Yves Rocher Plaisirs Nature Vyživující balzám na rty Malina recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Yves Rocher Plaisirs Nature Vyživující balzám na rty Malina - velký obrázek
Balzámy na rty Yves Rocher Plaisirs Nature Vyživující balzám na rty Malina - obrázek 1
Balzámy na rty Yves Rocher Plaisirs Nature Vyživující balzám na rty Malina - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 17% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Plaisirs Nature Vyživující balzám na rty Malina

Další recenze od Hanka C. 12.3.2013 21:12:54

Opět - dárek, který jsem našla pod stromečkem, sama bych si balzám nekoupila - tenhle typ (v kelímku, kam musím šmátrat prstem) nemám ráda. Hezky voní, ale nevyhovuje mi konzistence a hlavně mi přišlo, že rty spíš vysušoval, než hydratoval. Za sebe nedoporučuju....

  • hezky vypadá - jako dárek pěkný
  • aplikace (balzám v kelímku a ne v tubě)
  • vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od Marilou 12.3.2013 15:54:02

Za cenu jakou se prodává jsou určitě mnohem lepší balzámy. Tento hezky voní po malinách, rty osvěží a dodají jim pěknou přirozenou barvičku a jsou po něm vláčnější ale jinak mi přijde, že je málo vyživující a také dělá rád nehezký povlak. Taktéž se mi nelíbí nepraktický sklenění obal.

  • vůně
  • zvláčňuje
  • dodá rtům hezkou barvičku
  • cena vs kvalita
  • málo vyživující
  • obal
  • může dělat povlak


věk
25-34

Další recenze od Lady.I 17.12.2012 12:29:55

Tento balzám nádherně voní po svěžích malinách, to se výrobci opravdu povedlo :) nicméně balzám sám o sobě nijak zázračný není, na rtech vydrží déle jen tlustší vrstva balzámu, která ale tím pádem udělá povlak, navíc se nanáší pomocí prstu což je alespoň tedy pro mě, dost nepraktické. Pro mě příjemná změna, ale podruhé už nejspíš ne.

  • svěží vůně malin
  • a stejně svěží barva :)
  • balení


věk
15-24

Další recenze od vanilinka 9.10.2012 12:27:47

Mám ho moc moc moc ráda,má naprosto dokonalou malinovou vůni-připomíná mi malinový nebo jahodový jogurt=)Má super konzistenci a je hezky mastný takže na ne úúplně vysušené rty pomáhá hodně. Balení je sice trochu nepraktické,ale ta vůně za to určitě stojí.Až půjdete kolem Yves Rocher určitě se zastavte nad proutěným košíkem,který obsahuje malé kokosové,malinové a vanilkové balzámky a jeden si na zkoužku odneste domů, nezklame vás=) Myslím, že taky oceníte jemnou růžovou barvičku.

  • vůně
  • konzistence
  • růžová barvička
  • balení


věk
35-44

Další recenze od jana81 24.7.2012 14:55:35

Ačkoli se tak jmenuje, mně tento balzám vyživující moc nepřijde. Hezky voní (i když úplně můj šálek čaje tento typ vůně není), je růžový a i rty jsou po něm do této barvy zlehka zabarvené (i když já to vnímám spíš jako narůžovělý povlak, ale když ho nenanesete příliš silnou vrstvu, vypadá pěkně). Po nanesení je příjemný, ale bohužel moc dlouho nevydrží a mám potom pocit stejně suchých rtů jako předtím. Na bezproblémové rty příjemný, ale suchým rtům dostatečnou hydrataci a výživu nepřinese. Balzám jako takový je tužší konzistence, ale po rozetření na rtech spíš lehčí. Pokud jde o obal, radši mám tyčinky, ale kelímek by mi nijak výrazně nevadil (i když tento by byl podle mě lepší umělohmotný = lehčí), pokud by byl balzám opravdu dobrý a vyživující, což tento není, takže znovu kupovat nebudu.

  • vůně
  • při nanesení slabší vrstvy je na rtech hezky narůžovělý
  • málo hydratační a vyživující
  • při nanesení silnější vrstvy může udělat na rtech povlak


věk
25-34

Další recenze od iivush 19.7.2012 00:06:31

Jedním slovem: KATASTROFA. Nelze nabrat, šíleně tuhý, na rtech nic nedělá vysušuje, když nabarete víc abyste docílili pocitu že na rtech vůbec něco jo tak zvýrazní nedostatky (šupinky, rýhy), na to jak pěkně voní tak chutná strašně zůstává v ústech až pachut. Já ho apikovala 3x a pak směr koš. Balení je taky malé, oproti jiným balzámům kt. se aplikují prsty,tak zde je otvor pidi a když máte delší nehty tak se k němu ani nedostanete.

  • vůně
  • konzistence
  • neúčinný
  • celkové balení a aplikace katastrofální


věk
25-34

Další recenze od Rozarka17 22.5.2012 14:23:27

Balzám na rty v malém skleněném kelímku, který krásně voní po malinách. Rty jsou po něm vláčné, vydrží docela dlouho Barví lehce pastelově růžově, což beru jako plus:) Horší je to s nanášením, balzám se dostává za nehty, malinkatý kalíšek není zrovna praktický. Protože spadá do řady výrobků se "zeleným bodem", nelze na něj uplatnit např 40% slevu z kartičky, co chodí poštou. Ač je skleněný, je dost bytelný, takže se mi nerozbil.

  • Malinová vůně
  • Dodá rtům lehce pastelově růžovou barvičku :)
  • Nanášení


věk
15-24

Další recenze od Kyky 8.4.2012 11:43:42

Balzámy z této "kolekce" (nejen malnový) jsou relativně dost tuhé, ale na rtech vydrží celkem dlouho, hydratují středně (spíš méně, než více). Z vůně občas dost cítím chemii, nicméně z malinového balzámu snad nejméně. Rt vypadají šťavnatě, lehce se lesknou. Když se to s ním však přežene, dost zalézá do vrásek, tvoří bílé mapy a zvýraznuje, co by neměl. Co je ale velkou nevýhodou, je obal. Kalíšek je skleněný, tudíž ohutný a těžký, špatně se do něj dostává prsty a mám pocit, že nebude jednoduché jej dopoužívat celý.

  • v malém množství - efekt na rtech
  • obal


věk
25-34

Další recenze od hojalka 3.4.2012 22:12:38

Tyto balzámy mi vyhovují. Rty mám po něm hydratované a navíc krásně voňavé a poměrně dlouho se na nich drží. Balení je trochu nehygienické, ale složení mi vyhovuhe více než balzámy ve rtěnce. Skvělé je, že vůně je stejná jako u dalších malinových výrobků a je skvělý i na záděrky. Malinovou vůni mám nejradši. Sklěněný obal se ale tak snadno nerozbije, padá mi každou chvíli.-)

  • vůně
  • musí se dolovat


věk
25-34

Další recenze od luxinka 19.3.2012 19:35:28

Tento balzám na rty mi absolutně neseděl. Jediné pozitivum byla pěkná vůně, ale účinek žádný. Balzám se špatně vyndavá ze skleněného obalu, hlavně když mám delší nehty, je to hodně nehygienické a nepříjemné.

  • vůně
  • obal
  • účinek


věk
25-34

Další recenze od bucinek07 18.3.2012 16:47:26

Balzám od Yves Rocher v první řadě krásně voní po malinách. Není to ale žádná umělá vůně. Konzistence balzámu je trochu tužší, takže ho musím kolikrát pracně dolovat z balení. Kalíšek je skleněný, takže se může při neopatrném zacházení rozbít. Balzám mi na rtech moc dlouho nevydrží a hlavně mi někdy zvýrazňuje šupinky. Chuť žádnou nemá a rtům dodá lehounký lesk. Slevový kupon se na něj v YR uplatnit nedá.

  • nechemická vůně malin
  • zvýrazňuje šupinky
  • nehygienické balení
  • dlouho na rtech nevydrží


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

helle balzám na rty

2.8 46% 35 recenzí