Saloos Tělový a masážní olej Celulinie recenze a zkušenosti

Tělové oleje Saloos Tělový a masážní olej Celulinie - velký obrázek
Tělové oleje Saloos Tělový a masážní olej Celulinie - obrázek 1
Tělové oleje Saloos Tělový a masážní olej Celulinie - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 83 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Tělový a masážní olej Celulinie

věk
25-34

Další recenze od Lisboa 27.3.2012 09:08:48

jak jsem jenom na tenhle zázrak mohla zapomenout! kdysi v dávných dobách mojí puberty jsem vyzkoušela snad všechny drogerkové gely proti celulitidě. neúspěšně. ale tenkrát mi to nevadilo, bavilo mě mazat a beztak jsem měla na zadku tak jeden a půl dolíku. bohužel se začátkem braní antikoncepce se moje pozadí a vnitřní strana stehen změnily v měsíční krajinu (2.-3. stupeň celulitidy) a s jejím vysazením se stav pokožky zlepšil jsen mírně. zhubla jsem, pravidelně dvičila, dodržovala pitný režim, ale pořád se mě ta potvora držela. zkusila jsem Lipometric od Vichy. nic. na Salus jsem narazila víceméně náhodou a řekla si, že to zkusím. po třítýdenní masáži tímhle olejem 2x denně jsem zhubla přes zadek o 3cm a kůže se neuvěřitelně zlepšila(podotýkám, že jsem v té době měla v těch místech asi 93cm, takže nebylo až tak "z čeho brát"). vypoužívala jsem několik lahviček. dneska už celulitidou netrpím, ale možná si tenhle příjemný olej koupím před letní dovolenou jako něco navíc:) určitě doporučuju.

  • má přírodní složení
  • zpevňuje pokožku
  • spolu s masáží viditelně redukuje dolíčky
  • nádherně voní
  • pouze 50ml balení


věk
25-34

Další recenze od El Sol 27.3.2012 08:52:49

Tenhle olejíček si kupuji každých 14 dní a denně používám, už složením napoví, že je výborný pro stav pokožky, jemných cév a pomáhá lymfatickému systému, což má pozitivní vliv na celulitidu. Je dobrý jako prevence nevzhledných popraskaných žil - díky grepovému oleji. Opravdu mám vyhlazené hýždě a pružnou pokožku, krásně voní. Potěší i příznivce BIO produktů. Je dostupný v drogeriích, ale škoda, že jen malé balení, větší jsem nenašla.

  • BIO
  • Vitamíny
  • Hladší a pevnější pokožka
  • Zlepšení cirkulace tekutin
  • Přírodní
  • Vůně
  • Nemá


věk
25-34

Další recenze od Moniqque 6.11.2012 11:11:01

Ze všech produktů, které sem měla možnost vyzkoušet je tento jeden z nejlepších. Celkem hezky voní po citrusech a hlavně po každodenní aplikaci s masáží je výsledek vážně vidět. Kůže je dlouhodobě hladká a vypnutá. Je mnohem lepší než všechny zázraky slibující krémy od renomovaných značek které působí pouze dokud je používáte a to ještě z né něják valným efektem. Úskalí co tento přípravek má je množství a vstřebatelnost. Při denním používání vydrží jedna lahvička cca 14 dní ale cena není tak vysoká a navíc na internetu se již dají sehnat i větší balení za příznivé ceny. Po aplikaci celkem dlouho trvá než se olej plně vstřebá ale to je dle mě skoro u všech olejů stejné. Takže určitě doporučuji :-)

  • vůně
  • opravdu kůži vypíná a vyhlazuje
  • cena
  • dobře se aplikuje
  • čistě přírodní produkt
  • skleněný obal který se rychle umastí a snadno se může rozbít


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 23.6.2012 13:05:09

Narazila jsem na něj náhodou, prostě mi mezi Saloos olejíčky nejlépe voněl a doma jsem teprve zjistila, jak skvěle mi zadek a stehna vypne, zatím používám chvíli, ale výsledek je znát. Jinak jsem na tom jako Lisboa a tak doufám, že mě ta mrcha opustí. Dala bych plný počet, ale olejíček hodně rychle ubývá a musí se neustále dokupovat - existuje jen v 50ml verzi.

  • funguje :-)
  • osvěžující vůně
  • malé balení


věk
25-34

Další recenze od Adluna 24.10.2012 10:41:04

Nejlepší olej na celulitidu! Společně s masáží je fakt pokožka úžasně zjemněná a pružnější. Celulitida mi teda nezmizla, ale to asi neumí nic, krom zmizení tukových zásob, navíc beru HA.. takže nečekám zázraky, ale rozhodně nádherně voní a po masáži cítim jak je pokožka zahřátá a prokrvená. Za mě ano. JINAK NA MALL.CZ mají většinu olejů od Sallos i v 500 ml balení!! Třeba za 400 atd, ale rozhodně se to vyplatí

  • vůně
  • účinky
  • cena


věk
15-24

Další recenze od evelene 18.3.2013 02:29:52

Suprový olej na celulitidu :) Po pravidelném používání (ale i za krátkou dobu) jsou znát výsledky. Pokožka je napnutější, hladší a lépe prokrvená. Olejíček navíc opravdu nádherně voní citrusovými plody. Dobře se s ním masíruje a poté se i hezky vstřebává. Vadí mi asi vyšší cena za poměrně malé balení a to, že olej velmi rychle mizí :) Také balení by mohlo být trochu jinak řešené, protože mám od používání celou lahvičku umaštěnou. Olejíček má napomáhat i lymfatickému systému, takže jestli to umí, tak to je jen další plus. Hodnotím velmi kladně.

  • vůně
  • prokrvení pokožky
  • napnutější a hladší nohy
  • cena
  • řešení lahvičky


Další recenze od olus 26.7.2013 08:52:34

Zaujal mě svěží citrusovou vůní, která je velmi příjemná především v létě. Zanechává vyhlazenou pokožku a na masáž zadečku je jako stvořený. Má povzbuzovat krevní oběh, to mohu potvrdit. Povzbuzuje celkově, citrusy jsou super. Určitě ho můžu jenom doporučit, skvělý v kombinaci se sprchovým olejem stejné vůně.

  • citrusová vůně
  • příjemné použití
  • skleněná lahvička je pěkná, ale nepraktická


Další recenze od Micha.jl 10.4.2014 20:34:47

Jo, super olejíček, krásně voní a nejlépe, když ho moje masérka používá přímo na masáž proti celulitidě, je to příjemná masáž a navíc účinná, ač jsem tomu moc nevěřila. Pro domácí použití dobrý olejíček, ale v rukou profíka dělá určitě větší zázraky, navíc je nejlepší, když se někdo stará o vás.. A jako bonus je bio :)

  • vůně
  • nic


Další recenze od Maartinaa 24.3.2014 09:49:32

Tak s tímhle bio olejíčkem jsem naprosto spokojená:-) kupuji velké balení, které má plastový obal. A velké balení, které vydrží dlouho se dá sehnat všude na netu, já kupuji třeba na bioolejicky.cz, v obchodech mě přijde příšerně předražený. Za chvilku je tady plavková sezóna, takže s chutí do boje s celulitidou!

  • viditelné výsledky
  • krásně voní
  • dobře se vstřebává
  • dobrá cena oproti těm předraženým výrobkům z reklam
  • Bio výrobek
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od Carol.S 13.5.2014 10:21:17

Za mě je to asi jeden z nejlepších masážních olejíčků na celulitidu. Velmi se mi líbí svěží citrusová vůně. Při každodenní masáži olejíček rychle ubývá, ale na internetu se dá sehnat i větší 250ml, 500ml i 1000ml. Nakupuji např. na bioolejicky.cz, větší balení se rozhodně vyplatí. Já dávám 100% ostatně jako i ostatním výrobkům od Saloos.

  • vůně
  • účinky
  • vstřebatelnost
  • větší balení - lepší cena
  • nic :-)


věk
25-34

Další recenze od Moník31 8.1.2015 11:39:38

Tento masážní olej jsme používali před pár lety. Krásně voněl. Využívali jsme jej na masáž zad. Olej je docela "mastný", takže nějaký čas vydrží, ale po chvíli se musí znovu nanést. Bohužel úplně nezaschne a pak jsme museli záda otírat ručníkem. Jinak vše bylo od něj upatlané a hlavně lahvička :-) Ale Saloos je jediná firma, od které jsme používali masážní oleje, takže bych koupila znovu. Zda funguje na celulitidu nemohu posoudit, protože byl většinou využit pouze na ty záda a také by se s ním člověk musel mazat asi velmi často a pravidelně a to jsem nedělala.

  • Bio.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Všechno je pak trochu víc upatlané :-)


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené