Topvet Masážní skořicový gel recenze a zkušenosti

Masáž Topvet Masážní skořicový gel  - velký obrázek
Masáž Topvet Masážní skořicový gel  - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Topvet

Recenze produktu
Topvet Masážní skořicový gel

Další recenze od lanika 12.3.2012 19:03:23

Musím říct že jsem opravdu spokojená. Pokožka je po použití napnutá bez známky pom. kůže. Používám 1x denně.....

  • Učinek je znát od prvního použití
  • Cena
  • Vůně
  • Při velkém množství naneseném na pokožku pálí


věk
15-24

Další recenze od Janeis 12.3.2012 19:39:13

Krásně vyhlazuje pokožku,myslím že po delším užívání fakt pomáhá a celulitida mizí. Sice velká spotřeba alobalu,ale neva..:)

  • Pomáhá
  • Hladká pokožka
  • Nevím


Další recenze od madeatx 12.3.2012 22:25:38

Krásná skořicová vůně, dobrá konzistence - lehce se nanáší a dobře se vstřebává. Co se týká účinků, dle mě pouze dočasné, ale to je asi u většiny přípravků na celulitidu.

  • vůně
  • konzistence
  • vstřebatelnost
  • dočasné účinky


věk
25-34

Další recenze od anysekk 13.3.2012 08:49:28

Gel příjemně voní, ale účinky jsem bohužel nezaznamenala. Další nevýhodou je velká lepkavost, která mi byla nepříjemná :(

  • příjemná skořicová vůně
  • lepkavost


Další recenze od lelonkaaa 15.3.2012 08:44:32

Krém opravdu nádherně voní. Měl by se používat před cvičením, aby měl účinky. A pokud s tak dělá, účinky má...vypne pokožku jak pocitově tak vzhledově...koupím znovu:)

  • vůně
  • méně praktický obal


věk
15-24

Další recenze od Teuska 15.3.2012 08:58:44

S výrobkem jsem byla velmi spokojená. Příznivá byla i jeho cena. Samozřejmě je potřeba příprave používat při sportu, jinak nemá žádný efekt, mě ale velmi pomohl při spalování podkožního tuku. Stačilo se trochu namazat např. před běháním a výsledky byli zanedlouho vidět. Nejen že mi zmizrla celulitida, ale pomohl mi také při hubnutí.

  • cena
  • účinek na celulitidu
  • "lepivý" pocit po aplikaci


věk
35-44

Další recenze od Radule2 23.3.2012 17:50:25

Tento gel je sice velice dobrý,ale znám lidi,co se u nich objevila velká alergická reakce,tak pozor.Já byla jedna z nich a skončila na kožním.Ale do té doby mi velice vyhovoval,jen ta lepkavost ne.Nikdy jsem ho na těle nesnesla déle,bez osprchování.

  • příznivá cena
  • vůně
  • lepkavost


věk
45-54

Další recenze od Sahi 24.3.2012 18:31:01

Pro mě žádná účinnost i s masáží 2x denně.Po delším mazání se mi i vůně zprotivila.Obecně jsem ještě nenašla krém na cellulitidu,který by účinkoval.Tento alespoň patří k těm levnějším,takže může každý vyzkoušet.

  • levný
  • neúčinný


věk
25-34

Gel jsem koupila na základě mnoha kladných recenzí a mám z něj rozporuplné pocity. Při první aplikaci pálil, až mě dohnal k slzám, podruhé nebyl na kůži vůbec cítit. Účinek na celulitidu nepozoruji, kůže vypnutá je (ale asi je to tím, že je to lehká alerg. reakce). Daleko lepší službu mě prokazuje jakýkoli masážní krém/gel se skořičí, kafrem, mentolem apod.

  • vůně
  • cena
  • mnoho lidí je alerg. na skořici
  • prohřívá jak se mu zachce :-)


věk
25-34

Další recenze od Lotta 15.6.2012 00:35:54

Gel jsem si koupila kvůli jeho příznivé ceně. Zjistila jsem, že pálí, pokud je pokožka zahřátá (např. po teplé sprše), případně začne hřát při procvičování nebo po zabalení těla do fólie. Dle mého názoru se dá pálení vydržet, ale někdo může být na skořici alergický. Ovšem tím pálením mám pocit, že aspoň účinkuje. Nevím, zda nějak extra pomohl, spíš jsem si zvykla používat ho pravidelně, dobře se s ním pracuje. Co se týče lepivosti - při použití před cvičením chvíli počkám (asi minutku, zatím si připravím ostatní věci), než si obléknu kalhoty, v pohodě zaschne, to samé při použítí po sprše, také se hned neoblékám. Vůně příjemná, vadilo mi jen, že pokud se dobře nerozetře nebo člověku zůstane trochu na ruce a otře se, barví (ovšem dá se v pohodě vyprat).

  • velmi příznivá cena
  • dobře se roztírá
  • příjemná vůně
  • pálení prokrví kůži a dává pocit účinku
  • pokud se nerozetře dobře, může barvit


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 27.6.2012 15:24:47

Miluji jeho vůni, jako skořicové žvýkačky. Používám ho před cvičením k masáži, ale výsledky tedy skoro nevidím. Ani mě nijak nepálí a nehřeje, jedině trochu pod fólií. Vadí mi ulepený pocit. Měla jsem 3 balení a další už pořizovat nebudu, více mi pomáhá masáž s olejíčkem a pohyb samotný.

  • vůně
  • bez účinku
  • ulepenost


věk
25-34

Další recenze od Moomee 27.6.2012 18:33:44

Zatím používám první balení. Používám vždy před cvičením, ale bez fólie nehřeje. Naopak s fólií hřeje i bez cvičení :-) Zatím jsem žádné úbytky centimetrů nezaznamenala, po delším používání se mi zdála pokožka vypnutější a dolíčky celulitidy méně viditelné. Zbožňuju skořici, takže mi jeho vůně vyhovuje, gelová konzistence taky, jen se musí nechat chvíli vstřebat, protože na oblečení opravdu lepí.

  • cena
  • vůně
  • vypnutější pokožka
  • spíše bych uvítala balení v tubě


věk
25-34

Další recenze od smarny 26.7.2012 07:32:50

Skořicový gel je určen k aplikaci na pokožku zasaženou celulitidou, nicméně díky prokrvujícím účinkům skořice se velmi dobře hodí i na klasické masáže. Nanáší se a roztírá velmi dobře, stačí pouze malé množství. Rychle se vstřebává do pokožky. Samotný ke zmírnění celulitidy nestačí, doporučuji aplikovat po nanesení foliový zábal (kvůli lepšímu zahřátí a tedy prokrvení pokožky) a nebo masáž formou masírovacích pomůcek.

  • vůně
  • hřejivý pocit
  • vyhlazuje a napíná pokožku
  • cena je příznivá
  • do kelímku s gelem se musí sahat - lepší balení bych uvítala
  • někdo nesnese vůni skořice


věk
15-24

Další recenze od evelene 17.3.2013 21:54:23

Skořicový gel na celulitidu, který krásně voní. Cena, za kterou jsem ho pořídila v lékárně byla opravdu příznivá. Nicméně na mě asi nefunguje, protože po nanesení má začít hřát, já jsem tedy žádné zahřátí bohužel nepozorovala, ikdyž jsem poté šla ihned cvičit. Nohy jsem měla naopak ještě studené :-D Je fakt, že se s ním dobře pracuje a může se použít i na klasickou masáž zad. Žádné výsledky jsem bohužel nezaznamenala, celulitida stále stejná, možná trošku pevnější pokožka. Mám ho ještě asi půl kelímku, tak mu dám ještě šanci a uvidíme. Zatím dávám spíše podprůměrné hodnocení, už mám totiž jiné a lepší favority.

  • cena
  • vůně
  • nezahřívá mě
  • skoro žádné anti-celu účinky


věk
25-34

Další recenze od aiwi 14.4.2013 19:56:53

Tento skořicový gel se používá k zmírnění projevů celulitidy. Má se používat před cvičením. Pokožku opravdu prohřívá a při pravidelném používání uvidíte i malé zlepšení celulitidy. Moc hezky skořicově voní. Vadí mi ale gelová konzistence, která je dost lepivá. Navíc gel trochu barví. Od Topvetu mi vyhovuje více na celulitidu Celustin olej.

  • prokrvuje pokožku
  • zmírňuje celulitidu
  • vůně
  • cena
  • lepivá konzistence
  • gel barví


věk
15-24

Další recenze od OKM221 5.1.2015 13:03:27

Na tento celulitidovy gel som sa velmi tesila pretoze u nas v meste som ho nemohla nikde zohnat iba v jednej lekarni posledny kus, a preto mozno aj u vas sa neda len tak rychlo zohnat(jedine cez internet) :) pri citani recenzii typu ze gel je "lepkavy,farbi,nepomaha" sa mi uplne vyvratili. Gel sa krasne vstrebe, nic nezanechava a viditelne pomaha. Jednoznacne odporucam :) ja mam osobne rada chladive kremy a gely preto som si aj tento vybrala.

  • konzistencia
  • kvalita
  • cena
  • ucinnost
  • nic :)


Další recenze od terezzka 8.6.2015 08:28:02

Nejlepší přípravek na celulitidu! Samozřejmě jsou učinky videt až po delším užívání, mám druhý kelímek a je to opravdu znát, a to ani moc necvičím :D Je každý večer namažu... Mě třeba vubec nepalí, ani nepocituju nejake zahřatí výrazné, a stejně učinkuje. Tedy pokud vás nezačne hned pálit, nevzdávejte to a vydržte s mazáním... Jediné minus je že někomu opravdu muže zpusobit alergikou reakci.. proto vyzkoušet na malé ploše

  • Fakt funguje
  • cena-množství
  • vůně
  • dobře se roztírá
  • dostupnost
  • trošku lepí než zaschne


Další recenze od silvi421 13.8.2015 17:33:43

Mám celulitidu na stehnách,tak som chcela vyskúšať okrem iných aj tento gél. Dobre sa rozotiera, celkom pekne vonia. Čo sa týka účinnosti, nezaznamenala som nič mimoriadne. Po cvičení som ho dávala na nohy a masírovala aspoň 5 min. Cítila som len malinké zahriatie po masáži. Oveľa lepšie výsledky som mala s krémom od Eveline. Okrem toho mi prekážal lepkavý pocit na pokožke a mierne zafarbenie kože. Už si ho druhý raz nekúpim.

  • dobre sa rozotiera
  • vôňa
  • zafarbenie kože
  • lepivý pocit na koži
  • minimálny účinok
  • nehreje


věk
25-34

Přípravek se má používat několikrát denně, nejlépe se má nanést pět minut před cvičením. Já ho aplikuji jednou za dva dny asi 10 dnů a výsledky vidím, zábal ani masáž si nedělám, pouze se natřu, gel se roztírá velmi snadno. Na zadku už celulitidu nemám vůbec a na stehnech ubývá, asi bych měla dodat, že k tomu hubnu a celulitidu mám jen proto, že jsem hodně přibrala kvůli nemoci, pokožku mám jinak pevnou a jakmile ještě zhubnu, tak mi celulitida zmizí sama. Vůně je poměrně silná, ale mě se líbí. Po nanesení se gel vstřebá do pěti minut, gel nepatlá ani nelepí, pokožka se prohřeje a zčervená, ale to je jen známka toho, že gel funguje. Pokud se gel aplikuje ihned po koupání, tak mám pocit, že účinkuje ještě více a někdy chvilku štípe. Mám citlivou pokožku i alergie a s gelem nemám žádný problém, nesvědí, neštípe ani nepálí. Pokožka je na omak velmi příjemná, jemná, hladká, vypnutá a pevnější. Jediný z přípravků na celulitidu, který opravdu funguje a že už jsem jich pár vyzkoušela. Kamarádka ode mě dostane k narozeninám velké 3 kg balení, aby se mohla pořádně namazat :D

  • zpevňuje
  • zjemňuje
  • vyhlazuje pokožku
  • celulitida mizí
  • opravdu funguje
  • žádné


Vůbec se mi nelíbí, že se Topvet propaguje jako "made by nature" pokud používá v tomto přípravku tak zásadně škodlivé azo barvivo Cl 16185 neboli E 123. Barvivo získávané z dehetu. Jakožto firma, která se chce prezentovat zdravou kosmetikou tak toto je dosti proti těmto zásadám. Ač účinný, tak jeho účinky na zdraví nejsou úplně pozitivní.

  • Prohřívá
  • Syntetický produkt


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené