arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Super! Mám už koupený nudličky dýl

arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

U nás měly největší úspěch sójové plátky. Uvaří se podle návodu s bujónem, pak se vymačkají, proříznou, namažou česnekovou pastou, naplní se sýrem a šunkou a obalí se v trojobalu, pak se smaží. Tohle baští i masožraví chlapi.

arrow
profile_image
Pajinka282246
od 3. 6. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dneska jsem si sama poprvý uvěřila sóju, v litru vody asi 20 minut podle návodu, a pak jsem to hodila na pánev, osolila, opepřila, ale stejně to pořád chutnalo ,,divně,, prostě jako ta sója. Tak myslíte, že jsem ji měla vyždímat ? Mě to teda ani nenapadlo A uvařit s bujonem, na to jsem zapomněla. Asi si budu muset říct někomu, kdo to uvařit a dochutit umí

arrow
profile_image
nikinka21
od 21. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak mě nejvíce ze sojového masa chutná tento recept, který mám od své babičky: jsou k tomu potřeba sojové plátky, které se připraví podle návodu..Po vystydnutí vymačkat přebytečnou vodu, v půli rozříznout a do vnitř dát plátek jablka,plátek sýra a pro masožrouty plátek šunky...poté osmahněte na olivovém oleji do zlatova až se sýr roztopí a a jablko změkne...Když do toho přidám právě tu šunku, tak se potom může utlouct i můj přítel, který jinak sojové maso nejí Někoho zarazí ta kombinace jablka se sojou, ale je to opravdu dobré

arrow
profile_image
moninagr mojeid
od 3. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Měl by někdo tip na to, s jakým kořením vařit sóju, aby chytla chuť? Nemyslím tím bujony ani masoxy, nekupuju je.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené