Saloos Hydrofilní odličovací olej Levandule recenze a zkušenosti

Odlíčení Saloos Hydrofilní odličovací olej Levandule
Odlíčení Saloos Hydrofilní odličovací olej Levandule - obrázek 1
Odlíčení Saloos Hydrofilní odličovací olej Levandule - obrázek 2
Odlíčení Saloos Hydrofilní odličovací olej Levandule - obrázek 3
5 4.9 19
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Hydrofilní odličovací olej Levandule

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.9.2013 12:51:50

Svělá alternativa pro odličovací mléka, nebo obličejového oleje,. Je jakoby méně hutný, než masážní olej, dá se ním obličej buď natřít jen tak místo krému, nebo pár kapek na navlhčený tamponek vodou a odlíčit. Taky se dá smíchat v rukách s vodou, vytvořit emulzi, nanést na obličej..mydlit a pak spláchnout, už se nemusíte víc mazat. Nádherně voní po sušených levandulých :) Působí protizánětlivě, zklidňuje a dezinfikuje. Kupuji na bioolejicky.cz mají tam velká balení všeho od saloos

  • k dostání 50 až 1000ml
  • není již třeba mazat
  • kvalita
  • vůně
  • dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.9.2013 21:24:41

Tento hydrofilní olej používám na odlíčené očních partií a jsem velice spokojená. Dříve jsem používala dvoufázové odličovače, které nikdy neodlíčili řasenku tak dokonale jako tento olej a navíc jsem musela oko doslova drhnout. Tento olej navíc krásně voní. Ze začátku mě trochu zaskočilo použití: olej je nutné nanést na navlhčený tampón, ale rychle jsem si zvykla a teď už ho za nic nevyměním. Balení 50 ml spotřebuji tak za 3 měsíce.

  • odličovací účinek
  • vůně
  • cena
  • skleněný obal u 50 ml velikosti


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejlepší odličovač očí, co znám!!! Po jakémkoli jiném odličováku co jsem zkoušela, a to jsem jich vyzkoušela opravdu hodně (povětšinou drogérkových teda), mě pálily neskutečně oči. Používám na oči, někdy na pleť, na kterou je také příjemný, ale jinak na pleť používám jiné výrobky. Vyhovuje mi i to, že se tamponek navlhčí a poté se nakape olejíček. Nemám vysušené oční okolí, olejíček je příjemný a krásně voní. Olejíček je i cenově dostupný. Rozhodně si ho budu kupovat nadále!

  • odličovací schopnosti - perfektně odlíčí řasenku
  • kvalita
  • vůně
  • cena
  • někomu může vadit skleněný obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.12.2013 09:58:59

Fantastická věc tohleto :) Používám na tamponek s micelárkou, ale jde použít i na tamponek s vodou. Odličuje výborně i voděodolnou řasenku a pleť je po něm krásně rozjasněná a vypadá zdravě. Navíc, příjemně voní. Kupuji velké balení (myslím, že 200ml) a vydrží dlouho. Neucpává póry. Budu kupovat znovu, až na věky věků :)

  • výborně čistí
  • příznivá cena
  • vůně
  • odličuje i waterproof řasenky a linky
  • hůře k dostání v běžné maloobchodní síti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.1.2014 17:49:30

Na odlíčení voděodolného očního make upu nepřekonatelný výrobek. Odličuje šetrně, takže není třeba oční okolí příliš třít. Také voděodolnou řasenku ostraňuje s velkou lehkostí a rychlostí. S olejem odličuji i celý obličej. Tamponky navlhčím vodou a na každý nakapu 3 kapičky oleje. Tím odstraním veškerou voděodolnou řasenku (při oboustranném použití tamponků). Pro jsitotu pak ještě použiji další, ale ještě se mi nestalo, abych měla na dalších tamponcích zbykty řasenky, takže odličuje opravdu výborně. Oči mi olejíček nedráždí. Za mě jednička s hvězdičkou!

  • přírodní složení
  • vysoká odličovací schopnost
  • skvěle odlíčí i voděodolný make up
  • příjemná vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.2.2014 11:06:50

Odlicovaci olej je pre mna najlepsi druh odlicovania. Pouzivala som vlhcene obrusky aj odlicovacie mlieka, ale nic ma nedokazalo tak lahko a hlavne dostatocne odlicit ako tento hydrofilny olej. Pouzivam ho tak ze na navlhceny tampon kvapnem jednu kvapku oleja a s tym si odlicim obe oci (olej presiakne aj na druhu stranu tamponu, takze naozaj satci jedna kvapka), potom si dam kvapku do jednej dlane, do druhej trochu vody zmiesam a a vycistim tvar. Po oplachnuti je tvar pekne odlicena a hebka. Plusom je aj pekna levandulova vona.

  • dokladne cisti plet
  • vona
  • krehky obal


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2014 22:47:43

Ako prvý som si kúpila hydrofilný olej Tee Tree- Manuka a teraz som si kúpila tento, pretože milujem vôňu levandule. Musím povedať ,že je rovnako kvalitný ako ten prvý. Skvele sa s nim odličuje, odličuje skvelo aj nočné líčenie, pekne čistí pleť, nezanecháva mastní film, je jemný na pokožku. Mám 50 ml fľaštičku, ktorá je sklená ,takže na cestovanie nieje moc vhodná ,ale na druhú stranu sklená fľaštička je na olej vhodnejšia. 50ml balenie mi vydrží okolo 4-5 mesiacoch.

  • dlho vydrží
  • prírodná kozmetika
  • cena
  • čistí pleť
  • voňa
  • skvelo odličuje
  • sklená fľaštička kvôli cestovaniu


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.4.2014 09:35:08

Já mám vůni levandule ráda, takže tento olejíček jsem si nemohla nekoupit. Měla jsem od Saloosu dva olejíčky a také jsem byla spokojená. Jsou na přírodní bázi. Žádná chemie, což oceňuji. Používám je buď do vany (opravdu stačí jen pár kapiček) nebo na promazání pokožky těla. Ale často ho používám i na masáž zad. Moc mi nevyhovuje uzávěr. Lepší by byla pumpička, protože klasické víčko otevírat a zavírat mastnými rukami nic moc. Ale zase vzhledově tato vypadá lépe. Rozhodně nekončím u tohoto a chci postupem času vyzkoušet i další.

  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 19.6.2014 15:53:45

Zjistila jsem, že hydrofilní odličovací oleje jsou naprosto perfektní pro moji mastnou a problematickou pleť. Zbytečně ji nevysuší (a tak ji nenutí se ještě víc mastit) a zároven ji ty esenciální oleje, co tak jsou uzdravují :). Vyzkoušela jsem santalový of Hádka, který byl v pohodě, ale kvůli lepší dostupnosti jsem přesedlala na Saloos. Tam jsem zkusila bergamotový, ten se přiznám mi moc nevyhovoval, a pak levandulový a ten je dokonalý. Fakt mám pocit, že kromě odlíčení je pleť taková zklidněná a ozdravená. Olej používám tak, že ho napatlám na vlhký obličej, promasíruju a opláchnu.

  • odlíčení
  • zklidnění pleti
  • léčí akné
  • vážně nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2014 18:37:47

Vyzkoušela jsem už hodně produktů na odličování, ale nic mi nedokázalo tak skvěle odlíčit oči jako hydrofilní odličovací olej od saloosu. Nejdřív jsem se bála, že budu po použití až moc mastná, ale olejíček se po chvíli vsákne. Dokáže odlíčit i voděodolnou řasenku a je k dostání v mnoha variantách. Nejraději mám ale levandulovou, dokáže pleť krásně zklidnit a příjemně voní.

  • Cena
  • Vůně
  • Zklidní
  • Přírodní
  • Perfektně odlíčí
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 13:58:49

Dobře odličuje, zdá se mi, že i vodělodolnou řasenku odlíčí docela dobře, ale na oči preferuji jiné odličovače. Mám smíšenou, místy dost suchou pleť, a tento olej ani neucpává póry ani pleť nevysušuje. Levandulový olej je navíc fajn na občasný pupínek a hezky voní. Balení bych preferovala spíš s pumpičkou, ale nevadí mi ani tohle.

  • nevysušuje
  • neucpává póry
  • dobře odličuje
  • hezky voní
  • dobrá dostupnost v obchodech
  • na odlíčení očí jsou lepší odličovače


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.1.2015 17:51:58

Odličovací oleje od této značky mám moc ráda a nic jiného na odličování už nepoužívám. Tento levandulový si našel stálé místo na mém stolku. Dobře odličuje i voděodolná líčidla, nedráždí oči, příjemně voní, nemastí pleť a neucpává póry. Na navlhčený vatový tampon nanesu olej, odlíčím pleť a dočistím micelární vodou - výsledek je skvělý.

  • olej
  • odlíčí opravdu vše
  • příjemná nesyntetická vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2015 23:10:22

Najlepší prípravok na odlíčenie aký som kedy mala a to už som vyskúšala veľmi veľa toho ... pleť je po ňom hebká a vláčna, nevysušuje očné okolie a odličuje dokonale, hlavne oči. Vždy som mala problém s tým, že som sa ráno zobudila s monoklami po riasenke, aj keď som myslela že som sa odlíčila poriadne. Tvár dočisťujem kvapkou micleárky, ale nie je to nutné. Určite odporúčam a zostanem verná, akurát zmením vôňu :) Používam vyše mesiaca každý večer a mám ešte vyše polky. Myslím že je to skvelá investícia. Ako plus hodnotím aj to, že sa z neho "nemlží" pohľad, ako napríklad to u mňa robil kokosový olej pri odlíčení očí.

  • levandulová vôňa
  • neštípe
  • hydratuje
  • nemlží pohľad
  • rýchlo dokonale odličuje
  • netreba s ním drhnúť oči
  • malá spotreba odlič. tampónov
  • žiadne :)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2015 08:42:45

Perfektní odličovací olej! Na navlhčený vatový tamponek stačí dvě kapky a bez problémů si poradí s očním make-upem. Nedráždí oči a nemám po něm zamlžené vidění, jako třeba po kokosáku. Používám i na odlíčení obličeje, a to tak, že pár kapek zředím v dlaních s vodou, pak obličej vymydlím a opláchnu. Hojí drobné ranky, nevysušuje, ale mazat se po něm musím. Navíc krásně voní.

  • skvěle odličuje
  • bio produkt
  • hezké balení
  • vůně
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.1.2016 20:52:58

Již přes rok můj nejoblíbenější odličovací produkt. Bezchybně odlíčí, pleť hydratuje a uklidňuje. Používám tak, že na navlhčený tamponek kápnu trošku oleje a odlíčím ním oči (řasenku odličuje bez sebemenších problémů). Poté si navlhčím obličej, kápnu do dlaní olej a obličej promasíruji a opláchnu. Nakonec pleť dočistím navlhčeným tamponkem s kapkou oleje. Jako majitelka smíšené pleti jsem nadmíru spokojená. Kupuji velké 250 ml balení za 200 Kč. Toto velké balení mi vydrží cca půl roku.

  • Bezchybně odličuje
  • Hydratuje
  • Zklidňuje pleť
  • Krásná vůně ideální na zklidnění před spánkem
  • Balení za 200 Kč vydrží půl roku = zadarmo


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Hodně dobrý odličovací olejíček. Je příjemný a perfektně se používá, stačí pár kapek na navlhčený tampon a odlíčí veškeré stopy po makeupu, opakuji cca jednou, dvakrát a pleť je nádherně čistá, vodou již neoplachuji a nemažu se na noc ani krémem, když tento olejíček použiji. Hodně se mi po jeho používání zlepšila pleť, za mne jednička s hvězdičkou.

  • jemný
  • nádherně hebká a čistí pleť po použití
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2016 18:04:24

Tento olej jsem si koupila na zaklade recenzi zde, ze zvedavosti. Bala sem se celkem ze na moji smisenou plet bude moc mastny a celkove moc olejum neholduji. Jake ale bylo me prekvapeni, ze je to sice olej ale vubec mi nezmasti pokozku a neudela takovej ten odpornej film:) Odlicuje setrne a perfektne, dokonce se mi po nem uklidnil ekzem co se mi dela u oka, celkove hodnotim velmi pozitivne mam jiz druhe baleni a pokud ho nezrusi budu pouzivat uz jen toto. Jediny mensi nedostatek je sklenena lahvicka u maleho baleni.

  • Perfektne odlici a zklidni plet
  • Skleneny obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Díky tomuhle produktu jsem vyhodila veškerá odličovací mléka, gely, a micelárky do koše. Poradí si s make upem a skvěle odlíčí i voděodolnou řasenku. Používám tak, že nakapu trošku oleje na mokrý vatový tamponek. Pleť je vyčištěná, jemná a musím říct, že od doby, co jej používám, se mi výrazně zlepšilo akné. Bohužel, když ho použiju moc, tak mě trochu vysušuje. Ale to není nic, s čím by si neporadil nějaký ten hydratační krém.

  • Léčí akné
  • Nedráždí
  • Zklidňuje
  • Skvěle odličuje
  • Vůně
  • Malinko mě vysušuje


věk
35-44

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento olej mě naprosto učaroval! Krásně odlíčí oční okolí, pleť po něm nemám mastnou, spíš krásně jemnou a vyživenou. Já ho tedy nenanáším na tampónek, jak je napsané na obalu, ale navlhčím pleť i ruce a pár kapek oleje rozetřu ve dlaních. Olej vytvoří jakousi emulzi a krásně potom celou pleť odlíčí a vyčistí. Po měsíčním používání se mi navíc zlepšila pleť. Připadá mi hezčí a jemnější. Tento produkt je naprosto bezkonkureční, a myslím, že se stane mou stálicí v odličovací rutinně :)

  • Po delším užívání se mi zlepšila pleť
  • Cena
  • Složení
  • Pokožka je po něm hebší
  • Krásně odličuje
  • Tenhle produkt je naprosto DOKONALÝ :)