Yves Rocher Regenerační šampon na poškozené vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Yves Rocher Regenerační šampon na poškozené vlasy - velký obrázek
Šampony Yves Rocher Regenerační šampon na poškozené vlasy - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Regenerační šampon na poškozené vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Používala jsem kdysi společně s kúrou na poškozené vlasy, ale šampon jsem si nijak zvlášť neoblíbila. Je opravdu na hodně suché a hodně zničené vlasy. Já jsem je zas až tak suché neměla, chtěla jsem jen lehkou hydrataci, ale bohužel jsem se dočkala jenom šíleného zmaštění. Kvůli tomu bych si ho znovu už nepořídila. Chválím složení bez silikonů a parabenů a hezkou vůni, ale kvůli účinkům je to jen kapka chvály v moři stížností :-)

  • vůně
  • složení
  • šíleně zmastil vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Anett93 20.4.2016 10:16:02

Koupila jsem si tento šampón na doporučení kamarádky a taky kvůli recenzím tady na Omlazení. Vlasy mám suché, vlnité a poškozené barvením. Bohužel tento šampón byl pro mě naprosté šlápnutí vedle. Strašně jsem se těšila, až ho vyzkouším, bohužel mé vlasy po něm jsou neskutečně hrubé, drhnou, nejde do vlasů ani zabořit pár prstů jaký z nich mám cucek. Používám tento šampon pouze ke kořínkům vlasů protože je mi líto ho vyhodit. Poté nanesu ze stejné řady kondicionér a ten je naopak úplně skvělý a mám po něm vlasy neuvěřitelně hebké.

  • pro mě bohužel žádná
  • hrubost vlasů


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Bebsi 1.6.2016 14:40:58

Tento šampon jsem dostala jako dárek, a právě jsem chtěla měnit značku, tak jsem ho hned vyzkoušela a byla jsem překvapená, jak krásně je jemný, a jak má lehounkou vůni. Líbí se mi, že se jedná o přírodní přípravek a opravdu jde rozeznat odlišnost od ostatních přípravku, které jsou plné přidaných továrních látek. Jediné, na co jsem si musela zvykat byla malá pěnivost.

  • konzistence
  • přírodní složení
  • šetrné k pokožce
  • málo pění
  • zplihlejší vlasy


Veliká spokojenost s tímto produktem. Vlasy regeneruje,nejsou krepaté a chytí lesk. Jde vidět, že každý to má s vlasama jiné, protože já mám vlasy slabé,nedrží tvar,zplihlé a ještě mastné. Po umytí tímto šamponem dostanou sílu a nemusím je mýt dva dny a po rozpuštění vypadají stále dobře a nemastí se... Nechápu,ale je to tak. Takže velká spokojenost. Střídám se regeneračním šamponem Cannabis, který bych řekla, že má ještě lepší efekt, ale vadí mi trochu jeho aroma, takže střídám. Doporučuji oba!

  • cena
  • regenerace
  • lesk
  • nevím


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Hanulina98 15.5.2016 08:38:38

Myslím, že je kvalitnější než většina obyč šampónů, vlasy jsou po něm jemné a hladké (i když to bude spíš tím kondicionérem ze stejné řasy), ale že by to byla nějak extra třída, to zase říct nemohu. Např. Kallos nebo Mane´n Tail mi udělal vlasy hezčí řekla bych. Špatný ale určitě není, používám ho ráda + na eshopu jsou vždycky super akce, kde dostanete za 250 třeba i 8 výrobků (šampony, kondicionéry, olejíčky, prostě všechno) a dárečky.

  • hebčí vlasy
  • řekla bych, že žádné


Další recenze od Amy23 17.11.2015 19:49:44

Za mě super šampon. I když se mi více vlasy mastí, tak jsem po něm měla vlasy hezké nadýchané den až dva. A hlavně mě po něm nesvědila pokožka hlavy. Což mi dělá skoro z každého šamponu. Po delší době jeden z levnějších šamponů, který jsem ráda vypořebovala až do konce. Teď budu zkoušet kopřivový od Yves Rocher na rychle se mastící vlasy, tak jsem zvědavá.

  • nezatěžuje
  • nesvědí po něm pokožka
  • kvalitně umyje vlasy nadýchané
  • nevím


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Peppy 21.3.2016 21:16:17

Dlhé roky som bojovala so suchými vlasmi, ktoré sa mi neustále štiepili, a mali sklon ku krepovateniu. Až raz som tu na omlazeni našla recenzie na tento šampon, a musela som si ho ísť kúpiť. Po umytí som bola nadšená, že som si hneďˇutekala kúpiť aj kondicionér a olejček z tejto rady Repair. Kedysi som mala vlasy ako suchú slamu, a ak bolo vonku vlhko alebo pršalo, automaticky skrepovateli, a vyzerala som ako divoká Amazonka z pralesu. Teraz mám vlasy uhladené ale zase nie moc ulízane, a všimla som si, že sa mi výrazne zredukovalo aj lámanie končekov. Pri pravidelnom používaní sa môžu po ňom trochu rýchlejšie zmastiť vlasy, tak odporúčam občas použiť šampón, o ktorom viete, že vám presuší vlasy. Ale inak nemám tomuto výrobku, čo vytknúť, a u mňa spokojnosť.

  • vôňa
  • zamedzí krepovateniu vlasov
  • uhladzuje
  • bez silikonov
  • obmedzuje lámanie končekov
  • otváranie fľaše


Další recenze od Erssinka 5.5.2015 22:53:39

Tak tento šampón je naprosto super! Hned jsem si ho zamilovala. Stejně dobrý je i ten na suché vlasy. Po obou jsou vlasy hodně hydratované. Další výhody jsou, že šampon neobsahuje silikony, krásně voní a mám ráda i design balení :) Určitě doporučuji, hlavně těm, kdo mají vysušené vlasy v délkách, nebo zesvětlované.

  • Vysoká hydratace
  • Velké balení
  • Pěkný a praktický obal
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Značku Yves Rocher mám moc ráda a tento šampon mě jen utvrzuje v tom, že vyrábějí kvalitní produkty. Často po něm sáhnu, když mám pocit sušších vlasů, které potřebují péči. Zjemňuje dostatečně, ale zároveň neuplácává a nemastí. Je bez silikonů, takže ani zbytečně nezatěžuje. Rozhodující pro mě je, že vlasy vypadají po umytí pěkně (i druhý den). Cena je příznivá, obzvlášť ve slevách se dá sehnat opravdu výhodně. Navíc balení obsahuje 300 ml a má elegantní design, který se mi moc líbí.

  • příznivá cena
  • zjemňuje tak akorát (neuplácává)
  • bez silikonů
  • elegantní balení
  • 300 ml
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od liekkis 19.4.2015 15:46:46

Od Yves Rocher jsem již vyzkoušela více šamponů - pro lesk vlasů I love my planet, dále pak pro objem vlasů, ale nejvíce mi vyhovoval právě tento regenerační. Vlasy mám po něm krásně vyhlazené, dobře se rozčesávají i bez použití kondicionéru. Z dlouhodobého hlediska jsem spokojená - čekala jsem omezení třepení konečků, což se mi splnilo. Jediné, co bych mohla vytknout, je špatně řešený uzávěr, balení se hůře otevírá. Také se mi rychleji mastí vlasy, ale to je vzhledem k obsahu oleje pochopitelné. Za mě dostává tento šampon výbornou.

  • vůně
  • obstojná rozčesatelnost vlasů i bez použití kondicionéru
  • vyhlazené vlasy
  • omezení třepení konečků
  • lesk vlasů
  • cena
  • bez silikonů, parabenů a barviv
  • zlepšení kvality vlasů
  • pro někoho rychlejší maštění vlasů
  • špatně řešený uzávěr obalu


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od dottie84 30.4.2015 12:42:38

Zo začiatku som sa obávala, ako tento šampón bude pôsobiť na moje vlasy, keďže mám skôr nepríjemné skúsenosti s hydratačnými šampónmi, pretože vlasy sa mi po nich mastia omnoho rýchlejšie a sú bez akéhokoľvek objemu, no tento šampón nič z toho nerobí. Vlasy mám po umytí krásne nadýchané, hydratované, no zároveň nie sú zaťažené, presne ako sľubuje. Vôňa je dokonalá, až mi je ľúto že neostáva vo vlasoch dlho. Šampón pení dobre, stačí mi 4-6 pumpičiek na jedno použitie. Pokožka po použití vôbec nesvrbí, čo bol donedávna môj veľký problém aj pri dlhodobom používaní značkových šampónov s kaderníctiev. Je to môj favorit a určite sa k nemu budem pravidelne vracať. Jediné, čo by som dokázala vytknúť je jeho cena, ale myslím si, že aj tak stojí za to.

  • vôňa
  • dobre pení
  • dobre čistí vlasy
  • neberie vlasom na objeme
  • nemastia sa po ňom rýchlejšie
  • pre niekoho cena


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od m_abr24 26.8.2014 15:22:36

Tento šampon používám už půl roku, používám spolu s kondicionérem na poškozené vlasy. Vlasy jdou dobře rozčesat, a zůstávají dlouho voňavé oproti jiným šamponům. Určitě zlepšuje kvalitu vlasů ne nijak zázračně, ale poznáte to. Vlasy po něm nemám tolik rozlítané a ani vysušené. Balení má nestandardních 300 ml, víčko jde si trochu ztuha otevírat, ale to není nic hrozného.

  • vůně
  • balení 300 ml
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od TerezVv 27.5.2014 12:34:48

Můj první šampón od Yves Rocker, který jsem si převelice oblíbila a zamilovala jsem si jej natolik, že nějakou dobu určitě nesáhnu po jiném. Už po prvním použití jsem měla o poznání kvalitnější vlasy, byly hladké, jemné a i bez použití kondicionéru se přímo snově rozčesávaly. Mohu doporučit všem s opravdu poškozenými, krepatými a suchými vlasy.

  • Bez silikonů
  • Krásná vůně
  • Vlasy jsou již po jednom použití kvalitnější
  • Cena
  • Nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Vlasy po něm hezky a dlouho voní. S bio jojobovým olejem. Dobře se vymývá. Podle mě je nejlepší co jsem kdy používala. Na obalu píší, že obsahuje více jak 96% rostlinných složek což je příznivé. Není drahý, balení a vzhled lahvičky mi vyhovuje. Opravdu regeneruje vlasy dodává jim výživu, nezatěžuje je. Doporučuji vyzkoušet

  • hezky voní
  • je bez silikonů a parabenů
  • balení je dost velké
  • po prvním použití jemné a hebké vlasy
  • líbí se mi obal
  • nezatěžuje vlasy
  • regeneruje
  • vyživuje
  • vlasy se víc lesknou
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Šampon jsem si velice oblíbila, vlasy mám po něm krasně lesklé a hladké. Má pěknou vůní a je přírodní bez silikonů takže hlavně nezatěžuje vlasy a to je podle mě hodně důležité. Střídám ho s šamponem proti lupům. Možná trochu mastí ale mě to vyhovuje neboť mám suché vlasy. Od doby kdy používám šampony značky yves tak 100% zlepšení a konečky se téměř netřepí.

  • Regeneruje
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Ziralka 23.2.2013 18:36:53

Můj nejnovější přírůstek - nádherně voní a to i po umytí a slibuje zbavení se krepatosti - mám vlasy po headlines sušší než obyčejně a torchu rzlítané, takže mi skvěle sedl. Uhladí a vlasy nejsou zatížené. Navíc je ho velké balení 300ml. Nemám co vytknout.

  • bez silikonů
  • cena
  • krásně voní
  • uhladí neposlušné vlasy


Další recenze od xtiina 1.4.2013 12:35:40

Tento šampon jsem si koupila teprve nedávno, ale podle mě je lepší než většina drogérkových šamponů co jsem zkoušela, a navíc neobsahuje silikony (nikdy jsem na toto nehleděla, ale už mi vadí, že moje husté a kudrnaté vlasy ztrácejí objem). Šampon je za super cenu, vlasy bych řekla, že jsou jemnější a lesklejší. Používám v kombinaci z kondicionérem ze stejné řady, taky nevím jak by působil samostatně. Používám teprve krátce, tak uvidím, co to s mými vlasy udělá při dlouhodobém používání, ale prozatím jsem spokojená.

  • Vůně
  • cena
  • vlasy jsou jemnější a lesklejší
  • bez silikonu
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené