arrow
profile_image
lenca007
od 25. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Cindova: Špenátovou dělám, ale ne ze špenátu protlakového ale lístkového. Nechám rozmrazit, dám ho na cibulku zpěněnou na olivovlém oleji, přidám trochu mléka a aby byla krémová podle množství špenátu tavený sýr. Krásně se rozpustí a omáčka bude výborná

Já ji dělám hodně podobně... ještě dávám ke zpěněné cibulce česnek, pak místo mléka smetanu ke šlehán. Na talíři pak přidám mozzarellu....

arrow
profile_image
ElizabethZlo
od 6. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Když nemám doma moc ingrediencí, ale mam na špagety chuť, dělám je takto (pro dvě - tři osoby):

Nakrájím si cibulku, minimálně jednu velkou a osmahnu jí dozlatova na olivovém oleji, potom přidám pravé máslo a nechám rozehřát a sladký kvalitní kečup. Následně přidám slisovaný česnek, alespoň pět stroužků a vše smíchám. Až se dodělají špagety, tak je hodím k tý omáčce a ještě na mírném ohni míchám, potom podívám a na vrch dám petrželku.

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Janissinka: Třeba tyhle jsou moooc mňam: http://www.zkracovatko.cz/aSCZem nebo tahle omáčka z pečených paprik: http://www.foodstyle.cz/products/koprivove-noky-s- omackou-z-pecenych-paprik/

arrow
profile_image
BellaEJ
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Na trošce oleje osmahnu cibulku, přidám mleté maso, okořením, dále přidám pokrájená rajčata, papriky (já dávám naložené kapie, protože čerstvé papriky pomalu měknou), ke konci česnek, celé pokapu kečupem, nechám ještě chvíli "dusit" a hotové dávám na špagety. Je to výborné.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené