Simply You Pharmaceuticals Donna Hair recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Simply You Pharmaceuticals Donna Hair - velký obrázek
Doplňky stravy Simply You Pharmaceuticals Donna Hair - obrázek 1
Doplňky stravy Simply You Pharmaceuticals Donna Hair - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 450 - 656 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Simply You Pharmaceuticals

Recenze produktu
Simply You Pharmaceuticals Donna Hair

věk
15-24

Další recenze od Petiteluuc 20.6.2014 22:58:09

Donnu jsem užívala minulé léto a vúbec mi nepomohla. Mám suché a krepaté vlasy. Čekala jsem že se mi zlepší kvalita vlasů, jak se všude psalo, ale nic jsem nezpozorovala a navíc mi ani nerostly více než normálně. Nevím jestli to bylo jen tím, že jsem donnu brala 3 měsíce, jediné co se mi na tomto přípravku líbilo byly krásné náušnice jako dárek:) ale příště už nekoupím. Vysoká cena a na mě žádné účinky. Teď beru levnější panthenol a vlásky rostou jako z vody:-)

  • Náušnice jako dárek
  • Cena


věk
15-24

Kúpila som si trojmesačnú kúru. Musím povedať , že sa mi vlasy vôbec nezlepšili ,čo sa kvality týka. Pri lámaní a štiepení mi absolútne nepomohli. Vlasy mi rastú stále rovnako. Som dosť sklamaná pretože mňa to balenie vyšlo až na 24 eur. Vlasy mi vypadávajú pomenej ale myslím, že tomu v značnej miere pomáha šampón od Alpecinu. Akurát som si všimla zmenu v tom, že sa mi menej mastia. Ja tieto tablety neodporúčam a budem hľadať ďalej.

  • vplyv na pokožku hlavy
  • cena
  • na lámanie a štiepenie absolútne nepomáha


věk
25-34

Další recenze od wiwinka 30.1.2014 00:21:04

Kupuji si občas Donna hair forte. Nejlepší doplněk na vlasy - vlasy jsou na první pohled kvalitnější. Nevypadávají, rychleji rostou a "nečepíří se a nestojí". Nevýhodou je cena - která ale odpovídá kvalitě. Vlasy se tolik nemastí i při pravidelném žehlení vlasů a používání různých vlasových přípravků. Rozhodně doporučuji.

  • kvalita
  • cena (ale odpovídá kvalitě)


věk
25-34

Další recenze od veru.h 13.11.2013 18:49:11

Tyto tabletky jsem dostala jako dárek a hned jsem si je oblíbila. Výsledek, byl vidět už po týdnu používání, a to nejprve na silných nehtech. Mám je jinak velmi křehké. U vlasů jsem viděla, že se více lesknou a myslím že i rychle rostly, ale to poznáte spíše až po měsíci o kolik poporostly :) Určitě doporučuji, za ty peníze to pravdu stojí :)

  • Rychlý účinek
  • Opravdu pomáhá
  • Chce to zajíst pak jídlem jinak bolí žaludek


Další recenze od veerusice 30.9.2013 16:47:45

Kupovala jsem teď balení Forte, které obsahuje o něco víc výtažků než toto původní balení a je ještě lepší. Ani ze začátku není třeba brát 2 tobolky, bere se jen jedna i těch prvních 14 dní a má nějaké další výtažky, které pomůžou vstřebávání. Alespoň nějak takto to říkala lékárnice. Jinak já jsem s Donnou Hair už moc dlouho spokojená a pravidelně kupuju balení i sestře, která si ho taky nemůže vynachválit. Vždycky se struktura vlasů zlepší. Vypadají lépe a i růst je lepší. Určitě si ji budu kupovat dál.

  • pomáhá
  • nevím


věk
25-34

Donna hair je jediný doplněk stravy na vlasy, u kterého jsem skutečně zaznamenala růst vlasů. Snažím se vypěstovat co nejdelší vlasy a po donna hair jsem měla každý měsíc hodně viditelné odrosty, což se mi zatím nestalo u žádného podobného výrobků a to jsem vyzkoušela už většinu volně prodejných (biosil, panthenol, biohar atd.) a jedině toto zabralo. Vřele doporučuji a určitě si koupím další balení. Vysoká cena v tomto případě opravdu odpovídá kvalitě.

  • viditelně rychlejší růst vlasů
  • vysoká cena


věk
15-24

Další recenze od Lotte Cyan 27.6.2013 20:56:21

Měla jsem a dosud mám problémy s nadměrným vypadáváním vlasů. Tento přípravek jsem zakoupila a čekala na výsledek, který se dostavil cca po měsíci užívání. Byla jsem s ním spokojená - vypadávání vlasů se zmírnilo, ovšem ne na dlouho. Očekávala jsem, nejspíš naivně, že to bude jakási léčba. Jakmile se dobraly tobolky, vlasy začaly padat znovu. Za mě ne.

  • po dobu užívání zlepšení
  • po dobrání vše při starém


věk
25-34

Tyto vitamíny jsem si koupila už asi počtvrté, zkoušela jsem i např. Revitalon, ale vždy mi lékarnice potvrdily, že z hlediska složení je Donna nejlěpší, obsahuje pro vlasy navíc důležité mastné kyseliny.. Myslím, že je dobré jak užívat vnitřně nějaké tobolky jako je právě Donna, tak si zakoupit i nějaký kvalitní šampon a vlásky se Vám spraví.. Donnu ráda doporučuji, určitě jsem ji nekoupila naposledy.. :-)

  • - účinek: zlepšení kvality vlasů
  • - milý dáreček
  • - o žádných nevím :)


Další recenze od patullka 6.5.2013 17:39:24

Měla jsem hrozné problémy s padáním vlasů. Padaly mi opravdu v extrémním množství, když jsem po každém česání viděla ty chomáče, chtělo se mi plakat... Stačilo aby mě přítel pohladil po vlasech, hned měl v prstech nejméně 10 vlasů. Na Vánoce mi mamka koupila tento přípravek. Podle rady v příbalovém letáku jsem začala brát první dva týdny 2 tobolky denně a už po měsíci jsem viděla první výsledky. Po 3 měsících jsem měla vlasy pevné, lesklé a padaly v běžném množství. Můžu jen doporučit, pro někoho je to možná dražší záležitost, ale vyplatí se investovat.

  • Prášky rychle zabraly
  • I po vysazení se problémy nevrátily
  • žádné


Další recenze od Maarkétaa 26.4.2012 12:30:02

Výživu jsem dostala k narozeninám. Je ideální na jaře pro regeneraci vlasů po zimě. Oceňuju, že je to výživa jen na vlasy, žádné 3 v 1, protože s pletí ani nehty problém nemám. A řekla bych, že mi díky ní vlasy rostly mnohem rychleji.

  • vyživuje vlasy
  • šperky swarovski
  • vůbec žádné


Další recenze od Janča_L 12.4.2012 13:23:08

Donna mi velmi pomohla. Měla jsem suché a poškozené vlasy, teď vypadají zdravě a tolik nevypadávají. Žádné šampony ani masky mi nepomáhaly, opravdu je asi nejlepší užívat nějaké vitamíny zevnitř a vyživit tak vlasy i vlasovou pokožku. Líbí se mi, že stačí vzít jen jednu tabletku kdykoliv během dne, takže to vychází dobře i cenově. Velké balení je na 3 měsíce.

  • účinek
  • kvalita
  • dárek
  • cena
  • žádné