Virde Hand Care rakytníkový krém + vitamin E recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Virde Hand Care rakytníkový krém + vitamin E
Krémy na ruce Virde Hand Care rakytníkový krém + vitamin E - obrázek 1
Virde (2)
3 z 5 5 3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
67%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Virde Hand Care rakytníkový krém + vitamin E

věk
25-34

Krém na ruce od značky Virde jsem dostala jako dárek k nákupu a naprosto mne potěšil. Krém má jemnou, ne moc hutnou konzistenci, je takový světle krémově žluté barvy (díky obsahu rakytníku). Dobře se vstřebává a ruce jsou ihned proměněny v hedvábně hebké ruce, jsou hydratované, vyživené, mezi prsty zmizí suchost a nejsou mastné. Chystám se jej koupit i nadále používat.

  • není mastný ani ulepený jako jiné krémy na ruce
  • příjemná konzistence
  • hebké vyživené ruce
  • nic jsem nenašla


věk
35-44

Krém jsem si koupila, protože krém s rakytníkem jsem nikdy neměla a tak jsem se rozhodla jej otestovat. Už samotné otvírání mne zklamalo - stejně jako kolegyni výše - víčko šlo otevřít velmi ztěžka a špatně se také zavíralo. Samotný krém je naprostý propadák - velmi vodnatý, navíc má jemně oranžovou barvu a pokud máte na sobě bílý oděv a lehce o něj zavadíte, jsou na něm oranžové šmouhy. Krém hydratuje jen průměrně, navíc jsem jej musela velmi dlouho vtírat, než se vsákl.

  • nízká cena
  • nízká kvalita



věk
35-44

Další recenze od 25.7.2012 11:52:38

Tento krém jsem si vybrala v lékárně, v drogerii jsem ho neviděla. Měl by obsahovat rakytníkový olej, ale ten je ve výpisu ingrediencí až hodně vzadu. Samotný krém mě nijak zvlášť nenadchnul. Voní jen lehce, mně vůně přijde umělá, ale po namazání rychle vyprchá. Krém se roztírá dobře a rychle se vsakuje, takže nemáte pocit mastných rukou. Co mě osobně ale hodně vadí, je balení. Tubička s odklápěcím víčkem vypadá velmi hezky, ale použití mi nevyhovuje. Nevím, jestli jsem měla nějaké vadné balení, ale víčko šlo odklápět těžce, že bych si na tom zničila nehty, takže jsem to raději ani nezavírala úplně a nechávala ležet na stolku. Dále i když jsem jen trochu zmáčkla tubičku, tak krému vylezlo hodně velké množství. Naštěstí jsem krém používala na mazání rukou před spaním, tak jsem to větší množství použila i na namazání chodidel. Kvůli tomu si tento výrobek už rozhodně nekoupím, protože špatnou manipulaci opravdu nemám ráda.

  • rychle se vsakuje
  • nízká cena
  • špatné otvírání víčka


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené