Syoss Suchý šampon Anti Grease recenze a zkušenosti

Šampony Syoss Suchý šampon Anti Grease
Šampony Syoss Suchý šampon Anti Grease - obrázek 1
5 2.5 15
  • Průměrné hodnocení 2.5
  • 27% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 139 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Syoss

Recenze produktu
Syoss Suchý šampon Anti Grease

Další recenze od 18.4.2012 19:12:00

Nanáší se mnohem lépe než pudrový šampon, dobře se vytřepává a ani tmavé vlasy po něm nezůstávají našedlé. Trochu vysušuje pokožku - objevily se mi po něm na malém místě trochu lupy, ale to se asi od suchého šamponu dá čekat. Obal je naneštěstí opravdu špatně vyřešen, protože chvílemi začne šampon unikat a je potřeba pořádně protřepat, aby nevyprchal.

  • nanášení a vytřepávání
  • použití i pro tmavé vlasy
  • obal


Další recenze od 18.4.2012 20:17:31

Poprvé mi ho dala vyzkoušet kamarádka a byla jsem z toho nadšená. Když jsem si ho koupila sama, tak už mi tak skvělý nepřijde, vlasy mě děsně svědí a jak si do nich šahám, tak je mám stejně mastné. Chtěla jsem to jako záchranu např. na cesty, ale teď bych si ho nekoupila ani tak :-/

  • cena
  • svědí hlava


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 18.4.2012 20:27:35

tento suchý šampon jsem si koupila,ale naprosto mi nevyhovuje,hodně mi po něm svědí hlava a stejně musím vlasy umýt,navíc mi po něm vlasy přijdou takové těžké- nepřirozené.Takže já ho rozhodně nedoporučuji,balení jsem dala mami,které taky nevyhovuje a už nikdy nekoupím.

  • žádné
  • svědí hlava


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 21:23:15

Na hodně tmavých vlasech i po důkladném vetření ručníkem a vyčesání kartáčem zůstavájí bílé( šedé) stopy. Ale jinak vlasy opravdu vypadají jak umyté, získají na objemu, v nouzi je to určitě dobré řešení, jak se zbavit na chvíli mastných vlasů. Ale po třech použitích buď ušel vzduch nebo se ucpala tryska ( i přes dostatečné protřepávání) a sprej je nepoužitelný, takže za mě už ne, znovu nekoupím.

  • vlasy získají na objemu
  • ušel vzduch
  • nebo se ucpala tryska
  • nepoužitelné plné balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.4.2012 15:20:40

Musím říct, že to byl první suchý šampon, který jsem měla a velmi mne překvapil z mých vlasů se krásně vyčesal (jsem blondýnka) a udělal opravdu velký objem u kořínků. Možná mi trochu vadila vůně, která vydržela ve vlasech dlouho, ale mé vlasy jsou k tomu náchylné, takže možná to ostatní nemusí pozorovat.

  • cena
  • nezůstává ve vlasech
  • vtíravá vůně


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 13.5.2012 18:29:41

Dostala jsem ho jako dárek, sama bych si ho nikdy nekoupila. I když si ho nastříkám, pořád mám to nutkání si hlavu umýt, vadí mi. Musí se opravdu dobře vyfenovat. Má špatné uzavírání. Jednou jsem přišla, koukám, a on sám od sebe ucházel. Musela jsem ho znovu pořádně poštelovat

  • vůně
  • špatné uzavření
  • necítim se s nim


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 14.11.2012 20:52:59

Samotný šampon se mi zdá fajn, když jsem ho nastříkala a vyčesala, vlasy byly opravdu v lepším stavu než před nanesením, Vůně mi taky až tak nevadí. Co mě vadilo více bylo to že jsem nechala sprej doma a do rána celý vyprchal.... Takže absolutně k ničemu.

  • nedělá bílé stopy
  • vyprchá přes noc


Další recenze od 29.3.2013 18:44:53

Byl to můj první suchý šampón a už nikdy více!!!! Jednak mé tmavé vlasy byly po aplikaci s šedým nádechem a působily hodně nezdravě, Navíc to odmaštění moc dlouho nevydrželo a co mne naštvalo opravdu nejvíce,bylo, že jsem ho použila pouze dvakrát a konec. Dále už sice při protřebání bylo znát, že v něm něco ještě je, ale ven z rozstřikovače už nic nevyšlo. A to mám krátké vlasy. Takže nejdražší dvě neumytí na světě.

  • hezký obal
  • obsah je velmi malý vzhledem k velikosti lahve


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.7.2013 08:40:23

Myslela jsem si, že tento suchý šampon od Syoss bude mojí záchranou na všech těch festákách, kde trávím několik dní a nemám možnost si umýt hlavu. Výsledek nějaký byl, ale za chvilku jsem měla vlasy téměř ve stejném stavu jako před tím :/ Navíc mi docela vadila ta dost silná vůně. Jediným výrazným plusem je, že přidá na objemu ;) Co se týče toho vyprchávání, řikalo mi to už více lidí, ale mně se to nestalo ;)

  • přidá objem
  • minimální efekt
  • silná vůně


Další recenze od 11.8.2013 10:56:54

Tento suchý šampon jsem si koupila hlavně ze zvědavosti. No nedá se říct že by mě na 100% nadchnul. I po použití mi přišlo že jsem vlasy měla pořád trochu mastné. Naopak se mi zalíbilo to, že suchý šampon je ve spreji a ne v prášku, takže se mi lépe nanášel. Pro mě tento suchý šampon splnil mé požadavky tak na 75%. Ještě popřemýšlím jestli si ho koupím znovu nebo ne. :)

  • Obal
  • Nanášení (sprej)
  • vlasy jsou po něm stále trochu mastné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.8.2013 21:45:07

Chtěla jsem vyzkoušet tento suchý šampon ale naprosto mě zklamal .Mastnější vlasy zanechá stejně mastnými jak byli.Takže zůstavám u normální klasický amici která narozdíl od syossu mastnym vlasům pomůže.Ale jak řikám nejlepší je si vlasy umýt :) Takže za me velké NE!

  • žádné
  • vůbec vlasům nepomůže, je tam toho málo


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 22.9.2013 13:12:22

Tento suchý šampon byl jeden z mých prvních a až po čase a vyzkoušení dalších výrobků jsem zjistila, jak je děsný. Mycí efekt vydržel zhruba půl dne. Pro tmavé vlasy absolutně není - zanechává stopy jako když máte lupy nebo tak. Prostě se velmi špatně dostává z vlasů, některé šampony stačí vyčesat nebo protřepat vlasy, popřípadě profénovat, ale tento šampon se dostává z vlasů horko těžko. Cena je u tohoto výrobku přemrštěná. Raději doporučuji vyzkoušet jiné suché šampony než tento.

  • vůně
  • nejde vyčesat
  • výdrž půl dne


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 12.11.2013 13:21:21

Tento suchý šampon jsem si koupila jen na vyjímečné příležitosti, kdy z nedostatku času nemám čas na klasické umytí vlasů. Tento šampon je však naprostý propadák. Po aplikaci mi vlasy přišly pořád stejně zplihlé, mastné a vůbec nepůsobily dojmem umytých vlasů. Navíc mi vydržel jen tři aplikace a bylo po něm. Určitě už příště nekoupím!

  • žádné
  • vlasy po aplikaci byly pořád stejné


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Mám dost problémů s mastnými vlasy a vyzkoušela jsem snad již všechny suché či pudrové šampony k dostání na trhu, tento hodnotím jako nejlepší a vracím se k němu přes rok a půl, snadné nanášení, občas se ale najde někdo komu trochu zapáchá, je ve vlasech docela dost cítit. Jedné mínus je, že ho mám maximálně na šest použití.

  • snadné a příjemné nanášení
  • odmastí vlasy na celý den
  • vůně může být někomu nepříjemná, je dost cítit
  • vyšší cena za to množství


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Šampón má takovou podivnou silnou parfemaci, která zůstává ve vlasech i po vyčesání. Balení má rozprašovač jako lak na vlasy, takže se snadno nanáší. Jeden čas jsem měla problém s lupy, i když je normálně vůbec nemám až jsem zjistila, že se mi vždy objevily po použití tohoto přípavku, pokožka mě nesvědí. Přípravek je ve vlasech cítit, nedá se celý vyčesat, vlasy jsou takové zatížené, hrubé a upatlané, mastnoty vlasy moc nezbaví. S unikáním přípravku jsem neměla problém.

  • dodá objem
  • zatíží vlasy
  • nedá se vyčesat
  • parfemace
  • způsobuje lupy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené