měla. Výborně kryje kruhy pod očima, rozjasňuje a díky štětečku se snadno používá. Nevýhodou možná je, že při častém používání se celkem rychle spotřebuje. Odstín mám ivory a pro blondýny je ideální.

  • barva
  • dobře kryje
  • štěteček
  • rychle se spotřebuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Kúpila som si tento korektor , pretože som o ňom čítala dosť chvály . Nie je to bohvie čo, zdá sa mi, že je taký moc pudrový a pod oči si ho nemôžem dať pretože moc vysušuje. Ďalšie mínus by som dala obalu pretože niekedy ako keby mi nič nechcelo vytlačiť a inokedy sa vytlačí zase veľa. A na tú kvalitu sa mi zdá cena veľmi veľká

  • celkom veľké množstvo
  • cena
  • obal sa upcháva
  • moc pudrový a vysušuje okolie pod očami


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Korektor a rozjasňovač v jednom jsem si koupila na základě recenzí. Obsah sám o sobě je celkem dobrý, používám na kruhy pod očima, krásně rozjasní a tím kruhy znevýrazní, ale krycí schopnost je hodně slabá, takže nezamaskuje. Je krásně krémový a snadno se roztírá, nevytváří dojem masky. Ovšem obrovskou nevýhodou je balení. Obecně nemám ráda štětečkové korektory, protože ve štětečku korektor zasychá, ovšem tato tuba, to je tragédie :D. Jsem zvyklá, že se korektor dostává ven otáčením, ale tady musíte mačkat tubu a nikdy tak nevíte, kolik zrovna korektoru vymáčknete, takže se mi často stává, že je štěteček plný korektoru, který tam zbytečně zaschne...

  • rozjasní
  • nedělá dojem masky
  • příšerné balení
  • korektor ve štětečku zasychá
  • slabé krytí


Další recenze od 23.5.2013 00:11:58

Korektor používám na zakrytí kruhu kolem očí a rozjasnění. Jsem z něj nadšená a patří k jedním z nejlepších, jaké jsem z drogerie měla. Aplikátor mi vyhovuje, jen je potřeba dbát na to, abyste nevytlačili z tubičky moc, ale s trochou praxe to jde dobře. Na cenu je ho poměrně dobré množství. Kryje, ale nezanechává stopu, ve vráskách nezůstává, pokud se chvíli po aplikaci otře lehce vatovou tyčinkou. Jsem s ním velmi spokojená

  • balení
  • dobrá krytost nedělá mapy
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento korektor používám jako rozjasňovač pod oči, konzistence je dobrá, štěteček hodnotím jako velké plus, hodně usnadní nanášení, ale není moc krycí a nepřijde mi ani moc rozjasňující, hodnotím ho jako produkt, který neurazí, nenadchne, rozhodně to není žádný propadák, je to průměrný drogerkový korektor, ale znova si ho už nekoupím.

  • štěteček
  • konzistence
  • zalézá do vrásek
  • nekryje
  • nerozjasňuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.6.2013 19:04:13

Skvělý korektor pod oči. Dlouho jsem váhala s nákupem, protože jsem často četla, jak vůbec nekryje a jak má otravný štetečkový aplikátor, trochu jsem se bála obsahu třpytek nebo něčeho, když to má být i rozjasňovač (nic takového opravdu neobsahuje)... Ale pak jsem četla i hodně pozitivních recenzí, tak jsem mu dala šanci a jsem za to moc ráda. Kryje mnohem lépe, než jsem čekala, na projasnění očního okolí ideální. Má moc příjemnou krémovou konzistenci, vyhovuje i mojí sušší pleti kolem očí, přitom je lehký. Hezky se roztírá a s pletí splyne, vypadá přirozně, nezalézá do vrásek, dobře drží. Aplikátor se štětečkem mi nevadí, naopak jsem si ho i oblíbila. Není problém odhadnout potřebné množství a nesetkala jsem se s tím, že by mi zbytky ve štětečku zasychaly. Maličkou výtku bych měla snad jen k odstínům, které jsou na výběr jen dva a ten světlejší je hodně světlý, pro mě na léto určitě až moc, ale nevím, jestli ten tmavší nebude zas až moc tmavý. Chtělo by to odstínů více, jinak korektor jako takový za mě super.

  • dobrá výdrž na pleti
  • velmi slušné krytí
  • krémová konzistence
  • projasnění očního okolí
  • dobře se roztírá a splyne s pletí
  • nezalézá do vrásek
  • se štětečkovým aplikátorem se dobře pracuje
  • pouze 2 odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.1.2014 18:55:55

Na tekutý korektor musím říci, že kryje velice slušně! Mám kruhy pod očima, které nejdou vyloženě tmavé, ale výrazně fialovomodré. Neporadí si s nimi na 100%, ale zakryje je opravdu slušně. Pupínky se mi s tím zakrývají překvapivě dobře (trpím na akné). Když k těmto vlastnostem přičtu i mírné projasnění, výdrž, aplikátor, který mi vyhovuje a fakt, jak příjemný a lehký na pleti je, dávám mu rozhodně palec nahoru! Jen bych mu vytkla to tubičkové dávkování, nedaří se mi s ním aplikovat přesné množství, vždy je toho trochu moc, a proto mi celkem rychle ubývá (mám ho cca 2 měsíce a je už skoro pryč), ale na cestování bude super

  • výdrž přes den
  • poměrně slušné krytí
  • příjemný na pleti
  • odstín
  • dostupnost v drogériích
  • není možná aplikace přesného množství
  • rychle ubývá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.1.2014 19:41:21

Rimmel tedy zrovna dvakrát mezi mé favority celkově nepatří, ale občas se naskytne vyjímka. A to je i tento korektor. Záměrně říkám korektor, jelikož jako rozjasňovač mi nepřijde ani malinko. Líbí se mi balení, je praktické a obsahuje štěteček. Z tubičky se korektor snadno vymačkává. Používám ho na prosvětlení pod oči a jsem spokojená. Má řidší konzistenci, ale do pleti se mi dobře zapracovává. Nezalézá do vrásek a linek. Hezky prosvětlí a oživí pohled. Krytí je slabší, ale mě vyhovuje, jelikož na pupínky a kruhy pod očima nijak netrpím.

  • Balení
  • Cena
  • Nezalézá do vrásek a linek
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.1.2014 21:30:42

Tohle je skvělý korektor, který navíc rozjasňuje oční okolí. Člověk hned vypadá svěžeji. Krytí má střední až lehčí, takže velké a tmavé kruhy nezakryje, ale to mě netrápí. Korektor kupodivu nezalézá do vrásek, ani je nijak nezvýrazňuje (používám ale pod korektor oční krém). Také není tento korektor vhodný na akné a jiné nedokonalosti na pleti. Podle mě je čistě jen na použití kolem očí. Odstín 010 Ivory je perfektní i pro velmi světlou pleť. Trošku mi vadí obal, hlavně teda štěteček, který je tam zbytečný.

  • odstín
  • rozjasnění
  • nezalézá do vrásek
  • obal
  • krytí by mohlo být větší


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.1.2014 19:35:08

Tento korektor mě zklamal jak jen nejvíc mohl. Už jen to balení je k ničemu. Když jsem chtěla vymáčknout nějaké to množství na nanesení, trvalo to celkem dlouho a ještě k tomu to vše zůstalo mezi těmi štětinami. Dá se říct, že díky tomu by ten výrobek mohl být 2x rychleji pryč než při normálním obalu. Proto jsem štětinky ustřihla, ale moc jsem si nepmohla. O krytí ani nemluvim. Všichni vychvalují, jak pomáhá na kruhy pod očima, ale není to vůbec pravda. Nezamaskuje ani hloupej pupínek. Jsem obrovsky zklamaná, protože mi to už několik měsíců leži v poličce bez využití. Za mě ne.

  • asi žádné
  • obal
  • nekryje
  • žádný účinek
  • cena


Další recenze od 20.1.2014 20:16:55

Už dlouho jsem hledala tekutý korektor, protože ty klasické tuhé korektory mě, už omrzeli a tak jsem jednou při "lovu" na korektor našla právě tenhle.A jsem uchvácena i když jsou jen 2 odstíny což je škoda tak mě rozhodně vyhovuje.Jsem hrozně světlá a přesto se mi trefili do odstínu.Na kruhy pod oči bomba a zakryje i pupínky pokud máte nouzi nejvyšší.Na druhou stranu mi přijde, že poměrně rychle ubývá a i cena by mohla být o něco malinko menší,problém je, že je potřeba umět srovnávat a hledat, protože v ROSSMANOVI mají ten to korektor+rozjasňovaš za 129,- a v DM ho mají za 139,- , takže je opravdu nutné hledat.Já každopádně doporučuji a i za tu vyšší cenu bych koupila znovu

  • vysoké krytí
  • konzistence
  • lehká aplikace
  • cena by mohla být nižší
  • rychle ubývá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2014 23:39:59

Souhlasím s velkou většinou komentářů zde. Tento korektor mám moc ráda. Mám snad už 4. balení. Korektor kryje a řekla bych že dost dobře, sama mám hodně tmavé kruhy pod očima a poradí si s nimi velmi dobře. Krytí samozřejmě není 100%, ale mě plně vyhovuje. Korektor zůstane hezky na místě celý den dokud ho neodlíčím. Stačí pouze lehce zapudrovat. Do vrásek ani jemných linek nezalézá vůbec a nedokonalosti nezvýrazňuje. Zakryje i červené pupínky. Balení je dobré a velmi dobře se s ním pracuje. Ubývá středně rychle. Klidně bych uvítala větší balení. Jediné co nedělá je to, že nerozjasňuje, ale to jedině vítám. Takže za mě plný počet bodů. Nemám mu vůbec co vytknout.

  • cena
  • dostupnost
  • balení
  • dobré krytí
  • výdrž na pleti
  • nezalézá do vrásek
  • nezvýrazňuje nedokonalosti
  • neprojasní


Ahoj ! :-) Tento korektor je na mě moc slabý, ostatně jako každý korektor... mám až nepřirozeně velké kruhy pod očima a proto jsem se rozhodla objednat dermacol make-up cover, ale zpátky k tomu korektoru, musím říct že je na mě oranžový i když mám světlý odstín, nic moc mi nezakryje, ale na druhou stranu moje mamka je s nim moc spokojena ! Ono je to vážně o tom jak moc silné ty kruhy máte :-)) pokud slabé, tak si myslím, že tento korektor pro vás bude to pravé, ale pokud vypadáte jako míval.. jako já, tak teda nic moc, ale z těch drogerkovejch korektorů bych ho zařadila mezi ty lepší :-)

  • dostupný v každé drogérii
  • cena
  • aplikátor
  • malá krycí schopnost
  • podle mě moc nerozjasňuje
  • i světlý odstín je na mě oranžový


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento korektor je skôr vhodný pre ženy ktoré nemajú veľké problémy s kruhmi pod očami. Má naozaj menšiu kryciu schopnosť a skôr okolie očí len prejasní. Má celkom veľký obsah, takže dlho vydrží, jedinou nevýhodou je balenie lebo ku koncu je už problém s vytláčaním obsahu, čo je dosť otravné najmä ráno keď sa človek ponáhľa. Na nejaké nedokonalosti a diskolorácie na pleti určite vhodný nie je. Beriem to ho čisto ako korektor pod očí ktorý nevysúša očné okolie.

  • svetlé odtiene
  • prejasní očné okolie
  • nevysúša očné okolie
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.10.2014 19:43:04

Tento korektor mi padl do oka hezkým balením. Bohužel po otevření už jsem moc nadšená nebyla. Tubu jsem musela mačkat poměrně dlouho, abych nějaký korektor vůbec vydolovala. Tuba není zdaleka plná a výrobek hodně rychle dochází. Barva je do oranžova, alespoň odstín by mohl být světlejší. Z tuby po dlouhém mačkání korektor přímo vyprskne, což není zrovna nejlepší. Samotný výrobek moc nekryje. Co se týče mých šílených kruhů pod očima, rozhodně na ně nestačí, jen je trochu zesvětlí, naopak mi vyhovuje na zarudlá místa kolem nosu (i když není zelený, zakryje je hezky), na pupínky nedoporučuji, nic s nimi neudělá. Rozjasňění je asi jen tisková chyba, protože na tomto korektoru se nic rozjasňujícího najít fakt nedá. Doporučit ho mohu snad jen někomu s lehce opálenou pletí a jen velmi málo výraznými kruhy pod očima, na to by byl fajn, ale mně osobně nesednul, nebo spíše nestačí jeho krycí schopnost a trochu tmavší odstín. Jinak na pleti by přirozený i byl, má dobrou konzistenci, dobře se roztírá a výdrž bych řekla také není špatná.

  • Přirozenost
  • Cena
  • Nízké krytí
  • Nerozjasňuje
  • Poměrně tmavší nejsvětlejší odstín
  • Nepraktické balení
  • Velmi rychle ubývá


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Zaujal mě obalem, tak jsem ho vyzkoušela. Ale používala jsem ho týden a byl bohužel prázdný. Štětečkový aplikátor mi přijde jako velké plus. Na kruhy pod očima a pupínky není špatný. Dobře se roztírá. Kryje a rozjasňuje kruhy pod očima, ale přijde mi, že nějak extra. Udělal na mě dobrý dojem, ale doufám, že seženu lepší. :)

  • Dobře se roztírá
  • Odstín pro hodně světlou pleť
  • Štěteček
  • Cena
  • Obal
  • Rychlá spotřeba


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 11:38:20

V obchodě se mi líbil hlavně šteteček a tak jsem si řekla, že ho za tu cenu vyzkouším. Štěteček je dobrý v tom, že korektor se snadno nanese na potřebné místo. Na pleti je příjemný. Nevýhoda je, že buď nevyteče nic, nebo toho vyteče příliš moc. Žádného velkého krytí jsem si nevšimla. Po chvíli zalézá do vrásek a projasnění se taky nekoná.

  • Cena
  • Neprojasní
  • Nezakrývá
  • Rychle ubývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 14:30:23

Tento korektor jsem si koupila už je to delší doba, na doporučení, líbil se mi štětečkový aplikátor, akorát se mi z něj špatně něco vymačkává, bojím se, že když zatlačím moc tak mi to vyteče později do víčka, protože to teče zpětně, zmáčknu tubičku a ono nic a po chvíli je ve štětečku korektor, co se týká krytí tak kryje slabě, ale tolik mi to nevadí, zmírní zarudnutí a hlavně, za to má u mě velké plus, nevysušuje mi pleť, takže to je bomba, jsem spokojená, jestli mi dojde tak pořídím znovu, jestli k tomu někdy dojde, protože je ho tam opravdu dost

  • cena
  • balení se štětečkem
  • menší krytí


Další recenze od 5.4.2015 15:07:24

Na tenhle korektor jsem se docela dost těšila, takže když byl u nás v drogerce ve slevě hned jsem po něm sáhla. Fakt mě zklamal. Štětečkové řešení mi absolutně nevyhovuje a připadá mi, že je ho tam strašně málo. Kryje tak ze 70% což není úplně nejlepší... Dalším mínusem jsou odstíny, je jich málo. Závěr: už nikdy více!

  • Cena
  • Dostupnost
  • Rozjasňuje
  • Štěteček
  • Odstíny
  • Nekryje
  • Rychlá spotřeba


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tenhle korektor je naprostá bomba ! :) Asi jediný korektor který mi opravdu zakryje moje fialové kruhy pod očima..vyzkoušela jsem jich mnoho ale na tenhle nemá žádný :) Líbí se mi na něm i štěteček který na něm je, ale s ním to neroztírám protože se to s ním moc nedá :D jinak mě naprosto nadchl, doporučuji ho a určitě si ho znovu koupím !!

  • Dobře kryje
  • Nezalézá do vrásek
  • Dobře se aplikuje
  • Štěteček
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento korektor je pro mě vhodný spíše na zakrytí kruhů pod očima a na jejich projasnění, což splňuje skvěle. Nezalézá do vrásek ani se nikde neslévá. Na nedokonalosti pro mě vhodný není, moc nekryje. Já bych uvítala více odstínů, mám světlou pleť a nejsvětlejší odstín tohoto korektoru mi vyhovuje jen v létě, kdy už jsem přece jen trošku opálenější. Co mě u tohoto korektoru ještě mrzí je, že velice rychle úbyvá a občas mi dělá problém ho z tuby dostat ven. Ale jak říkám, na kruhy pod očima je fajn.

  • rozjasní okolí pod očima
  • nezalézá do vrásek
  • neslévá se
  • rychle ubývá
  • nekryje nedokonalosti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.5.2015 00:24:35

Tento korektor jsem koupila na základě dobrých recenzí tady na omlazení. Musim říct, že jsem byla příjemně překvapená. Za cenu necelých 100Kč (kupovala jsem s 25% slevou v Teta drogerii) mám opravdu kvalitní korektor, vlastním nejsvětlejší odstín 001 Ivory a odstín sedne. Opravdu dobře kryje a je velice příjemný na aplikaci díky štětečku. Nezalézá do vrásek, výdrž dobrá.

  • dobré krytí
  • příjemná aplikace
  • vydrží na pleti opravdu dlouho
  • malé balení
  • poměrně rychle ubývá


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.5.2015 09:12:59

Tento korektor mi celkem vyhovuje, i když pár výtek mám. To, co mi na něm nejméně vyhovuje, je balení. Produkt se z něj špatně dostává (hlavně na začátku a na konci) a přiměřeně jej dávkovat je v podstatě nemožné. Mám nejsvětlejší odstín a sedí mi (nemám úplně světlou pleť). Kruhy pod očima mi přirozeně zakryje a dobře sedí na pleti. Řekla bych, že běžný pracovní den vydrží. Bohužel mám pocit, že mi maličko vysušuje oční okolí a zvýrazňuje vrásky (i když jich zatím moc nemám). Používám ho na hutnější oční krém a pak je to ok. Celkově jsem s ním za tu cenu docela spokojená a nejspíš si ho koupím zas.

  • přirozené krytí
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.7.2015 19:39:23

Bežne používam Catrice korektor,ktorý mi úplne vyhovuje,no mala som chuť skúsiť iné.Vzala som ho už zo zúfalstva,že som konečne našla u nás v DMke svetlý korektor,schopnej farby,keď už som oplakala,že Dermacol cover má u nás až 4 odtiene a všetky boli oranžové,tmavé :-) Späť ku korektoru.Korektor je riešený tubou,na konci štetček,cez ktorý po zatlačení tuby vytečie korektor.Niekedy to má nevýhody,že môže vytiecť viac,ako by človek chcel.Štetček nepoužívam,vklepkávam ho prstami.Korektor rozžiari okolie očí úplne skvele.Nanesiem,zapúdrujem a mne kruhy redukuje teda ozaj dobre.Po zapúdrovaní mi v pohode vydržal od rána do večera,aj v týchto teplách.Do vrások nezaliezal,ale mám ich ešte minimálne.Ja som s ním spokojná

  • výdrž
  • rozžiarí
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento korektor používám na zakrytí kruhů pod očima. Krycí schopnost je střední, ale alespoň výsledek vypadá přirozeně. Co mi už tolik nevyhovuje je obal, těžko se totiž produkt vytlačuje ven. Štěteček, kterým se korektor nanáší, není úplně ideální, vždy musím rozmazat prsty, ale to mi zas tak nevadí. Co bych ještě vytkla, je malá nabídky odstínů.

  • kryje
  • rozjasňuje
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2016 19:06:05

Úžasný korektor, který používám především pod oči, ale také dokáže zakrýt pupínek (zaťupkáním). ALE pro mě úplně tragický je obal. Obecně mi tubičky nevyhovují. Vadí mi,že v nich zůstává dost produktu, který už nejde vytlačit. A stříhat a patlat prstem nebo štětcem je sice možnost, ale takový obal už se nedá brát na cesty. Pokud by byl korektor v lahvičce s houbičkovým aplikátorem, tak bych mu neměla co vytknout. Protože nejsvětlejší odstín mé bledé pleti vyhovuje, krytí má skvělé a zároveň se neslévá. Pro mě rozhodně překonává i Catrice (tekutá Camouflage).

  • textura
  • krytí
  • odstín
  • obal v tubičce


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.5.2016 10:21:58

Původně jsem kupovala jako nouzovku místo Dermacolu Cover, než přijdu na něco lepšího. Dermacol mi poslední dobou víc a víc zdůrazňuje pytle. Narazila jsem jen na dva odstíny, ale měl tak krásně jemnou konzistenci, že jsem si i tak vzala ten světlejší na léto. K mému překvapení ho můžu nosit i teď, když nejsem opálená (a to jsem mrtvola). Odstín je o kapku tmavší než 208 u Coveru a trošku víc do žluta, což mi vyhovuje. To je hodně divné u Rimmelu, protože ten ze všech značek má snad nejhorší barvy z mého pohledu. Nemá v sobě rozjasňující částečky - třikrát hurá. Je jemný i na kůžičku okolo očí, stačí vklepat prstem, zapudrovat a do večera mám vystaráno. Vypadá přirozeně, nevysušuje, začíná zalézat do vrásek cca po 4 hodinách, ale to pak stačí "překlepat" prstem je to zas ok. Krytí tak 70% - 80%. Balení je horší. Štěteček je tam naprosto zbytečný, kdyby udělali balení jak u lesků na rty v tubě, bylo by to lepší. Jako korektor na pupínek je absolutně nepoužitelný. Druhý tmavší odstín putoval dál, i když jsem si koupila na léto. Tmavá oranžová, naprosto nepoužitelný i po dovolené.

  • Velmi přirozený vzhled
  • Nemá třpytky
  • Světlý odstín
  • Jemný
  • Štěteček spíše obtěžuje
  • Druhý odstín je příliš tmavý


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 21:53:46

Po precteni recenzi zde jsem to riskla a koupila si tento korektor/rozjasnovac a udelala sem dobre. Mam ten tmavsi odstin, sedi perfektne, krasne se da zapracovat pod ocima, textura je velmi prijemna a hlavne mi vubec nezvyraznuje vrasky nezalejza nic, sem velmi prekvapena, drobny nedostatky mi taky zakryje. To baleni je trosku nestastny, blbe se to davkuje ale za ty penize mohu jen doporucit.

  • Cena jemna textura nezvyraznuje vrasky
  • Baleni


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tohle byl jeden z těch korektorů, které vám sednou jak konzistencí, tak úrovní krytí, tak i barevně, ale zatracujete obal, do kterého byl dán. Špatně jde vymáčknout, nic nic a pak prsk, máte toho na ruce na 5 obličejů, takže ho použijete 8x, než vám dojde trpělivost a stejně letí do koše.. být s aplikátorem, nebo v pumpičce, a nebo v prachobyčejné tubě, tak nemá chybu.. Že to výrobce vždy něčím tak doprasí... nechápu...

  • krásně kryje
  • drží
  • pěkné odstíny
  • tuba se štětečkem úplně na prd


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.4.2017 19:44:01

Mám jeden velmi oblíbený korektor ale chtěla jsem zkusit něco nového a na tento od Rimmel jsem viděla dobré recenze tak jsem do něj šla. A nelituju. Krytí je pro mě akorát, používám pod oči a okolo úst na korekci barvy pleti. Nezmastí mi pleť jako ten předešlý a vubec nezalézá do vrásek což je úplně nejlepší. Akorát se mi nezdá že by nějak rozjasňoval. Naštěstí tohle neni moje priorita u korektoru, ale chápu že někomu by to mohlo vadit. Balení není taková hrůza, ale je fakt že vytahovací aplikátor by byl lepší. Určitě koupím znova.

  • Odstín 010 supr
  • Dostupnost
  • Neleze do vrásek
  • Pouze 7 ml balení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Concealer In a Jar

4 75% 3 recenze

Hůře hodnocené