Schauma Cotton Fresh Šampon pro mastící se vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Schauma Cotton Fresh Šampon pro mastící se vlasy - velký obrázek
Šampony Schauma Cotton Fresh Šampon pro mastící se vlasy - obrázek 1
Šampony Schauma Cotton Fresh Šampon pro mastící se vlasy - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Schauma

Recenze produktu
Schauma Cotton Fresh Šampon pro mastící se vlasy

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Cherish 24.3.2012 19:07:08

Tento šampon obsahuje výtažky z bavlny a aloe vera a je určený pro mastící se vlasy. Že by mi nějak výrazně pomohl od mastících se vlasů jsem nepozorovala, s tím mi ale nikdy nepomohl žádný šampon. Vlasy ale hezky umyje a jsou příjemně vzdušné a lehké. Šampon neobsahuje silikony.

  • Neobsahuje silikony
  • Vlasy jsou vzdušné a lehké
  • Nijak výrazně mi nepomohl od mastících se vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od PaniMedova 25.3.2012 19:59:43

Konečně jsem našla šampon, který mým vlasům sedí jako hrnec na zadek. Jemně myje pokožku hlavy a zbaví jí přebytečné mastnoty. Samžřejmě nemohu opomenout vůni, která mě úplně dostala. Dále šampon neobsahuje silikony, s čímž souhlasím, vlasy se mi lépe upravují.Nemohu nic vytknout.

  • vůně
  • účinek
  • neobsahuje silikony
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Nathalian 25.3.2012 23:39:07

Šampon příjemně voní. Vlasy jsou po něm vzdušné, nadýchané. Po umytí tímto šamponem mám pocit opravdu svěžích, čistých vlasů. Myslím, že vlasy nezatěžuje, vlasy jsou nadýchané. Nevím, jestli pomůže k tomu, aby se vlasy moc nemastily. Já osobně si umývám vlasy obden.

  • příjemná svěží vůně
  • nevím


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Veru.Praha 26.3.2012 08:08:28

Tento šampón mi vůbec nesedl, vlasy se mi po něm daleko více mastily a navíc celkem dost vysušoval. Jen jsem to zkusila z reklamy, jinak si šampóny tohoto typu nekupuji, ale bohužel mne zklamal, ale využila jsem ho na podlahu v koupelně :o) raději volým přírodní bez silikonů

  • lehká vůně
  • cena
  • vlasy se více mastí
  • vysušuje


věk
35-44

Další recenze od SOLU 26.3.2012 11:31:06

Tento šampon mě vcelku mile překvapil.Vlasy dobře myje a je moc příjemný.Neobsahuje silikony,což je velké plus.Je pravda,že bych nepozorovala méně se mastící vlasy,ale jinak jsem s ním vcelku spokojená.Jeden z levnějších a pro mne dobrých šamponů.

  • vůně
  • dobře pění
  • neobsahuje silikony
  • vlasy se stejně dál mastí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od brbloš 11.4.2012 08:49:16

tento šampon nie je nič prevratne zázračné ale zase nie je ani najhorší. mám priemerne sa mastiace vlasy a umývam si ich cca každé 3 dni. bohužial tento šampon nejako výrazne intervaly umývania nepredlžil. ale zase krásne vonia a na také to klasické umývanie ked nečakáte zázraky je dobrý. kúpila som ho v akcii aj s bezoplachovou starostlivosťou v sprey ale zdá sa mi že ked používam oba produkty spolu že to vlasy zaťažuje, možno kondicioner nebude mať taký účinok. teraz mám velké balenie a ked ho miniem určite si ho kúpim znova. už len pre tu nádhernú vônu

  • vôňa
  • príjemný pocit po umytí
  • prijatelná cena
  • žiadne výrazné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Tifi 22.4.2012 17:52:38

Tento šampón by byl skvělý, pokud by mi po něm tolik neelektrizovaly vlasy. Dokonce jsem dávala nakonec i rány ostatním lidem. Vlasy se mi opravdu mastily méně. Bylo to vidět hlavně na ofině, kterou si musím mít každý den a to si vlasy celkově myji obden.

  • vlasy se méně mastí
  • elektrizuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od bucinek07 22.4.2012 18:38:45

Musím říct, že mě šampon trochu zklamal. Vlasy mi docela vysušoval, ale to se dá zvládnout, když se použije kondicioner. Bez něho šly totiž vlasy docela špatně rozčesat. Ale co jsem nečekala bylo, že se mi po něm začnou tvořit lupy, což se mi u jiných šamponů nestává. Za mě průměrný šampon a už bych si ho nekoupila. Výhodou ale je, že neobsahuje silikony.

  • neobsahuje silikony
  • vytvořil mi lupy
  • po použití se vlasy špatně rozčesávají


dosud nejhorší šampon od Schaumy. Vyzkoušela jsem jich spousty, ale tento u si nikdy nekoupím ! vlasy jsem po něm měla vysušené a splyhlé. na omak nepříjemné, špatně se nanášel, moc nepění. Velmi hustý a ve větších chladu "zamrzá"když je ho tam už méně, musí se otočit víkem dolů, aby šampon stekl dolů, ale to je u každé schaumy už si ho nekoupím

  • balení
  • cena
  • vůně
  • vysušuje vlasy
  • neodmaštuje
  • nepění
  • ubírá na objemu
  • velmi hustý


Další recenze od Alfonsijka 16.5.2012 12:47:49

Tento přípravek mě donutil si přísahat, že už si šampon od této značky nikdy nekoupím. Mám po něm velmi zničené vlasy, které připomínají slámu. Vlasy mám polámané a nikdy nešly rozčesat - i za použití balzámu. Budu si vlasy muset pořádně zastřihnout.

  • vůně
  • vysušuje
  • láme vlasy
  • zacuchává


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Soniik 13.7.2012 18:56:02

Po letech jsem zkusila koupit šampon od Schaumy, a už to opravdu nikdy neudělám. Nechala jsem se zlákat tím, že by mi třeba pomohl od mastných, splihlých vlasů, ale co jsem měla po tomto šamponu! Tak mi nikdy vlasy neelektrizovaly jako po tomhle, nemohla jsem se učesat, opravdu hrozné. Musela jsem ho vyhodit. Sice neobsahoval silikony, ale to je tak všechno dobré. Normálně šampony se silikony nepoužívám, nevyhovují mi. Tento byl strašný, mastný, jemný, elektrizující splih.

  • žádný
  • vlasy neuvěřitelně elektrizují
  • vlasy jsou po něm velmi jemné
  • vytváří dojem pár vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Tento šampon mě celkem příjemně překvapil...Po umytí jsou vlasy svěží,lesklé a hebké..Nemastí se,takže bych řekla,že výrobek splnil,co slíbil :) Cena je super,jak je u této značky zvykem...Navíc pěkně voní a balení je taky fajn ..Příště si ho koupím znovu !

  • Svěží pocit po umytí
  • lesklé vlasy
  • cena
  • nic mě nenapadá


Další recenze od Clare16 22.12.2012 18:52:04

Pěkně voní, šampon není moc drahý, bohužel vlasy alespoň u mě vydrží pěkné jenom 1 den. Na druhou stranu příliš nevysušuje a vlasy nadlehčuje. Je to o něco lepší, než ostatní šampony pro normální vlasy,ale žádná veliká změna to není. Vůně mě ale opravdu uchvátila a i mého přítele :)

  • vůně a cena
  • vlasy vydrží pěkné jenom 1 den


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od malina_01 22.12.2012 19:37:46

Další šampon pro mastné vlasy, na který mě nalákala reklama. V akci je za velice příjemnou cenu, ale bohužel žádný zázrak to není, vlasy se po něm mastí pořád stejně, možná i více než s jinými šampony. Vlasy jsou OK jen 1. den, pak už potřebují umýt, jsou bez objemu. Dobře pění, lahvička se dá ke konci obrátit dnem vzhůru. Znovu už bych si ho určitě nekoupila.

  • dostupnost
  • časté akce - nízká cena
  • dobře pění
  • vlasy brzo mastné
  • žádný objem


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od vicky 13.3.2013 12:38:14

Tento šampon si jako jeden z mála budu kupovat dokud ho budou mít na prodejnách. Vlasy odmastí a dodá jim svěžest. Po použití jsou lehké a čisté a vydrží takové zhruba 2 dny. Vůně mi vyhovuje. Krásně pění, zvlášť při druhém nánosu, kdy už jsou vlasy opravdu skoro čisté.

  • Cena
  • Vůně
  • Pocit čistých a lehkých vlasů
  • Hledám, ale nenacházím


Další recenze od anchor 1.4.2013 19:09:50

Tak tento šampon je zatím ten nejlepší šampon pro mě :) krásně pění a vlasy se mi po něm opravdu nemastí, nejsou zatěžklé a krásně dýchají.. při častěm používání může vysušit, to ale vyřeší balzám či maska.. Navíc je bez silikonů a levný.. Koupím znovu :)

  • Pomáhá proti maštění
  • Je bez silikonů
  • Jemná šamponová vůně
  • Dostatečně pění
  • Je dostupný a levný
  • Žádný nedostatek :)


věk
25-34

Další recenze od Nera V 9.6.2013 15:23:35

Šampón mi nejako nesadol. väčšinou mi šampóny určené na mastné vlasy moje vlasy skôr zaťažujú ako im pomáhajú. Ani tento nebol výnimkou, pení dobre, ale ako som už vyššie spomenula vlasy sú po ňom veľmi rýchlo opäť mastné. Po pár použitiach som ho teda dala preč a už si ho určite kúpiť neplánujem. Za mňa teda nič moc, hodnotím ho skôr ako taký priemer.

  • dobre pení
  • nadmerne zaťažuje vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Veruška123 18.11.2013 09:09:49

Šampóny od Schaumy nakupujeme doma pravidelne. Majú veľmi prijateľnú cenu. Tento šampón naozaj pekne vonia a vlasy zanecháva nadýchané . Balenia tejto značky sa mi páčia, len pri malej nepozornosti vám ujde viac šampónu ako by ste potrebovali. Tento, mi vlasy udrží dlhšie čerstvé ako ten regeneračný s kokosovou vôňou . Odporúčam vyskúšať.

  • cena a kvalita
  • vôňa
  • trochu balenie


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Judy 9.1.2014 12:10:57

Jelikož se mi poslední dobou silně mastí vlasy, sháněla jsem kopřivový šampon od Schaumy, který mi kdysi velmi pomohl - skutečně se mi vlasy nezmastily celých 48 hodin. Bohužel, zřejmě se již nevyrábí, a tak jsem vyzkoušela jiný šampon Schauma určený pro mastné vlasy. Nic moc jsem si od něj neslibovala, přesto mě mile překvapil. Vlasy se po něm skutečně méně a pomaleji mastí! Prodloužil mi interval mytí o jeden den, což je u mě velký úspěch. Jinak mi vlasy nevydrží pěkné ani 24 hodin. 4 hvěždičky dávám proto, že jsou po něm vlasy dost vysušené v délkách, jsou rozlítané a elektrizují. Možná by to spravil kondicionér. Sháněla jsem ten ze stejné řady (bezoplachový), ale bohužel bezvýsledně.

  • Funguje proti maštění
  • Voní hezky po bavlně
  • Rozlítané elektrizující vlasy
  • Špatně se shání


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Kerstie 13.4.2014 22:06:39

Tento šampon mě spíše překvapil, hezky voní, je určený pro rychle se mastící vlasy, bohužel interval mi neprodloužil ani o pár hodin (myji obden). Řekla bych klasický průměrný šampon, krásně voní, za tu cenu bych si ho klidně opět zakoupila. Má u mě plus, jelikož je bez silikonů. Vlasy se mně po něm rozčesávají stejně jako po jakémkoliv jiném šamponu.

  • bez silikonů
  • nízká cena
  • krásně voní
  • interval mytí vlasů bohužel neprodlouží