Zentiva B-Komplex Forte recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Zentiva B-Komplex Forte
Doplňky stravy Zentiva B-Komplex Forte - obrázek 1
5 4.4 12
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Zentiva

Recenze produktu
Zentiva B-Komplex Forte

Další recenze od 1.4.2012 21:08:23

Tento doplněk stravy beru něco málo přez dva měsíce a už od prvního týdne užívání pozoruju účinky, vyzkoušela jsem tolika doplňků stravy na nehty, vlasy, pokožku ale pouze tenhle jediný na mě konečně začal ''působit'' vlasy mi rostou snad 2x rychleji což pozoruju podle odrostů, nehty mám pevné a nelámou se, moje pleť byla dřív posetá pupínky teď se mi udělá jen sem tam jeden dva a pokožka těla byla dříve posetá na stehnech malými pupínky celkové nevypadala zdravě a teď vypadá mnohem lépe, je pružnější, pevnější.. :) Slyšela sem že se po vitaminu B tloustne ale tohle jsem nepozorovala, celkově se cítím lépe. Za mě konečně účinný produkt a navíc za směšnou cenu.

  • rychlejší růst vlasů
  • pevné nehty
  • zdravější pokožka
  • cena
  • žádné jsem nepozorovala


Vždy, když se mi začínají dělat koutky, sáhnu po B-komplexu, pomáhá to! Rychlejší regenerace a zahojení. Pomáhá i při léčení popraskaných rtů a vlasy se mi třepí méně než předtím a jsou zdravější :) super je nejen dostupnost v lékárnách ale i dostupnost cenová.

  • cenově dostupné
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 12:39:56

Oproti B komplexu obsahuje několikanásobně vyšší dávky vitamínů, proto se nesmí užívat dlouhodobě. Užívala jsem ho hlavně při zvýšené psychické zátěži, stresu a prevenci proti tvorbě aftů. Žádné negativa jsem během jeho užívání nepozorovala, snad jen zvýšená chuť k jídlu a po vysazení se mi zhoršilo akné, proto si ho znovu už nekoupím. Kožní lékařka mi pak potvrdila, že B-Komplex skutečně zhoršuje akné, tak pozor na to!

  • Cena
  • Přebytek vítamínů B se vyloučí v moči
  • Zhoršení akné


Další recenze od 10.4.2012 12:01:22

Po ohlasech na internetu jsem začala brát na nehty a vlasy. Na nehtech byl účinek vidět okamžite, vlasy ani né. Jinak ale určitě také funguje na popraskané rty (mívám věčně) a na koutky. Možnáže mám vlasy o něco pevnější ale jinak nevím.

  • cena
  • přísun vit.B
  • super na nehty
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2012 17:49:23

Vlasy mám delší, nelámou se tolik a nehty pevnější, ale co opravdu musím vytknout je, že se mi po tom začalo tvořit akné, takové bolavé pupeny, převážně na čele u vlasů a to jsem na nic takového nikdy netrpěla. Jinak žádné závažnější nedostatky produkt nemá. Příště asi zkusím tu lehčí verzi.

  • cena
  • balení
  • pevnější nehty
  • zdravější vlasy
  • tvorba akné


věk
25-34

K B-komlexu se pořád vracím, je dobrý jak na růst vlasů, nehtů a vyhojuje pupínky. Taky ho používám, když se mi udělá aft a ten po několika hodinách zmizí. Takže super stejně tak hojí i jiné bolístky na rtech jako když se kousnete a tak. A ta cena je taky úžasná

  • splňuje co slibuje
  • žádné


věk
25-34

Dobrý B-komplex za dobrou cenu. Brala jsem ho v době výsevu oparů, hojil se rychleji, jako prevece je taky dobrý. Trošku zhoršuje pleť, takže pokud máte problémy s pupínky, očekávejte při intenzivním užívání zhoršení. Hodnoty obsahu jednotlivých vitamínů jsou vysko nad DDD, takže spolehlivě pokryjí celodenní potřebu Béček. Vyhovuje mi, že neobsahuje B12.

  • cena
  • složení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2013 12:52:17

Béčko od Zentivy je levné a dostupné, ale bohužel na mě moc účinky nemá (po cca 1,5 měs.) a po tabletkách mám nafouklé břicho a bolí mě hlava. Zjistila jsem, že mi málokterý doplňek stravy tento problém nevyvolává, takže chyba bude asi ve mě. Na nehty a plet mi nicméně pomohl Methionin. Také mám po vit. B hrozné stavy chuti a žraní :-)

  • cena
  • dostupnost
  • na mou plet a nehty bez efektu
  • nafouknutí břicha
  • pocit hladu
  • bolest hlavy


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2015 21:28:08

Koupila jsem si ho kvůli vyrážce na obličeji, kterou jsem nemohla cca měsíc ničím vyléčit. Po B-komplexu do týdne zmizela a pleť se viditelně zlepšila. Docela mi pomohl i na akné, ale u každého je to jinak. Teď užívám preventivně ten slabší B-komplex a super, nedám na něj dopustit :) Jo a někde jsem četla, že kdo užívá B-komplex, tak na něj nejsou klíšťata a prý se dává i psům, ale jestli to opravdu funguje, to nevím :)

  • cena
  • chuť
  • 100% lepší pleť
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2015 22:15:48

Brala som ich pri skúškovom období na VŠ a pri chorobách,aj keď mám osobne radšej pivovarské kvasnice,nie vždy sa dajú u nás zohnať.Forte nie je určený na dlhodobé používanie,len v prípade fyz.záťaže na dobu určitú.V prípade ak to chce niekto brať preventívne,alebo dlhodobo,tak odporúčam klasický B-komplex alebo prírodné pivovarské kvasnice a Forte nechať len v prípade núdze,keďže sú tam vyššie dávky.V stresových situáciach mi pomohol veľmi,vlasy menej padali,pleť tiež dal troška do poriadku a je to veľká "bomba" na imunitu". Bohužiaľ,ja som začala priberať :-)

  • cena
  • pomohol pri vlasoch a pleti
  • vhodný na podporu imunity
  • ja som priberala :-)


věk
25-34

Další recenze od 14.11.2015 20:01:18

Levný, účinný, používám téměř pravidelně poslední dva roky a konečně mě netrápí opary jako dřív, kdy jsem je mívala nejen na rtech, ale i kolem nosu a bylo to velmi bolestivé. Pozitivní vliv má určitě také na kvalitu nehtů a vlasů. Jestli je dobrý i na nervy, ale neregistruju, jsem nervozní pořád stejně. Jako prevence neuškodí.

  • zmizely opary
  • nevím