Rimmel Stay Matte Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Rimmel Stay Matte Foundation - velký obrázek
Tekutý makeup Rimmel Stay Matte Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Rimmel Stay Matte Foundation - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Stay Matte Foundation

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Zuzanka46 29.3.2012 21:19:17

Tento make-up mi vůbec nevyhovoval. Drolí se, dělá fleky, nepříjemně voní... Je fakt, že pleť zmatní a používala jsem ho, dokud jsem nenašla lepší matující make-up. Nandat ho na obličej tak, aby vypadal přirozeně a hezky je docela kumšt a štětec se na něj nedá použít vůbec, to vám na obličeji zbude jen plno žmolků a nepěkných fleků.

  • Zmatní pleť
  • Drolí se
  • Dělá fleky
  • Nepříjemně voní


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up vyhovuje i mé sušší pleti, což mě překvapilo. Mě se líbí, že moc nekryje, nemám to ráda, protože to nepotřebuji. Doporučuji ale s ním pracovat rychle, protože rychle zasychá. Nejlepší je použít štětec - mě osobně se za použití prstů nebo houbičky drolí a dělá mapy, což je prostě způsobeno tím, že rychle schne. Štětec ho také lépe roznese a neudělá moc silnu vrstvu. Super je, že zmatňuje, proto není nutně potřeba přepudrovat.

  • zmatňuje
  • rychle schne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od annallee 30.3.2012 10:45:10

Horší průměr. Mně nesedl. Sice zmatní, ale nekryje, špatně se nanáší, proto jsem měla vždycky problém zahladit make up do ztracena na krk a docela i nepěkně voní/smrdí. A mám stejnou zkušenost, že žmolkovatí.

  • matuje
  • smrdí
  • nekryje
  • hůře se nanáší
  • žmolkovatí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Midlinkaaa 30.3.2012 16:55:29

Konečně makeup, který mi sedl. Pěkně středně kryje (pro mé potřeby to úplně stačí), bez efektu masky, nedělá mapy a sjednocuje pleť. Sice matuje, ale po pár hodinách musím přepudrovat (s tím mám ale problém vždycky s jakýmkoli makeupem) .... Každopádně kupuji ho už dlouho a nehodlám experimentovat si jinýma.... Na pleť bez větších nedokonalostí úplně stačí :) Navíc má zklidňovat pleť- což mohu také potvrdit.

  • Výdrž
  • Střední krytí bez efektu masky
  • Neucpává a pročišťuje póry
  • Nevysušuje
  • Zklidňuje
  • Cena
  • Mastnou pleť určitě nematuje 12hodin


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up mi nesednul. Jeho konzistence i přijde dost "vodová" a tím pádem mi pleť spíše jen sjednotil, než aby zakryl byť jen menší nedostatky. Navíc mi hodně vysušoval pleť a zvýrazňoval šupinky na obličeji. Příliš mě nenadchnula ani jeho mdlá parfemace.

  • pro mě žádné
  • vodová konzistence
  • nekryje
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od caillean 31.3.2012 23:01:30

Děs a hrůza. Vůně je hrozná, po nanesení na tvář je jako tekuté lepidlo. Zasychá dříve, než ho stihnu rozmazat, takže mám na tváři mapy, které se drolí. Navíc vůbec nekryje. Na druhou stranu pudr Stay Matte je skvělý... Ale tohle už nikdy víc. Možná ho zkusím dopotřebovat v létě, až nebudu potřebovat krytí, ale spíš poletí do koše

  • žádná
  • vůně
  • drolí se
  • nekryje
  • dělá mapy
  • špatná roztíratelnost


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Toto je snad nejhorší make-up, který jsem kdy měla. Vůbec nekryje ( i když já to moc nepotřebuju), strašně mi vadí jeho vodnatá konzistence. Na pleti mi vydrží jen chvíli. Někomu sice může vyhovovat, ale pro mě teda ne. Taky jsem pak musela použít snad tunu pudru :-)

  • někomu může sedět
  • vodnatá konzistence
  • krátká výdrž
  • nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jacketo 1.4.2012 14:08:01

I nejsvětlejší odstín je dost tmavý a působí do oranžova, tudíž nevypadá na pleti přirozeně. Je hutný, špatně se roztírá. Málo kryje a matuje jen chvíli. Jedinou výhodu vidím v hygienickém balení, vymáčknu si, kolik potřebuju a nemusím do něj sahat prsty.

  • hygiencký obal
  • i nejsvětlejší odstín je tmavý
  • zbarvení do oranžova
  • nepřirozenost
  • hutnost
  • špatně se roztírá
  • nedostatečně matuje


Další recenze od Elienka 1.4.2012 15:03:52

Taktéž se musím přidat k negativním komentářům. Bohužel mě také zklamal. Hutný, oranžový, špatně kryje. Chvíle tekl, chvílema byl hustý. Navíc mi moc nevoněl...za tu cenu se dá koupit lepší myslím. Připadal mi jako nějaký make-up z časopisu pro mladé.

  • nic
  • hutný
  • odstíny do oranžova
  • tekutý


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od sisi777 8.4.2012 14:22:33

Tento matující make-up od Rimmelu mi vůbec nesedl. Za mě horší průměr, po nanesení na tvář vypadá příšerně, matující schopnost veškerá žádná. Nedoporučuji, make-up bych si znovu rozhodně nekoupila, myslím, že není vůbec vhodný na mastnou pleť. Za mě rozhodně ne.

  • nic
  • namatuje
  • dělá na tváři mapy


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up jsem obdržela jako dárek k nákupu od slečny zde na Omlazení, tudíž naštěstí nejsem vůbec zklamaná. Odstín 200 - Soft Beige je na mě až moc tmavý, konzistence je až moc tekutá, krycí schopnost skoro žádná, vůně by mohla být příjemnější. Přirovnala bych ho spíše k tónovacímu krému. Ale po nanesení je pleť jemná až sametová. Proto doporučuji zakoupit pouze těm, kteří nemají na pleti žádné nedostatky a nepotřebují nic zakrýt.

  • Hebká pleť
  • Žádné krytí
  • Vznik tzvn. "map"
  • Moc tekuté složení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ang9l 10.4.2012 18:02:57

Obecě mi make upy této značky moc nesedí, ale tento make up patří k nejhorším jaké jsem kdy zkusila. Parfemace přímo otřesná, složení zřejmě také. Při nanášení dělal fleky, žmolky a o nějakém zmatnění také nemůže být ani řeč. Ještě teď lituji vyhozených peněz.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Vyskúšala som už mnoho make-upov, ale tento bol zo všetkých najhorší. Kúpila som si ho, lebo s púdrom Stay matte som mala tie najlepšie skúsenosti. Make-up ma však veľmi sklamal. Je lepkavý, zle sa rozotiera, na tvári robí mapy, krycia schopnosť je tiež o ničom. Aj keď je matujíci, mala som pocit, že sa dosť leskne a na pleti mi pripadal taký "ťažký". Keďže mám dosť svetlú pokožku, kúpila som najsvetlejší odtieň, no aj ten bol pre mňa tmavý. Takže podľa mňa nič moc, najhorší make-up od Rimmelu.

  • žiadne
  • zvláštna "vôňa"
  • slabá krycia schopnosť
  • robí mapy
  • chýbajú svetlejšie odtiene


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Sellina 21.9.2012 22:51:18

Make upy moc nemusím, ale tenhle jsem si zamilovala. Používám ho dohromady se Stay Matte pudrem ze stejné kolekce a nemůžu si stěžovat. Je jemný, jen mírně parfémovaný, nedělá mi žmolky ani mapy a na pleti není poznat. Spíš bych ho přirovnala k BB krému než k make upu ale pro mně, jakožto majitele celkem bezproblémové pleti je ideální. Pokud má ale někdo hodně problematickou pleť, rozhodně pod něj doporučuji korektor, je spíš tónující než krycí.

  • cena
  • nevýrazná vůně
  • tónuje
  • jemný
  • na pleti velmi nenápadný
  • nepříliš krycí


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smarny 10.10.2012 15:15:22

Make-up byl pro mě obrovské zklamání. Má zaručit mtnou pleť po dobu 12 hodin a přitom jsem ani ráno nedojela do práce a už jsem se leskla a to nemám nijak mastnou a nebo vysušenou pleť, takže v tomhle je to zklamání největší asi. Navíc ráno zakryl pleť krásně, sjednoceně a už v poledne byla pleť úplně jiná, jakoby bez make-upu a vypadala doslova hrozně, navíc se mi po něm začalo dělat docela akné. Nedoporučuji. A ani moc hezky nevoní, spíše páchne.

  • žádné
  • mastí a zanicuje pleť
  • nevydží krýt ani půl dne
  • nepříjemně "voní"
  • v průběhu dne je pleť divná - jakoby unavená a neupravená


Další recenze od chocomilk 11.10.2012 07:31:37

mám problematickou pleť - akné ,pleť se mi docela mastí.Tento make up zaručuje až 12 hodinový matujícíc efekt.Já jsem se vždy leskla už po 2 hodinách po nanesení,i když jsem ho puživala v kombinaci se stejným pudrem :) ale jeho velké plus bylo,že přijemně voní, na pleti je fajn a hlvně mi docela léčil akné :)

  • cena od této značky
  • pomáhá léčit akné
  • pleť sjednotí
  • žádný 12 hodinový matující efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 31.10.2012 18:04:57

Makeup jsem koupila v akci s pudrem, ten mám ráda z téhle řady. Makeup bych nazvala spíše tonovacím krémém, pokud nechcete mapy, musíte ho opravdu důkladně rozetřít, ale je fakt skoro průsvitný. Najednu stranu někomu mlže vyhovovat jeho lehkost, ale kdo čeká krytí tak má smůlu. Konzistence není nijak extra. Vůne nic extra.

  • nic moc
  • tonovací krém pro nenáročné
  • flekatí
  • nematuje
  • při pocení uplně stéká
  • oranžové podtony


Skvelý make-up od Rimmelu. Krasne sa roztiera . Nevysušuje pleť .Mam ju dosť suchu ,ale tento make up mi nevadí . Kupovala som ho za asi 5-6E aj s pudrom ktorý je tiež skvelý . Krytie tiez velmi dobré . Škoda len že výrobcovia ešte nenavrhli nový dizajn táka pumpička by bodla . :)

  • krytie
  • extrakt s bavlny
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Za málo peněz hodně muziky. Tento make-up jsem zkusila, protože byl v drogerii v akci společně s pudrem ze stejné řady (a ten pudr je perfektní!). Musím říct, že mě mile překvapil. Je určený na mastnější pleť, protože zmatňuje, ale dobře kryje, nedělá fleky, vydrží po celý den (v kombinaci s pudrem). Řekla bych, že se nejedná tak úplně o make-up, spíš o tónovací krém, prootže je podstatně lehčí, ale já s ním byla skutečně spokojená. Vytkla bych jen jednu věc - balení. S pumpičkou se mi manipuluje lépe, tubu si většinou při vymáčknutí celou upatlám a hůř se domačkává zbytek make-upu, je-li tuba již poloprázdná.

  • zmatňuje pleť
  • dobře kryje
  • nedělá fleky
  • bavlna, heřmánek & okurka
  • tuba - hůř se vymačkává obsah z poloprázdné tuby


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Icy Rose 19.4.2013 11:58:44

Tento make upbyl můj úplně první, když jsem viděla v reklamě, kde vypadal velice světle, rozhodla jsem se, že ho zkusím. Za jela jsem proto do drogerie a protože jsem spěchala, nevyužila jsem testerů a popadla nejsvětlejší odstín Ivory. Doma jsem ale přišla na to, že je dost oranžový, což mé extrémně světlé pleti jaksi nesvědčí. Dělal mi mapky, ale měl velmi dobré krytí, dokonce zakryl i pupínky, které mi nic jiného takhle dobře nikdy nezakrylo, ani korektory na ně určené. Dopoužívala jsem asi polovinu a vyhodila ho. Opalovat se rozhodně nemám v plánu a v tu chvíli mě nenapadlo, že by ho uvítala nějaká kamarádka. Mé suché a velmi bledé pleti nevyhovuje, pokud ovšem máte mastnější a normálně světlou s akné, přijde vám určitě vhod. Ještě k balení, je to měkká tuba, ze které celý obsah, narozdíl od skleniček s pumpičkou, velmi snadno dostanete.

  • dobré krytí a regulace tvorby mazu
  • až moc oranžový


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lotte Cyan 12.5.2013 15:52:33

Tento make-up velmi vyhovuje mé suché pleti, ovšem musím nejprve nanést podkladovou bázi, jinak se špatně roztírá a zvýrazní šupinky na pleti. Používám nejsvětlejší odstín a ikdyž mám ještě o něco světlejší pleť, alespoň mi dodá zdravou barvu. Obal make-upu mi vyhovuje už z důvodu, že z něj dostanu všechen obsah.

  • obal
  • i pro sušší pleť
  • bez dalších přípravků se špatně roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Verena 24.9.2013 19:17:12

Neviem či som najaká výnimka, ale mne tento zamtňujúci makeup pleť absolútne nezmatnil, ani len na tých 5 minút po nanesení. Okrem toho, že moju pleť nezmatnil, musím mu vytknúť jeho nepríjemnú vôňu a prazvláštnu konzistenciu. Mne dokonca vytváral aj mapy, čo sa mi zatiaľ ešte nestalo. Rozhodne ho však nezatracujem, môže vyhovovať ženám s bezproblémovou pleťou.

  • žiadna
  • vôňa
  • konzistencia


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od TerezVv 26.1.2014 00:35:49

Tak tenhle makeup mě teda vůbec nepotěšil. Vlastně mě rozčiluje pokaždé co ho vidím. Na mě teda žádnou funkci neměl, je to pro mě jen jako nějaký obarvený krém. Sjednocení nulové, krytí taktéž, matuje tak na 50%. Vůně teda nijak extra, spíš chemická. Jen těžko najdu něco, co by mě na tomto výrobku těšilo, ba co víc, nic takového ani není.

  • Žádné
  • Chemická vůně
  • Nesjednocuje
  • Nekryje
  • Pořádně nematuje
  • Drolí se
  • Vytváří mapy
  • Špatná konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 26.1.2014 01:26:11

Tento makeup jsem si koupila, protože je jeden ze dvou (společně s BB Maybelline) z drogerie bez silikonů a ty já bohužel nemohu. Chtěla jsem ho jen zkusit, odstín 200 mi sedí výborně, střední odstín bez podtónu, ale i přes to, že je moje pleť v podstatě bezproblémová a chtěla jsem jen sjednotit, mě opravdu zklamal. Krytí je pak nulové. Efekt zmatnění se nedostavil, ale o ten mi nešlo. Je sice fajn, že by mi neucpal póry, ale není na pleti vidě a tak nemám důvod ho používat. Znovu si nekoupím.

  • složení bez silikonů
  • cena
  • neumí ani sjednotit
  • výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od cutie7 14.3.2014 15:11:50

Za mňa nalepší makeup na trhu a dosť ma štve, že ho už neviem nikde zohnať! mám extrémne suchú pleť a tento makeup mi sadol dokonale, s použitím podkladu m krásne drží, ako jediný nešupinkuje, nerobí žiadne mapy, odtieň sa dokonale prispôsobil mojej pleti, mam odtieň IVORY ... takze za mna 100 bodov! :) nechapem neg. recenzie

  • všetko
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Sasanka 3.12.2014 10:19:20

Nevím v jakém záchvatu jsem si zrovna tenhle make-up pořídila, ale už nikdy víc. Je dost tekutý, špatně se mi roztíral a dělal na tváři fleky. Navíc se mi po něm vždy vytvořili šupinky po obličeji. Je to druhý make-up od Rimmelu a ani jeden mi nevyhovoval. Takže s experimenty končím, zůstanu jen u jejich pudru a laků na nehty.

  • cena
  • drolí se
  • dělá fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dřív jsem měla tento makeup hodně ráda a ještě mám doma skoro celé balení, ale nemíním se k němu vracet. Zdálo se mi, že zezačátku, co ho dělali, byl mnohem kvalitnější. Teď mi přijde, že dělá fleky, nesjednocuje, nekryje ani trochu a ani moc nematuje. Plus je to, že se dá sehnat v poměrně světlých odstínech, ale Rimmel má mnohem lepší makeupy.

  • Odstíny
  • Cena
  • Nesjednocuje
  • Lepí
  • Nekryje
  • Nejde nanášet rovnoměrně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené