S-he stylezone Voděodolné tekuté oční linky recenze a zkušenosti

Oční linky S-he stylezone Voděodolné tekuté oční linky
Oční linky S-he stylezone Voděodolné tekuté oční linky - obrázek 1
Oční linky S-he stylezone Voděodolné tekuté oční linky - obrázek 2
Oční linky S-he stylezone Voděodolné tekuté oční linky - obrázek 3
5 3.3 8
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce S-he stylezone

Recenze produktu
S-he stylezone Voděodolné tekuté oční linky

věk
15-24

oči
černé

Další recenze od 12.8.2012 19:22:36

Moje první tekuté linky. Obal docela na pytel. Štěteček taky. Jinak k ,,tekutině' vydrží dlouho, nemažou se (pokud jim nepomužete vatovou tyčinkou na efektkouřových očí) Vydrží kolem 12 hodin. Škoda ,že nejsouv lepším obalu s lepším štětečkem.Jediné co na obalu mohu pochvílit je ,žeje tam něco, co odstranuje přebytek linek

  • Výdrž
  • Věc, která odstranuje přebytek linek
  • Obal
  • Štětec
  • smrdí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.12.2012 13:59:36

Na těchto linkách není pozitivního snad nic. Když začnu samotným nanášením linek: aplikátor je na nějaké jemnější decentní linky přespříliš tlustý, navíc se na něj zanáší žmolky díky barvě, takže na nějaké hezké pravidelné linky byste museli být kouzelníci. Když se vám s většími obtížemi nakonec povedou, s výsledným dílem se budete muset po pár hodinách rozloučit, prostě se oddrolí. Tyhle linky rozhodně nedoporučuji, sama jsem je po pár marných pokusech vyhodila do koše.

  • žádné
  • tlustý aplikátor
  • barva se z očí oddrolí
  • barva žmolkovatí


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.1.2013 14:28:39

Tyhle linky od s-he jsou hodně zvláštní svým aplikátorem. Je hodně tvrdý, ale já s ním nalíčím oko úplně v pohodě. Určitě jsem měla lepší tekuté linky, ale tyto zas tak strašné nejsou. Dodám jen, že je mám už víc jak půl roku a ještě mi nevyschly. Znova asi nekoupím, přešla jsem na gelovky.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Barva
  • Zvláštní štěteček


Další recenze od 27.3.2013 19:34:03

Skvělá voděodolnost. Jelikož si "linky" kreslím(spíše jenom nanáším barvu pro zvýraznění oka) zevnitř oka mezi řasy,proto mi kartáček vyhovuje,ale na přesné linky je naprosto nevhodný. Díky špatnému kartáčku těchto drogerkových linek by cena mohla být ještě nižší.

  • voděodolnost
  • na přesné linky nevhodný kartáček


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 2.9.2013 13:00:18

Tekuté linky, které už delší dobu používám a jsem s nimi maximálně spokojená. Dříve jsem používala linky od této značky Liquid Eyeliner v hnědém odstínu. U nás ale již nejsou k sehnání a tak jsem je nahradila těmito. Sice mi černá barva nepřijde tak přirozená jako byla ta původní hnědá ale nevadí mi to nijak zásadně. Štěteček mi vyhovuje, je hodně tvrdý. Dokážu si linky nalíčit tenké i silnější. Nalíčené vydrží celý den bez rozmazání a obsah mi vydrží na hodně dlouho (cca třičtvrtě roku).

  • dlouhá výdž
  • tvrdý štěteček
  • žádné


Další recenze od 29.3.2015 12:25:51

Voděodolná verze je napytel, ale klasika je skvělá. Nevím, proč tady má tolik žen problém se štětečkem. Je super, lépe se s ním tvaruje linku, dlouho jsem hledala linky s tak dobrým aplikátorem navíc v takové ceně. S měkkými štětci je aplikace vyloženě řehole. Linky vydrží dlouho, vůbec se nemažou. Určitě doporučuji.

  • Trvanlivost
  • Žádný


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2016 14:48:47

Koupila jsem si tyto linky na zkoušku, předtím jsem používala linky ve fixu, ale vždycky strašně rychle vyschly, takže jsem hledala nějaké tekuté linky a narazila jsem na tyto. Kartáček mi vyhovoval, je tvrdý, ale linky se s ním nanášejí super. Barva je hezká černá. Jediné s čím jsem měla problém je, že mi nepřišly voděodolné.

  • -cena
  • -kartáček
  • -podle mě nejsou voděodolné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.12.2016 01:04:25

Od těchto linek jsem si moc neslibovala, ale hledala jsem tekuté linky a zaujaly mě tyto. Aplikátor je hodně zajímavý, je to v podstatě jen tvrdý hrot. Nevím jak to funguje, ale vždycky se na něj nabere barva :)) Přijde mi, že se mi s ním ani neklepe moc ruka :)) Linky se namalují hezky a co mě dostalo - drží jako přibité (mám nevoděodolnou verzi). Všechny co jsem měla předtím se mi tak cca za tři hodiny začaly obtiskovat na horní víčko, ale tyto ne. Příjemně překvapily!

  • Hezká černá barva
  • Dobrá cena
  • Neobtiskávají se
  • Tvar balení - sice hezký,ale hůř "uchovatelný" v kosmetické taštičce :))


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde Gelové linky

3.2 55% 6 recenzí