Yves Rocher Jardins du Monde sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Yves Rocher Jardins du Monde sprchový gel - velký obrázek
Gely a mýdla Yves Rocher Jardins du Monde sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Yves Rocher Jardins du Monde sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Yves Rocher Jardins du Monde sprchový gel - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 45 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Jardins du Monde sprchový gel

věk
15-24

Tyto sprchové gely krásně voní. Měla jsem pomeranč, grep, lotos a pak ještě několik gelů co se teď už nevyrábí. Voní opravdu nádherně, jen mě mrzí, že ty vůně, které jsem měla nejraději už právě nevyrábí, ale je to už spoustu let a chápu že nemůžou mít pořád stejný sortiment. Co mi na těchto sprcháčích vadí je to, že mi ta krásná vůně nevydrží na těle i po osprchování, což mě mrzí. Nevím, kde je chyba, ostatní s tím většinou problém nemají, ale já u jiných značek nemám problém, vůně mi vydrží na těle vážně dlouho, ale po tomto sprcháči skoro vůbec. Co mě taky děsně štve je zavírání. Jde to strašně těžko otevřít a vždycky si ulámu nehty, navíc po určité době se mi u všech lahviček stalo, že nešly vůbec zavírat. Vytkla bych také cenu, protože za stejnou cenu jdou sehnat i stejně kvalitní sprcháče ve větším objemu. I přes to si ale sprchový gel od Yvesu koupím někdy znovu, právě kvůli té vůni. I když nevydrží, jsou jedinečné.

  • Krásné vůně a balení
  • Balení se špatně otvírá a zavírá
  • Poměr cena/výkon
  • Vůně mi na těle dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od Luci18 17.11.2014 22:09:04

Klasický sprchový gel, který má ale velmi příjemné vůně. Měla jsem snad už všechny :) . Vůně vydží i po vysprchování. Jako velké mínus vidím otvírání produktu, které je na zlámaní nehtů. A také mám pocit, že některé z gelů, zvláště ty které nemají krémovou konzistenci, mísrně vysušují, přestože snad na každém obalu píšou, že obsahuje hydratační složky. Další minus je cena, pokud tedy kupujete za plnou. Kupuji často i jako dárek pro známé.

  • vůně
  • cena
  • nehydratuje spíše vysušuje
  • obal


věk
25-34

Další recenze od BARB.SK 24.5.2015 19:24:47

Strašně se mi líbí snad všechny vůně této řady sprchových gelů. Kvůli té vůni bych si možná i kupovala pravidelně. Jenže mi trochu vadí, že gely, aspoň podle mě, docela málo pění. Mám pěnivé sprchové gely prostě raději, mám pak i větší pocit čistoty. Takže já si možná ještě někdy koupím, třeba nějakou vůni, kterou jsem ještě nevyzkoušela, ale účelně a opakovaně si je kupovat nebudu.

  • vůně
  • skoro nepění


věk
25-34

Další recenze od MarBella 19.3.2012 12:45:36

Celá řada sprchových gelů se mi líbí, vyzkoušela jsem skoro všechny. Vůně jsou rozmanité a hezké. Efekt celkem běžný, pleť nevysušují, hezky pění a nádherně voní, ale podobný se dá pořídit i levněji. Balení je hrůza, otvírat jde strašně těžko, skoro vždycky jsem si při tom ulomila nehet.

  • vůně
  • cena
  • balení


věk
15-24

Další recenze od Verunkah 17.8.2012 10:27:16

Protože byla akce 2+1 zdarma, vzala jsem si ihned tři: Granátové jablko ze španělska - krásná vůně, která je z pokožky poměrně dlouho cítit. Limetka z Mexika - osvěžující vůně, ideální na léto, připomíná mi "čistotu" Levandule z Provence - Jednou jsem ho koupila jako dárek, takže teď jsem si musela pořídit i pro sebe. Vůni levandule miluji a tato mi připomíná bonbony. Obecně tyto gely docela dobře pění, hezky voní a ani nevysušují (na to, jakou mají konzistenci)

  • vůně
  • cena při akci
  • pěna
  • obal
  • nic


věk
25-34

Jardin je velice příjemný sprchový gel! Miluju mandlový. Je strašně jemný, krásně voní, hezky umyje a zanechá pokožku příjemně čistou, svěží a vláčnou. Balení by mohlo být rošku větší a zavírání jde ztuha,ale sprcháč je opravdu jeden z nej, co jsem zkusila!

  • hydratuje
  • voní
  • konzistence
  • mohl by být levnější


věk
25-34

Další recenze od Kitty_88 9.11.2012 12:42:59

Přidávám se k fandům těchto sprcháčů :) Mám již několikáté balení, kosmetiku Yves Rocher miluju! Jen mívám ten problém, že si jdu opravdu jen pro sprcháč a odcházím z obchodu o pět stovek lehčí.... :D Mými oblíbenci jsou granátové jablko ze Španělska - ta vůně je naprosto úžasná! Paradoxně jsem si ho s sebou vzala na dovolenou do Španělska :D, pak Ylang ylang, takový žlutý, moc pěkně voní a Laoský lotos. Všechny moc hezky voní a ta vůně na kůži ještě chvíli vydrží. Ale moc dlouho ne. Tu hydrataci nedokážu posoudit, protože po každém mytí se musím hned namazat... Ale svůj účet tyto sprcháče jistě plní :) A souhlasím s otvíráním - to víčko je fakt hrozný. Ale zase je fajn, že drží perfektně, když s ním někam cestujete :) Balení je sice menší oproti standardním sprcháčům - jen 200 ml, ale cena bych řekla, že je celkem v pohodě.

  • krásná vůně
  • velký výběr
  • pěkné balení
  • víčko


Tak jsem také podlehla a mám doma několik lahviček tohoto gelu. Zatím jsem vyzkoušela pouze kakao. Kakao: Nádherná vůně, opravdu skvělá. Je jemná, takže není ani vlezlá. Dokonce se docela drží na těle i pár hodin po sprše (ale nečekejte nic výrazného!) Hydratace žádná, ale nevysušuje. Balení je na pohled hezké, ale otevírání značně nepraktické. Několikrát jsem si skoro zlomila nehet, a to je mám opravdu krátké. Dá se vyřešit pootevřenou lahvičkou (voda se tam nedostane). Pěkně pění, ale taky mi přijde, že docela rychle ubývá. Je ho jen 200 ml a když si člověk nedá pozor, vyteče gelu hodně. Velkou nevýhodou je cena... těch cca 80 Kč je prostě za 200 ml moc. Budu kupovat jen ve slevách (momentálně 55 kč), a to jen za odměnu :)

  • vůně
  • nevysušuje
  • na pohled hezké balení
  • cena
  • otevírání
  • množství
  • dostupnost pouze v obchodech YR


Další recenze od ertanel 23.1.2013 18:47:11

Vyzkoušen čokoládový, mám doma ještě jeden růžový a zelený z Francie - měli zrovna v obchodě slevy. Jsem velice spokojená s krásnou a neomšelou vůní, gel hezky pění a nevysušují kůži. Nemám co vytknout, koupila bych znova, ale mám sprcháčů doma mraky.

  • vůně
  • tvar balení
  • žádná


věk
25-34

Další recenze od raduuu 31.3.2013 12:21:09

Z této řady mám sprchový gel s vůní brazilské kávy, která je naprosto božská, ale vydrží velmi krátce, zhruba půl hodiny po umytí. Řekla bych, že má vlastnosti běžného sprchového gelu, který pořídíte i za pár kaček. Pokožku nevysušuje, nehydratuje, krátka obyč. Víckrát nekoupím je to zbytečná investice, za tu cenu si koupím dvakrát Palmolive, který má teď také krásné parfemace a vydrží opravdu dlouho. Ještě pár poznámek k obalu: je strašně pevný, nejde jen tak otevřít, vždy jsem si zlomila nehet, takže jsem pak otevírání řešila, tak, že jsem to otevírala o kohoutek u sprchy, což je absurdní. Víckrát do něj nejdu, ani kdyby měl slevu 99%.

  • vůně
  • cena
  • výdrž parfemace na těle
  • strašný obal


věk
25-34

Dostala jsem ho jako dárek a musím uznat, že je fajn si jednou za čas dopřát nějaký "lepší" sprcháč oproti drogerkovým výrobkům. Určitě si ho zas někdy koupím, abych poznala i jiné vůně. Pění tak akorát, pokožku by však mohl provonit více. Líbí se mi tvar lahvičky, hodí se na cesty. Díky pevnému víčku je jistota, že se sprcháč při cestě samovolně neotevře a nevyteče. Krásně se vyjímá na vaně mezi ostatními výrobky :)

  • průhledná lahvička - praktičnost
  • pevné víčko
  • hezký design
  • mohl by více provonět pokožku
  • trochu vysušuje


věk
15-24

Další recenze od evelene 4.1.2014 16:23:18

Opravdu velmi povedené sprchové gely. Téměř všechny vůně, které jsem z této řady vyzkoušela, jsou originální a naprosto božské. Nejvíce jsem si zamilovala asi sprchový gel s vůní kávy. Vůně se rozline po celé koupelně, drží se v ručníku i na pokožce, takže si nemůžu stěžovat :-D. Gel nevysušuje a umyje stejně jako každýkoliv jiný. Vzhledem k trochu vyšší ceně je kupuji pouze v akci. Trochu mi vadí hodně pevný uzávěr, který se těžko otevírá, ale jinak nemám co vytknout.

  • originální vůně
  • krásné balení
  • nevysušuje
  • dobře pění
  • cena, když není v akci
  • hůře se otevírá


věk
25-34

I já patřím k fanynkám těchto sprchových gelů. Měla jsem v minulosti jeden (asi verbena/bambus, ale nejsem si jistá), nyní jsem dostala od přítele pomeranč, protože ví, že používám jen přírodní kosmetiku. Jsem s ním spokojená! Opravdu voní jako pomeranče, necítím z něj žádný chemický smrad alá citrus. Je opravdu fresh. Na rozdíl od jiných přírodních sprcháčů udělá přímo božskou pěnu i z menšího množství. Pokožka po koupeli/sprše není vysušená, ale zase na druhou stranu ani hydratovaná. Otevírání je trošku nešikovnější, na tom by se mohlo zapracovat stejně jako na množství. Klidně bych snesla více než 200ml. Ovšem na cestování je zase fajn. Určitě doporučuji a pokouknu se i na jiný vůně.

  • cena
  • vůně
  • svěžest po koupeli/sprše
  • vytvoří opravdu bohatou pěnu
  • bez hydratace
  • otevírání je nešikovné
  • snesla bych větší balení


věk
25-34

Skvělá kolekce sprchových gelů, avšak Pomerančovník z Floridy mám nejraděj. Úžasně voní, bohatě pění, pokožka je po umytí hebká a voňavá. Poměr cena kvalita je také fajn.

  • úžasná vůně
  • bohatě pění
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od UsmejSe 28.6.2012 10:15:33

Sprchový gel Brazilská káva: Sprchový gel má krémovou konzistenci, moc nepění. Vůně mě naprosto uchvátila a při používání mám vždycky chuť na sladké - nedoporučuji při dietách.:) Obal se mi moc líbí. Cenově je tento sprchový gel dražší, ale za ten požitek při sprchování to klidně dám. Mírně vysušuje. Uvítala bych, kdyby vyráběli tělové mléko stejné vůně.

  • hezký obal
  • vůně
  • mám po něm chuť na sladké
  • vyšší cena


věk
25-34

Sprchový gel Brazilská káva: Jednoduše řečeno - miluju, miluju a miluju! Jemné a krémové složení, na umytí celého těla stačí opravdu trošku. Je to takové neškodné mlsání. Příjemná vůně, pro někoho může být výraznější. Jediné, co mi trochu vadí, je otevírání, víčko je malé a drží pevně, takže občas trhá nehty.

  • příjemné složení
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Seahorse 30.6.2012 23:47:36

Sprchový gel Brazilská káva: Ano, přesně, víčko je tedy hrozné... ovšem jinak je to úžasný zážitek, buď tu vůni budete milovat nebo se vám z té intenzity bude dělat špatně. Já si ho jednou za čas koupím, ale pořád bych taky nemohla, asi se lehce převoní. Je krásně krémový, opravdu stačí trocha a nepění, ale to nevadí.

  • Často v akci
  • Krémová konzistence
  • Krásná intenzivní vůně kávy
  • Horší dostupnost jen v YR
  • Cena bez akce
  • Víčko jde ztuha


věk
25-34

Další recenze od eve. 6.7.2012 22:48:54

Sprchový gel Květ bavlníku z Indie: Miluji něžnou vůni a krémovou konzistenci tohoto sprchového gelu. Pokud máte rádi čistou vůni, tak jako já je tento gel to pravé. Po umytí je sušší místa nutno namazat. Vůni ze sebe dlouho necítím. Postupně vyprchá. Většinou používám tak, že nanesu a nechám chvilku působit a pak teprve smývám. Na stránkách produktu je napsáno, že zjemňuje a nevysušuje. Za mne trochu vysušuje a jemnost také moc necítím.

  • krásná vůně
  • není moc hydratační


věk
25-34

Další recenze od hojalka 28.9.2012 18:08:36

Limetka z Mexika: Miluju podobný sprchový gel s bambusem, ale nekupte to, za 1,6e:-) Vůně je taky krásně svěží a překvapivě kůži také nevysušuje. Je velice jemný, pění decentně tak, jak jsem na to zvyklá a vůně se dlouho drží na těle. Díky tomu jej mohu používat každý den a poprvé v životě mi ta lahvička se sprcháčem pěkně rychle ubývá, protože se nemusím strachovat, že budu mít šupinatou kůži.

  • vůně
  • cena
  • hůře otvíratelné víčko


věk
35-44

Kvalitní sprchové gely za dobrou cenu, někdy na ně bývá i akce, např. 3 ks za 150 Kč, což je super. Oceňuji velký výběr vůní a dobrou pěnivost, takže stačí jen málo. Postupně jsem vyzkoušela všechny a se všemi jsem byla stoprocentně spokojená. Mým největším favoritem je ale ten s bavlnou z Indie. Jinak pokožku mi nevysouší a zanechávají na ní jemnou vůni. Souhlasím, že víčko se hůře otvírá, ale je na něm takový úchytek, za který se dá otevřít bříškem prstu, takže nevidím důvod, proč používat nehet.

  • různé druhy
  • krásně voní
  • dobře pění
  • nejsou předražené
  • nevysouší
  • otvírání


věk
25-34

Další recenze od Cherish 22.11.2012 09:41:48

Na tento sprchový gel jsem měla slevový kupon, jinak bych si ho asi nekoupila, připadá mi trochu drahý a za sprcháče nerada utrácím. Nejvíce mě zaujala vůně laoský lotos, je to taková jemná a svěží vůně. Na kůži je velmi příjemný, dobře pění a vůně se kupodivu drží docela dlouho po sprchování. Souhlasím, že otvírat jde špatně, nicméně asi ještě nějaké vůně vyzkouším.

  • vůně
  • dobře pění
  • špatně se otvírá


věk
25-34

Další recenze od Marilou 18.1.2013 22:38:14

Tyto sprchové gely jsem si zamilovala díky jejich nádherným přírodním vůním. Jiný sprchový gel už ani nekupuji. Momentálně mám vyzkoušenou mandarinku, bavlník, levanduli a lotos a mám v plánu postupně vyzkoušet všechny z této řady - oceňuji velkou pestrost výběru. Jak se často zmiňuje, tak nedostatkem může být cena ale kdo si počká na akci (která bývá vcelku často), tak jsou tyto gely za velmi příjemné ceny :)

  • nádherné vůně
  • pestrost výběru
  • cena (bez akce)
  • hůř se otvírá


věk
25-34

Další recenze od Veruli2 19.1.2013 16:50:23

Už si ani jiné sprchové gely nekupuji, jsou ty nejlepší, které jsem kdy měla. Líbí se mi hodně levandulový, ale na kakao prostě žádný jinýnemá. Ta vůně je líbezná, dokonalost sama. Ihned dostanu chuť na kávu.Na těle vůně dlouho vydrží. Ve výprodeji nyní jeden výjde na 55 Kč

  • Vůně dlouho vydrží
  • Horší otevírání


věk
25-34

Další recenze od smarny 19.1.2013 21:28:40

Já nejvíc miluju Pomeranč a Kávu, to jsou moji favorité. Tyhle spráče nádherně voní (sice vůně na pokožce po sprše/koupeli dlouho nevydrží, ale nevadí), sice nehydratují, ale ani nevysušují. Mám nejradši průhledné obaly, takže já jsem spokojená, akorát mi vadí jako holkám viz výše to hrozné víčko, které se vážně špatně otevírá, takže už si nelámu nehty, ale otevírám buď o hranu, do kohoutek a nebo pro jistotu poslední dobou ani nezavírám. Další negativum vidím v dostupnosti pouze u YR, ale zas edocela často chodí v akčních nabídkách pro zaregistrované.

  • cena a hezká vůně
  • nevysušuje (ale ani nehydratuje)
  • průhledný obal
  • výběr vůní
  • víčko
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od zyrriel 27.1.2013 22:46:29

Vyskúšala som len jednu vôňu, (bavlník), ostatné ma nezaujali, ale okamžite som sa zamilovala. Je to taká typická vôňa čistoty, aspoň pre mňa. Gél má menšie balenie, ale zas ho stačí málinko a pení dostatočne. Nevysušuje, vôňa mi drží ešte pár hodín (ale jemne, samozrejme :)).

  • penivosť
  • vôňa
  • nevysušuje
  • málinko vyššia cena, ale to sa stratí, keďže dlho vydrýí


věk
25-34

Môj úplný top v sprchovacích géloch. Kupujem znova a znova. Milujem ich vône ( hlavne pomaranč, granátové jablko a teraz nový grep), pokožku mi toľko nevysušujú ako sprchové gély iných značiek, dlho vydržia. Výborne penia a nedráždia pokožku, používam aj ako náhradu za penu na holenie na nohy :D Nepraktické je viečko, ktoré sa zle otvára, treba použiť väčšiu silu.

  • dobre pení
  • nevysušuje
  • cena
  • vôňa
  • viečko


věk
15-24

Měla jsem ten kávový a musím říct, že úplně nádherně voněl. Vždy jsem se těšila, až se večer budu sprchovat. Vůně dokonce i nějakých těch pár hodin na kůži vydrží. Jinak normální sprcháč, který nevysouší a obstojně pění. Za mě palec nahoru a doporučuji aspoň vyžkoušet :-)

  • krásná vůně
  • dobře pění
  • cena - není zrovna levný


Sprchový gél som si kúpila asi už 5krát . Vôňa je úžasná , naozaj v tom cítite vôňu ovocia . Pomarančový je úžasný . Cena na takúto značku je naozaj skvelá väčšinou okolo 2,3E alebo ak sú akcie tak za 2E. Tak isto je skvelý aj grep . Myslím si že jeden z najlepších sprchových gélov na trhu.

  • kvalita
  • cena
  • žiaden


věk
25-34

Tyto sprchové gely považuji za gurmánskou záležitost. Normálně si vystačím s obyčejnými sprcháči od Baley, které mi dokonale vyhovují, ale když někam cestuji, často sáhnu po některém z těchto gelů. I kvůli balení, které je malé a praktické. Není snad vůně, která by mi nevoněla. Nejvíce jsem si oblíbila kávu, mandli a lotus, ale všechny vůně jsou skvělé. Nevysušuje.

  • vůně
  • nevysušuje
  • široký výběr vůní
  • cena


věk
25-34

Dostala jsem k Vánocům ten s vůní Bavlny a teda uplně mě nadchl. Sice mám suchou a citlivou pokožku, ale jednou za čas si dopřeji trchu té parfemace =) Gely krásně voní, už jsem jich měla víc, mám pomalu chuť je všechny sníst =D Kupuji je nejčastěji v létě, suprově osvěží a provoní celé tělo. Líbí se mi i praktické menší balení, které se dá vzít všude na cesty s sebou.

  • Vůně - krásně provoní celé tělo
  • Balení
  • Cena
  • Příchutě
  • velká parfemce asi nesedne každému
  • používám bohužel jen občas -málo hydratuje


věk
15-24

Další recenze od Lotte Cyan 14.5.2013 20:40:37

Tento sprchový gel, konkrétněji Brazilskou kávu, jsem dostala jako dárek a ihned jsem si ho zamilovala! Skutečně překrásně voní (každá koupel = fetování vůně brazilské kávy :) ), navíc se mi líbí i obal, i když pravda, trošku hůře se víčko otevírá. Co se ceny týče, ještě ráda ji za tento skvost dám :) Spíš je problém s dostupností, mám dojem, že jde koupit jen v YR.

  • vůně
  • nic


věk
15-24

Jediné, co se těmhle "sprcháčům" dá vytknout je opravdu to otevírání, taky se vždycky bojím o nehty a zavírám zásadně ranou o koleno. Ale za tu vůni to stojí! Měla jsem levandulový, ten mě nezklamal, protože levanduli jako takovou miluji. Teď používám grepový a každý den se díky němu těším do sprchy. Je to jako rozkrojit grep a těmi půlkami se umývat:D Navíc krásně pění a kůže pak ještě chvíli voní.

  • krásně pění
  • vůně
  • otevírání a zavírání


věk
15-24

Další recenze od TerkaP 17.6.2013 09:47:20

Používám sprchový gel Brazilská káva a jednoznačně doporučuji. Té vůni se prostě nic nevyrovná. Má jemné a krémové složení. Jedinou nevýhodou je otevírání, které je opravdu pevné, takže hrozí ulomení nehtu. Sprchový gel sice nepatří k nejlevnějším, ale jelikož ho stačí opravdu málo, tak i dost dlouho vydrží.

  • Vůně
  • Jemné, krémové složení
  • Otevírání


věk
25-34

Další recenze od vanadoo 7.9.2013 17:50:57

Zkoušela jsem již 3 sprchové gely z této kolekce Levandule příjemná přírodní vůně, na pokožce vonět nevydrží, ale nevysušuje mě. Brazilská káva skvělá vůně, která když se sprchuju, voní po celém bytě :D fakt skvělý Mandle zezačátku mi voněla, nevysušovala atd, ale používala jsem dva po sobě a přestala mi vonět, takže tu už si asi nekoupím Jsou to skvělý přírodní produkty a určitě do nich budu i nadále investovat.

  • vůně
  • přírodní složení
  • víčko se špatně otevírá


věk
15-24

Další recenze od Veruška123 29.12.2013 13:27:58

Sprchové gély od Yves rocher sú naozaj skvelé. Mala som už pár balení a vždy ich striedam. Krásna vôňa , ktorá povzbudí zmysly a vaša pokožka určite nezostane vysušená. Kupujem len v akcii pretože inak sa moc neoplatia. Nemôžem sa sťažovať a ak, tak by mohlo byť balenie väčšie. A ešte predsa len jedno mínus a to je dostupnosť.

  • vôňa
  • nevysušuje
  • dostupnosť


věk
35-44

Další recenze od hoslin 24.3.2014 22:29:30

Sprchové gely mám ve vůních káva a pomeranč. Musím říct, že voní opravdu skvěle a rozhodně se chystám pořídit ještě další. Hodně pění, takže stačí nanést jen malé množství a pokožku vůbec nevysušují. Jediné co mi vadí je, že jde ztěžka otevírat víčko, takže ho nechávám neustále pootevřené abych si nepolámala nehty. Pokud výrobce ještě vypiluje uzávěr (o čemž pochybuji) :-), tak by byly naprosto dokonalé. :-)

  • nádherné vůně
  • dobře pění
  • nevysušují pokožku
  • špatně se otevírá víčko


věk
35-44

Další recenze od jana81 14.6.2014 23:16:25

Teď jsem aktuálně měla pomerančový, který naprosto úžasně, opravdu pomerančově voní. Krásně osvěžující, na léto jako dělaný. V minulosti jsem měla i několik jiných variant, všechny krásně voní. Jinak jsou to klasické sprchové gely, které dobře pění, pokožku nijak výrazně nevysušují. Balení vypadá moc hezky, ale víčko jde otevírat opravdu hodně špatně, já to řeším tak, že ho prostě nezavírám. Cena je za 200ml spíš vyšší, bývají na tyto gely akce 2+1 zdarma. Kvůli vůním se k nim určitě budu vždycky vracet.

  • krásné vůně
  • dobře pění
  • pokožku příliš nevysušují
  • víčko jde hodně špatně otevřít
  • cena/menší množství


věk
25-34

Další recenze od Sun1984 20.7.2014 22:20:14

Mým nejoblíbenějším sprchovým gelem je vůně pomeranče a čokolády (nebo myslím, že tam je i skořice?). Byla to vánoční řada, takže nevím, jestli se normálně vyrábí, každopádně nádherně voní a provoní celé vaše tělo i koupelnu :-). Doufám, že se dá ještě sehnat, je to opravdu jediný tak úžasně aromatický sprchový gel, který jsem kdy měla.

  • vůně
  • cena
  • nemá :-)


věk
15-24

Tyhle sprchové gely jsem si naprosto zamilovala! Hlavně teda kvůli jejich vůni. Dobře pění a nijak pokožku nedráždí. I jejich BIO kolekce je velmi dobrá. Taky je velkou výhodou fakt, že se jedná o přírodní kosmetiku, protože se najde více lídí jako já, kteří přímo tyto produkty vyhledávají. A vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní kosmetiku, tak jsem velmi spokojená s cenou.

  • Vůně
  • Pění
  • Praktické balení
  • Přírodní kosmetika
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od Kerty 14.12.2014 19:43:03

Mam granatove jablko :-) dostala som ho ako darček a som spokojna. Velmi pekne vonia, a na moje prekvapenie aj dobre peni a stači ho malo. Vônu citit aj po osprchovani na pokožke,nedraždi ani nevysušuje. Troška horsie sa otvara s mokrou rukou ale nic strasne to neni. Zda sa mi že cena prevyšuje kvalitu , za tu cenu su aj vačšie balenia.

  • vôna aj po osprchovani
  • peni
  • nedraždi kožu
  • cena


věk
15-24

Dostala jsem Levanduli a Granátové jablko k Vánocům od dvou kamarádek a jsem s nimi opravdu spokojená! Levanduli miluji, je to taková lehká květinová vůně, a Granátové jablko opravdu nádherně voní! Oba sprchové gely na pokožce po opláchnutí poměrně dlouho voní, což je další plus. Možná jen jedna připomínka: lahvička se docela těžko otevírá. Ale jinak za mě určitě ano!

  • vůně
  • dlouhodobost vůně po umytí
  • cena k poměru kvalita
  • víčko


věk
15-24

Další recenze od FleurJoie 21.3.2015 18:30:39

Moje oblíbená a naprosto špičková sada sprchových gelů. Díky nim se pokaždé těším na provoněnou sprchu a nemůžu se jich nabažit. Gely z drogerie mi přišly všechny nastejno a už mě ty vůně trochu nudily, takže jsem naprosto nadšená z neotřelých vůní, které nejsou vůbec syntetické. Zatím vyzkoušené: grapefruit, limetka, káva a oříšek. Se všemi naprostá spokojenost. Ovocné nádherně osvěží a krémové dodají pocit luxusu. Líbí se mi i menší, originální a elegantní balení. Jo a taky dobře pění. Určitě vřele doporučuji.

  • elegantní balení
  • bohatě pění
  • neotřelá vůně
  • velký výběr
  • žádné


Další recenze od lennnka333 29.8.2015 09:09:24

Úžasné sprchové gély. Výber vôní špecifický, neobsahujú parabeny, SLS, obsahujú aloe vera a prírodné oleje. Vône, ktoré ma zaujali: Brazílska káva - rano si urobte kafe a vysprchujte sa s tymto gelom, pohoda :) Mandlový - zaujímavá vôňa, obsahuje mandlový olej Bavlník z indie - vôňa čistoty, ale vyššia trieda ako Dove a spol. Lotos - pripomína mi japonské záhrady, zen ... (pomarančový a grepový sa mi páčia viac z Bodyshopu - tie sú pecka ) páči sa mi malé elegantné balenie 200 ml, cena zodpovedá kvalite - kupujem v akcii, v ktorej sú skoro stále Inak s viečkom som nikdy nemala problém, išlo to stále ľahko ..

  • zloženie
  • vône
  • dizajn
  • nič


věk
35-44

Další recenze od dadabus 10.4.2016 02:00:25

Měla jsem kávové mýdlo - ale už se vymydlilo a ten, co mi jej dal, s ním . Tak jsem se poohlížela po nějaké další kosmetice s vůní kávy a objevila jsem sprchový gel od YR. Voní skutečně jako kafe s mlékem - neodolatelně sladce, povzbudivě a celkem silně a dlouho. Před spaním kávu nepiju, tak si ji dopřeju alespoň ve sprše, to je paráda. Jiné vůně Jardins du Monde zatím ani nemám chuť zkoušet, možná časem. Akorát uzávěr mi hodně vadí, tak gel přelévám do jiného obalu a problém s nehty je vyřešen.

  • smyslná kávová vůně
  • špatně se otvírá


věk
25-34

Další recenze od Juliatko 3.9.2016 22:20:53

Milujem tieto sprcháče. Používam levanduľu, lotos a bavlník. Jeden z mála, ktoré pokožku nevysušujú. Aj napriek v celku prírodnému zloženiu bohato penia. Proste skvelé a človek má navyše dobrý pocit, že na seba nesype toľko chémie. Jediné, čo by som vytkla je otváranie obalu. Dosť ťažko sa doň dostáva. Ale to je drobnosť

  • vôňa
  • zloženie bez parabénov
  • nevysušuje
  • otváranie obalu


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Saloos Sprchový olej

4.6 91% 11 recenzí

Rituals Sprchová pěna

4.6 91% 11 recenzí

Hůře hodnocené