Nivea Soft hydratační krém recenze a zkušenosti

Hydratace Nivea Soft hydratační krém - velký obrázek
Hydratace Nivea Soft hydratační krém - obrázek 1
Hydratace Nivea Soft hydratační krém - obrázek 2
Hydratace Nivea Soft hydratační krém - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Soft hydratační krém

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 13.3.2012 10:34:53

Nivea Soft se prodává v asi 5 různých velikostech balení. Je určena jak na pleť, tak na celé tělo. Rychle se vstřebává a pěkně voní. Používám pod make-up.

  • cena
  • hydratace
  • rychle se vstřebá


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 13.3.2012 20:57:57

Krém mě nenadchl, obecně krémy Nivea nemusím. Je lehký, ale pleť po něm zůstávala mastná a jakoby udušená, pod make-up se absolutně nehodí. Hodně mi ucpával póry, na tělo pro mě hydratuje nedostatečně.

  • nenašla jsem
  • nechává mastný film na pleti
  • nedostatečně hydratuje
  • nehodí se pod make-up
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Veru.Praha 15.3.2012 13:38:08

Jednu dobu jsem celkem často používala, lehká a příjemná konzistence, dobře hydratuje, vůně ujde, ale přišlo mi že krém je více o chemii než o přírodě, každopádně mi pleť nezhoršil, ale lepší je sáhnout po přírodnějších produktech.

  • lehký a svěží
  • lehká vůně
  • chemie
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lady Flame 30.3.2012 10:05:34

Mě tento krém nenadchl a podle mě se slovem soft nemá nic moc společného. Ačkoliv mám sušší pleť, tak po namazání jsem byla mastná a hlavně ulepená, pokud jsem na něj nanesla make-up, tak jsem se během pár minut začala nepříjemně lesknout. Konzistence mi přišla hutnější. Jediné plus tohoto krému je příjemná vůně a možnost zvolit si z několika velikostí balení.

  • příjemná vůně
  • několik velikostí balení
  • hutná konzistence
  • zanechává mastný a ulepený pocit
  • nevhodný pod make-up


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Soniik 29.7.2012 12:40:36

Tento krém mě teda vůbec neoslovil. Používala jsem ho na tělo, na tělo je ale hodně lehký, nehydratuje dostatečně, člověk jako by nic nepoužil. Na obličej jsem ho neměla odvahu zkusit, protože mám s pletí na obličeji problémy a za druhé si myslím, že co je určené na tělo, na obličej nepatří. Znova už nekoupím, jsou lepší tělové krémy.

  • žádné
  • na tělo příliš lehký
  • nehydratuje dostatečně


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Lacminka 29.7.2012 13:30:55

Tenhle krém mě taky neoslovil. Sice se rychle vstřebávál a dle mého pleť zůstávala hydratovaná,ale šíleným způsobem ucpával póry a hodně se mi po něm zhoršila pleť. Na těle hydratuje nedostatečně. Takže bohužel nemůžu doporučit. Jediné pozitivum je snad cena.

  • Cena
  • Ucpává hodně póry
  • Nehydratuje na tělě


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od VeronikaEma 30.12.2012 21:34:09

Značku Nivea mám hodně ráda, ale spíš jsem spokojená s tradiční tmavě modrou verzí v plechovým kelímku a s jejími tělovými krémy. Tento krém dle mýho skromnýho názoru nehydratuje, občas mě z něj svědí pleť, jednou se mi po něm dokonce udělala vyrážka.

  • nic
  • nehydratuje
  • alergická reakce


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Dadka22 9.4.2013 20:26:15

Kedže mám zmiešanú pleť, tak si ráno tento krém dať nemôžem, pretože by som vyzerala dosť mastne. No večer si ho stále dávam, kvôli hydratácii. Ráno mám potom peknú hladkú pleť. Nemyslím si, že je vhodný na mastnú pleť, ale hydratuje dobre a to nie len tvár. Rýchlo vsiakne, no na tvári dlhšie ostane ten "mastný pocit".

  • hydratácia
  • vhodný je aj na tvár aj na telo
  • na zmiešanú a mastnú pleť nie je možné ho aplikovať ráno


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Nivea soft je u mne jednička na prvním místě. Má všestranné použití na obličej, ruce, tělo. Krásně hydratuje, voní, nelepí..Používám ji celý den jak na obličej, který mažu ráno a večer, ale také na ruce, které si mažu skoro celý den . Pokožka je vláčnější, pěkně se krém vsákne, netvoří mapy a je cenově dostupný v několika velikostech od malého balení po velké 300ml, které mi vydrží dlouho. Opět se těším až si ho znova koupím.

  • hydratace
  • vůně
  • nelepí
  • vláčnější pokožka
  • všestranné použití
  • pěkně se do pokožky vsákne
  • možnosti velikost balení
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lady GaGa 28.8.2013 15:36:23

Kosmetiku nivea moc nemusím, jejich výrobky nemají příliš kvalitní složení a nikdy mi moc nevyhovovaly. Tento krém bohužel není výjimka. Působí lehce, ale po rozetření vytvoří na pleti mastný povlak. Ucpává póry a pleť se po něm leskne. S hydratací to taky není žádný zázrak. Nezachránila to ani vůně, typická pro niveu. Já si tento krém znovu nekoupím a nedoporučuji to ani nikomu z vás.

  • nic
  • mastný povlak na pleti
  • hydratuje málo
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od saprenza 29.8.2013 16:22:46

Tento krém bych z několika důvodů označila za odlehčeného brášku klasické modré Nivey. Krém má bílou barvu a lehkou texturu, příjemnou vůni a snadno se roztírá. Jeho použití je všestranné - pleť, ruce i obličej. Dříve jsem ho používala pravidelně, nyní už se k němu vracím jen výjimečně, když si ho beru na cesty. Jeho velkou výhodou totiž je, že je dostupný v několika velikostech. Jeho vlastnosti ovšem nejsou nějak oslňující: má být hydratační, ale hydratace moc dlouho nevydrží, navíc chvíli trvá, než se po rozetření úplně zbavíte pocitu upatlaných rukou. Za mě je to průměr, ale díky praktickému balení se šroubovacím víčkem je praktický na cesty,

  • - nevtíravá příjemná vůně
  • - snadno se roztírá
  • - více velikostí balení na výběr
  • - šroubovací víčko - praktické na přenášení
  • - hydratace moc dlouho nevydrží
  • - chvilku zanechává upatlaný pocit


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Univerzálny krém. Väčšie balenie som si kúpila na telo a menšie do kabelky na ruky. Krásne hydratuje pokožku a rýchlo sa vstrebáva. Nemám rada ,keď mi na rukách ostáva mastný film a tento to nerobí. Skúšala som ho aj na pleť ale nebolo to ono. Na tvári mi práve ten mastný film robil. Vzhľadom k cene ho naozaj odporúčam. Parfemácia je jemná a nikoho neurazí.

  • hydratuje
  • nevhodný na tvár


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Bibísek 12.5.2014 20:01:35

Krém jsem dostala k nákupu minerálních vod zdarma. Byl v praktické tubě a moc hezky voněl. Svým praktickým balením si vysloužil místo v mém školním batohu a hned jsem si ho oblíbila. Používala jsem jako krém na ruce, na obličej, suché uši v zimně a také na masáže nehtů při volných hodinách. Určitě koupím znovu, moc příjemný univerzální krém

  • vůně
  • různé velikosti balení
  • univerzální užití
  • rychlé vsakování


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Moník31 7.10.2014 13:24:20

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento krém jsem používala na chodidla. Byl velmi jemný, dobře se vsakoval a pěkně hydratoval. Jednou jsem jej použila i na lýtka, měla jsem po něm příjemný pocit. Líbilo se mi balení 75ml v tubě. Pěkně mi i voněl. Jen škoda toho složení...

  • Jemný, dobře hydratoval.
  • Složení - silikony atd.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Odlehčená verze krému v modrém obalu je podstatně lepší než ta původní. Oceňuji balení krému - ten plechový byl strašný. Tento plastový šroubovací se sice protáčí, ale pořád je to pokrok k lepšímu. Krém samotný pěkně voní, dobře se roztírá, ale dlouho se vstřebává. Hydratace není příliš dobrá, navíc krém zanechává mastný film. Výsledný efekt tedy není příliš dobrý.

  • voní
  • obal
  • nehydratuje dobře
  • zanechává mastný film


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od v vyky 20.6.2016 15:55:49

tento krém je super,krásně voní,je lehce roztiratelný,není tak moc hutný jako klasický niveácký modrý krém,měl by i krásně hydratovat,což myslím,že i splňuje,je tedy vhodný na léto kdy kůže potřebuje nejvíce hydratovat,vyrobek bych si určitě koupila znovu, není extra drahý a balení je velké,proto vydrží dlouho

  • velké balení
  • hydratuje
  • dobře se roztírá
  • vhodný na léto
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené