Ryor Bylinný šampon s panthenolem recenze a zkušenosti

Šampony Ryor Bylinný šampon s panthenolem  - velký obrázek
Šampony Ryor Bylinný šampon s panthenolem  - obrázek 1
Šampony Ryor Bylinný šampon s panthenolem  - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Bylinný šampon s panthenolem

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Cherish 6.4.2012 10:02:34

Tento šampon od Ryoru obsahuje bylinné extrakty z břízy a rozmarýny. Šampon je spíše průměrnější, žádné zázraky nedokáže. Na druhou stranu ale vlasy dobře umyje, nezacuchává je a jsou celkem hebké a lesklé. Vlasy mi ani nijak nevysušoval. Na prostřídání s jinými šampony je dobrý.

  • Cena
  • Dobře vlasy umyje
  • Vlasy nezacuchává
  • Žádné


Další recenze od Elienka 6.4.2012 10:29:18

Docela příjemný šampón. Vlasy jsou hebké, nezacuchané. Šampón nepůsobí uměle a pěkně voní. Myslím, že za ty peníze je fakt moc dobrý. Je trochu více tekutý a občas šampón vytéká uzávěrem ven. Šampón používá více lidí v mé rodině a velice si ho oblíbili. Takže něco na něm určitě bude.c

  • cena
  • hebké vlasy
  • vytéká


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od zuzad 6.4.2012 12:16:23

Tento šampon opravdu moc hezky voní. Vlasy umyje docela dobře, s tím nebyl větší problém. Po umytí jsou hezky hladké. Nicméně žádný zázrak to není - zejména na poškozené vlasy by asi nebyl to pravé. Já jsem byla celkem spokojená, mám spíše mastnější vlasy, jestli si ho ale znovu někdy koupím, to fakt nevím.

  • - cena
  • - vůně
  • - žádný zázrak


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Rozarka17 22.5.2012 18:54:34

Tenhle šampon krásně voní, vlasy dobře umyje vlasy, akorát dost ubývá. Má spíše "řidčí" konzistenci. Moc nepění, musím ho dávat víc, vlasy si myju dvakrát, po prvním umytí ho nemusím dávat napodruhé tolik. Ale pro jeho vůni patří mezi moje oblíbené šampony a ráda ho používám:)

  • Vůně
  • Řidčí konzistence
  • Nešikovné balení, které se staví na uzávěr


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Ambienta 7.12.2012 15:37:47

Šampon je jediný výrobek, který nejsem schopná sehnat ve skutečné přírodní kvalitě, aby mi vyhovoval, proto tenhle od Ryor pro mě představuje určitý kompromis: voní příjemně dokonce i trochu po bylinách, a zároveň má takové chemické složení, které moje vlasty nezapatlá, nejsou cítit nepříjemně po chemii, dobře je čistí a jsou pak lesklé. Vlasy se mi snadno mastí, tento šampon jim ale dělá dobře.

  • dobře myje
  • vlasy jsou lesklé
  • příjemná vůně něco mezi přírodním a chemickým šamponem
  • nešikovný obal


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od ClaireRiRi 16.9.2013 20:00:40

No nevím, já mám nějakou špatnou vlastnost, že neumím poznat, jestli mi přípravky s vlasy něco dělají. Ale u tohodle šamponu vím, že vlasy se mi při mytí strašně moc cuchají a jsou hrozně drsné, ale po vysušení nevím, dávám si totiž jako balzám Gestil Wonder. Ale furt jsou to pro mě zdravé bylinky;) Ale asi bych si ho už nekoupila

  • Přírodní
  • Cena
  • Při mytí se vlasy cuchají a jsou drsné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od Moník31 14.10.2014 18:26:39

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. I když Ryor jsem vždy považovala za přírodní kosmetiku, nebo alespoň přírodnější, což do jisté míry je, ale v tomto šamponu se toho pár najde, co se mi rozhodně nelíbí. Jinak šampon byl velmi příjemný, krásně voněl a vlasy po něm byly jemné.

  • Přírodnější složení.
  • Jemný.
  • Složení není až tak přírodní.


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tak toto je imho jeden z nejlepších šamponů, který jsem kdy vyzkoušela! Vlasy mi po něm vůbec nepadají a vypadají zdravěji a leskleji i když mám blond melír. Nemastí se mi po něm vlasy, takže to je moje nejdůležitější kritérium pro jeho další koupi. Oceňuji taky fakt, že je to česká značka. Balení stojící na otevírání mi vyhovuje více než klasické. Po použití balzámu se mi vlasy rozčesávají lépe než jen za samotného použití šamponu, takže bych nedoporučila na oslabené a nezdravé vlasy. Mínusem je pro mě taky jeho menší množství (200ml). Klidně bych uvítala větší balení, protože je fakticky super!

  • vlasy vypadají zdravě
  • vlasy nepadají
  • jsou lesklejší
  • česká značka
  • nemastí
  • dobře pění
  • super balení
  • nutno použít kondicionér
  • malé množství púroduktu
  • nehodí se na poškozené vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od camyl 7.6.2015 23:21:18

První bylinný šampon, který má podle mě opravdu krásnou, ale přesto jemnou a nevtíravou vůni - opravdu žádná umělotina, jako u ostatních šamponů z drogerie. Navíc mi po jeho dlouhodobém užívání přestaly dost rapidně vypadávat vlasy, což považuju za největší plus. Cena je také super. Trochu mi vadí, že když mám mastnější vlasy, tak málo pění a špatně se rozmasíruje do vlasů. Navíc mi trochu zacuchává během mytí vlasy, ale spolu s použitím kondicionéru si jinak nemůžu stěžovat. Balení mi vyhovuje, neteče, průhledný obal a otočený uzávěrem dolů tak, abych šampon vypotřebovala do poslední kapky. Určitě koupí znovu.

  • nízká cena
  • krásná přírodní vůně
  • průhledné praktické balení
  • zastavil extrémní vypadávání vlasů
  • málo pění
  • bez použití kondicionéru zacuchává vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od sunnyrain 26.8.2015 22:00:19

Ačkoli mám Ryor veli ráda tento výrobek mě docela zklamal. Je trochu řidší konzistence, což by ani nevadilo, i když mi přijde, že velmi rychle ubývá. Na to kolik ho je mi přijde i celkem přemrštěná cena. Šampon napění celkem slušně, ale mám po něm vlasy mastné dřív než jindy. Přijde mi, že trochu zacuchává, ale s kondicionerem ze stejné řady to celkem jde. ale už znovu nekoupím.

  • Krásně voní
  • dřív mastné vlasy
  • cena X množství
  • lehce zacuchává


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush New

3.9 73% 9 recenzí

Hůře hodnocené