Vichy Normaderm Tri-Activ Hydratační gelový fluid proti nedokonalostem pleti recenze a zkušenosti

Hydratace Vichy Normaderm Tri-Activ Hydratační gelový fluid proti nedokonalostem pleti - velký obrázek
Hydratace Vichy Normaderm Tri-Activ Hydratační gelový fluid proti nedokonalostem pleti - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 219 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Normaderm Tri-Activ Hydratační gelový fluid proti nedokonalostem pleti

věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lisboa 20.3.2012 02:02:49

Normaderm jsem si koupila loni v létě, pamatovala jsem si ho jako celkem účinný krém z dob pubertálního akné. bohužel na moji šestadvacetiletou mastnou a problematickou pleť nefungoval vůbec. ani nehnul s ucpanými póry, pupínky a černými tečkami. neskutečně se drolil tak, že na něj make-up nešel vůbec nanést (to jsem si pamatovala taky. a nic se nezměnilo). za mě rozhodně ne.

  • tak nějak...nic
  • drolí se pod make-upem
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 30.7.2012 15:13:11

Určitě nedoporučuji svěřit hydrataci pleti po použití Normaderm gelu jen tomuhle fluidu, plet bude dehydratovaná. Mně před 10 lety Normaderm nadělal na obličeji paseku, ze které jsem se vylízávala několik let. Strašně vysušil mou tehdy mastnou aknozní pokožku a potíže zhoršil. Sdílím názor své dermatoložky, že je to agresivní kosmetika a i mastná pokožka se musí hydratovat, aby nebyla dehydratovaná a potíže se nezhoršily.

  • nevím
  • nehydratuje
  • zbytečná parfemace
  • agresivní


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Veru.Praha 20.3.2012 14:32:55

Nefunguje dlouhodobě, po prvním balení jsem měla pocit, že se pleť opravdu zlepšila a hlavně vyhladila, ale když jsem koupila druhé tak už se zase vrátila do starých kolejí. Prostě jen krátkodobý efekt, příjemně voní a nijak pleť nedráždí, pod make-up mi moc nešel.

  • lehce hydratační
  • příjemná vůně
  • cena
  • efekt je krátkodobý
  • nejde pod make-up


Další recenze od phoeni_x 16.3.2012 20:10:32

Pleť příliš vysušuje a tím pádem se špatně nanáší make-up, který se začne drolit. I po dlouhodobějším používání (cca 3 měsíce) se mi pleť nezlepšila, spíše naopak jsem viděla zhoršení v důsledku silné dehydratace

  • balení s pumpičkou
  • příliš vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Kenzo 20.3.2012 12:38:01

Krém Normaderm od Vichy u mě neobstál. Na mou smíšenou pleť je příliš agresivní, způsobil mi olupování a s hydratací to nebylo slavné. Na černé tečky nebo póry taky nijak moc nepomáhá. Jinak je ale jeho použití příjemné, praktický obal, příjemná textura krému. Ale už si jej nekoupím.

  • příjemný obal
  • příliš vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 8.4.2012 17:50:40

Tenhle fluid mě moc nenadchl. Měla jsem ho dvakrát a ani jednou jsem ho nedopoužívala. Když jsem měla mastnou pubertální pleť, dost jsem se po něm leskla a žádné zlepšení pleti jsem nezaznamenala. Teď jsem ho dostala v nějakém balíčku - mám smíšenou pleť a dost mě vysušuje, o nějaké hydrataci nemůže být řeč, schovala jsem ho na léto, že ho třeba dopotřebuju, za mě jednoduše nic moc.

  • příjemně voní
  • drolí se
  • vysušuje pleť
  • nezlepšuje stav problematické pleti


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Snad jediný výrobek z řady Normaderm, který mě na pleti nepálí. Má se jednat o péči pro problematickou pleť s přetrvávajícími nedokonalostmi, rozšířenými póry a leskem. Tento produkt si nemohu vynachválit - používala jsem ho jako podklad pod make - up. Okamžitě zmatňuje, velmi rychle se vstřebává a na pleti je vyloženě příjemný. Má účinkovat již po 7 dnech, což potvrzuji, pozorovala jsem zlepšení pleti cca po týdnu pravidelného používání. Vůně přípravku je velmi jemná, mírně limetková (nevím, jak ji lépe popsat). Momentálně sice používám jiný podkladový krém, ale k tomuto se určitě zase vrátím.

  • Trojitá účinnost v jednom: 1. Redukuje nedokonalosti pleti, 2. Poskytuje 24 hodinovou hydrataci, 3. Má dlouhodobě zmatňující účinek.
  • tři unikátní aktivní látky s peelingovým účinkem (kyselina salicylová, kyselina glykolová, LHA) v komfortní hydratační péči
  • příjemná aplikace
  • bez parabenů
  • hypoalergenní
  • obsahuje termální vodu Vichy
  • cena (219 Kč/30ml)


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od kelly.5 1.11.2013 16:04:09

V poměru cena/kvalita nic moc tedy. Ano, nepatří mezi ty nejdražší, ale příjde mi zbytečné vyhodit přes 300 Kč za krém, který není nějak super , a ani zázračný není. Je lehký,hydratační a obal je taky fajn, ale s mou problematickou pletí nic moc neudělal. Prostě obyčejný hydratační krém jako jiný. Nemá žádnou zbytečnou vůni.

  • hydratace
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kloka 14.3.2012 14:20:34

Bez denního a nočního krému od Vichy bych se neobešla. Krásně se vstřebá, zanechává pleť jemnou a hydratovanou a rozhodně nevysušuje. Denní krém je navíc vhodný jako podkladový krém pod make-up.

  • hydratace
  • žádné


Další recenze od karkulka12 15.4.2012 20:52:35

Vichy používám už aspoň 3 roky a jsem s ním velice spokojená!!!Kupuju si tento denní hydratační gelový fluid proti nedokonalostem pleti,ale používám přes noc a ráno ho smeju,protože jinak by mě pak nedržel make up...Vím,že Vichy má i Nuit Noční krém ....

  • Pomáhá mě
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Za mně produkt fungoval jak měl, ačkoliv mám pleť dehydratovanou a černé tečky a tu a tam pupínek. Ale nutno používat dlouhodobě, první pravdové zlepšení a projasnění pleti jsem pozorovala asi po měsíci aktivního používání noční i denní péče. Z mého pohledu nutno nanášet jen lokálně, dost vysušuje. Cena je odpovídající, produkt zakoupím znovu, osvědčil se mi. Oceňuji pumpičku, vydrží mi asi půl roku při pravidelném používání.

  • pumpička
  • funguje při pravidelnosti
  • vysušuje
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od wiwinka 30.1.2014 00:54:35

Ostatně jako celý sortiment Vichy, velmi kvalitní produkt. Výsledky jsou vidět relativně brzo. Nedám na něj dopustit. Pleť se po pravidelné aplikaci zlepší, krásně voní a pleť je příjemná a jemná na dotek. Sice netrpím na akné, ale rozhodně můžu doporučit pro sjednocení pleti. Oceňuji zejména, že pleť po nanesení není mastná.

  • kvalita
  • žádné