Yves Rocher Fluidní make-up pro bezchybnou pleť recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Yves Rocher Fluidní make-up pro bezchybnou pleť - velký obrázek
Tekutý makeup Yves Rocher Fluidní make-up pro bezchybnou pleť - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 179 - 412 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Fluidní make-up pro bezchybnou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Meg007 27.3.2014 16:07:47

Tento make up som si kúpila na základe kladných recenzií tu na omlázku, ale som veľmi sklamaná. Make up smrdí (cítiť z neho samú chémiu), nekrije ani trochu, odtiene su do oranžova, nevydrží na tvári ani 3 hodiny (a to som bola v interiéry), tvár sa po chvíli začne lesknúť aj po napúdrovaní, ale najhoršie je, že celkový dojem po nanesení je, že tvár vyzerá staro!!!

  • obal
  • smrdí
  • nekrije
  • nevydrží
  • pleť po ňom vyzerá staro


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Marhia 4.4.2016 12:13:40

Podivný make-up... opět jsem se nestačila divit, co všechno jsou výrobci schopní naslibovat a ve finále se přesto vše ukáže, že je to vlastně jeden velký blud :D Make-up sice na pleti vypadá první hodinu až dvě moc hezky. Sjednoceně, vyhlazeně, prozářeně, krytí má takové střední, dá se vrstvit a je lehký. Nanáší se taky dobře, parfemace je hodně výrazná, ale mně přišla voňavá, z pleti je nějakou dobu cítit. Ale! Po těch cca dvou až třech hodinkách se začnou dít divné věci.. make-up začne šíleně zalézat do jemných vrásek, zvýrazňuje suchá místa, pomalu se z pleti vytrácí a jakoby slévá do map a flekatí, strašně moc se otírá a pleť najednou vypadá tak nějak ztrhaně, staře a sešle. Takže ze slibované 14ti hodinové výdrže, dokonale sjednocené pleti bez chybičky a bezchybného krytí je velký prd a vořech :D Co se týče odstínů, pro úplné bledule moc nebudou, jsou takové lehce do oranžova (já měla odstín 100 Beige). Balení je taky vcelku nedomyšlené, pumpička nemá horní kryt. Za mě už nikdy více, byla jsem akorát naštvaná a ta cena mi přijde za takovej šunt velice přehnaná.

  • hezká vůně
  • dobře se nanáší
  • lehký
  • vydrží max tak 3 hodiny!
  • zalézá do vrásek a slévá se
  • cena
  • zvýrazňuje suchá místa
  • balení
  • hodně se otírá
  • neplní nic z toho co slibuje
  • celkově je tento make-up velké zklamání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Bai 9.5.2014 15:16:47

Ráda experimentuju, tak jsem zkusila i tento fluidní make up. Koupila jsem si ho v létě, kdy jsem byla tmavší, ale takovou oranžádu jsem na obličeji neměla snad nikdy, takže tímhle mě zklamal. Má chyba, ale tak nepřirozený odstín nemá přírodně nikdo. Vůně mi nebyla vůbec příjemná, ale dá se to vydržet při nanášení, tak žádná tragédie. Že bude méně krýt jsem čekala, ale doslova mou pleť jen "zaoranžádoval" a skryl jen opravdu jemné nedostatky. A to je asi vše. Mít světlejší a dokonalou pleť, kterou chci jen lehce zamakeupovat, tak ho ještě zvážím. Možná.. Kdyby byl ve slevě

  • Lehký
  • Přirozený
  • Nepozorovala jsem téměř žádné krycí schopnosti
  • Mně doslova smrděl
  • Tmavý odstín byl dost do oranžova


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od sartre 19.2.2013 18:32:11

Lehký make,up, který se dobře roztírá. Krycí schopnost je tak střední. Dle YR slibuje 14-hodinovou výdrž, což teda není. I s použitím báze vydrží tak maximálně 8 hodin. Pokud si teda nesaháte na obličej, což je můj zlozvyk. Na oblečení malinko vidět je, ale opravdu jen minimálně, na bílém je prostě asi vidět každý. Jinak po nanesení je pleť opravdu hladká, barevně sjednocená. Parfemace je jemná, není nepříjemná, po nanesení na obličej není vůbec cítit. Jediné, co mi vadí, je skleněný obal, když náplň dochází, těžko se ze skla doluje ven.

  • dobře se roztírá
  • střední krytí
  • barevné sjednocení
  • jemná parfemace
  • skleněný obal


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Carrotka 14.5.2014 14:48:53

Celkem povedeny makeup od YR, koupila jsem ho se slevovym kuponem za polovicni cenu. Konzistence je tak akorat, dobre se s nim pracuje a dobre se nanasi. Kryti je spise stredni, rekla bych. To zas ale neni na skodu, ptz na tvari vypada prirozene. Nevyhoda je sklenene baleni, spousta makeupu zustane v lahvicce a musi se pracne dolovat.

  • prirozeny vzhled
  • stredni kryti
  • konzistence
  • nesikovne baleni


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nechala jsem se zlákat cenou a více nepřemýšlela nad odstínem, což byla chyba. To je totiž jediná nevýhoda, kterou jsem na tomto makeupu našla. I ten nejsvětlejší odstín je tmavý. Neřekla bych, že oranžový, je takový nažloutlý, takže doufám, že ho využiju v létě. Protože je opravdu lehký, krásně sjednocuje, příjemně voní a výdrž je taky fajn.

  • lehký
  • dobře sjednotí
  • žlutý podtón
  • vůně
  • tmavý odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 2.7.2013 10:03:10

Z makeupu jsem nadšená, výdž má dobrou, kryje středně, ale hlavně ten pocit!! Sjednotí pleť, ale není na pleťi vidět ani cítit.. to se mi u makeupu ještě nestalo. Podle složení jsem našla jako x-tou složku dimethicone, ale bude ho tam asi hodně málo, nědělá to ten efekt jako bb, že máte celou vyhlazenou pleť bez porů, ale díky silikonu za chvíli pupínků plný obličej. Konzistenci bych srovnala s Afinitone v balení s pumpičkou, (ten v tubě je uplně jiný, horší) cenově jsou na tom stejně, možná i kvalitou, ale Yves Rocher asi je celkově kvalitnějšé kosmetika. Mám odstín beige 200 (velmi podobný odstín jako Revlon sand beige, možná o chlup tmavší) doporučuji!

  • velmi přirozený
  • kryje středně-sjednotí
  • lehký/nemastný
  • neviditělný na pleťi
  • vhodný pro všchny typy pleti
  • nehydratuje
  • vůne nic extra


Další recenze od buginka 15.7.2013 21:19:42

Ľahučký tekutý make up, ktorý sadol na moju citlivú a začervenanú pleť so sklonom k šupinkám a rosacei ako ritka na šerblík :) Po nanesení mám úplne zamatovú, sviežu pleť so zjednoteným odtieňom (mimochodom používam odtieň beige 200). Čo sa týka výdrže, tá je tiež chvályhodná, pretože na mojej mastnej pleti nevydrží skoro nič viac ako hodinu :) Na záver môžem povedať, že moja nepodarená pleť je poriadna zaťažkávacia skúška pre kozmetické produkty a tento make up ju zvládol na výbornú :) Splnil čo sľúbil :)

  • ľahkosť a zjednotenie tónu pleti
  • žiadny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Nufie 16.7.2013 10:23:27

S tímto makeupem mám také velmi dobrou zkušenost. Je lehoučký, neucpává póry a není mastný takže nedělá ,,masku,, Krásně sjednotí a vyhladí pleť. Je spíš řidší, ale nanáší se dobře, nedělá fleky nebo okraje. Za mě určitě doporučuji. Zkoušela jsem i jiné makeupy, ale poze v tomto jsem se cítila, že pleť dýchá.Koupím znovu

  • lehký
  • nemastný
  • dobrá konzistence
  • výdrž
  • nic


Další recenze od barabh 4.10.2013 16:26:51

Tento make-up jsem se rozhodla koupit díky kladným recenzím tady. Už jsem jich vyzkoušela tolik a i když třeba ty makeupy byly fajn, nezůstala jsem u nich a koupila si jiný. U tohodle myslím dlouho zůstanu. Vyhovuje mi skvěle. Krásně se roztírá, nedělá fleky ani efekt masky, ale zase se neztratí úplně. Je vidět že jste nalíčená, ale přirozeně. Jsem s jeho kupem moc spokojená :)

  • Skvěle se roztírá
  • Vypadá přirozeně
  • Zatím jsem na žádně nepřišla


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Velmi lehký makeup, který se skvěle nanáší. Skvěle kryje. Vydrží docela dlouho, ale ne 14 hodin, jak slibují. Na výběr je 14 odstínu. Dá se dobře vrstvit. Má výbornou konzistenci a díky ní se opravdu dobře nanáší. Ráno na něj nanáším vždy pudr, během dne stačí jednou přepudrovat. Pleť se po použití neleskne. Rozhodně nepůsobí jako maska, na pleti není ani cítit, jak je lehký. Mám citlivou pleť a makeup mi vyhovuje. Určitě si ho ještě koupím.

  • Praktické balení
  • Skvěle se nanáší
  • Pleť se neleskne
  • Krycí schopnost
  • Výdrž
  • Výběr odstínů
  • Vůně
  • Přirozený vzhled
  • Hydratuje
  • Vhodný pro všechny typy pleti
  • Na pleti není cítit
  • Lehký
  • Konzistence
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené