Ryor Aknestop Bylinné tonikum na problematickou pleť recenze a zkušenosti

Tonizace Ryor Aknestop Bylinné tonikum na problematickou pleť
Tonizace Ryor Aknestop Bylinné tonikum na problematickou pleť - obrázek 1
Tonizace Ryor Aknestop Bylinné tonikum na problematickou pleť - obrázek 2
5 3.2 14
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Aknestop Bylinné tonikum na problematickou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 11:55:58

Tonikum je určené na mastnou problematickou pleť s projevy akné. Nemůžu ale říci, že byl nějak stav problematické pleti zlepšovalo. Obsahuje extrakty ze šalvěje, jalovce a tea tree oil, což mi moc vyhovuje. Také chválím, že neobsahuje alkohol, takže není agresivní. Je to příjemné tonikum, které ovšem nemá žádný viditelný účinek, proto si ho už znovu nekoupím.

  • cena
  • extrakty z bylin
  • neobsahuje alkohol
  • dobře čistí
  • nezlepšuje stav problematické pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:46:10

Bohužel musím za mne napsat nic moc, čekala jsem více, moc mi nesedlo, lehce vysušuje, vůně mi celkem vadila, neřekla bych že je to čistě přírodní produkt, není úplně vhodné.

  • nevím
  • cena
  • kvalita


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tohle tonikum jsem hodně používala ještě jako puberťačka, když jsem měla problematickou pleť a doufala, že mi nějak pomůže. No, nepomohlo. Co si pamatuji, tak už jenom jeho vůně mi nebyla zrovna moc příjemná, projevy akné samozřejmě samozřejmě nijak nezlepšilo a navíc i trošku vysušovalo.

  • obsahuje bylinné extrakty
  • stav pleti nezlepší a trošku vysušuje
  • nepříjemná vůně


Další recenze od 2.4.2012 09:44:06

Musím říct, že je to příjemná alternativa agresivních odličovacích vod ale jinak toto tonikum nenadchne ani neurazí. Celkově Rior je více příjemný na úžívaní než účinný. Tonikum pěkně voní a není agresivní ale je prostě nemastné, neslané. Za mě tedy ne.

  • není agresivní
  • účinek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2012 15:30:34

Jemná pleťová voda, která perfektně vyčistí pleť. Nedráždí zbytečně pokožku, není zarudlá, netvoří se další nové pupínky a ty starší se pěkně zahojily. Pěkně příjemně voní a velká výhoda je dobrá dostupnost této kosmetiky v každém Rossmannu za fajn cenu. Já jsem nadmíru spokojená.

  • výborná cena
  • šetrný
  • účinný
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.4.2012 22:16:34

V době kdy jsem trpěla ještě měla akné, vyzkoušela jsem řadu výrobků od dražších až po levnější. Ovšem tato voda spolu s krémem z téhle řady opravdu mou pleť uzdravila a akné zmírnila. Už tímto problémem netrpím, ale kdyby zase někdy, tahle voda je opravdu zázrak :)

  • cena
  • opravdu pomáhá
  • nevysušuje
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 21:55:23

Používala jsem ho v kombinaci s pěnou s mořskými řasami, ale nemám pocit, že by pleť nějak čistil a dezinfikoval. Vůně byla docela příjemná, jenže na tampónek jsem ho vždy musela nanést docela dost, takže rychle ubýval. Navíc mé pleti příliš nevyhovoval, protože celkem vysušoval.

  • vůně
  • vysušuje
  • rychle ubývá


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.1.2013 14:55:31

Bylinné tonikum od Ryoru je taková zvláštně zavánějící vodička, kterou používám po čištění pleti. Mám pocit menšího výskytu akné, ale nic závratného. Obsahuje extrakty ze šalvěje, jalovce a tea tree oil. Mám suchou pleť a nepřijde mi, že by nějak zvlášť vysušovalo. Doporučuji.

  • Bylinný původ
  • Cena
  • Dostupnost
  • Obal (v šuplíku vytéká)


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Používám toto tonikum zároveň s krémem a čistící pěnou ze stejné řady, a musím uznat, že na mě to funguje. Mám mnohem méně černých teček než před tím, a pupínky se mi také tvoří méně. Tonikum je příjemné, neštípe, nedráždí, vyčistí všechny nečistoty. A co je pro mě důležité - nevysušuje pleť. Používám ho ráno a večer.

  • cena
  • redukuje černé tečky a pupínky
  • nevysušuje
  • nepříliš dostupné nebo předražené v drogeriích, proto kupuji online


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.10.2013 20:14:31

Zatím jsem s tonikem spokojená, používám ho po použití dvoufázové emulze na moji celkem problematickou pleť sem tam s akné. Zatím nevidím nějaké zlepšení mé pleti, ale to ani moc nečekám, na to si spíše koupím tyčinku Aknestop, jestliže budu chtít zmírnit akné. Jinak tonikum příjemně voní i cena je dobrá. Přemýšlím, že znovu koupím až mi dojde balení, přemýšlím ještě nad tonikem pro smíšenou pleť nebo nad pleťovou vodu pro smíšenou a mastnou pleť.

  • cena
  • vůně
  • důkladné večerní dočištění
  • dobré ranní čištění
  • nic mě nenapadá


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.12.2013 18:21:11

Moje oblíbené tonikum, je sice určené pro problematickou pleť, ale tím, že je bez alkoholu není agresivní k pokožce. Řekla bych, že i normální pleť by ho určitě snesla. Moc hezky voní, dobře čistí (i když černé tečcky mám pořád, ale zatím jsem neobjevila vodu, která by na ně účinkovala), ale jako jiné výrobky z této řady není na akné "jako pes". Mám mastnou T-zonu a používám ho každé ráno. Jsem s ním moc spokojená, za tu cenu mít český přírodní výrobek, BEZ alkoholu, je vážně výhra. Kupuji opakovaně. Dobře se nanáší na tamponek díky velkému víčku s dírkou uprostřed.

  • je bez alkoholu
  • vůně
  • nemá příliš chemické složení
  • hezky čistí
  • jemný
  • cena
  • neatraktivní obal
  • moc neúčinkuje na černé tečky a akné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Toto tonikum jsem si koupila, abych měla kompletní řadu, ale byla jsem z něj poměrně zklamaná. Mám pocit, že s mojí pletí nic neudělal. Nevyčistil, netonizoval, nehydratoval, prostě nic. Co se mi u něj líbilo, byla taková lesní vůně díky obsaženému jalovci. Jinak si myslím, že to byly vyhozené peníze. Nedoporučuji.

  • vůně
  • netonioval
  • nečistil