Schauma Regenerace & Péče šampon pro poškozené a suché vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Schauma Regenerace & Péče šampon pro poškozené a suché vlasy - velký obrázek
Šampony Schauma Regenerace & Péče šampon pro poškozené a suché vlasy - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 52% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Schauma

Recenze produktu
Schauma Regenerace & Péče šampon pro poškozené a suché vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Průměrný šampón. Je určen na suché a poškozené vlasy, které má hloubkově regenerovat a dodat lesk. Žádné extra změny jsem si ale nevšimla. Obsahuje bambucké máslo a výtažek z kokosu, takže celkem příjemně voní, ale vůně ve vlasech moc nevydrží a to ani po použití balzámu ze stejné řady. K dostání v každé drogérii v klasickém nebo větším balení.

  • cena
  • příjemná vůně
  • možnost koupit malé i velké balení
  • nějakou extra regeneraci nečekejte
  • nedodá větší lesk
  • vůně ve vlasech nevydrží


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Používala jsem ho jen proto, že strašně hezky voní po kokosu a bambuckém másle a to já miluju. Jinak, co se týče kvality, tak ta je hrozná. Vlasy mi strašně mastil, že nešlo ani poznat, že je mám umyté a to samé mi dělal i kondicionér. Připadá mi, že ostatní Schaumy to nedělají a dělal to jen tetno kokosový, ale možná to je mými vlasy. Já si ho už rozhodně nekoupím.

  • vůně po kokosu
  • strašně mi mastil vlasy


šampon i kondiconer používám kvůli vůni - takovou kokosovou snad jiný šampon nenabízí, nikterak mi nevadí, že nemá příliš účinku nebo mastí vlasy - myji si je s ním jenom tehdy, když potřebuji, aby mi vlasy voněli třeba jeden večer právě tou sladkou vůní :)

  • vůně
  • možnost koupě menšího balení
  • žádné extra účinky


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od UsmejSe 7.4.2012 10:16:08

Šampon mě hlavně zaujal svou příjemnou vůní, která mi vydržela na vlasech cca 6 hodin. Je regenerační a vlasy docela zatěžuje. Vlasy se po něm krásně lesknou a jsou hebké, ale rychleji se zmastí. Pokud jej objevím za nějakou hodně výhodnou cenu, klidně si jej koupím znovu. Obal je fajn, dá se postavit na víčko, když už šamponu zbývá málo.

  • dostupnost
  • hezké vlasy
  • dá se postavit na víčko
  • zatěžuje
  • vlasy se rychleji zmastí


Další recenze od Mal1 9.5.2012 13:24:53

S tímhle šamponem jsem jednou sáhla opravdu vedle. Zaujala mě vůně (voněl po kokosech), ale doma mě čekalo obrovské zklamání. Vlasy ve finále vůbec nevoněly tak, jako šampon. Byly bez lesku, druhý den jsem měla vlasy, jako kdybych si je nemyla 3 dny.

  • nízká cena
  • špatná kvalita šamponu
  • vlasům nijak neprospívá


Další recenze od kialka 9.5.2012 14:13:05

Šampón jsem koupila na základě akce. Vypadá celkem dobře a hezky voní. Má jít o regenerační šampon, ale kvalitu vlasů nijak neovlivnil. Lesk se brzy proměnil v mastnotu, vůně nevydržela dlouho. Jiné Schaumy bývají lepší, tento druh už příště rozhodně ne.

  • cena
  • balení
  • nijak nezlepšuje kvalitu vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Rozarka17 22.5.2012 17:24:11

Šampon, který moc pěkně voní po kokosu. Vlasy mi umyje dobře, konzistence šamponu je tak akorát hustá a barvu má jako kakao :) Používá ho i moje babička a je s ním spokojená, kupuje i jiné šampony od Schaumy. Takže za mě ANO a příště si ho klidně pořídím znovu.

  • Vůně
  • Dobře umyje vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Sellina 28.6.2012 02:06:13

Tuhle řadu přinesl přítel z práce po větších baleních a vzhledem k tomu, že se mi vypotřeboval můj, šáhla jsem po něm také. A musím říct že super, řekla bych, že je tak srovnatelný s Elseve šampony. Vůně mi na vlasech moc nevydrží, ale třeba na přítelových vydrží celý den, takže ho očuchávám jako velkou kokosku. :-) Jinak nepřijde mi že by mastil nějak extra, mám ofinku, která se mastí častěji než zbytek vlasů ale tenhle šampon mi celkem pomáhá.

  • vůně
  • cena
  • žádný


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Marki004 28.10.2012 13:09:16

Tento šampon jsem si koupila v akci, stejně tak i kondicionér, protože hezky voněl a chtěla jsem něco obyčejného. Šampon mě nakonec velice překvapil, hezky umyje vlasy, vůně mi vydrží až do druhého mytí, a mám neuvěitelně hebké a nekrepaté vlasy, i bez použití kondicionéru.

  • vůně vydrží i několik dní
  • cena
  • hebké vlasy


Další recenze od Inginkaa 8.11.2012 16:26:50

Mně udělaly šampony Schauma (až na ten zelený - 7 bylin - ten opravdu nedoporučuji) krásně lesklé a hebké vlasy. Nedám na něj dopustit. Vlasy si umývám denně, tudíž nemůžu úplně posoudit to, jestli vlasy mastí. Po dlouhodobém používání se bohužel dostavily lupy, takže momentálně je střídán jiným šamponem. K Schaumě se ale určitě vrátím. Navíc krásně voní a mně zůstává vůně i ve vlasech.

  • cena
  • dělá vlasy lesklé a hebké
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od vicky 13.3.2013 12:34:54

Jako pozitivní hodnotím vůni, která ale bohužel nevydrží do dalšího dne. Žádných regeneračních účinků jsem si nevšimla, vlasům nijak nepomohl. Lesk vytvořit dokáže, ale opět ne na dlouho. Spousta těchto šamponů je na jedno brdo, takže zázrak se nekoná.

  • Cena
  • Vůně
  • Dostupnost
  • Celá řada produktů na regeneraci
  • Vlasy se rychleji mastí
  • Regenerace nulová


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Petulka92 12.4.2013 15:39:30

Šampony Schauma mám celkem ráda a ani tento není výjimkou. Sama si je nekupuji, většinou je dostanu, nebo se přiživím u mamky, která je má také ráda. Pění obstojně a také hezky voní, ale nezaznamenala jsem nějaké zlepšení vlasů, jak šampon slibuje. Poměr cena/kvalita u tohoto šamponu je docela dobrá, za mě doporučuji aspoň vyzkoušet:-)

  • není drahý
  • hezky voní
  • dobře pění
  • nezaznamenala jsem zlepšení vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Eliise 27.8.2013 22:23:39

Abych se přiznala, velice mě překvapilo, že tu má šampon celkem špatné hodnocení. Já jsem s ním dost spokojená, krásně voní, nevím, jestli nějak vyživuje, ale mám po něm docela zdravě vypadající a hladké vlasy, ale zároveň se mi po něm moc nemastí. Zakoupila jsem ho současně s kondicionérem, který dělá taky pěkně jemné vlasy a musím říct, že určitě koupím znovu.

  • vlasy vypadají zdravě
  • vlasy jsou jemné
  • nemastí
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
zrzavé

Další recenze od capsonka 17.11.2013 17:53:02

Tento šampon mám už podruhé a jsem spokojená. Měla jsem vlasy vysušené a přímo strašné po šamponu značky Garnier:D Nečekaně...No ale je fajn, mám po něm ty vlasy od pohledu lepší, nejsou rozlítané, jsou lesklejší a "hedvábné". Čeho jsem si akorát všimla, tak mi vlasy trošku elektrizují. No za mě dobrý šampon z drogérky a pokud koupíte v akci, tak neprohloupíte už vůbec ;)

  • vůně
  • regeneruje
  • elektrizují vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Veruška123 18.11.2013 09:04:49

Šampón ktorý neurazí ani nenadchne. Cena je úplne super a býva často v akcií. Ja mám doma 400 ml balenie, ale spotrebovať ho netrvá až tak dlho pretože balenie má priveľký otvor a tak mi veľakrát vykĺzne šampónu príliš veľa. Vôňa je príjemná kokosová. Mal by vlasy regenerovať , ale nerobí to. Na moje vlásky pôsobí ako klasický šampón a vlasy sa mi po ňom o chlp rýchlejšie mastnia.

  • vôňa
  • cena
  • vlásky sú rýchlejšie mastné
  • pre mňa nemá regeneračný efekt


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Katie92 18.11.2013 23:11:08

Tenhle výrobek mně celkem zaskočil. Když jsem ho používala prvně před pár lety, tak jsem si ho nemohla vynachválit. Měla jsem k němu i balzám a masku a bylo to perfektní. Úžasná vůně, úžasně hebké vlasy. Ale když jsem si tento šampon koupila podruhé po pár letech, tak mi zmastil vlasy jako blázen a ještě mi je zacuchával, takže evidentně se mi během několika let změnila struktura vlasů a už mi nevyhovuje. Škoda no, ta vůně a hustá pěna mi budou chybět. :)

  • kokosová vůně
  • cena
  • příjemná pěna
  • mastí
  • nevyživuje
  • ale někomu může vyhovovat jako mně tenkrát


:-) tento šampon jsem si koupila, když jsem narychlo nějaký sháněla, byl zrovna ve slevě, krásně voněl, měl lákavý obal. :-) Konečně nějaký šampon, po kterém jsem neměla suché konce vlasů :-). Zkoušela jsem Vegan šampon, garnier goodbye demage apod.. mám obyčejně suché konce, bohužel ale tento šampon to spraví aspoň 50:50 :-). Nezregeneruje uplně ale je aspon znát nějaký výsledek. Vůně se rychle vymyje, ale nějak nezatěžuje a nemastí vlásky:-).

  • Složení: Kokos a bamb. máslo
  • Cena za velké balení
  • Vůně
  • Nejsou suché konce
  • Není kompletní regenerace, ale mám ho zatím týden, takže se účinek možná dostaví za delší dobu:-)


Další recenze od Fruit 7.12.2013 20:09:25

Mám poměrně ignorantské vlasy a můžu si umýt skoro čímkoli a pořád vypadají stejně, ale tenhle šampon byl výjimka. Bohužel špatná. Strašně zatěžoval a vlasy jsem měla mastné už druhý den po umytí (myju večer), takže aby vlasy nějak vypadaly, musela bych mýt každý den. Ani jsem si zprvu neuvědomila, že je to tím šamponem, ale stačilo vyměnit a vlasy vydrží i tři dny. Jediný klad je, že se dá koupit asi všude, ale já už si ho nekoupím.

  • dostupnost
  • mastí vlasy
  • zatěžuje


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
černé

Další recenze od safira002 13.12.2013 14:03:05

Tohle byla první Schauma a tudíž i první řada u téhle značky, co jsem používala. Mám suché, kudrnaté vlasy, takové jako mají Indky nebo Romky. Tenktrá jsem z něj byla nadšená, vlas po něm vypadaly velice upraveně, vlasy jsem měla samou loknu, ale když ho častěji používala, mastily se mi po něm vlasy. Skvělé je na tomto šamponu vůně- kokosová, a to je podle mě ta nejhezčí vůně, co do kosmetiky mohou dát.

  • Vůně u kudrnatých vlasů kudrny
  • po 2-3 dnech se Vám začnou mastit vlasy


věk
25-34

Další recenze od catthi 20.8.2014 17:58:05

Schaumy jsem používala na vysoké, v době, kdy jsem neměla peněz nazbyt, poradila mi je tehdy spolužačka,která vždy čekala na akce na na Schaumy v Kaufáči. Opravdu byly dobré, používala jsem tuto, která krásně voněla a dělala hladké a hebké vlasy,případně červenou pro barvené vlasy, někdy variantu proti lupům. Ani jedna mě nezklamala, ale mám pocit, že tato a červená byly nejlepší. Vlasy jsem mívala odbarvené a suché, ale po této Schumě byly hezké. Určitě ji plánuju koupit znovu.

  • dostupnost
  • cena
  • krásné a voňavé vlasy
  • nepřipadá mi, že by suché vlasy zatěžoval
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Katnys 21.8.2014 11:18:18

Tento šampón som používala dlho,kým som nenašla lepšie,ktoré mi vyhovovali viac,ale s niektorými ich balzamami som celkom spokojná stále.Šampón je fajn,má príjemnú konzistenciu,pekne voní.Vlasy umyje,nedráždi pokožku hlavy,nevysušuje,ale tým pádom skorej mastí a ja,čo si vlasy umývam 2krát za týždeň,som si ich musela umývať po cca 2 dňoch.Vlasy sa pekne leskli,ale regenerácia určite nie.Neviem,proste klasika šampón,nič výnimočné,aspoň pre mňa.Buď sa mi to zdá,ale všetky Schauma šampóny sú rovnaké,len sa mení ich názov.Ale to sa môže len mne zdať.

  • cena-dostupnosť
  • pekne umyje vlasy-nijak nedráždi
  • nevysušoval
  • žiadna regenerácia
  • rýchlejšie sa mi mastili vlasy
  • priemer šampón


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Avourella 21.8.2014 13:12:46

Tento šampón som si kúpila v Tescu za 1,99€ čo je pre mňa super cena (ešte k tomu za 400 ml).Úplne nádherne voní! Ak ho niekde uvidíte,musíte ho ovoňať.Bohužiaľ šampón mi nesadol.Svrbela ma z neho hlava a tvorili sa mi menšie lupiny,ale nehovorím že sa to stane všetkým..Vôňa mi vydržala vo vlasoch 1 deň.Musím súhlasiť s recenziou nado mnou...Aj mne sa zdajú všetky šampóny od Schaumy na jedno kopyto...Šampón mi vôbec nezregeneroval vlasy ani nevyživil,len ich pekne umyl.Takže na poškodené vlasy treba naniesť výživný balzám,masku či olej.Šampón obsahuje silikóny,ale sú skoro na konci zloženia,takže ich tam bude len málo.Znova si ho asi nekúpim kvôli svrbeniu,v poslednej dobe mám pokožku hlavy citlivejšiu...Takže priemerný šampón,ktorý vlasy nevyživý,len pekne umyje a krásne voní + za super cenu...Čo viac dodať.

  • vôňa
  • cena
  • dostupnosť
  • vlasy pekne umyl
  • tvorili sa mi menšie lupiny
  • svrbela ma pokožka hlavy


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Caisy 14.12.2014 18:39:03

Dlouho jsem se rozhodovala kolik hvězdiček dát, protože tohle je asi fakt jeden z mála přípravků na vlasy, u kterého prostě nevím. Krásně voní, super pění, vadí mi, že obsahuje silikony, proto jsem ho asi po dvou použitích začala dávat jen na délky a konce. Vlasy jsou po něm celkem jemné a lesklé, ovšem další den už jsou o dost sušší.

  • krásná vůně
  • dobře pění
  • lesklé vlasy
  • silikony
  • další den suché konce


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Lady GaGa 15.12.2014 19:28:01

Tento šampón má jen jediné plus a tím je nádherná vůně. To byla jediná věc, která mě nutila zkoušet jej neustále znovu a znovu. Bohužel mým vlasům nijak neprospíval, žádné zlepšení ani regenerace se nekonaly. Navíc vlasy velmi zatěžuje, a ty se poté mnohem rychleji mastí. Bohužel tento šampón opravdu nemůžu doporučit. Není příliš kvalitní a celé to korunuje složení plné silikonů.

  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • zatěžuje
  • vlasy se rychleji mastí
  • žádná regenerace
  • složení silikony


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Schaumu prostě musel dělat někdo, kdo nesnášel jemné a poškozené vlasy, protože jinak si to neumím vysvětlit. Já trpím na obojí a tenhle šampon mi udělal z vlasů naprostou chumel plnou oleje. Je fakt, že hned po umytí jsem měla krásné a lesklé vlasy, ale ty byly ihned mastné. Plusem je snad jen to, že se dá sehnat za hubičku a nemusíte tedy brečet nad velikou sumou vyhozených peněz.

  • hezké vlasy - ovšem jen na chvíli!
  • cena
  • po pár hodinách jsou vlasy mastné
  • složení